مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

۲۳۰هزار تومان، خرج یک ساعت شکم‌گردی!

جام جم سرا: خبرنگار ایسنا به یکی از رستوران‌های تهران رفته و از حال و هوای آن گزارش کوتاهی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید:

ممکن است، یکی از دوستانتان در یک مهمانی یا دورهمی از شما بپرسد تا به حال تخت جمشید را دیده‌ای و شما که به عمرتان به تخت جمشید نرفته‌اید، برای دیدن چنین بنایی اصلا عجله نشان ندهید؛ اما همین که از شما بپرسند به فلان رستوران رفته‌ای، ممکن است تمام تلاش خود را به خرج دهید تا بعد از گرفتن حقوق ماهانه، حتما سری به آن رستوران بزنید.

رستوران‌ها می‌توانند جاذبهٔ گردشگری باشند و در دنیا، در درآمدزایی بسیاری از کشور‌ها نقش مهمی ایفا می‌کنند؛ اما در پایتخت ایران که همه نوع رستورانی دارد، هنوز این پدیده، جایی در میان گردشگران باز نکرده و بیشتر شبیه یک تفریح دوستانه یا خانوادگی است.

به رستوران ژاپنی که وارد می‌شوید، با یک سالن پذیرایی مناسب برای برپایی مراسم عروسی مواجه می‌شوید. پله‌ها را که پایین می‌روید، زنی با لباس مشکی و قرمز که بیشتر شبیه لباس چینی‌هاست تا ژاپنی‌ها، ایستاده تا گردشگران را راهنمایی کند. اگر می‌زی را رزرو نکرده باشید، می‌گوید که در سالن سنتی میز خالی نداریم و اگر تمایل دارید، می‌توانیم در سالنی که آشپز در مقابل چشمانتان آشپزی می‌کند، از شما پذیرایی کنیم.

در این سالن، چند میز به‌شکل نیم‌دایرهٔ بسته چیده شده‌اند، دیوارهای سالن پوشیده از آیینه‌های مشکی است و نوری ملایم دارد. جلوی می‌ز‌ها، یک صفحهٔ فلزی تخت قرار دارد. گارسون برای سفارش غذا وارد می‌شود و شما را در انتخاب آنچه می‌خواهید بخورید، راهنمایی می‌کند.

تا سرتان با سوپ و سالادی که در‌‌ همان ابتدا سرو می‌شود، گرم است، آشپز با یک میز از موادی که قرار است شام شبتان شود، وارد می‌شود. بعد از آن‌که با مشتری‌ها خوش و بخش می‌کند، روغن را کف صفحهٔ فلزی می‌ریزد، یک کاسه سبزیجات را هم در گوشه‌ای از این ماهی‌تابهٔ بزرگ خالی می‌کند، دو تخم‌ مرغ را با زدن به سر یکی از حاضران که با دهانی باز به مهارت او خیره شده، می‌شکند و با تبحر خاصی با دیگر مواد از جمله برنج، سرخ و با هم مخلوط می‌کند. در ادامه، با حروف انگلیسی دست‌وپا شکسته‌ای، نام یکی از مشتری‌ها را می‌نویسد و می‌خواهد که حدس بزنید چه نوشته است!

آشپز ایرانی این رستوران ۲۹ سال سن دارد و دربارهٔ کارش می‌گوید: هشت سال است که در این رستوران کار می‌کنم؛ کارم را با تمیز کردن زمین آغاز کردم و زیر نظر سرآشپز تعلیم دیدم تا به این مرحله رسیدم.

این آشپز از شغلش رضایت دارد و می‌افزاید: جوان‌ترین آشپز این رستوران، ۲۸ سال و مسن‌ترین آن‌ها ۴۰ سال سن دارد.

محمد -یکی دیگر از آشپز‌ها- می‌گوید: مشتریان خارجی، بویژه ژاپنی‌ها بعد از خوردن غذا احساس رضایت می‌کنند؛ اما در این سالن، بیشتر غذاهای فرنگی سرو می‌شود تا غذاهای سنتی ژاپنی.

او همچنین دربارهٔ شوخی‌هایش با مشتری‌ها اظهار می‌کند: همین چند روز پیش، برای شکستن تخم مرغ از سر یکی از مشتری‌ها کمک گرفتم، ولی او ترسید و سرش را عقب کشید، تخم‌ مرغ روی سرش شکست! البته این اتفاق با خندهٔ مشتری، ختم به خیر شد. برخی مشتری‌ها هم در‌‌ همان ابتدا می‌گویند، لطفا با ما شوخی نکن!

در مرحلهٔ آخر سرو غذا، آشپز بشقابی از سبزیجات را روی میز فلزی می‌ریزد، تفت می‌دهد و با سُس مخلوط می‌کند. در پایان هم با غذایی که پخته، کلمه END را به انگلیسی می‌نویسد و تمام شدن کارش را خبر می‌دهد، گاز پخت‌وپزش را تمیز می‌کند و با روغنی که کف آن می‌ریزد، آتشی را روشن می‌کند، بخشی از آن آتش را در دستش می‌گیرد، به سمت یکی از حاضران فوت می‌کند و می‌رود.

در بخش سنتی این رستوران، میز‌ها و پشتی‌هایی به سبک سنتی ژاپنی دیده می‌شوند. ابتدا فکر می‌کنید، باید کفش‌هایتان را درآورید و به حالت چهار زانو روی تشکچه‌ها بنشینید؛ ولی خیلی زود متوجه می‌شوید که باید روی صندلی‌هایی بنشینید و پایتان را داخل باکسی که میز در آن کار گذاشته شده است، قرار دهید و دیگر نیازی نیست چهارزانو بنشینید. در این بخش از رستوران، از آشپزی که غذا را جلوی چشمتان بپزد، خبری نیست و پس از سفارش دادن غذا به گارسون، آن را روی میزتان می‌گذارند.

حالا بعد از صرف غذا و یک ساعت خوش‌گذرانی و خوش‌وبش با آشپز یک رستوران لوکس باید صورت‌حسابی را پرداخت کنید که چشمتان را روی آنچه خوردید، بازِ باز می‌کند؛ ۲۳۰هزار تومان برای یک شام دو نفرهٔ ژاپنی!

البته یکی از نکته‌های قابل توجه در این رستوران، حضور کم‌رنگ گردشگران خارجی، بخصوص ژاپنی‌هاست که معمولا علاقه دارند، در سفر هم غذای محلی خودشان را بخورند؛ اما در حالی که حتما گردشگرانی از کشور ژاپن در تهران هستند، چرا تور‌ها، گردشگرانشان را برای خوردن غذاهایی که با مذاقشان خوش می‌آید، به چنین رستوران‌هایی نمی‌آورند؟


*انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر می‌شود.



لینک منبع :۲۳۰هزار تومان، خرج یک ساعت شکم‌گردی!

۲۳۰هزار تومان، خرج یک ساعت شکم‌گردی! - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../۲۳۰هزار-تومان،-خرج-یک-ساعت-شکم‌گردی ۲۳۰هزار تومان، خرج یک ساعت شکم‌گردی! شنبه 15 شهریور 1393 ساعت 12:16. این روز‌ها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبهٔ گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش ... یک ساعت شکم‌گردی ۲۳۰هزار تومان! - یار آشنا www.yareashena.com/content/4128 یک ساعت شکم‌گردی ۲۳۰هزار تومان! شکم‌گردی. این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به ... خود را به خرج دهید تا بعد از گرفتن حقوق ماهانه، حتما سری به آن رستوران بزنید. هزینه ۱ ساعت شکم گردی در تهران - سایت خبری ایران - ایران tnews.ir/news/1b3a30039631.html این روزها رفتن به رستوران های لوکس به یک جاذبه ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم ... خود را به خرج دهید تا بعد از گرفتن حقوق ماهانه، حتما سری به آن رستوران بزنید. هزینه های سفر به استانبول - کارناوال www.karnaval.ir/travel-prices-istanbul Rating: 4.9 - 209 reviews ۸- کارنه دو پاساژ (مجوز ورود به کشور خارجی) : ۱۴۸ تا ۲۳۰ هزار تومان، بسته به تعداد برگه ... می توانید بیمه را در شعبات بیمه آن جا و در حداکثر ظرف یک ساعت تهیه کنید. هزینه های سفر به باکو | آذربایجان - کارناوال www.karnaval.ir/travel-prices-baku-azerbaijan Rating: 4.9 - 748 reviews این قطار از آستارا به سمت باکو ساعت ۸ شب و از باکو به سمت آستارا ساعت ۱۱ شب حرکت می کند. ۳) اتوبوس. یک سره: هزینه اتوبوس تهران تا باکو حدود ۱۵۰ هزار تومان است. ... ۸- کارنه دو پاساژ (مجوز ورود به کشور خارجی) : ۱۴۸ تا ۲۳۰ هزار تومان، بسته به ... لوکس | پایگاه خبری تراز - تراز نیوز www.taraznews.com/archive/لوکس‎Cached۳ ساعت «دورهمی لوکس زنانه» در تهران. تراز: «تعداد زن‌های ... گرانترین شام جهان ۷ میلیارد تومان آب می‌خورد!+ تصاویر .... یک ساعت شکم‌گردی ۲۳۰هزار تومان! تراز: این روزها ... رستوران | پایگاه خبری تراز www.taraznews.com/archive/رستوران?field_publish_schedule... اقدام جالب یک رستوران لندنی در روز کریسمس ... قلیان‌هایی که ۲۰۰هزار تومان آب می‌خورد ... یک ساعت شکم‌گردی ۲۳۰هزار تومان! ... تخفیف ویژه یک رستوران روس به اوباما. هر دقیقه جلسه علنی مجلس چند میلیون تومان آب می‌خورد؟ - خبرگزاری تسنیم https://www.tasnimnews.com/.../هر-دقیقه-جلسه-علنی-مجلس-چند-میلیون-تومان-آب-می-خورد‎Cached8 ژوئن 2016 ... برای رسیدن به اینکه هر دقیقه صحن علنی مجلس چقدر هزینه‌بر است، می‌توان بودجه یک سال مجلس را بر میزان ساعات جلسات علنی پارلمان در همان سال ... در تعطیلات عید فطر به کجا سفر کنیم؟ | سلام پرشین salampersian.com/fa/.../در-تعطیلات-عید-فطر-به-کجا-سفر-کنیم؟/‎Cached12 ژانویه 2017 ... می توانید به قشم یا کیش بروید و لذت یک سفر سه روزه را برای خود فراهم کنید. ... این افراد باید حداقل ۲۳۰ هزار تومان بابت بلیت تهران- مشهد خرج کنند. ... شکم گردی از «مشهد» تا «کیش» · دردسرهای سفر در تعطیلات عید فطر · کشکایش، خواهرخوانده شیراز در ... ساعت حرکت پنج صبح چهارشنبه و جمعه روز برگشت است. یک ... رستوران - پرتال جامع تایا | taya.ir/Sara/Search/keyword/1¬¬q=رستوران__s-0-142.aspx گزارش جام‌جم از حال و هوای یک رستوران خام گیاهخواری در تهران. بفرمایید ... راه‌های شناسایی یک رستوران خوب چیست؟ .... تصویر ۲۳۰هزار تومان، خرج یک ساعت شکم‌گردی!