هویج
نحوه تهیه آب سبزیجات
در برخی از کشورها آب سبزیجات به صورت آماده در بطریها به فروش میرسد. بدون شک شما نیز در هر آبمیوهفروشی میتوانید آب هویج یا آب کرفس را پیدا و نوش جان کنید؛ اما هیچ راهی بهتر از تهیه آب سبزیجات خانگی و صد درصد طبیعی و تازه نیست. حتی اگر امکاناتش را داشته باشید و خودتان این سبزیجات را عمل بیاورید که فوقالعاده اسـت چون از شر انواع سموم و آفتکشها نیز در امان خواهید بود.همچنین شما به یک آبمیوهگیری خوب نیز نیازمند هستید.
بعضی از این آبمیوهگیریهای جدید فیبرها و عصارهی کامل آب سبزیجات را میگیرند و حتی قادرند که سبزیجات بسیار سفت را نیز آبگیری کنند. در مورد میزان مصرف آب این سبزیجات نیز باید گفت که در جهت پیشگیری از ابتلا به سرطان، روزانه به میزان یک لیوان کافی اسـت؛ اما اگر رژیم لاغری گرفتهاید و یا اینکه خودتان را در معرض خطر بیشتری میبینید میتوانید روزانه نیملیتر از این آب سبزیجات را نیز بنوشید. توصیهی اکید داریم که آب سبزیجات را تازه به تازه بنوشید.در قسمت دوم در مورد نحوه استفاده از آب سبزیجات برای افرادی که تحت شیمیدرمانی هستند توضیحاتی ارائه میدهیم.
انواع کلمها
سبزیجات معطر
نظرتان در مورد یک فنجان آب جعفری یا نعناع چیست؟ معلوم اسـت که این نوشیدنیها به اندازهی نوشیدن مثلاً یک لیوان شیرموز یا انواع آب میوهها دلپذیر نخواهد بود اما باید بدانید که بمبی از ویتامینها را وارد بدن خود خواهید کرد. سبزیجات معطری مانند جعفری، نعناع و غیره جزو بهترین گزینهها هستند.
چغندر
طعم چغندر خاص اسـت اما اگر به نوشیدن آب آن عادت کنید بدون شک از طعم آن لذت خواهید برد. یک لیوان آب چغندر سرشار از کاروتنوئید اسـت که میزان آن حتی بیشتر از هویج میباشد. بهتر اسـت بدانید که چغندر سرشار از مواد معدنی اسـت که برای سلامتیتان فوقالعاده اسـت. اگر آب چغندر باب میلتان نباشد میتوانید مقداری به آن آب هویج اضافه کنید.