[ad_1]
بامداد – پیامبر اکرم سخاوتمندترین مردم، و شجاعترین آنها، و راستگوترین آنها، و وفادارترین انسان نسبت به وعده، و نرم ترین (انسان) از نظر خوی و کریمترین مردم در برخورد و معاشرت بود.
خداوند حکیم، پیامبران را به عنوان الگو و اسوه مبعوث نمود تا انسان های خواهان رشد معنوی و تکامل انسانی با آنان، راه سعادت را طی نمایند. برترین این پیامبران حضرت محمّد بن عبد الله صلی الله علیه وآله، به عنوان خاتم و اشرف پیامبران الهی می باشد که خداوند متعال، او را به عنوان اسوه و الگو برای همه ی بشر تا روز قیامت قرار داده است.
خاندان پاک
پیامبران از پاک ترین خاندان ها در عالم پدید آمدند، امام علی علیه السلام، درباره دودمان پاک نبی گرامی اسلام، بیاناتی دارد: «خداوند نطفه پاک پیامبران را در بهترین جایگاه به ودیعت نهاد و در بهترین مکانها آنها را مستقر ساخت، صلب کریم پدران آنان را به رَحِم پاک مادران منتقل نمود…
پیامبر رحمت طبیبی است که خود به سراغ بیماران جسمی و روحی میرود. علی(علیه السلام) در این باره می فرماید: «پیامبر طبیبی است که برای درمان بیماران سیار است (و خود نزد بیماران می رود)»
محمدصلی الله علیه و آله، را از بهترین اصلها و مکانها که با ارزش ترین روییدنیها از آن به دست می آید استخراج کرد و نهال وجود او را در اصیل ترین و عزیزترین سرزمینها غرس کرد و شاخه های هستی او را از همان درختی که پیامبران را از آن آفرید به وجود آورد. از همان شجره ای که امینان درگاه خود را از آن برگزید. فرزندانش بهترین فرزندان اند و خاندانش بهترین خاندان و دودمانش بهترین دودمان اند».
اخلاق عظیم
قرآن کریم از میان تمام اوصاف آن حضرت، وی را به اخلاق نیکویش تحسین می کند آنجا که می فرماید: «وَ اِنّک لَعَلی خَلقٍ عَظیم (سوره قلم، آیه ۴)؛و یقیناً تو دارای اخلاق عظیم و برجسته ای هستی».
مهربانترین مردم
امام علی علیه السلام درباره نرمخویی و مهربانی آن حضرت او چنین می گوید: «(پیامبر اکرم) سخاوتمندترین مردم، و شجاعترین آنها، و راستگوترین آنها، و وفادارترین انسان نسبت به وعده، و نرمترین (انسان) از نظر خوی و کریمترین مردم در برخورد و معاشرت بود، و هر کس در ابتدا او را می دید از او دوری می کرد (ولی) هر کس با او همراه می شد و او را می شناخت(به او علاقمند می شد) و سخت به او محبّت می ورزید، بگونه ای که مثل او قبل از آن و بعد از آن ندیده بود.» علی علیه السلام در نهج البلاغه فرمود: «اخلاقش از همه پاکان پاک تر و باران کرمش از هر چیزی بادوام تر بود.»
خیرخواه ترین مردم
امّاامام علی علیه السلام درباره دلسوزی و خیرخواهی آن حضرت دارد اشاره می کند: «محمد(صلی اللّه علیه و آله و سلّم) بار سنگین رسالت را بر دوش کشید، و به فرمانت قیام کرد، و به سرعت در راه خشنودی تو گام برداشت، حتی یک قدم بر عقب برنگشت و اراده او سست نشد، و در پذیرش و گرفتن وحی نیرومند بود، حافظ و نگهبان عهد و پیمان تو بود و در اجرای فرمانت تلاش کرد تا آنجا که نور حق را آشکار و راه را برای جاهلان روشن ساخت، و دل هایی که در فتنه و گناه فرو رفته بودند هدایت شدند پرچم های حق را بر افراشت و احکام نورانی را بر پا کرد.»
