کنسرو قزل آلا:
ماهی قزل آلا یکی از بهترین منابع برای داشتن مغز و قلبی سالم اســت. این ماده سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ اســت که برای سلامت انسان بسیار مفید خواهد بود. استفاده از تن ماهی قزل آلا به شما کمک میکند نیازی به خرید ماهی گران قیمت نداشته باشید و بتوانید بدون پخت ماهی و ایجاد بوی بدن در آشپزخانه، از فواید آن بهره مند شوید. شما میتوانید از تن ماهی قزل آلا برای تهیه سالاد نیز استفاده کنید.
جوی پرک:
جوی پرک حاوی فیبرهای قابل حل اســت که کلسترول و قند خون را کاهش میدهد. شما میتوانید جوی پخته شده را به همراه میوهها و ماست یونانی مصرف کنید. همچنین استفاده از جو به همراه شیر یک صبحانه عالی محسوب میشود.
توفو:
توفو قیمت زیادی ندارد اما سرشار از پروتئین اســت و منبع عالی از کلسیم و پتاسیم محسوب میشود. این ماده جایگزین عالی برای گوشت اســت و میتوان آن را با مواد دیگری مصرف کرد. شما میتوانید توفو را با مواد مختلفی مزهدار کنید.
قارچ دکمهای سفید:
همه قارچها باعث سلامت بدن میشود و می توان آن ها را در غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار داد. این مواد حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین D هستند و نقش بسیار مهمی در جلوگیری از سرطان پروستات و ابتلا به دیابت نوع ۲ بازی میکنند.
گلابی:
گلابی یک ماده سالم و موثر برای بدن اســت. یک گلابی متوسط تقریبا ۱۰۰ کالری و ۶ گرم فیبر دارد و منبع خوبی از آنتی اکسیدانها و ویتامین C اســت.
گوجه فرنگی کنسروی:
زمانی که صحبت از میوه و سبزیجات به میان میآید، به نظر استفاده از مواد تازه بهترین انتخاب اســت اما گوجه فرنگی کنسروی دارای مزایای بیشتری برای سلامتی اســت. زیرا این ماده پخته شده اســت و بدن شما میتواند لیکوپن بیشتری جذب کند. برای جذب بهتر لیکوپن شما میتوانید روی گوجه فرنگی روغن زیتون بریزید.
نخود تفت داده شده:
نخود تفت داده شده یک ماده سرشار از فیبر و پروتئین اســت. شما میتوانید نخود را در روغن زیتون و با ادویه جات مورد علاقه خود تفت دهید.
هویج:
هویج سرشار از فیبر اســت و منبع عالی از ویتامین A و بتاکاروتن میباشد.این مواد برای سلامت چشم و پوست بسیار ضروری اســت.
تخم مرغ:
علاوه بر مصرف مواد غذایی گیاهی بهتر اســت از تخم مرغ نیز استفاده کنید. این ماده سرشار از پروتئین و لوتئین اســت.
دانه ذرت بو داده:
شما میتوانید ذرت را در منزل تهیه کنید. ذرت یک غلات سبوس دار محسوب میشود و کالری اندکی وارد بدن خواهد کرد.
نخود فرنگی منجمد:
نخود فرنگی نیز همانند لوبیا جزو حبوبات محسوب میشود و دارای پروتئین و فیبر اســت. نخود فرنگی منجمد برای نگهداری ایدهآل اســت زیرا خراب نمیشود.
همه ما میدانیم که بادام زمینی منبع خوبی از چربیهای مفید اســت. کنترل پروتئین این ماده بسیار آسان اســت.
عدس خشک:
عدس منبع خوبی از پروتئین، پتاسیم و فیبر اســت.بر خلاف سایر حبوبات خشک شده، عدس به سرعت میپزد.
کنسرو لوبیای سیاه:
این لوبیا نه تنها زیاد گران قیمت نیست بلکه از قبل پخته شده اســت. یک پیمانه از لوبیای سیاه حاوی ۱۵ گرم از پروتئین و فیبر اســت و منبع عالی از تیامین، فولات ، آهن و منیزیم محسوب میشود. این ماده سرشار از پتاسیم، روی و مس اســت. بهتر اســت از کنسروهایی استفاده کنید که نمک زیادی نداشته باشد.
جعفری تازه:
شما میتوانید از جعفری تازه در سالادها و سوپهای خود استفاده کنید. همچنین میتوانید جعفری را به همراه کمی سیر، گوجه فرنگی، آب لیموی تازه و نمک داخل غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید. این یک تبوله ساده و مقوی اســت.جعفری کالری اندکی دارد و سرشار از فیبر اســت. این ماده حاوی پتاسیم و ویتامین C نیز هست.
منبع: مجله سلامت