مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی

[ad_1]

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از زوم جی، خرید قطعات و سخت افزار مناسب، همیشه یکی از دغدغه‌های کاربران در بازارِ سنتی ایران است که اطلاع‌رسانی در آن به نحوِ مطلوبی صورت نمی‌گیرد و معمولا قیمت قطعه به تنهایی اولین و شاید تنهاترین معیار برای خرید در نظر گرفته می‌شود. قیمت‌های متفاوت و حتی قطعات شبیه‌سازی شده از اصل هم به این وضعیتِ نامطلوب دامن می‌زند و بسیاری از کاربران را گرفتارِ خریدِ قطعاتِ تقلبی، بی‌کیفیت یا ناسازگار با هم می‌کند.

در این سری مقالات سعی می‌کنیم جدیدترین محصولات سخت افزاری کامپیوترهای شخصی را معرفی کنیم و مناسب‌ترین‌ها را با توجه به قیمت و رده فروش بازار مطابق با معیار جهانی و همچنین وجود آنها در بازار داخلی پیشنهاد دهیم. به همه کاربران و مخاطبان خود توصیه می‌کنیم تا قبل از مراجعه به بازار یا سایت‌های فروش آنلاین، این راهنما را به دقت مطالعه و پویش کنند تا بتوانند مناسب با کاربرد و بودجه خود آگاهانه عمل کنند. در این سلسله مقالات چهار سیستمِ مختلف از سیستم‌های پی‌سی با کارکردهای متداول را معرفی و چگونگی انتخاب قطعات را تشریح خواهیم کرد. توجه داشته باشید که قیمت‌ها بر اساس نرخ روز بازار بورس لوازم رایانه در تهران محاسبه شده و صرفا جنبه‌ی اطلاع رسانی دارد.
سیستم با بودجه‌ی محدود (راندمان قابل قبول - مناسب برای کاربری روزمره- چندرسانه‌ای با کیفیت بالا- بازی‌های بسیار سبک یا قدیمی)

از این سیستم نمی‌توان انتظار بالایی داشت، اگر دیدن فیلم‌هایی با کیفیت بالا، گشت و گذار در اینترنت، کار با ایمیل یا ویرایش و کار با اسناد مدنظر شما باشد این سیستم می‌تواند نیاز شما را برآورده کند. البته این خواسته‌ها را می‌توان با خرید یک تبلت رده متوسط ۵۰۰ هزار تومانی هم برآورده کرد اما قطعا انعطاف و توانایی اجرای انبوهی از نرم افزارهای مختلف را به مانند این پی‌سی نخواهد داشت:

(قیمت تمام قطعات در ۲۰ آذرماه براساس بازار تهران بروز شده است)

رویدادهای ماه گذشته
بر خلاف انتظارات، نوسانِ قیمت‌ها در بازار قطعات کامپیوتری نه تنها متوقف نشد، بلکه شروع روندِ صعودی افزایش نرخ دلار به عدم ثبات بازار دامن زد و باعث افزایش قیمت بیشتر و کمبود شدید برخی از اقلام پر مصرف نیز شد. در حال حاضر نیز وضعیتِ قیمت‌ها در مجموع ثبات مناسبی ندارد و با نزدیک شدن به تعطیلات سال نوی میلادی هم چشم انداز مناسبی موجود نیست.

نسل جدیدِ کارت‌های گرافیک رده میانی و ارزان قیمت RX 460 از برندهای اصلی وارد بازار کشور شده بود و این کارت‌ها را برای سیستم جایگزین در این رده‌ی قیمتی انتخاب کرده‌ایم و یکی از این کارت‌ها را در فهرست پیشنهادی جایگزین قرار دادیم.

انتخاب پردازنده‌ی آنلاک شده و نسبتا سریع‌ترِ A8-7650K به جای A8-7600 عمده‌ترین تغییر صورت گرفته‌ی فهرست سیستمِ ارزان قیمت ما در ماه‌های اخیر بود که علاوه بر افزایش راندمان پردازشی، در افزایش نرخ فریم بازی‌های اجرا شده بر روی هسته‌ی گرافیکیِ مجتمع این APU هم موثر است و تا سقف ۶۰ درصد راندمان بهتری در بازی‌ها نسبت به پردازنده‌های همرده‌ی اینتلی مانند Core i3-6300/6320 عرضه خواهد کرد. البته تفاوت قیمت با مدلِ قبلی هم ناچیز و در حد ۲۰ هزار تومان است.

حافظه‌ی مدلِ منتخبِ اصلی را هم به ۸ گیگابایت افزایش دادیم، اما به علت کاهش قیمت برخی مدل‌های حافظه توانستیم مدل منتخب را به فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز ارتقا دهیم. با انتخاب ماجول‌های حافظه با فرکانس بالاتر می‌توانیم هم راندمانِ پردازشی و هم راندمانِ گرافیکی APU را به سطح بالاتری ارتقا دهیم. افزایش ظرفیت هم به جز کارکردِ روانتر، باعثِ افزایشِ نسبی فریم‌دهی کارت گرافیکی یکپارچه‌ی APU نیز خواهد شد، چرا که رمِ سیستم در حالت دو کاناله کار خواهد کرد و پهنای باندِ بالاتری خواهد داشت. پردازنده‌های Core i3 از نسل جدید اسکای‌لِیک هم در فهرستِ سیستم جایگزین قرار گرفته‌اند. تغییر پردازنده از نسلِ قبلی هسول مستلزمِ تغییر کامل پلتفرم از سوکتِ ۱۱۵۰ به ۱۱۵۱ بود و حافظه‌ی DDR3 هم باید با حافظه‌ی DDR4 جایگزین می‌شد. از آنجا که هدف ما از معرفیِ سیستمِ جایگزین داشتن قابلیت ارتقای مناسب برای نسل‌های بعدی است، این ارتقا از نظر ما ارزشش را دارد. کاربران کماکان می‌توانند از فهرست‌های پیشنهادی قبلی هم به عنوان معیار خرید با این بودجه استفاده کنند و هنوز هم قطعات آن در بازار موجود است.

بسیاری از کاربران درباره‌ی انتخاب پردازنده‌های مدل Pentium یا Core i3 از اینتل به جای APU‌های ا‌ِی‌اِم‌دی سوال دارند. هر چند که پردازنده‌های هم رده از اینتل سرعت پردازش بسیار بالاتری دارند، اما از نظر گرافیکی هنوز هم عقب‌تر هستند و دست کم در این رده برای سیستم جمع و جور و بودجه‌ایِ ما بهترین گزینه نیستند. اما اگر در آینده قصد ارتقای این سیستم را داشته باشید، قطعا داشتن پلتفرم اینتلی و سوکت ۱۱۵۰ یا سوکت جدیدِ ۱۱۵۱ انتخاب بهتری است.
پردازنده، مادربرد و رم

در رده‌ی سیستم‌های ابتدایی، بهترین انتخاب موجود APUهای ساخت شرکت اِی‌اِم‌دی هستند. APUها اولین بار در سال ٢٠١١ توسط ا‌ِی‌اِم‌دی معرفی شدند و هدف از ساخت آنها معرفی راهکاری ارزان‌قیمت برای برآورده کردن نیازهای پردازشی و گرافیکی تنها در یک تراشه‌ی واحد بود؛ تراشه‌ای که چند سال بعد در کنسول‌های نسل جدید پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان هم با کمی تغییرات بکار گرفته شد. پردازنده‌ی منتخب در اینجا از معماری Kaveri با ۴ هسته‌ی فیزیکی و فرکانس کاری توربوی ٣.۸ گیگاهرتز و گرافیک مجتمعِ ۶ هسته‌ای نسل جدید GCN بهره‌گیری می‌کند. این پردازنده در بررسی‌ها تا سطح ۴.۲ گیگاهرتز هم اورکلاک شده و توانِ مصرف پردازنده یا TDP آن هم ۹۵ وات تعیین شده است. برای راندمانِ بالاتر هم پردازنده‌ی A10-7850K با دو هسته‌ی گرافیکی بیشتر و فرکانس کاری بالاتر روی هسته‌های پردازش اصلی توصیه می‌شود که البته حدود ٣٠ درصد هم گرانتر است.