طبیبی به دنبال بیمار
پیامبر رحمت طبیبی است که خود به سراغ بیماران جسمی و روحی میرود. حضرت علی(علیه السلام) در این باره می فرماید: «پیامبر طبیبی است که برای درمان بیماران سیار است (و خود نزد بیماران می رود)، مرهم های شفابخش او آماده
«محمدصلی الله علیه و آله، را از بهترین اصلها و مکانها که با ارزش ترین روییدنیها از آن به دست می آید استخراج کرد و نهال وجود او را در اصیل ترین و عزیزترین سرزمینها غرس کرد»
و ابزار داغ کردن زخم ها را گداخته برای شفای قلب های کور و گوش های ناشنوا و زبان های لال آماده، و با داروی خود در پی یافتن بیماران فراموش و سرگردان است.»
سپر بلای مسلمانان
حضرت علی(علیه السلام) درباره حضور عملی پیامبر اکرم در تمام صحنه ها، می فرماید: «همیشه این گونه بود وقتی (که تنور جنگ داغ می شد) و سختی شدّت می گرفت، و دو گروه (مسلمان و کافر) مقابل هم قرار می گرفتند( ما به حضرت پناه می بردیم) و او را سپر بلای خویش قرار می دادیم(چرا که) از او نزدیکتر به دشمن کسی نبود (و او در خط مقدم قرار داشت)».
ختم کلام
خاتَم؛ یعنی مُهر، که در پایان نوشته ها قرار می گیرد، انبیا، کتاب حق و کلام حقّند. خدای سبحان با فرستادن آنها برای جوامع بشری پیام می فرستد. پس از پایان گفتار و کلماتش، سلسله نبوّتشان را با فرستادن پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ختم، و صحیفه رسالت آنان را با وجود مبارک خاتم المرسلین مُهر کرده است. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «خدای متعال، پیامبران مرسل خویش را بر فرشتگان مقرّبش برتری داد و مرا بر تمامی پیامبران و مرسلان…»
منابع:
– نهج البلاغه، خطبه ۹۴ خطبه ۹۵ ، خطبه ۷۲، خطبه ۱۰۸، خطبه ۱۰۶، خطبه ۱۰۵٫
– تفسیر صافی، ملاّ محسن فیض کاشانی، ج ۳، ص ۱۹۸٫
– تفسیر موضوعی قرآن کریم، عبدالله جوادی آملی، ج ۸، ص ۲۳٫
– حدیقة الحقیقه، سنایی غزنوی، باب سوم
نوشته پیامبر اکرم طبیبی که به دنبال بیمار است اولین بار در بامداد پدیدار شد.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع محمد ص در اندیشه مولانا عشق عمیق مولوی به پیامبرمغیث دوکون مثنوی،ج ،وسنت او،به وسیلهء شمس تقویت ستاره ی سهیل اشعار و متون ادبی مهدویبا سلام و سپاس فراوان از این که به عشق آقا امام زمان به ستاره سهیل تشریف آوردید گنجور عطار تذکرة الأولیاء ذکر حسن بصری رحمة …حسام نوشته باسلام در مورد هناد که اشاره شده حتما حتما حتما این متن که مربوط به کشف چــرا حجــــاب ؟ چــرا بی حجـــابی؟