مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه «شکر پلو»

جام جم سرا:

● ظروف و وسایل لازم:

یک قابلمه تقریبا ٢ و یکی ٥ تا ۶ لیتری، آبکش، یک ظرف بزرگ

● طرز تهیه:

شکر را با آب مخلوط می‌کنیم می‌گذاریم چند جوش بخورد تا شکر خوب آب شود زعفران را به آن می‌افزایم، آنرا کنار می‌گذاریم.
آب را در قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد وقتی جوشید برنج را که قبلا گذاشته‌ایم خیس بخورد آبش را خالی می‌کنیم و برنج را می‌ریزیم داخل آب جوشان
یک قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق سوپ‌خوری نمک درشت را به آن می‌افزایم و برای مدت چند دقیقه می‌جوشانیم (مدت جوشاندن برنج بستگی به نوع آن دارد)
دقت کنید دانه‌های برنج له نشوند.
وقتی برنج آماده شد آنرا در آبکش می‌ریزیم و آب سرد روی آن می‌ریزیم تا روند پختن متوقف شود.
قابلمه را روی آتش متوسط می‌گذاریم و کف قابلمه را روغن می‌ریزیم و برنج را در آن می‌ریزیم
در قابلمه برنج را با دمکنی می‌بندیم البته باید حرارت اجاق را کم کنید
برنج را برای مدت ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت دم می‌کنیم تا بخار در آن جمع شود.
حالا برنج را از روی آتش بر می‌داریم آب کش را در ظرفی قرار می‌دهیم و برنج را با کفگیر کم کم می‌ریزیم داخل آبکش و مخلوط آب شکر را کم کم روی آن می‌ریزیم تا مخلوط شود بعد از اینکه همه برنج داخل آبکش قرار گرفت قابلمه را دوباره روی آتش می‌گذاریم شعله را کم می‌کنیم و برنج را که در داخل آبکش است با کفگیر به داخل قابلمه برمی‌گردانیم در آخر هم باقی مانده آب شکر را که در ته ظرف جمع شده روی برنج می‌پاشیم
حالا سر قابلمه را دوباره با دمکُنی می‌بنیدم و شعله را کم می‌کنیم و آنرا دم می‌کنیم. معمولا ٤٥ دقیقه برای این مرحله کافی است.
برای تزئین شکر پلو از خلال نارنگی و پسته استفاده می‌کنیم. خلال نارنگی باید قبل از استفاده شیرین شود و روش شیرین کردن آن هم جوشاندن خلال‌ها است جوشاندن را باید چند بار تکرار کرد و هر بار آب آنرا عوض کرد بعد از هر بار جوش دادن خلال‌ها را مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخ نیستند این کار را تا تکمیل کار ادامه دهید


بعد خلال‌ها را در آبکش بریزید تا آب آن خوب خارج شود (اگر حوصله شیرین کردن خلال نارنگی را ندارید می‌توانید از خلال نارنگی آماده شده استفاده کنید).
کمی روغن را داغ کنید و خلال ها را در آن بریزید و یکی دو چرخ بدهید. زیاد نباید سرخ شود در غیر این صورت می‌سوزد و تلخ می‌شود. یک قاشق شکر روی آن بریزید و هم بزنید تا شکر آب شود حالا آنرا همراه با خلال پسته برای تزئین روی شکر پلو بریزید.

توضیح: مقدار شکر را تقریبی نوشتیم چون شکر در مناطق مختلف غلظت متفاوتی دارد: بعضی شیرین تر از دیگری است؛ و علاوه بر این طبع و باب میل افراد نیز متفاوت است.
برای اینکه عیار شکر را بدست بیاورید بهتر است شکر پلو را یک بار با شکر کم تهیه کنید و اگر شیرینی آن کم بود
برای مرتبه های بعد آن را تنظیم کنید در هر صورت بهتر است شیرینی آن کمتر باشد تا زیاد شیرین شود.(کاچیلافود)

Share



لینک منبع :طرز تهیه «شکر پلو»

طرز تهیه شکر پلو شیرازی - انواع پلو - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/13554.html‎Cached Similarشکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند. طرز تهیه «شکر پلو» - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/1507626971414567771/طرز-تهیه-شکر-پلو‎Cached26 مه 2014 ... تصویر طرز تهیه «شکر پلو». جام جم سرا: ○ ظروف و وسایل لازم: یک قابلمه تقریبا ٢ و یکی ٥ تا ۶ لیتری، آبکش، یک ظرف بزرگ. ○ طرز تهیه: شکر ... آشپزی - شکر پلو groohashpazi.blogfa.com/post-282.aspx‎Cached Similarآشپزی - شکر پلو - آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل. ... طرز تهیه. توضیح: مقدار شکر را تقریبی نوشتم چون شکر در مناطق مختلف از غلظت متفاوتی ... طرز تهیه شکر پلو یک غذای کاملا مجلسی - روزنه آنلاین rozanehonline.com/طرز-تهیه-شکر-پلو-یک-غذای-کاملا-مجلسی/‎Cached8 جولای 2017 ... در زیر یک غذای کاملا مجلسی را برای شما قرار داده ایم . طرز تهیه شکر پلو یک غذای مجلسیست که همراه با پوست نارنگی و انواع خلال ها تزیین می شود تا ... کتاب آشپزی/شکر پلو شیرازی - ویکی‌کتاب https://fa.wikibooks.org/wiki/کتاب_آشپزی/شکر_پلو_شیرازی‎Cached Similarشکر پلو شیرازی یا شیرین پلو شیرازی یکی از غذاهای محلی استان فارس است. ... طرز تهیه: برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده‌اند، با آب در ظرفی روی اجاق ... طرز تهیه شیرین پلو ( شکر پلو) شیرازی - هفت گنج 7ganj.ir/طرز-تهیه-شیرین-پلو-شکر-پلو-شیرازی/‎Cached Similarطرز تهیه شیرین پلو ( شکر پلو) شیرازی. 1,683 بازدید. 2 دقیقه مطالعه. شکر پلو یا شیرین پلوی شیرازی یکی از پلوهای خوش آب و رنگ استان فارس به خصوص شهر ... طرز تهیه شکر پلو شیراز-پلوهای محلی استان فارس www.citypedia.ir/شکر-پلو-شیراز-طرز-تهیه/‎Cachedشکر پلو یا شیرین پلوی شیرازی یکی از پلوهای خوش آب و رنگ استان فارس به خصوص شهر شیراز است که به مرصع پلوی قزوین نیز شباهت هایی دارد. ا. طرز تهیه قیمه بوشهری و شکر پلو - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/.../طرز-تهیه-قیمه-بوشهری-و-شکر-پلو‎Cachedطرز تهیه قیمه بوشهری و شکر پلو. قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده ... Images for طرز تهیه «شکر پلو» شکر پلو ~ کارگاه آشپزسازی www.cheftayebeh.ir/2014/12/blog-post_13.html‎Cached Similar13 دسامبر 2014 ... چند سال پیش مامانی خانم زحمت کشیدند و طرز تهیه قیمه بوشهری رو به ما یاد دادند. اما اون روز من از فرایند شکر پلو عکاسی نکردم. آخه استرس ناشی از عکاسی ...