مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش آشپزی: طرز تهیه کیش لورن

جام جم سرا:

مواد لازم برای داخل کیش لورن:

ژامبون مرغ ۴۰۰ گرم
پنیر ورقه زرد (پنیر تست) ۱۰ ورقه
پنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
خامه ۲۰۰ میلی لیتر
جعفری خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

قبل از هر کاری رول‌های پنیر زرد را آماده می‌کنیم. یک ورق پنیر را روی سطح کار پهن می‌کنیم و روی آن را با کارد پنیر خامه‌ای مالیده و مقداری جعفری خرد شده می‌پاشیم. سپس ورقه پنیر را لوله کرده، یک ورقه دیگر به همین صورت آماده کرده، لوله قبلی را کنار این ورقه می‌گذاریم و به دور آن می‌پیچیم تا قطور‌تر شود. پنج تا از این رول‌ها را آماده می‌کنیم و نیم ساعت در یخچال نگه می‌داریم تا سفت‌تر شود سپس به صورت حلقه‌ای برش می‌دهیم.

ابتدا آرد را در کاسه‌ای گود ریخته و حدود نیم ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا برای خمیر کردن خنک باشد. برعکس کره را از یخچال بیرون می‌گذاریم تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.
سپس کره را تکه تکه میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می‌دهیم تا ماسه‌ای شکل شود.
در ظرفی دیگر تخم مرغ، آب، روغن مایع، ماست و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا یکدست شود.
مایع را به مواد آرد اضافه کرده و همه را با هم شروغ به خمیر کردن می‌کنیم. کمی ورز می‌دهیم تا خمیر را به صورت یک گلوله منسجم شود. سپس روی خمیر را با یک دستمال پارچه‌ای پوشانده و حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم تا به حالت مطلوب برسد.
سپس یک قالب تارت یا قالب کمربندی به قطر ۲۷ تا ۳۰ سانتی متر یا ۴ گوش به ضلع ۲۴ سانتی‌متر در نظر می‌گیریم. قالب احتیاجی به چرب کردن ندارد. خمیر را داخل قالب پهن کرده و سطح خمیر را توسط ابزار مخصوص یا چنگال سوراخهایی ایجاد می‌کنیم تا خمیر در فر پف نکند. سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانیتگراد گرم کرده‌ایم، به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم و از فر خارج می‌کنیم. سپس ژامبون‌ها را رشته کرده، پنیر خامه‌ای را روی خمیر می‌مالیم و ژامبون‌ها را روی آن پخش می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ‌ها، خامه، نمک و فلفل را توسط همزن دستی آنقدر می‌زنیم تا صاف و یکدست شود. مخلوط حاصل را روی خمیر و ژامبون می‌ریزیم سپس پنیرهای تست آماده شده روی آن می‌چینیم و به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل گرم کرده‌ایم می‌پزیم.
برای تزیین می‌توانیم از مقداری پنیر خامه‌ای که نرم کرده‌ایم استفاده کنیم. آن را داخل قیف می‌ریزیم و لبه‌های تارت را با آن فرم می‌دهیم. مروارید خوراکی و رول‌های پنیر زرد را برای تزیین فراموش نکنید.

کیش لورن quiche lorraine را می‌توان با سس‌های مختلف بسته به سلیقه میل کرد. (گروه آشپزی)



لینک منبع :آموزش آشپزی: طرز تهیه کیش لورن

طرز تهیه کیش لورن ( غذایی فرانسوی ) - بیتوته www.beytoote.com/cookery/ghazaha/lauren2-kish-recipe2.html‎Cached Similarطرز تهیه غذای فرانسوی کیش لورن,درست کردن کیش لورن,مواد لازم جهت ... برای داخل کیش:زامبون مرغ،پنیر،پنیر خامه ای..,تزیین کیش لوزن,آموزش آشپزی,آموزش انواع غذاها . طرز تهیه کیش لورن, غذای سنتی فرانسه همراه با متن اصلی drfarahnak.com/طرز-تهیه-کیش-لورن/‎Cached Similar4 آوریل 2015 ... برچسب ها: آشپزی فرانسوی, آموزش غذای فرانسوی, طرز تهیه کیش لورن, غذاهای فرانسوی, غذای سنتی فرانسه, غذای فرانسوی, کیش لورن ... آموزش آشپزی: طرز تهیه کیش لورن - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../آموزش-آشپزی-طرز-تهیه-کیش-لورن‎Cached5 ا کتبر 2014 ... کیش لورن یک غذای معروف فرانسوی است. مواد لازم برای تهیه خمیر- آرد: ۳۰۰ گرم- کره: ۱۰۰ عدد- تخم مرغ کامل: ۱ عدد- آب سرد: ۳ قاشق سوپخوری- روغن مایع: ... طرز تهیه کیش لورن غذای فرانسوی - سوران www.sooran.com/fa/recipes/4906/‎Cached Similar9 ژوئن 2015 ... طرز تهیه تارت کلاسیک فرانسوی با مرکبات ... طرز تهیه کیش لورن غذای فرانسوی .... طرز تهیه شیرینی رول تست فرانسوی ... آموزش ها و نکات آشپزی. معرفی ابزارهای آشپزی · آماده سازی مواد اولیه · هنر پذیرایی و سفره آرایی · نکات و ... طرز تهیه کیش لورن | ایران کوک https://irancook.ir/07/12/طرز-تهیه-کیش-لورن/21433/‎Cachedآموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک ... کیش لورن. طرز تهیه: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا ... کیش لورن - YouTube ► 14:02https://www.youtube.com/watch?v=6Bheetj5Rmw Jan 8, 2014 - 14 min - Uploaded by tebiyan seri منبع تبیان: اشپزی ashpazi. ... کیش لورن ... طرز تهیه نان قندی نازک وخوشمزه خانگی / سریع و آسان (خانم فراحی) ... آموزش ... کیش لورن - *** هنر آشپزی *** ashpazkhuneh.persianblog.ir/post/520/‎Cached Similar1 مارس 2012 ... طرز تهیه: مرغ را با مقداری نمک و زردچوبه و آب میگذاریم بپزد بعد تکه تکه میکنیم. تکه های مرغ نباید خیلی ریز باشد و کمی بزرگتر باشد بهتر است. راه اندازی رستوران | جزییات کیش لورن (فرانسه) - آشپزخانه ملل www.ranjbarchef.com/post/detail/2/11/2/1/9/0/lang/Fa.aspx‎Cached12 جولای 2012 ... نکته: در تهیه خمیر بهتر است تا تمام موارد سرد باشد بدین ترتیب خمیر چسبندگی کمتری دارد وی بهتر ورز می‌آید. طرز تهیه مواد درون کیش لورن فیلم / کیش لورن film.tebyan.net/film/128394‎Cached16 نوامبر 2013 ... آموزش یک روش ساده پیتزا با مواد سریع به نام کیش لورن با حضور خانم ساسانی در بخش آشپزی برنامه به خانه بر می گردیم از شبکه پنج سیما. طرز تهیه کیش لورن | بیا آشپزی | آموزش آشپزی www.biaashpazi.ir/tag/طرز-تهیه-کیش-لورن/ طرز تهیه کیش لورن ( غذایی فرانسوی )1. مواد لازم: آرد : ۳۰۰ گرم کره: ۱۰۰ عدد تخم مرغ کامل: ۱ عدد آب سرد: ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر نمک: ۴/۱ قاشق ...