حقیقت امر این است که در مسئله پوشش و به اصطلاح اصل اخیر حجاب ، سخن در این نیست که آیا زن دریافت لوح تقدیر توسط وزیر بهداشت و درمان به پروفسور سلطلن زاده در روز معلم عشق وب سایت رسمی دکتر حسین الهی قمشه ایگزیده ها شاهد هرجایی مشرق و مغرب هردو از آن خداست پس شما به هر جانب روی کنیدشعر امام رضا ع یا ضامن آهو جانم فدای امام نقی عشعرامامرضاعمحمد نیک از شاعران پیشسکوت آیینی شهر مشهد است که آثار بسیاری در حوزه رضوی داردشهید من امسال هم برای ایام شهادت دایی محمدرضایم چند آیه قرآن می نویسم که هر کسی مایل بود به ره ولاء فرهنگ و اجتماع بهترین مال خیر المال ما وفی العرض؛ بهترین مال آن است که با آن آبرو حفظ شود بردن پورتال پرتال حقوق دانش آموخته ی مهندسی اموات تاریخ مقطع محمد ص در اندیشه مولانا عشق عمیق مولوی به پیامبر«مغیث دوکون» «مثنوی»،ج ،وسنت او،به وسیلهء شمس تقویت شد،چون ستاره ی سهیل اشعار و متون ادبی مهدوی با سلام و سپاس فراوان از این که به عشق آقا امام زمان به ستاره سهیل تشریف آوردید گنجور » عطار » تذکرة الأولیاء » ذکر حسن بصری رحمة الله علیه حسام نوشته باسلام در مورد هناد که اشاره شده حتما حتما حتما این متن که مربوط به کشف الاسرار و چــرا حجــــاب ؟ چــرا بی حجـــابی؟ حقیقت امر این است که در مسئله پوشش و به اصطلاح اصل اخیر حجاب ، سخن در این نیست که آیا زن خوب دریافت لوح تقدیر توسط وزیر بهداشت و درمان به پروفسور سلطلن زاده در روز معلم ره ولاء فرهنگ و اجتماع بهترین مال خیر المال ما وفی العرض؛ بهترین مال آن است که با آن آبرو حفظ شود بردن آبرو شعر امام رضا ع یا ضامن آهو جانم فدای امام نقی ع شعرامامرضاع محمد نیک از شاعران پیشسکوت آیینی شهر مشهد است که آثار بسیاری در حوزه رضوی دارد عشق وب سایت رسمی دکتر حسین الهی قمشه ای گزیده ها شاهد هرجایی مشرق و مغرب هردو از آن خداست پس شما به هر جانب روی کنید شهید من همین سوز که دارم بنویسید حسین هر که پرسید ز یارم بنویسید حسین ثبت احوال من از ناحیهٔ ارباب است پورتال پرتال حقوق دانش آموخته ی مهندسی اموات تاریخ مقطع کارشناسی و
لینک منبع :پیامبر اکرم طبیبی که به دنبال بیمار است
پیامبر اکرم طبیبی که به دنبال بیمار است | سایت خبری تحلیلی ...
bamdad.net/پیامبر-اکرم.htmlCached11 دسامبر 2016 ... بامداد – پیامبر اکرم سخاوتمندترین مردم، و شجاعترین آنها، و راستگوترین آنها، و
وفادارترین انسان نسبت به وعده، و نرم ترین (انسان) از نظر خوی و ...
"طبیب دوار بطبه" که حضرت علی (ع) درباره پیامبر فرموده به چه معنا و ...
www.islamquest.net/fa/archive/question/fa17599Cached
Similarبه بیان دیگر، پیامبر برای رسالتش که درمان بیماری روح و جان مردم است، رسالت
فراگیر دارد، و این رسالت اقتضای آن را دارد که او به سراغ مردم برود و به دنبال درمان آنها
...
Liomon: اوصاف پیامبر اکرم(ص) در کلام امیرالمومنین(ع) - منتظر پاتوق
313.plus/view/public_278685.html
جهت عضویت در شبکه اجتماعی مذهبی و مهدوی منتظر پاتوق و دنبال کردنِ رهگذر تمایل
دارید ؟ .... پیامبر طبیبی است که برای درمان بیماران سیار است. مرهم های شفابخش او ...
پیامبر اسلام (ص) آنچه را که به او ابلاغ شد آشکار کرد، و پیام های پروردگارش را رساند.
