وبسایت شور وشیرین: این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.
1-سس بشامل را درست کنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از کره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.
2-آنگاه نمک و فلفل بیفزائید. اکنون میگو را اضافه نمائید و شعلهی اجاق را زیاد کنید تا میگو بپزد و گرم شود.
3-آنگاه شعله را کم کنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.
4-در همین حین، پاستا را در آب نمک جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شکل خود را حفظ نماید.
5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
6-سس بشامل، و بقیهی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یکسوم پاستا را در ظرف نسوزی- که کف آن کره مالیدهاید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش کنید.
7-این لایهها را دوباره تکرار کنید و در پایان، لایهی پاستا را بریزید. روی ماکارونی سس بشامل بریزید.
8-بقیهی کره را در تابه گرم کنید و هنگامی که کمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.
9-این غذا را در فری که از پیش با دمای، 200 درجهی سانتیگراد یا 440 درجهی فارنهایت و یا شمارهی 6 گرم کردهاید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.
طرز تهیهی سُس بشامل:
1-کره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهد.
2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه کنید.