مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2)

[ad_1]
مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع اســت؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان  که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.غافل از اینکه  اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک  مدل دارد که خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند. سالاد های پیشنهادی این شماره ما اغلب همین ویژگی را دارند. 

سالاد مرغ و  بادام زمینی تایلندی

 

مواد لازم:  

  • مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
  • 450 گرم سینه مرغ چرخ شده
  • 2 /1  پیاز خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای زرد
  • 4 /1  پیمانه کره بادام زمینی
  • 3 /1  پیمانه سس سویا
  • 2 ق س سرکه سیب
  • 2ق س روغن زیتون
  • 1 ق س آب
  • 2 حبه سیر له شده
  • 2 عدد پیازچه خرد شده
  • 2 /1  پیمانه بادام زمینی خرد شده
  • 2 ق س گشنیز خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع
  • تعدادی برگ کاهو

 غذاهای+40  درجه

 

 

روش تهیه: 

 

1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، مرغ چرخ شده را همراه با مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.


2. فلفل دلمه‌ای‌ها را که نگینی خرد کرده‌اید، بعد از حدود 5 دقیقه به مرغ اضافه کرده و تفت دهید. حرارت را کم کرده و  صبر کنید تا تکه‌های مرغ بپزند و فلفل‌ها نرم شوند.


3. در این فاصله در یک کاسه سس سویا، کره‌  بادام زمینی، سرکه سیب، روغن زیتون، سیر له شده، آب و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود.


4. بعد از اینکه مرغ و فلفل‌ها سرخ شدند، سس را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در انتها پیازچه و سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.


5. در یک ظرف مناسب یک با دو برگ کاهو بگذارید. حالا مخلوط مرغ را روی آن بریزید. بادام زمینی و گشنیز خرد شده را هم روی آن‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.


 

سالاد پاستا به سبک آمریکایی

 

مواد لازم:
  • 300 گرم پاستا
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 1 پیمانه لوبیا قرمز
  • 2 /1 و 1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 1 عدد پیازچه
  • به میزان لازم نمک
  • مواد لازم برای سس
  • 4 /3 پیمانه سس ماست
  • 4 /3 پیمانه سس سالسا
  • 2 /1 ق چ نمک
  • 2 /1 ق چ فلفل سیاه

 غذاهای+40  درجه

 

 

 روش تهیه:


1. لوبیا‌ها را بشویید و از چند ساعت قبل آنها را خیس کنید سپس همراه با مقداری آب بگذارید بپزد. بعد از اینکه لوبیاها پخت، آنها را در یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.


2. در قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری نمک داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شده و بپزد، سپس آن را در سبد بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.


3. حالاسس سالاد را آماده کنید.  در یک کاسه سس ماست، سس سالسا، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.


4. گوجه‌فرنگی‌ها را بعد از شست وشو از وسط نصف کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. پیازچه را هم بعد از شست و شو ریز خرد کنید. حالا لوبیا و پاستای پخته را به مواد اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.


5. حالا سس را روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. مقداری از سالاد را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. سالاد را تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.

 

ساندویچ سالاد با تن ماهی

 

مواد لازم:  
  • 2 قوطی کنسرو تن ماهی
  • 2 /1 پیمانه برگ ریحان
  • 2 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه برگ نعنا
  • 4 عدد  هویج
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 1 عدد خیار
  • 1 عدد انبه
  • به تعداد لازم کاغذ روغنی

 غذاهای+40  درجه

 

روش تهیه: 


1. کنسروها را داخل یک قابلمه حاوی آب بریزید؛ طوری که آب روی آنها قرار گیرد سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. بیست دقیقه صبر کنید، بعد کنسروها را از داخل قابلمه درآورده و با آب سرد بشویید تا خنک شوند. حالا درِ کنسرو ها را باز کرده و تن ماهی را داخل یک کاسه بریزید.


2. در این میان سبزیجات را آماده کنید. هویج ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را رنده کنید. فلفل دلمه ای را بشویید و سپس آن را به صورت نواری خرد کنید. خیار را هم بعد از شست و شو مانند فلفل دلمه ای خرد کنید. انبه را از وسط نصف کرده و هسته اش را جدا کنید، سپس آن را هم خرد کنید.


3. کاغذها ی روغنی را به صورت مربع های 10 سانتی متری  برش بزنید. مقداری از برگ های ریحان را وسط مربع ها قرار دهید؛ طوری که تا لبه کاغذها برسند. بقیه سبزی ها را هم به صورت لایه لایه روی هم قرار دهید. درانتها تن ماهی را روی مواد قرار دهید.


4. قسمت پایین کاغذ را روی مواد بیاورید تا دولبه به هم برسند. دو طرف دیگر کاغذ را هم روی هم بیاورید، سپس کاغذ را محکم دور مواد   بپیچید. ساندویچ ها را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.

 

 

سالاد نخود فلفلی

 

مواد لازم:  

  • 450 گرم نخود
  • 1 تا 2 ق س روغن زیتون
  • 1ق چ پودر زیره
  • 2 /1 ق چ فلفل پاپریکا
  • 2 /1 ق چ زردچوبه
  • 2 /1 ق چ پودر دارچین
  • 4 /1 ق چ پودر زنجبیل
  • مقداری نمک و فلفل
  • 1 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 4 /3پیمانه جعفری
  • 2 /1 پیمانه برگ کلم خرد شده
  • 10 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 4 /1 پیمانه پیاز خرد شده
  • مواد لازم برای سس
  • 2 /1 پیمانه ماست
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • 3 حبه سیر له شده
  • 2 ق س آب‌لیمو
  • به میزان لازم نمک و فلفل

 غذاهای+40  درجه

 

روش تهیه: 


1. نخودها را از شب قبل خیس کرده، سپس آنها را آبکشی کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. نخودها را داخل یک کاسه بریزید. روغن زیتون، زیره، فلفل پاپریکا، پودر زنجبیل و مقداری نمک، پودر دارچین، زردچوبه و فلفل هم اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد نخودها برود.


2. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس نخودها را روی آن بریزید. سینی را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نخودها برشته شوند، سپس آنها را داخل ظرفی بریزید.


3. در یک ظرف مناسب کاهوی خرد شده، جعفری، برگ کلم خرد شده و پیاز خرد شده را بریزید. گوجه‌ها را از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. در انتها نخودهای برشته شده را به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

4. در یک کاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


11 سپتامبر 2016 ... تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا ...14 سپتامبر 2016 ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4) ... 2. حالا جو، ذرت و لوبیای پخته را همراه با تكههای هویج، گوجهفرنگی خرد شده، زیتون سیاه، پنیر فتا، بادام ...13 سپتامبر 2016 ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (3). تا همین چند سال پیش اغلب ما ... چ فلفل سیاه; به میزان لازم نمک و فلفل; 2 ق س روغن زیتون. غذاهای 40 درجه.11 سپتامبر 2016 ... تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا ...13 سپتامبر 2016 ... چ فلفل سیاه; به میزان لازم نمک و فلفل; 2 ق س روغن زیتون · ,سالاد,[categoriy] ... آکاایران: سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (3). روش تهیه: 1.سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (3) - آکا. 2 هفته قبل ... 2. انگور ها را از وسط برش زده و همراه سیب های سفید مکعبی شکل و گردوهای خرد شده درون کاسه بریزید. در همین ...سیب موز: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می.9 سپتامبر 2016 ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (1) ... 2 عدد فیله مرغ; 2 ق س سس باربیكیو; 6 پیمانه مخلوط برگ كاهو و كلم خرد شده; 1 پیمانه گوجهفرنگی خرد شده ...تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه ...


کلماتی برای این موضوع

یازده پیش غذای خوشمزه و ساده آکاخیلی ا افراد ترجیح می دهند که قبل از غذا، پیش غذا میل کنند، پیش غذا معمولا باید سبک رژیم لاغری و کاهش وزن رژیم لاغری و کاهش وزن فقط با یک بار خواندن وبلاگ من حداقل کیلو وزن کم می کنید چون شما گام موثر برای تغییر سبک زندگیحجم غذا را کاهش دهید حتماً شما هم چشم‌غره‌های مادرتان را یادتان می‌آید یعنی اینکه آشپزی سالادهاهمانطور که می دانید یکی از هنرهای زیبا و قابل توجه تزیین سالاد های مختلف است که نقش یک هفته برنامه ی غذایی برای سحری و افطاردوستان گرامی برنامه غذایی که در زیر مشاهده می کنید، نمونه ای از یک هفته برنامه غذایی انواع سالاد آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و طرز تهیه سالاد ماکارونی به روشی تازه سالاد گرم پنیر فتا و گوجه فرنگی آموزش تهیه سس راهکار تغذیه‌ای برای کاهش کلسترول خونبدون شک شما هم بارها و بارها شنیده‌اید که بیماری‌های قلبی مهم‌ترین دلیل مرگ و میر



لینک منبع :سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2)

تصاویر برای سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2) سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../سالادهایی-که-هم-غذا-هستند-هم-پیش-غذا-2‏ - ذخیره شده 11 سپتامبر 2016 ... تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../سالادهایی-که-هم-غذا-هستند-هم-پیش-غذا-4‏ - ذخیره شده 14 سپتامبر 2016 ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4) ... 1 پیمانه برگ ریحان; 1 پیمانه شاهی; 1 پیمانه ذرت پخته; 2 عدد پیاز; 2 عدد ساقه کرفس; 3 عدد هویج; 2 عدد سینه ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا 50o50.ir/.../2368-سالادهایی-که-هم-غذا-هستند،-هم-پیش-غذا.html‏ - ذخیره شده 2 /1 پیمانه ماست 1 ق چ شکر به میزان لازم نمک و فلفل. سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا. روش تهیه: 1. ابتدا باید سس این سالاد را آماده کنید. هویج را بشویید و پوست ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا | امروز آنلاین www.emruzonline.com/.../سالادهایی-که-هم-غذا-هستند،-هم-پیش-غذا-2/‏ - ذخیره شده 13 سپتامبر 2016 ... تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2) - آکا www.akairan.com/ashpazi/salad/news20169118581389373.html‏ - ذخیره شده 11 سپتامبر 2016 ... تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (3) - آکا www.akairan.com/ashpazi/salad/news20169139251497247.html‏ - ذخیره شده 13 سپتامبر 2016 ... آکاایران: سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (3) ... 2. مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2) - مگیتو https://magito.ir/lifestyle/.../سالادهایی-که-هم-غذا-هستند-هم-پیش-غذا-2‏ - ذخیره شده 11 سپتامبر 2016 ... تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا ... هرلحظه، سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2) harlahze.com/اخبار-خواندنی/سالادهایی-که-هم-غذا-هستند-هم-پیش-غذا-2‏ تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه ... سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2) - پسند psand.ir/سالادهایی-که-هم-غذا-هستند،-هم-پیش-غذا-2/‏ - ذخیره شده 13 فوریه 2017 ... مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی ...