[ad_1]
دنده کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه است. برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی اصل به گوشت دنده گوسفند، رب گوجه، زعفران و ادویه نیاز است.
دنده کباب یکی از غذاهای لذیذ و بسیار خوش خوراک کرمانشاه است. این غذا که جزو پرطرفدارترین و محبوبترین غذاهای این منطقه است، در تمام کبابیها و سفرهخانه های سرسبز و روباز اطراف منطقه طاق بستان کرمانشاه یافت میشود و توصیه ما به شما این است که اگر گذرتان به شهر زیبای کرمانشاه افتاد، این غذا را از دست ندهید.
حال اگر فرصت سفر ندارید و هوس امتاحانکردن ابن کباب لذیذ را دارید میتوانید دنباله این مطلب را بخوانید و در منزل یک دنده کباب خوشمزه تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
گوشت دنده:
در ابتدا جالب است بدانید که گوشت دنده، جزو قسمتهای بسیار پرچرب گوشت است. گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولا شامل بخشی از دنده نیز میشود. این نوع برش بیشتر در گوشت بره میشود. با استفاده از گوشت دنده میتوان خوراک لذیذ دنده کباب، کباب شیشلیک و دیگر خوراکهای لذیذ گوشتی را تهیه نمود.
مواد لازم برای تهیه دنده کباب کرمانشاه:
گوشت دنده گوسفند | 1 کیلوگرم |
رب گوجه فرنگی | 4-5 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 3 ق غذاخوری |
آبلیمو | 3 ق غذاخوری |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
سیخ کباب پهن | 4-5 عدد |
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه:
- ابتدا گوشت دنده گوسفندی را بهصورت پهن و دراز جدا کرده و سه چهار عدد سیخ کباب پهن را همزمان داخل گوشت فرو کنید. این کار به این علت است که هم سیخها بتوانند وزن گوشت را تحمل کنند و هم شکل گوشت موقع پخت بهم نخورد.
- سپس با پشت یک کارد تیز، شروع به ضربه زدن به گوشت کنید.
- بعد از این کار، گوشت کوبیدهشده را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- در این فاصله،کمی روغن داخل تابه ریخته و به آن مقداری زیادی رب گوجهفرنگی اضافه کنید.
- کمی رب را با روغن تفت داده و سپس کمی نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران دمکرده به آنها اضافه کنید تا یک سس غلیظ به دست بیاید.
- حالا گوشت به سیخ کشیدهشده را روی ذغال قرار دهید و همزمان، با یک فرچه تمیز آشپزی از سسی که درست کردهاید، به دو طرف دندهها بمالید.
- به روش معمول تهیه کباب، صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم ذغالها کبابی و مغز پخت بشود.
- وقتی گوشت کاملا پخته شد، سیخها را لای یک نان قرار داده و دوباره از سسی که درست کرده بودید، روی کباب بمالید.
- میتوانید در کنار دنده کباب، یک سیخ فلفل سبز کبابی نیز تهیه کنید.
- دنده کباب خوشمزه شما آماده است. این کباب لذیذ را با پیاز، لیموترش یا نارنج سرو کنید. نوش جان.
چند نکته درباره تهیه دنده کباب کرمانشاه:
- برای مغزپخت شدن کباب بهتر است سیخها را طوری قرار دهید تا دندهها از آتش حداقل ۸ سانتیمتر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.
- در روشی دیگر برای تهیه دنده کباب، دندهها را پس از طعمدار کردن با مواد فوق داخل فویل پیچیده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهند. در این روش دندهها آب میاندازد و به همین دلیل باید در نیمساعت آخر پخت، فویل را باز کنید تا کباب کمی خشک و برشته شود.
ثبت ملی دنده کباب کرمانشاه:
مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از اقدام برای ثبت ملی شدن "دنده کباب" کرمانشاه خبر داد.
اکرم طهماسبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در اینباره اظهارکرد: دنده کباب یکی از اصیلترین غذاهای کرمانشاه است که سالهاست در کبابیهای اطراف مجموعه تاریخی فرهنگی طاق بستان به گردشگران داخلی و خارجی عرضه میشود.
به گفته او حدود شش ماه پیش، پرونده مربوط به ثبت ملی شدن دنده کباب به نام کرمانشاه تهیه شده و برای دفتر ثبت آثار تاریخی معنوی سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال شده که این پرونده را در نوبت بررسی بگذارند.
طهماسبی خاطرنشان کرد: مقرر شده در تاریخ 28 مهر ماه، جلسه بررسی پرونده دنده کباب کرمانشاه همراه با هفت اثر معنوی دیگر از این استان در سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار شود.
مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: با توجه به کامل بودن پرونده دنده کباب، پیش بینی ما این است که مشکل خاصی در روند ثبت ملی شدن این پرونده به نام استان کرمانشاه به وجود نیاید.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع آموزش و طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی مواد لازم و …آشپزیروش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی مواد لازم گوشت دنده گوسفند سیخ کباب پهن رب گوجهطرز تهیه ی دسـر طالبی و ژله طرز تهیه باسلوق ژله ای دسری برای پذیرایی از مهمان هاطرز تهیه شربت ذرتسیروپ ذرتطرز تهیه ابتدا بلالها را پوست کنده و تمام نخهای آن را جدا کنیدسعی کنید روی ذرت ها هیچ آموزش آشپزیطرز تهیه آموزش آشپزیآشپزیطرز تهیهشامنهارصبخانهپختنآموزشغذاکتلتبیف استروگانفپختآش آموزش و طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی مواد لازم و فر ساتین آشپزی روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی مواد لازم گوشت دنده گوسفند سیخ کباب پهن رب گوجه طرز تهیه ی دسـر طالبی و ژله طرز تهیه «باسلوق ژله ای» دسری برای پذیرایی از مهمان ها طرز تهیه شربت ذرتسیروپ ذرت طرز تهیه ابتدا بلالها را پوست کنده و تمام نخهای آن را جدا کنیدسعی کنید روی ذرت ها هیچ اثری آموزش آشپزیطرز تهیه آموزش آشپزیآشپزیطرز تهیهشامنهارصبخانهپختنآموزشغذاکتلتبیف استروگانفپختآشپیتزا
لینک منبع :طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی اصیل
روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی - ایران ناز
www.irannaz.com/دنده-کباب-اصیل-کرمانشاهی.htmlCachedروش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی یکی از غذاهای بسیار اصلی و خوشمزه که ثبت
جهانی نیز شده است ، دنده کباب کرمانشاهیست به گزارش ایران ناز پخت.
Images for طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی اصیل
طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی به چندین روش - سایت آشپزی
www.ashpaziha.com/.../mode-preparation-roast-ribs-kermanshah-to-multiple-method-2/Cached
Similarطرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی, چندین روش پخت کباب دنده. ... دنده کباب یکی از
کباب های خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی میباشد که در قسمت های طاقبستان که دارای
آثار ...
دنده کباب اصیل کرمانشاهی - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/7069/Cached2 سپتامبر 2015 ... دنده کباب اصیل کرمانشاهی. 9. X. گوشت دنده گوسفند سیخ کباب ... طرز تهیه کباب
زیتون ، غذای محبوب جمهوری آذربایجان · کباب زیتون ، غذای محبوب ...
طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه - نمناک
namnak.com/دنده-کباب-سنتی.p15163Cachedدنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است که با دنده ی گوسفند و به شیوه ای
بسیار ساده قابل تهیه می باشد که در ادامه با دستور پخت دنده کباب سنتی کرمانشاهی
آشنا ...
هنر طباخی - دنده کباب اصیل کرمانشاهی
honartabakhi.blogfa.com/post-220.aspxCached
Similarهنر طباخی - دنده کباب اصیل کرمانشاهی - ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی . ...
من همیشه این بود که بتونم طرز تهیه این کباب خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی رو یاد.
دنده کبابی اصیل کرمانشاه - شرکت طبیعت سبز میهن
www.tabiat-product.com/دنده-کبابی-اصیل-کرمانشاهCachedدنده کباب بی گمان یکی از لذیذترین غذاهاست که اصالت آن به کرمانشاه بر می گردد.
برای مثال در نزدیکی مجموعه طاقبستان که دارای آثار باستانی و مناظر بکر و خدادادی ...
طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی - مجله اینترنتی سون
mag.3e7en.com/3625/طرز-تهیه-دنده-کباب-اصیل-کرمانشاهی/Cached
Similar7 مه 2014 ... طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی. کباب دنده در بین ایرانیها که خود در تهیه و پخت
انواع کباب صاحب سبک هستند جایی ندارد. برای ملتی که عادت ...
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی - نون و آب
www.noonoab.ir/post/60874/طرز-تهیه-دنده-کباب-کرمانشاهیCached
Similar4 ژوئن 2014 ... طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی دنده کباب دنده کباب یکی از کبابهای اصیل و خوش
خوراک ایرانی مخصوصا یکی از کبابهای رسمی در شهر کرمانشاه می ...
"دنده کباب" کرمانشاه ثبت ملی میشود - ایسنا
www.isna.ir/news/.../دنده-کباب-کرمانشاه-ثبت-ملی-می-شودCached15 ا کتبر 2016 ... "دنده کباب" کرمانشاه ثبت ملی میشود ... اکرم طهماسبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا
، در این باره اظهارکرد: دنده کباب یکی از اصیل ترین غذاهای کرمانشاهیان است که
سالهاست در کبابی های اطراف ... روش تهیه دنده کباب به شرح زیر است:.
یکشنبه 29 مرداد 1396 ساعت 01:13