پردازنده‌ی A8-7650K از سری APU‌ های ساخت AMD

مزیت این رده پردازنده‌ها نه در سرعت پردازش خام آنها، بلکه در قدرت تراشه‌ی گرافیکی مجتمع شده در آن است که از گرافیک پردازنده‌های هم‌رده‌ی اینتلی خود کمی بیشتر است. البته سخت است که بتوان قدرت گرافیکی در این سطح را برای هیچ کدام از بازی‌های مطرح پی‌سی مناسب تعبیر کرد، اما چون انتخاب قطعات در این رده‌ی قیمتی بر اساس گرافیک Onboard یا مجتمع در پردازنده و بدون استفاده از کارت گرافیکی مجزا بوده، انتخاب پردازنده‌ای که گرافیک مجتمع آن قوی‌تر از مدل‌های مشابه باشد، تیری است که می‌توان با آن دو هدف را نشانه گرفت. استفاده از ماجول رم ۴ گیگابایتی هم کمترین توصیه‌ی ممکن برای استفاده در سیستم عامل‌های امروزی و اجرای یک یا دو برنامه‌ی کاربردی بصورت همزمان است، هر چند که می‌توان با خرید ماٰجول ٢ گیگابایتی کمی در بودجه صرفه جویی کرد، اما از قبل به شما می گوییم که به‌زودی با کند شدنِ سیستم و پشیمانی در انتخاب خود روبرو خواهید شد. در مورد فرکانسِ کاریِ رم منتخب هم بهتر است یادآوری کنیم که در صورت به کارگیری ماجول‌های سریع‌تر، راندمان گرافیک مجتمع نیز به همان نسبت بالاتر خواهد رفت و این یکی از خصیصه‌های خوب پردازنده‌های سوکت FM2 است.

مادربرد Asrock دارای سوکت FM2 و سازگار با APU های سری A
بنچمارک پردازنده و کارت گرافیک

در اینجا می‌توانید راندمان خطی و چند نخیِ پردازنده‌ی منتخب این رده‌ی بودجه‌ای را با راندمان برخی پردازنده‌های مشهور از نسل‌های متفاوت مقایسه کنید تا ایده‌ای کلی از توان این پردازنده بدست آورید. یادآوری می‌شود که راندمان این پردازنده‌ها در بازی ممکن است نسبتِ متفاوتی داشته باشند.
کارت گرافیک

مشخص است برای سیستمی که با اهداف بازی و برنامه‌های گرافیکی تعیین نشده نمی‌توان در این بخش گفتنی‌های زیادی داشت، اما همین سیستم رده پایین را هم می‌توان با اضافه کردن کارت گرافیکی مجزا برای بازی با تنظیمات پایین یا برنامه‌های ویرایش گرافیکی مثل فتوشاپ توانمندتر کرد. البته چون در سیستم ما پردازنده‌ی ساخت ای‌ام‌دی استفاده کرده‌ایم با خرید یکی از کارت‌های گرافیکی ساخت ای‌ام‌دی و فعال کردن فن‌آوری CrossFire می‌توان گرافیک مجتمع در این APU را با قدرت گرافیکی کارت مجزا یکپارچه کرد و راندمان بالاتری گرفت. مدل‌هایی مثل R7 250 و R7 360 بهترین گزینه برای این‌کار هستند، هر چند که خود در رده‌ی کارت‌های گرافیکیِ مناسبِ بازی جایگاهی ندارند.

کارتِ سریع‌ترِ R7 370 را با حدود ۷۶۰ هزار تومان می‌توان تهیه کرد اما کارت‌ گرافیکیِ جدید و رده متوسط RX 460 هم در دایرکت ایکس 11 راندمانی برابر با R7 370 و همرده‌ی GTX 950 و در دایرکت ایکس 12 راندمانی برابر یا بهتر از GTX 960 ارائه می‌کند و می‌تواند انتخاب خوبی برای بازی‌های جدید در رزولوشن 1080p و نرخ فریم حداقلی ٣٠ فریم بر ثانیه باشد. RX 470 هم فعلا در این رده‌ی بودجه‌ای جایگاهی ندارد.

RX 460 انتخابی مناسب برای بودجه محدود
مانیتور

برای سیستمِ منتخبِ این بخش خرید یک مانیتور با ابعاد ١٩ یا ٢٠ اینچی پاسخگوی نیازهای روزمره بوده و در عین حال با توان گرافیکی سیستم هم همخوانی دارد. این مدل‌ها رزولوشن‌های ۱۶۰۰ در٩٠٠ پیکسل یا ۱۶۸۰ در ١٠۵٠ پیکسل دارند و بسته به برند، قیمت‌هایی بین ٣۵٠ تا ۵٠٠ هزار تومان دارند. مدل ASUS HD VS197D یک مانیتور ١٩ اینچی با قیمت ٣۸۰ هزار تومان و ASUS VS207DE هم ۴۰۰ هزار تومان است.
سیستم جایگزین

این سیستم در صورت عدم دسترسی به ترکیبِ قطعات اصلی یا با اولویت قرار دادن ارتقای قطعات در آینده توصیه می‌شود. مزیت این سیستم راندمان بسیار بالاترِ پردازنده و کارت گرافیکی است. همچنین این ترکیب تا سریع‌ترین پردازنده‌ی Core i7 قابل ارتقا خواهد بود.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی تصاویر و …راهنمایخریدکامپیوتربااگر قصد خرید و انتخاب بهترین قطعاتِ مناسب برای سیستمی با بودجه‌ی محدود را دارید، با راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی …در همین زمینه راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی راهنمای تخصصی خرید جام‌جم آنلاین راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم راهنمایخریدراهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی اگر قصد خرید و انتخاب بهترین راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی …اگر قصد خرید و انتخاب بهترین قطعاتِ مناسب برای سیستمی با بودجه‌ی محدود را دارید، با راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۵۰۰ هزار … را دارید، با راهنمای خرید کامپیوتر نیم نگاه هفته با بودجه یک میلیون و کامپیوترراهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی اگر قصد خرید و انتخاب بهترین قطعاتِ مناسب برای سیستمی با بودجه‌ی محدود را دارید، با راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۵۰۰ هزار … راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک با بودجه یک میلیون و ی هشت و نیم راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۵۰۰ هزار …راهنمایخریدکامپیوترباراهنمای خرید کامپیوتر با بودجه با بودجه یک میلیون و ۲۵۰ میلیونی شورای شهر کامپیوتر کامپیوترراهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونیراهنمای خرید کامپیوتر با بودجه هشت میلیون و ۳۰۰ … راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه با بودجه هشت میلیون و که در یک اتوبان در راهنمای خرید لپ تاپ ، پاسخ به سوالات متداول خریداران لپ تاپ سوالاتمتداولخریدلپ نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه از طرفی ، نگهداری یک پارسینه پارسینه سایت خبری پارسینه تقلا برای بقا در روزهای آشفته موصلتصاویر تلفن همراه و نکته مهم قبل از خرید گوشی و تلفن همراه … گوشی موبایل اگر قصد خرید تلفن همراه و گوشی های موبایل را دارید پیشنهاد می کنیم دست نگه دارید لیست کامل خرید جهیزیه عروس نوعروس لیست کامل خرید جهیزیه عروس را تنها با یک کلیک می توانید به صورت فایل پی دی اف و اکسل دانلود و سرویسی مناسب برای جست و جو در اینترنت مطمئن باشید همون چیزی که میخواید در این سایت هست لپ تاپ ایسوس سری ، مشخصات انواع لپ تاپ ایسوس علم فردا لپتاپایسوس ویژگی ها ، مزایا و معایب سری و سری لپ تاپ ایسوس یکی از مهمترین مشخصاتی که میتونه تو خرید نرخ ارز سامانه سنا اتحادیه طلا تایید حکم شلاق یک بازیگر به اتهام رابطه با همکار ۴ اشتباه رایج ایرانیان در خرید خودرو کسب و کار با سرمایه کوچک – پولساز نت آموزش جامع کسب درآمد از خواندنی های مفید پولساز نت آموزش جامع کسب درآمد از اینترنت کار در منزل پول درآوردن و کسب درامد در خانه معرفی برنامه جدید اخذ اقامت کانادا از طریق منیتوبا سلاممن سال سن دارم و دانشجوی کارشناسی رشته کامپیوتر گرایش سخت افزار هستممیخواستم بدونم



