مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه

جام جم سرا:
این نوع مواد خوراکی زمانی‌که به میزان زیاد مصرف شود به دلیل سمومی که در بدن ایجاد می‌کنند بشدت برای سلامتی مضرند. برخی از آن‌ها شامل موارد زیر است:

لوبیا
لوبیا جزء غذاهای سالم به حساب می‌آید و در تهیه خوراک‌ها و غذاهای مختلف استفاده می‌شود. این ماده خوراکی اگرچه سرشار از مواد مغذی همچون فیبر‌،‌ پروتئین، کربوهیدرات و آهن است اما در عین حال به عنوان بخشی از مکانیزم طبیعی دفاعی‌اش حاوی مقدار زیادی «لکتین» هم هست. پروتئین لکتین به طور بالقوه مانند حشره‌کش عمل می‌کند و به طبع وجود آن برای انسان‌ها عامل بیماری‌زا به حساب می‌آید. به طورمثال لوبیا قرمز حاوی ماده سمی «فیتوگلوتینین» است که به ویژه مصرف زیاد آن موجب حالت تهوع، استفراغ، دردشکمی و اسهال می‌شود.

بادام تلخ
بادام که معمولا در دسته خشکبار قرار می‌گیرد در حقیقت جزء دانه‌ها به حساب می‌آید. تعجب نکنید اگر بگوییم که بسیاری از بادام‌های خام در واقع خام نیستند زیرا بادام‌های خام تلخ به طور طبیعی حاوی سیانور هستند که در تولید قرص‌های سمی حشره‌کش‌ها هم کاربرد دارد. خرد کردن، گاز زدن و جویدن بادام تلخ می‌تواند سیانور موجود در آن را فعال کند. خوردن چهار تا پنج دانه بادام تلخ موجب سردرد خفیف، حالت تهوع و گرفتگی عضلات شکمی می‌شود.

سیب، گیلاس، هلو و آلو
دانه‌های موجود در این میوه‌ها نیز همچون بادام حاوی سیانور هستند که هنگام جویده شدن یا آسیب‌ دیدن دانه، ترکیب سیانور موجود در آن فعال می‌شود. درحالی‌که مصرف یک دانه ممکن است هیچ واکنشی به همراه نداشته باشد. خوردن بیش از یک دانه می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

ریواس
در قسمت انتهایی برگ‌های پهن و سبز ریواس ترکیب اسید «اکسالیک» وجود دارد. اگرچه مصرف این اسید مرگ‌آور نیست اما می‌تواند به گیجی، سوزش دهان، دردشکم و در بدترین حالت سنگ کلیه، تشنج و رفتن به کما منجر شود.

سیب‌زمینی
اگرچه طعم سیب‌زمینی هنگامی‌که پخته یا سرخ می‌شود لذت بخش‌ است اما برگ‌های سبز و ساقه آن حاوی سولاتین است که در دوز پایین هم بسیار سمی است. به گفته کارشناسان، سیب‌زمینی‌هایی که در قسمت زیر پوستشان لکه‌های سبزرنگی وجود دارند و یا فاسد شده‌اند نباید مورد استفاده قرار گیرند. وارد شدن ماده سمی سولاتین به بدن موجب هذیان، اسهال، تب، توهم و فلج‌ شدن می‌شود.(ایسنا)



لینک منبع :آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه

Images for آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../آشنایی-با-چند-خوردنی‌-خطرناک-آشپزخانه‎Cached11 مه 2014 ... تصویر آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه. جام جم سرا: این نوع مواد خوراکی زمانی‌که به میزان زیاد مصرف شود به دلیل سمومی که در بدن ایجاد می‌کنند ... آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه | مجله اینترنتی زندگی سالم www.zendegisalem.com/آشنایی-با-چند-خوردنی‌-خطرناک-آشپزخانه/‎Cached11 مه 2014 ... برخی از خوردنی‌ها که در وعده‌های غذایی روزانه گنجانده می‌شوند و به نظر برای سلامتی مفید هستند و بسیاری از افراد روزانه مقادیری از آنها را میل می کنند، ... آشنایی با چند خوردنی خطرناک آشپزخانه - جام جم آنلاین - تی نیوز tnews.ir/news/DEB725122532.html برخی از خوردنی ها که در وعده های غذایی روزانه گنجانده می شوند و به نظر برای سلامتی مفید هستند و بسیاری از افراد روزانه مقادیری از آنها را میل می کنند، می توانند بیماری ... آشنایی با چند خوردنی خطرناک آشپزخانه - پایگاه خبری تحلیلی مثلث tnews.ir/news/009425134942.html مثلث آنلاین: برخی از خوردنی ها که در وعده های غذایی روزانه گنجانده می شوند و به نظر برای سلامتی مفید هستند و بسیاری از افراد روزانه مقادیری از آنها را میل می کنند، می ... آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه - ایمپریا imperia.ir/medicine-and-health/...1/.../meet-some-dangerous-food-kitchen آشنایی با چند خوردنی‌ خطرناک آشپزخانه - تصویر 1. لوبیا لوبیا جزء غذاهای سالم به حساب می‌آید و در تهیه خوراک‌ها و غذاهای مختلف استفاده می‌شود. این ماده خوراکی اگرچه ... چند خوردنی خطرناک آشپزخانه | برخی از خوردنی ها که در وعده - قطره www.ghatreh.com/news/nn19524902/چند-خوردنی-خطرناک-آشپزخانه 11 مه 2014 ... برخی از خوردنی ها که در وعده های غذایی روزانه گنجانده می شوند و به نظر برای سلامتی ... چند خوردنی خطرناک آشپزخانه ... آشنایی با خواص درمانی زرشک ... چند اشتباه زنانه در آشپزخانه!! - نیک صالحی www.niksalehi.com/hamechiz/251714.html‎Cached15 مه 2016 ... آشنایی با حقایق باورنکردنی در خصوص بدن مردان ... چند اشتباه زنانه در آشپزخانه!! ... _ سبزی‌های خوردنی را با رطوبت در کیسه نگه می‌دارید و با این کار خود سبب پژمرده شدن آن‌ها می‌شوید. در صورتی که ... یک ادویه خطرناک در آشپزخانه شما ! مواد غذایی خطرناک در آشپزخانه - بنیتا www.mybenita.com/.../10-deadly-foods-probably-have-in-your-kitchen‎Cached24 جولای 2017 ... ده خوراکی کشنده که به‌ احتمال‌ زیاد در آشپزخانه‌ پیدا می‌ شوند ... گفته‌ شده خوردن تنها هفت تا ده حبه می‌تواند یک فرد بالغ را با مشکل روبه‌رو کند و حتی ... این 10 خوراکی می تواند باعث مرگ شما شود - پارس نیوز www.parsnews.com/.../407504-این-خوراکی-می-تواند-باعث-مرگ-شما-شود‎Cached13 نوامبر 2016 ... پس با این خوراکی های مرگ بار آشنا شوید. ... پروسیک هردو به طور یکسان برای انسان ها و پستانداران فوق العاده سمی هستند و می تواند تنها در چند دقیقه موجب مرگشان شود. ... بادام هندی حاوی یک ماده شیمیایی خطرناک تحت عنوان اوروشیول می باشد. ... این ادویه به ظاهر بی آزار در آشپزخانه تان، یک راز کوچک کثیف به دنبال دارد.