مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ

جام جم سرا:
۱ - از هر قابلمه‌ای می‌توانید برای پخت مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازم است مقداری آب در آن بجوشانید و خالی کنید. سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر شود سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود و سپس مراحل پخت مربا را آغاز کنید. به این ترتیب قابلمه شما از هر آلودگی عاری بوده و امکان فساد مربایتان به حداقل ممکن می‌رسد. یادتان باشد که درب قابلمه حتماً فلزی باشد و از قابلمه‌هایی که درب آن‌ها شیشه‌ای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده موثر است.

۲ – برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگر، بهتر است از قاشق چوبی یا استیل استفاده کنید. این قاشق هم حتماً باید تمیز و خشک باشد زیرا در غیر این صورت مربا کپک خواهد زد.

۳ - مربا را در ظروف شیشه‌ای که از قبل مدتی در آب جوش قرار داده شده‌اند، بریزید. البته بعد از مرحله جوشاندن ظروف، بهتر است آن‌ها را در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا عاری از هر میکروبی شوند و امکان کپک زدن مربا به حداقل برسد.

۴ - برای شیرین کردن مربا می‌توانید به جای شکر سفید، از شکر قهوه‌ای استفاده کنید. شیره خرما، توت و ریختن میوه‌های شیرینی مانند انواع توت در مربای توت‌فرنگی یا انبه در مربایی مانند مربای پرتقال، طعم شیرینی به آن خواهد داد. یادتان باشد ریختن شکر زیادی در مربا، باعث شکرک زدن آن می‌شود، بنابراین به مقدار شکری که در مربا می‌ریزید، دقت کنید.

۵ - وقتی مربا پخته شد، آن را در ظروفی که می‌خواهید مربا را در آن نگهداری کنید، بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر شود. سپس در ظروف را بگذارید و آن‌ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته شود. بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید.

۶ - برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت ( تقریباً ۱۰ ساعت ) با تکه‌های میوه مخلوط کنید. به این مرحله «شکرپاش کردن» گفته می‌شود که برای بسیاری از مرباها می‌توان آن را انجام داد.

۷ - هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.

اگر اضافه وزن دارید


بهتر است این مربا را کمتر بخورید زیرا مملو از قند است و باعث دریافت کالری می‌شود. در صورت تمایل، می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری از این مربا را روی ۲ تا ۳ برش نان برشته سبوس‌دار بریزید تا مقدار کالری دریافتیتان محدودتر شود.

اگر دیابت دارید


بهتر است مقدار مربایی که میل می‌کنید، بسیار محدود باشد و با توصیه متخصص، مقداری از آن را میل کنید. البته نانی که همراه مربا میل می‌کنید، بهتر است که نان جو باشد و برای تهیه مربا نیز از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

اگر لاغرید


مربا را با ۲ تا ۳ قاشق مرباخوری خامه یا کره میل کنید و برش‌های نانتان از آرد گندم کامل و تهیه شده از چند غله باشد. در ضمن، بهتر است آن را با یک لیوان شیر کاکائو میل کنید تا صبحانه تان کالری بیشتری داشته باشد و به افزایش وزن شما کمک کند.(تصویرنما)

Share



لینک منبع :7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ

7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/.../7-نکته-کلیدی-برای-تهیه-مربای-خوشمزه-و-خوشرنگ‎Cached Similar2 ژوئن 2014 ... برخی خانم‌های خانه‌دار برای پخت و تهیه انواع مربا فوت‌وفن‌هایی را می‌دانند و به کار می‌گیرند که مزه و رنگ مربای دست پخت آنها را با دیگران متفاوت می‌کند. 7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ - جام جم آنلاین 188.75.89.4/sara/.../7-نکته-کلیدی-برای-تهیه-مربای-خوشمزه-و-خوشرنگ 7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ. دوشنبه 12 خرداد 1393 ساعت 13: 43. برخی خانم‌های خانه‌دار برای پخت و تهیه انواع مربا فوت‌وفن‌هایی را می‌دانند و به کار ... 7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ - ایران فان iranfun.abtinblog.com/.../7+نکته+کلیدی+برای+تهیه+مربای+خوشمزه+و+خوشرنگ یرای تهیه شربت آلبالو از آلبالوهای اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، استفاده کنید. شربت آلبالو، یکی از شربت های بسیار پر طرفدار در فصل تابستان است. مربای آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-مربای-آلبالو-خوشرنگ-با-نکات-کل/‎Cachedمرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه کرد. از خوشمزه ... 7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ - جام جم - فرد مطلب ratepost.ir/tag/7-نکته-کلیدی-برای-تهیه-مربای-خوشمزه-و-خو/ 7-نکته-کلیدی-برای-تهیه-مربای-خوشمزه-و-خوشرنگ. ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ه‍.ش. – برخی خانم‌های خانه‌دار برای پخت و تهیه انواع مربا فوت‌وفن‌هایی را می‌دانند و به کار می‌گیرند که مزه ... بالاترین: 7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ - Balatarin https://www.balatarin.com/permlink/2014/6/2/3585935‎Cachedبرخی خانم‌های خانه‌دار برای پخت و تهیه انواع مربا فوت‌وفن‌هایی را می‌دانند و به کار می‌گیرند که مزه و رنگ مربای دست پخت آنها را با دیگران متفاوت می‌کند. 7 فوت‌وفن ... 7 فوت کوزه‌گری برای تهیه مربا - آشپزی سالم - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/.../7-فوت-کوزه‌گری-برای-تهیه-مربا‎Cached Similar17 دسامبر 2014 ... دانستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوشرنگ شدن مربای شما ... به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت «برترین‌ها» 7 نکته کلیدی برای تهیه مربا ... طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی توسط خانم مهری ... ► 7:20https://www.youtube.com/watch?v=gMcJbwKoEOM Aug 4, 2017 - 7 min - Uploaded by کانال پارسیان لطفا با کلیک روی لینک زیر،عضو کانال یوتیوب خودتان شوید ! ❤ http://bit.ly/ 2m9eeRX ❤یا بر روی subscribe کلیک نمائید❤ ... طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا | ستاره setare.com/.../طرز-تهیه-مربای-به-خوشرنگ-و-نکات-کلیدی-در-تهیه-مربا‎Cached Similar28 جولای 2015 ... خواص دانه به،مارمالاد،طرز تهیه مربای به خوشرنگ+ نکات کلیدی در تهیه .... 14/08گرم کربوهیدرات، 1/7گرم فیبر و 0 میلی گرم کلسترول می‌باشد. طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و عالی + نکات مهم - هفت گنج 7ganj.ir/طرز-تهیه-مربای-آلبالو-خوشرنگ-و-عالی-نک/‎Cached Similarطرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و عالی + نکات مهم. 58,390 بازدید. 4 دقیقه مطالعه. در این پست از هفت گنج ، طرز تهیه مربای آلبالو را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم.