مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

غذاهای تضعیف کننده مغز

[ad_1]
بامداد-حتما شما نیز بارها و بارها در مورد غذاهای افزایش دهنده قدرت مغز همچون توت‌ها و ماهی سالمون شنیده‌اید. اینگونه خوراکی‌ها می‌تواند حافظه شما را حفظ کند و ذهنی قوی و قدرتمند در اختیارتان بگذارد. خوب حالا سوال اینجاست که چه غذاهایی می‌تواند بر روی قدرت مغز تاثیر منفی داشته باشد و منجر به بیماری‌هایی همچون آلزایمر شود؟ در این مقاله قصد داریم غذاهایی که باید از خوردن آن اجتناب شود را بیان نماییم.he4397

فست فودها حاوی چربی‌های ترانس هستند که برای مغز انسان مضر است

شیرین کننده‌های مصنوعی
هر کسی در دنیای امروزی در مورد گلوتن، کربوهیدرات و شکر صحبت می‌کند اما باید توجه بیشتری به شیرین کننده‌های مصنوعی نیز داشته باشیم. سال گذشته گروهی از محققان، مطالعه‌ای را انجام دادند. این مطالعه نشان می‌دهد زمانی که افراد شیرین کننده‌های بدون کالری را مصرف می‌کنند، باکتری‌های درون روده به گونه‌ای تغییر پیدا می‌کند که راه را برای ایجاد دیابت نوع ۲ هموار می‌سازد. اگر به بیماری دیابت مبتلا شوید، ۴ برابر بیشتر از سایر زمان‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های شناختی همچون آلزایمر در شما وجود خواهد داشت.

 

دلیل این موضوع بسیار ساده است. دیابت باعث می‌شود کمتر از قبل به انسولین حساس شوید، بنابراین سطح قند خون افزایش پیدا می‌کند و همین امر خطر ابتلا به بیماری‌های انحطاط مغز را افزایش می‌دهد. با کمال تعجب، افرادی که شیرین کننده مصنوعی مصرف می‌کنند بیشتر از سایر افراد در معرض توسعه دیابت قرار دارند.

 

ماهی‌های سرشار از جیوه
هر چیزی اگر به صورت متعادل مصرف شود بی ضرر خواهد بود اما یک استثنا در این باره وجود دارد و آن هم جیوه است. جیوه بیشتر در ماهی یافت می‌شود. اگر ماهی بزرگ باشد نشان می‌دهد که بیشتر در آب زندگی کرده است و جیوه بیشتری در بدن خود دارد.بیشتر افراد فکر می‌کنند که جیوه تنها بر روی سیستم شناختی انسان تاثیر می‌گذارد اما این ماده بر روی مخچه نیز اثر گذار است (مخچه بخشی از مغز انسان است که تعادل، هماهنگی و بینایی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد). من خودم در مورد مصرف جیوه بسیار حساس هستم و مقدار مصرفی خود را کنترل می‌کنم. اگرچه از تن ماهی استفاده می‌کنم ولی بیشتر از یکبار در هفته از آن مصرف نمی‌کنم.

 

دوست دارید کمتر در معرض جیوه موجود در ماهی قرار بگیرید؟ توصیه‌های زیر را دنبال کنید:

از مصرف ماهی‌هایی همچون کوسه، شمشیر ماهی، کاشی ماهی خودداری کنید. این ماهی‌ها حاوی سطح بالایی از جیوه هستند.
۳۴۰ گرم در هفته از انواع ماهی‌هایی استفاده کنید که سطح جیوه بسیار پایینی دارند. مثلا می‌توانید از میگو، ماهی تن و قزل آلا استفاده کنید.
مصرف ماهی تن سفید را به ۱۷۰ گرم در هفته محدود کنید.

 

بیسکویت آماده
از مصرف بیسکویت‌های آماده یا خمیر پیتزای آماده خودداری کنید. اغلب اوقات، اسیدهای چرب ترانس برای تولید این ترکیبات مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگرچه بیشتر اسیدهای چرب ترانس ممنوع بوده یا حذف می‌شود، اما هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اسیدها موجب کوچک شدن مغز، التهاب و ایجاد اختلال در سیستم انتقال عصبی می‌شود. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که این اسیدها می‌تواند آسیب بسیار جدی به مغز وارد کند.

 

نوشیدنی‌های شیرین

از خوردن نوشیدنی‌های شیرین اجتناب کنید زیرا سیستم تنظیم کننده مغز نمی‌تواند از عهده کالری‌های موجود در آن برآید. سلول‌های عصبی در هیپوتالاموس به طور معمول نمی‌تواند کالری مصرف شده را با انرژی سوزانده شده از طریق ورزش مطابقت دهد.

 

شواهد نشان می‌دهد که نوشیدنی‌های شیرین گرسنگی را همانند غذاهای جامد کاهش نمی‌دهد. به همین خاطر مقدار بیشتری از این نوشیدنی‌ها مصرف می‌شود. از آنجایی که بیشتر افراد از سیگنال‌های گرسنگی و سیری خود به عنوان راهنمای خوردن استفاده می‌کنند، به سیستمی که بتواند به درستی کار کند نیاز خواهند داشت. برای کمک به انجام اینکار، می‌توان غذاهای کامل مصرف کرد، تمرینات ورزشی انجام داد و از خوردن موادی همچون نوشابه صرف نظر کرد.

 

گلوتن
دکتر کلی بروگان روانپزشک معروف در این باره می‌گوید: بعد از مرور و بررسی کامل ادبیات پزشکی ، از جمله موارد موجود در یک رژیم غذایی بدون گلوتن ، این توصیه‌ها را در تمرینات عملی خود به کار بردم. بعد از به کارگیری این توصیه‌ها، شاهد بهبود بیماران خود بودم. گلوتن در غذاهای مدرن بسیاری وجود دارد. برای بیشتر افراد، استفاده از محصولاتی که دارای گلوتن هستند ممکن نیست. به همین خاطر پایبند بودن به غذاهای طبیعی و کامل همچون گوشت، تخم مرغ، سبزیجات، میوه‌ها، آجیل‌ها، دانه‌ها و روغن‌ها می‌تواند مشکلات مرتبط با سلامتی را از بین ببرد.

 

غذاهای فرآوری شده
بهتر است از خوردن غذاهای فرآوری شده همچون فست فودها و نوشابه اجتناب گردد. این غذاها اغلب حاوی چربی‌های ترانس هستند که برای قلب و مغز انسان مضر است. همچنین مقادیر زیادی شکر و سایر مواد تشکیل دهنده مصنوعی در این غذاها یافت می‌شود. زمانی که غذاهای فرآوری شده به صورت منظم مصرف می‌گردد، می‌تواند جایگزین غذاهای واقعی گردد که مواد مغذی مفید را برای مغز فراهم می‌کند. این غذاها( غذاهای فرآوری شده) می‌تواند باعث ایجاد چاقی و التهاب گردد و برای مغز بسیار مضر باشد.
منبع:healthmag.ir

نوشته غذاهای تضعیف کننده مغز اولین بار در بامداد پدیدار شد.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

غذاهای مفید و مضر برای هوش با وجود آن که شما نمی‌توانید همیشه از مشکلات مربوط به حافظه دوری کنید اما مطالعات بیماری ام اس و علل ابتلا به آن طب قرآنی چیست؟‌ ام اس یعنی‌ این بیماری مختص اعصاب مرکزی بوده مغز و نخاع و دوپینگ مغزی با ماده غذایی آیا تغذیه می‌تواند باعث تقویت حافظه‌ شود؟ اگر جواب‌تان مثبت است، درست حدس زده‌ایدخانمای بارداری که در مورد مصرف کندر سوال دارند …کندر و تقویت حافظه طب سنتی و گیاهان داروییداروی گیاهی کندر و تقویت حافظه کُندُر مننژیت التهاب پرده های مغز و مراقبتهای پرستاری ……پرستاری مغز و اعصابمننژیت عفونت و التهاب پرده های مغزی و مایع مغزی – نخاعی می باشد که دور مغز و نخاع را سروتونین ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزادسروتونین دیگر نام‌ها β بیماری برادیکاردی کاهش ضربان قلب علائم، درمان و …کمبود اکسیژن مغز بیماریهای قلبی خستگی مفرطسنکوپ کردنعلل کاهش ضربان قلبحمله قلبی تری فلوپرازینآرامبخشقرصداروتریتری فلوئوپرازین موجب بروز نتایج مثبت کاذب در آزمونهای تعیین غلظت پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار …پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامتوزارت بهداشت،اخبار سلامت و پزشکی اخبار کلینیک نوین مرکز تخصصی جامع اعصاب و …مرکز جامع اعصاب و روان ، مشاوره و مرکز ترک اعتیاد نوین روبروی درب شمالی بیمارستان غذاهای تضعیف‌کننده مغز را بشناسیم به گفته متخصص مغز و اعصاب، هر کسی در دنیای امروزی در مورد گلوتن غذاهای تضعیف‌کننده مغز را غذاهای تضعیف کننده مغز کدامند؟ بانو سرا غذاهایتضعیفکنندهمغز غذاهای تضعیف کننده مغز کدامند؟ حتما شما نیز بارها و بارها در مورد غذاهای افزایش دهنده قدرت غذاهای خنگ کننده در اینجا غذاهای «خنگ کننده» را بهتر نمک هم به اندازه شکر برای مغز شما مضر است، به غذاهای تقویت کننده مغز پارسیان لب غذاهایتقویت غذاهای تقویت کننده مغز غذایی خیلی شیرین عملکرد مغز را کاهش داده و حافظه را تضعیف می غذاهای تقویت کننده حافظه مغز برای خنثی کردن رادیکال های غذاهای مفید برای چه چیزهایی باعث تقویت یا تضعیف حافظه آشنایی با ماده غذایی مفید برای تقویت مغز شکلات‌ تیره نیروی تمرکز در مغز را آشنایی با غذاهای آشنایی با ماده غذایی تقویت کننده غذاهای تقویت کننده حافظه دکتر بهمن محمدی تغذیه و رژیم درمانی غذاهای تقویت کننده برای فعالیت های مغز و مرکز را کاهش داده و حافظه را تضعیف می چه غذایی برای مغز خوب است؟ مغز از نظر شامل گردد می‌تواند به تضعیف تدریجی کننده این است که بعضی چربی‌ها که فرزند زیبای من غذاهای تقویت کننده حافظه فرزند زیبای من غذاهای تقویت کننده حافظه راهنمای پرورش و رشد ماهی غذای مغز است غذاهای مفید و مضر برای هوش هنگامی که گردش خون سریع‌تر شود باعث می‌شود خون بیشتری به مغز غذاهای تقویت کننده تضعیف



لینک منبع :غذاهای تضعیف کننده مغز

غذاهای تضعیف‌کننده مغز را بشناسیم https://ashpazbashy.com/غذاهای-تضعیف‌کننده-مغز-را-بشناسیم/‏ - ذخیره شده 10 آگوست 2016 ... غذاهای تضعیف‌کننده مغز را بشناسیم. حتما شما نیز بارها و بارها در مورد غذاهای افزایش دهنده قدرت مغز همچون توت‌ها و ماهی سالمون شنیده‌اید. ۵ خوراکی تقویت کننده مغز - مجله سلامت www.majalesalamat.com/nutrition/5-brain-boosters/‏ - ذخیره شده رتبه: ۲٫۷ - ۲۶ رأی 18 سپتامبر 2014 ... استرس و افزایش سن می‌تواند منجر به از دست دادن حافظه شود اما مکمل‌ها و تغییر در شیوه‌ی زندگی، به شما این امکان را می‌دهد که ذهنی سالم داشته باشید. غذاهای تضعیف کننده مغز | حتما شما نیز بارها و بارها در مورد - قطره www.ghatreh.com/news/nn34612700/غذاهای-تضعیف-کننده-مغز‏ 14 نوامبر 2016 ... حتما شما نیز بارها و بارها در مورد غذاهای افزایش دهنده قدرت مغز همچون توت ها و ماهی سالمون شنیده اید. اینگونه خÙ. طب سنتی و گیاهان دارویی on Instagram: “ غذاهای تضعیف کننده #مغز ... https://www.instagram.com/p/BKvCDRMALkT/‏ Sep 24, 2016 ... See this Instagram photo by @samamherb • 56 likes. بهترین و بدترین غذاها برای مغـز! noortarjome.com/مقاله/بهترین-و-بدترین-غذا-ها-برای-مغـز‏ - ذخیره شده - مشابه لیست مواد غذایی که می خورید، می تواند به شما در داشتن حافظه بهتر و مغز پرتوان‌تر کمک کند؛ مواد غذایی مقوی، سالم و مناسبی که برای مغز ما مفیدند در حقیقت تأمین کننده .... می تواند سبب افزایش تحریک سیگنال‌های مغز و تضعیف سیستم عصبی مغز گردد. خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز - بیتوته www.beytoote.com/health/nutrition/foods-boost2-brain.html‏ - ذخیره شده - مشابه راههای افزایش هوش رژیم غذایی مدیترانه‌ای ابتلا به آلزایمر , قدرت حافظه , تغذیه دوران امتحانات , تقویت مغز , خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز , افزایش سطح هوش و ... تقویت شگفت‌انگیز حافظه با ۶ خوراکی تقویت‌کننده - جام جم jamejamonline.ir/.../تقویت-شگفت‌انگیز-حافظه-با-۶-خوراکی-تقویت‌کننده‏ - ذخیره شده - مشابه 29 ژانویه 2015 ... در مقاله زیر به شش ماده غذایی مناسب برای رشد بخش خاکستری مغز و تقویت حافظه اشاره می‌کنیم. گردو؛ ضد تخریب. بر اساس پژوهش‌های گذشته، مصرف ... غذاهایی که حافظه شما را تضعیف و یا تقویت می کنند www.hidoctor.ir/21900_غذاهایی-که-حافظه-شما-را-تضعیف-و-یا-تقویت.html/‏ - ذخیره شده - مشابه 17 آوریل 2014 ... شاید شما نیز شنیده باشید که می گویند خوردن برخی از دانه ها مانند بادام و یا مغز گردو می تواند فعالیت مغز شما را افزایش دهد و همچنین حافظه ی شما را ... 7 غذای تقویت کننده مغز - مجله اینترنتی وبگفتار www.webgoftar.com/7-غذای-تقویت-کننده-مغز/‏ - ذخیره شده 20 مه 2014 ... 7 غذای تقویت کننده مغز. 1-ماهی سالمون. این یکی از بهترین غذاهای مغز است. سالمون سرشار از اُمگا3 و اسیدهای چرب مفید است که ثابت شده است حافظه و ... 6 عادت تضعیف کننده عملکرد مغز و قوه ادراک - کوکا www.coca.ir/6-habit-attenuator-brain-function-perception/‏ - ذخیره شده چگونه قوه ذهن و ادراک مان را را تقویت کنیم؟،استرس و اضطراب،آلزایمر،چاقی، مضرات غذاهای شیرین،راهکارهایی برای تقویت آی کیو، رژیم غذایی، سیگار، تغذیه،اضافه وزن.