[ad_1]
ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار اســت. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند باید در هفته 8 تا 12 اونس (227 تا 340 گرم) غذای دریایی از انواع مختلف و البته آنهایی که دارای متیل جیوه پایین هستند را به عنوان بخشی از الگوی تغذیه سالم مصرف کنند.
اسیدهای چرب امگا-3 گروهی از
اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که برای برخی از عملکردها در بدن انسان مهم و ضروری
محسوب می شوند. اسیدهای چرب امگا-3 شامل EPA و DHA می شوند که در غذاهای
دریایی مانند ماهی های چرب (به عنوان مثال، سالمون، تن و قزل آلا، و نرم تنان صدف
دار (به عنوان مثال، خرچنگ، و صدف) یافت می شوند.
به گزارش گروه سلامت عصر ایران
به نقل از "انآیاچ"، نوع دیگری از امگا-3 که به نام ALA شناخته می شود نیز در
دیگر مواد غذایی مانند برخی روغن های گیاهی (به عنوان مثال، کلزا و سویا) یافت می
شود. اسیدهای چرب امگا-3 در مکمل های غذایی نیز وجود دارند که از آن جمله می توان
به مکمل های روغن ماهی حاوی EPA و DHA، و مکمل های روغن تخم
کتان حاوی ALA اشاره کرد. در ادامه با چند نکته که باید درباره اسیدهای چرب
امگا-3 بدانید، بیشتر آشنا می شویم.
نتایج مطالعات مختلف که
درباره رژیم های غذایی سرشار از غذاهای دریایی (ماهی و نرم تنان صدف دار) و بیماری
قلبی انجام شده، نشان داده اند، افرادی که حداقل یک بار در هفته غذای دریایی مصرف
می کنند نسبت به افرادی که به ندرت و یا هرگز چنین مواد غذایی را نمی خورند،
احتمال کمتری دارد تا در نتیجه بیماری قلبی جان خود را از دست بدهند. وجود غذاهای
دریایی در رژیم غذایی توصیه می شود زیرا طیف گسترده ای از مواد مغذی، از جمله
اسیدهای چرب امگا-3 را تامین می کنند.
شواهد مختلف نشان داده اند
که غذاهای دریایی سرشار از EPA و DHA باید برای سلامت قلب در رژیم غذایی گنجانده شوند.
با این وجود، مکمل های EPA و DHA اثر محافظتی در برابر بیماری قلبی نشان نداده اند. در سال 2012،
دو گروه از دانشمندان به تجزیه و تحلیل پژوهش های صورت گرفته درباره آثار مکمل های
EPA/DHA روی خطر بیمار قلبی اقدام
کردند. یک گروه از دانشمندان تنها مطالعاتی که روی افرادی با سابقه بیماری قلبی
انجام گرفته بود را تجزیه و تحلیل کردند و گروه دیگر مطالعاتی که شامل افرادی با و
بدون سابقه بیماری قلبی می شد را تجزیه و تحلیل کردند. هیچ کدام از این بررسی ها
شواهد قوی از اثر محافظتی مکمل های اسیدهای چرب امگا-3 را نشان ندادند.
بررسی که در سال 2012 انجام
شد، نشان داد، اسیدهای چرب امگا-3 شامل EPA و DHA که در غذاهای دریایی و
روغن ماهی یافت می شوند ممکن اســت در تسکین نشانه های آرتریت روماتوئید (روماتیسم
مفصلی) تاثیرگذار باشند. در مطالعاتی که شامل این بررسی بودند، بسیاری از شرکت
کنندگان اعلام کرده بودند هنگامی که روغن ماهی مصرف کرده اند، خشکی و کوفتگی
عضلانی کمتری را هنگام صبح تجربه کرده، تورم و درد مفاصل کمتری داشته، و نیاز
کمتری به داروهای ضد التهابی برای کنترل نشانه های بیماری خود داشته اند.
ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی
طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت
ویژه ای برخوردار اســت. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند باید
در هفته 8 تا 12 اونس (227 تا 340 گرم) غذای دریایی از انواع مختلف و البته آنهایی
که دارای متیل جیوه پایین هستند را به عنوان بخشی از الگوی تغذیه سالم مصرف کنند.