لینک منبع :راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی

راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/.../راهنمای-خرید-کامپیوتر-با-بودجه-یک-و-نیم-میلیونی‎Cached13 دسامبر 2016 ... اگر قصد خرید و انتخاب بهترین قطعاتِ مناسب برای سیستمی با بودجه‌ی محدود را دارید ، با راهنمای کلیک جام‌جم آنلاین همراه باشید. راهنمای خرید کامپیوتر تا بودجه ۲ میلیون تومان - زومجی www.zoomg.ir/2017/2/6/157890/budget-pc-buyers-guide/‎Cached6 فوریه 2017 ... تریلر سینمایی · جعبه گشایی · راهنمای ویدیویی · روند بازی · زوم کست · گوناگون · مقایسه · نیم نگاه ... اگر به دنبال خرید کامپیوتری با بودجه محدود هستید که بتواند بازده مناسبی در کارهای روزمره داشته باشد، با راهنمای خرید پی‌سی تا بودجه ۲ میلیون ... البته این خواسته‌ها را می‌توان با خرید یک تبلت رده متوسط ۷۰۰ هزار ... راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه پنج میلیون و ۵٠٠ تومان – دی ٩۵ - زومجی www.zoomg.ir/2017/1/10/.../buyers-guide-highend-january-2017/‎Cached14 ژانویه 2017 ... بخش سوم مقاله‌ی راهنمای خرید کامپیوترِ زومجی به خرید سیستمی با قطعات قوی و ... راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان - دی ٩۵. راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان - مرداد ٩۵ - زومجی www.zoomg.ir/2016/8/.../buyers-guide-mainstream-pc-august-2016/‎Cached11 آگوست 2016 ... در بخش دوم مقاله راهنمای خرید کامپیوتر به معرفی بهترین قطعات موجود برای ... راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان – مرداد ٩۵. راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و 500 هزار تومان - آذر 95 - قطره www.ghatreh.com/.../راهنمای-خرید-کامپیوتر-بودجه-میلیون-هزار-تومان-آذر‎Cached11 دسامبر 2016 ... وام از 5 تا 500 میلیون، ظرف نیم ساعت تا 20 روز! محموله 500 ... راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و 500 هزار تومان - آذر 95. اگر قصد دارید با ... راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی - جام جم آنلاین 188.75.89.4/click/.../راهنمای-خرید-کامپیوتر-با-بودجه-یک-و-نیم-میلیونی 13 دسامبر 2016 ... اگر قصد خرید و انتخاب بهترین قطعاتِ مناسب برای سیستمی با بودجه‌ی محدود را دارید ، با راهنمای کلیک جام‌جم آنلاین همراه باشید. راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و پانصد هزار تومان + جدول ... roozplus.com/.../راهنمای-خرید-کامپیوتر-با-بودجه-یک-میلیون-و-پانصد-هزار-تومان-جدول-قیمت‎Cached12 دسامبر 2016 ... پیشنهاد خرید و انتخاب بهترین قطعاتِ مناسب برای سیستمی با بودجه‌ی محدود. راهنمای خرید کامپیوتر گیمینگ ارزان تا 3 میلیون تومان - دیجی رو digiro.ir/how-to-build-a-cheap-but-powerful-gaming-pc/‎Cached22 سپتامبر 2016 ... بستن یک کامپیوتر گیمینگ با بودجه 3 میلیون تومانی کاری سخت اما امکان پذیر است، در اینجا بر خلاف سیستم‌های گران قیمت دایره انتخاب شما ... kamkar20 - راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک و نیم میلیونی kamkar20.mihanblog.com/post/33‎Cached13 دسامبر 2016 ... به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از زوم جی، خرید قطعات و سخت افزار مناسب، همیشه یکی از دغدغه‌های کاربران در بازارِ سنتی ایران است که اطلاع‌رسانی در آن ... زومجی: راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان - زومیت www.zoomit.ir/2015/4/6/19297/budget-pc-buyers-guide-april2015/‎Cached6 آوریل 2015 ... راهنمای اختصاصی خرید زومجی، بهترین سخت افزار موجود در بازار را در رده‌های ... زومجی: راهنمای خرید کامپیوتر با بودجه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان- فروردین ۹۴ ... ماجرای سرقت بازی Half-Life 2 و زمانی که ولو تا مرز ورشکستگی پیش رفت ...