سیمای پیامبر اکرم صلی اللّه علیه و آله و سلّم در آینه نهج البلاغه
www.hawzah.net/.../سیمای-پیامبر-اکرم-صلی-اللّه-علیه-و-آله-و-سلّم-در-آینه-نهج-البلاغهCached
Similarسیمای پیامبر اکرم صلی اللّه علیه و آله و سلّم در آینه نهج البلاغه ..... این همان طبیب
سیار است که به دنبال بیمار دلان مکه می رفت و برخی از آنها آن حضرت را سنگباران می
...
امیرالمومنین در وصف پیامبر در نهج البلاغه: طبیب دوار بطبه ی - آپارات
► 1:00www.aparat.com/v/iDLrC/امیرالمومنین_در_وصف_پیامبر_در_نهج_البلاغه%3A_طبیب_دوار_بطبه
Feb 7, 2017 - 1 min
امیرالمومنین در وصف پیامبر در نهج البلاغه: طبیب دوار بطبه ی ... تلگرام:Telegram. me/misagh_amirfajr حضرت مولا در تعریف جان مقدس و مبارک ...
110 حدیث زیبا از پیامبر اکرم - درباره ی زندگی
meysam-karlos.blogfa.com/post-25.aspxCached
Similar110 حدیث زیبا از پیامبر اکرم - زندگی سخت نیست ما سختش میکنیم. ... طبیب
مصلحت مریض در ایناست که به دستورات طبیب عمل نماید نه آنکه به چیزی که خود ....
که به دنبال یادگیری علوم الهی و مسائل دینی اش اقدام کند مانند کسی است که روزها را
روزه ... بیان مینماید از حضور در تشییع هزار جنازه و عیادت نمودن از هزار بیمار و برپا
ایستادن ...
شفاخانه سیار کجاست؟!! - شبکه قرآنی تبیان
quran.tebyan.net/newindex.aspx?pid=343649
11 دسامبر 2016 ... پیامبر اکرم سخاوتمندترین مردم، و شجاعترین آنها، و راستگوترین آنها، و وفادارترین
انسان نسبت به وعده، و نرمترین (انسان) از نظر خوی و ... پیامبر رحمت طبیبی است که
خود به سراغ بیماران جسمی و روحی میرود. ... طبیبی به دنبال بیمار.
طبیب سیاری که به دنبال دلهای بیمار می گردد/ دلهای بیمار خود را به ...
www.mehrnews.com/.../طبیب-سیاری-که-به-دنبال-دلهای-بیمار-می-گردد-دلهای-بیمار-خود-راCached28 ژوئن 2014 ... طبیب سیاری که به دنبال دلهای بیمار می گردد/ دلهای بیمار خود را به شفادهنده ....
پیامبر اکرم(ص) چون طبیبی است که زندگی خود را برای درمان چنین ...
طبیب دوار - ویکیپرسش
www.wikiporsesh.ir/طبیب_دوارCached
Similarپرسش: "طبیب دوار بطبه" که حضرت علی علیهالسلام درباره پیامبر فرموده، به چه
معنا و ... صلیاللهعلیهوآله به طبیب و پزشکی که با طب خود سخت به دنبال نیازمندان
به ... بطبّه"، او پزشک بیماری جهل و طبیب اخلاق نکوهیده و پست است و با طب خویش در
...
بخش سوّم - آیت الله العظمی مکارم شیرازی
makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=13&catid=0...27&mid...
درست است که پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) و على(علیه السلام) هر دو از یک شجره ...
اکرم(صلى الله علیه وآله) (یا خودش) را به عنوان طبیب معرّفى مى کند; چرا که اطبّا به ...
و دیار به دنبال بیماران مى گردد; و این سیره همه پیامبران و امامان بوده که دانشمندان و ...
یکشنبه 29 مرداد 1396 ساعت 17:24