بانوان باردار یا شیرده نباید گوشت ماهی های مانند کاشی ماهی، کوسه، شمشیر ماهی و
شاه ماهی خال مخالی را مصرف کنند زیرا از متیل جیوه بالایی برخوردار هستند.
در شرایطی که پژوهش ها
درباره اسیدهای چرب امگا-3 و بیماری های مغز و چشم همچنان ادامه دارد اما همچنان
شواهد کافی و قطعی از تاثیرگذاری اسیدهای چرب امگا-3 برای بهبود این بیماری ها
ارائه نشده اســت. اسید چرب DHA نقش مهمی در عملکرد مغز و چشم ایفا می کند. پژوهشگران بررسی فواید
احتمالی DHA و دیگر اسیدهای چرب امگا-3 در جلوگیری و درمان انواع مختلف بیماری
های مرتبط با مغز و چشم را دنبال می کنند.
شواهد متناقضی وجود دارند که
از پیوند بین اسیدهای چرب امگا-3 موجود در غذاهای دریایی و روغن ماهی (EPA/DHA) و خطر افزایش یافته
سرطان پروستات حکایت می کنند. در همین راستا، پژوهشگران مشغول پژوهش و بررسی های
بیشتر در زمینه ارتباط مصرف امگا-3 و خطر سرطان پروستات هستند.
بدون تردید، گنجاندن غذاهای
دریایی در رژیم غذایی برای شما مفید خواهد بود، حتی اگر مفید بودن مکمل های امگا-3
نامشخص باشد. اگر قصد استفاده از مکمل های امگا-3 را دارید بهتر اســت با پزشک خود
مشورت کنید. در صورتی که باردار هستید یا به فرزند خود شیر می دهید، اگر دارویی
مصرف می کنید که بر لخته شدن خون تاثیرگذار اســت، اگر به خوردن غذاهای دریایی
حساسیت دارید، و یا اگر قصد دارید به فرزند خود مکمل امگا-3 بدهید، مشورت با پزشک
از اهمیت بیشتری نیز برخوردار می شود.
مترجم: محمد مهدی حیدرپور
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
6 سپتامبر 2016 ... از امگا-3 بیشتر بدانیم. ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار ...از امگا-3 بیشتر بدانیم. ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار ...از امگا-3 بیشتر بدانیم به روز شده در:۱۶ شهريور ۱۳۹۵۰۸:۱۶کد خبر: ۴۹۱۸۹۷ ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران ...ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود ...ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و.ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود ...6 سپتامبر 2016 ... از امگا-3 بیشتر بدانیم. ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار ...1 ا کتبر 2016 ... اسیدهای چرب امگا-3 گروهی ازاسیدهای چرب اشباع نشده هستند که برای برخی از عملکردها در بدن انسان مهم و ضروریمحسوب می شوند. اسیدهای چرب امگا-3 ...6 سپتامبر 2016 ... چرب در های نیز دارند از جمله توان مکمل روغن حاوی و و های تخم حاوی اشاره در با نکته باید اسیدهای امگا-3 بیشتر می مطالعات که رژیم غذایی از دریایی و ...25 جولای 2016 ... به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: پژوهش محققان دانشگاه وینتروپ نشان میدهد، بیماران مبتلا به سرطان رودهای که میزان بالایی از اسیدهای چرب ...
کلماتی برای این موضوع آنچه باید بدانیم ولی نمی دانیمروشی که در قسمت پایین می باشد روش آنلاک کردن آیفون استهنگام استفاده از دستگاه اپلی اندر احوالات امگا ها حتماً شما پیش از این با خواص اسیدهای چرب امگا ها آشنا شدهاید علاوه بر امگا ها مقایسهی ارزش غذایی چند ماهی و میگوبرخی از خواص ماهی سالمون یا ماهی آزاد عبارتند از برای سلامت قلب و عروق مفید استروغن ها و چربی ها، خواص، نگهداری و مصرف سایت …روغن ها و چربی ها، خواص، نگهداری و مصرف مقدمه چربیها و روغن ها از مهمترین اجزای غذای سوال تعریف روماتیسم چیست ؟ پاسخ شاید خیلی از …دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳٩٤ آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی هست؟آنچه در باره بیماری باید بدانیدبه گزارش سرویس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه تغذیه و دیابت تغذیه و دیابتبرای کاهش میزان کل چربی پیروی از راههای زیر پیشنهاد می شود میزان گوشت مصرفی خود ار کمبود کلسیم و راه پیشگیری، کلسیم، افزایش کلسیم، جلوگیری از کلسیم یکی از مواد بسیار ضروری برای بدن است که کمبود آن در بدن مشکلاتی را برای افراد به یک زخم را چه طور باید درمان کرد تا جای آن بهتر و …جای زخم آیا میدانید که چه طور باید جلوی پیدایش آن را گرفت؟ چند توصیه برای تان داریم دهان و دندان برای تقویت رابطه جنسی و درک ارگاسم، باید ریلکس کرده و فقط از لحظات صمیمانه بین خود و
لینک منبع :از امگا-3 بیشتر بدانیم
از امگا-3 بیشتر بدانیم - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/491897/از-امگا-3-بیشتر-بدانیم - ذخیره شده
6 سپتامبر 2016 ... از امگا-3 بیشتر بدانیم. ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و
همچنین اوایل شیرخواری و دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار ...
از امگا-3 بیشتر بدانیم - عصر ایران | خبر فارسی
7.khabarfarsi.com/u/24785736
6 سپتامبر 2016 ... در نتیجه یک ماده غذایی فوق العاده برای گیاهخوارانی محسوب می شوند که ماهی و روغن ماهی
مصرف نمی کنند و به دنبال یک منبع گیاهی امگا 3 ها هستند.
از امگا-3 بیشتر بدانیم - عصر ایران - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/14731330803089
ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و
دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود ...
از امگا-3 بیشتر بدانیم | اکو فود
ecofood.ir/Post.aspx?ID=ee3f305e-7e34-4bde-9338... - ذخیره شده
6 سپتامبر 2016 ... ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و
دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا ...
از امگا-3 بیشتر بدانیم - http://www.ayineh.com
www.ayineh.com/item-837292-از%20امگا-3%20بیشتر%20بدانیم
ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و
دوران کودکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بانوان باردار یا مادرانی که به نوزاد خود ...
درباره خواص ماهی بیشتر بدانیم - فردا
www.fardanews.com/fa/.../درباره-خواص-ماهی-بیشتر-بدانیم - ذخیره شده
4 فوریه 2017 ... وقتی ما از ماهی حرف می زنیم صحبت از ویتامین ها و املاح پروتئین ناب و کم چرب اسید
های چرب ضروری امگا 6 امگا 9 و البته امگا 3 ان می کنیم. در ادامه یک ...
هر آنچه باید در مورد اومگا 3 بدانیم ، قرص اومگا 3 ، عوارض ، نحوه مصرف ...
www.irsanat.com/post.php?...هر%20آنچه%20باید%20در%20مورد%20اومگا%203%20بدانیم%20... - ذخیره شده
هر آنچه باید در مورد اومگا 3 بدانیم ، قرص اومگا 3 ، عوارض ، نحوه مصرف اومگا 3. این روزها
بیشتر از هر زمان دیگری صحبت از امگا 3 میشود، اما ممکن است برخی از خانوادهها هنوز ...
بیشتر بدانیم: مصرف امگا 3؛ توصیه ای به مادران باردار
webda.sums.ac.ir/news-95/1227 - ذخیره شده
15 ژانویه 2017 ... بیشتر بدانیم: مصرف امگا 3؛ توصیه ای به مادران باردار. 1395-10-26. مصرف امگا 3،
در شکل گیری و رشد مغزی و بهبود عملکرد بینایی نوزاد نقش به ...
از امگا-3 بیشتر بدانیم - SPI News
spinews.ir/health/77241-از-امگا-3-بیشتر-بدانیم.html
ارزش تغذیه ای غذاهای دریایی طی دوران رشد جنین در رحم مادر و همچنین اوایل شیرخواری و.
در مورد ماهی «تیلاپیا» بیشتر بدانیم - صفحه نخست
94.182.147.225/fa/news/.../در-مورد-ماهی-تیلاپیا-بیشتر-بدانیم - ذخیره شده
براساس اعلام موسسه بین المللی بهداشت تغذیه آمریکا، ماهی تیلاپیا حاوی مقادیر
مناسبی از اسیدهای چرب امگا 3 است، اما میزان امگا 6 موجود در آن، بیش از اندازه زیاد و
نگران ...
دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 ساعت 16:27