مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

20 دستور غذای گوجه ای (2)

[ad_1]

مجله آشپزی مثبت: تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری عمده می کند و ما با رنگین کمانی از طعم و مزه روبه رو می شویم، غذاها هم به خاطر همین تنوع، رنگ و مزه دیگری می گیرند؛ به عنوان مثال همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ  تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان فرق می کند و طبیعی اســت که همین اندازه  طعم و رنگ غذاها را هم تحت تاثیر قرار می دهد.پس تا تابستان تمام نشده گوجه فرنگی هایش را از دست ندهید. 

 

11. گوجه‌فرنگی شکم‌پر


8 عدد گوجه‌فرنگی سفت متوسط را بشویید. یک سانتی‌متر از سر آنها را برش بزنید و به صورت یک در جدا کنید. حالا  داخل آنها را با یک قاشق مرباخوری بیرون بیاورید. 200 گرم گوشت چرخ‌کرده را با یک عدد پیاز در روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود. بعد به آن نمک، فلفل و ادویه بزنید. حالا گوشت داخل شکم گوجه‌ها را به همراه 3 قاشق جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت‌ بردارید تا خنک شود. یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده بریزید و بعد داخل گوجه‌ها را با این مواد پر کنید. گوجه‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و در فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید تا پنیر آب شود. اگر عجله دارید ژامبون خرد شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.

12. املت گوجه‌فرنگی با آویشن


یک عدد پیاز کوچک یا چند ساقه پیازچه را ریز خرد کنید و درکمی روغن مایع یا روغن زیتون تفت دهید. 6 عدد گوجه فرنگی متوسط را خرد کنید و در تابه بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آب گوجه‌ها بخار شود و بپزند. می‌توانید اگر گوجه‌ها سفت هستند در تابه را ببندید یا مقدار خیلی کمی آب جوش به آنها اضافه کنید. 5 عدد تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و با چنگال هم بزنید. کمی هم به تخم‌مرغ‌ها نمک و فلفل بیفزایید. آب گوجه که کم شد، کمی برگ یا پودر آویشن روی آنها بپاشید و بعد تخم‌مرغ را در تابه بریزید. کمی هم بزنید تا همه تخم‌مرغ‌ها سفت و پخته شوند.

 

 20 دستور غذای گوجه ای (2)

13. خورش گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ

سه حبه سیر را ریز خرد کنید و در 2 قاشق روغن تفت دهید. وقتی سیرها سرخ شدند نیمی از آنها را ‌بردارید و کنار بگذارید. سه عدد تخم‌مرغ را در همان ظرف بشکنید و همراه سیرها هم بزنید. نمک و فلفل هم اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها که پختند آنها را از ظرف بیرون بیاورید و کنار بگذارید. 6 عدد گوجه‌فرنگی آب‌دار و رسیده را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. حالا گوجه‌ها و سیرهایی را که برداشته‌اید در همان قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد و سس‌مانند شود. نمک و فلفل هم فراموش نشود. وقتی غلظت سس مناسب شد تخم‌مرغ‌ها را هم افزوده و بعد از چند دقیقه غذا را با پلو سرو کنید. این غذا باید تند و تیز باشد. پس برای استفاده از فلفل قرمز دست‌تان باز اســت.

14. خوراک سیب‌زمینی و گوجه تنوری


5 عدد سیب‌زمینی متوسط را پوست بگیرید و به صورت مکعبی درشت خرد کنید. یک عدد پیاز را نگینی و 2 حبه سیر را هم ریز خرد کنید. سیر و پیاز را در کمی روغن زیتون تفت دهید. بعد سیب‌زمینی‌ها را هم به آنها افزوده و کمی تفت دهید. حالا نمک، فلفل و ادویه دلخواه  (کاری یا آویشن) را بریزید. سپس همه مواد را به ظرف مناسب فر منتقل کنید و در فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. در این فاصله 300 گرم قارچ را ورقه و 4 عدد گوجه را درشت خرد کنید. نصف فلفل‌دلمه‌ای را هم نگینی کنید و بعد از پخت سیب‌زمینی به ظرف اضافه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر هم حرارت دهید تا این سبزیجات نرم شوند. اگر کالری غذا برای‌تان مهم نیست می‌توانید در مرحله دوم به غذا پنیر پیتزا هم بیفزایید.

15. آش گوجه‌فرنگی


در یک قابلمه مناسب پیازی متوسط را که ریز خرد کرده اید تفت دهید. پیاز که سرخ شد، فلفل و زردچوبه بیفزایید و بعد یک و نیم پیمانه برنج، سه چهارم پیمانه لپه و 3 پیمانه آب بریزید تا برنج و لپه بپزند. حالا یک کیلو سبزی‌ آش و 4 پیمانه آب گوجه‌فرنگی به همراه یک و نیم پیمانه پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. نمک هم یادتان نرود.‌ در نهایت آش جاافتاده را با آبغوره یا آب لیمو مزه‌دار و با پیازداغ تزئین کرده،  سرو کنید. البته شما می‌توانید اگر مزه گلپر را می‌پسندید برای طعم‌دار شدن غذا از آن استفاده کنید.

 

 
20 دستور غذای گوجه ای (2)

  
16. سوپ خامه‌ای گوجه با عطر ریحان


4 عدد گوجه‌فرنگی را خرد کنید و با 4 پیمانه آب گوجه‌فرنگی روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد و نرم شود. 14 عدد برگ ریحان تازه به قابلمه اضافه  و حرارت را کم کنید. حالا با گوشت‌کوب برقی مواد را به صورت پوره درآورید. یک پیمانه خامه غلیظ و نصف پیمانه خامه را هم به آرامی به مواد بیفزایید. در این حالت سوپ نباید بجوشد. وقتی غلظت مناسب شد، نمک و فلفل بریزید، سوپ را در ظرف بکشید و روی آن را با برگ ریحان تزئین کنید.

17. خورش بامیه با گوجه و سیر
یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده و 2 یا 3 حبه سیر له یا ورقه شده را در کمی روغن تفت دهید و 10 تکه گوشت خورشی هم به آن بیفزایید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کنید. بعد یک پیمانه پوره گوجه‌فرنگی و یک پیمانه  آب گوجه‌فرنگی بیفزایید. در این فاصله که گوشت می‌پزد، نیم کیلو بامیه را در کمی  روغن تفت دهید. وقتی از پخت گوشت مطمئن شدید بامیه را در 5 دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید. برای طعم‌دار کردن خورش از 2 قاشق آبلیمو استفاده کنید. این خورش را با پلو سر کنید.

18. اسموتی گوجه‌ای رژیمی


دو عدد گوجه‌فرنگی رسیده، یک عدد خیار متوسط پوست کنده، یک ساقه کرفس، یک مشت برگ جعفری و چند تکه یخ را در مخلوط‌کن بریزید. کمی نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل به آنها اضافه کرده و مخلوط‌کن را روشن کنید. اگر گوجه‌ها خیلی آب‌دار نیستند 1 پیمانه هم آب گوجه‌فرنگی بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. این اسموتی را برای سرو در لیوان مخصوص بریزید و با برگ کرفس یا جعفری سرو کنید.

 

 20 دستور غذای گوجه ای (2)


19. خوراک گوجه و بادمجان ورقه‌ای


3 عدد بادمجان را با پوست بشویید، ورقه کنید، کمی نمک بزنید و بعد از مدتی در کمی روغن تفت دهید. سه عدد سیب‌زمینی متوسط را هم ورقه‌ای برش بزنید و در کمی روغن تفت دهید. فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. ظرفی مناسب فر را چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها را در آن کنار هم بچینید. روی هر ورقه سیب‌زمینی یک برش بادمجان سرخ شده و یک برش گوجه‌فرنگی هم بگذارید. بعد دو پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده و نصف پیمانه آب جوشیده شده را با کمی نمک، فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و در ته ظرف بریزید.  حالا روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید، فویل را‌ بردارید و روی غذا را با یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده که با نصف پیمانه پنیر پارمسان مخلوط شده بپوشانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی غذا برشته و طلایی شود.

20. کاپریس گوجه و پنیر تازه


5 عدد گوجه‌فرنگی سفت را حلقه‌حلقه ببرید، در ظرف دلخواه بچینید و لابه‌لای آنها پنیر موتزارلای تازه  راکه به صورت حلقه بریده‌اید بگذارید. 1 پیمانه برگ ریحان تازه و به عنوان سس هم روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه روی‌ گوجه وپنیر بریزید. در آخر 2 قاشق سرکه بالزامیک هم روی مواد بریزید و سالاد را سرو کنید. این پیش غذا را با سیخ‌های حاوی مکعب‌های پنیر و گوجه گیلاسی هم می‌توان آماده کرد.

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


12 سپتامبر 2016 ... همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان فرق می کند و طبیعی است ...12 سپتامبر 2016 ... همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان فرق می کند و طبیعی است ...12 سپتامبر 2016 ... مجله آشپزی مثبت: تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری عمده می کند و ما با رنگین کمانی از طعم و مزه روبه رو می شویم، غذاها هم به ...12 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (1). 2. بروچتاي گوجه دوبل. فر را روي كمترين درجه حرارت روشن كنيد تا گرم شود. 6 عدد گوجهفرنگي رسيده را نگيني خرد كنيد و ...طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی طرز تهیه اسنک, طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی, پخت انواع اسنک, درست کردن اسنک گوجه فرنگی, مواد لازم برای اسنک گوجه, اسنک گوجه, طرز ...12 سپتامبر 2016 ... toprsslogo · طراحی وب سایت - سئو سایت - تور کیش.آموزش آشپزی ، سایت آشپزیغذاهای اروپایی آکاایران: همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا ...گاهنامه آشپزی مثبت: تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری بزرگ می کند و ما با رنگین کمانی از مزه و مزه روبه رو می شویم، غذاها هم به خاطر.14 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (1) تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی ... بعد روی هر برش نان از مخلوط گوجه بریزید و با 2 پیمانه پنیر موتزارلای ...


کلماتی برای این موضوع

طرز تهیه رامن غذای معروف کره ایطرز تهیه کیک نسکافه به همراه کرم کره ای نسکافه ایدستور پخت یه غذای نونی خوشمزه میخوام برای ناهار …شاورمای مرغ در فر مواد لازم مرغ عددریش ریش شده روغن مایعنصف لیوان پنیر مایع یا سس غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی آموزش آشپزی …در این بخش شما با انواع اموزش درست کردن غذای سریعطرز تهیه غذای گیاهیسایت اشپزیپخت راتاتوی فرانسوی غذای مللمواد لازم بادمجان یکی قلمی باشه و از قسمت بالاییش استفاده کنید که بدون تخمه باشهغذاهای اسپانیایی، طرز تهیه هفت غذای اسپانیایی …غذاهای اسپانیاییغذایی اسپانیاییغذای اسپانیاییطرز تهیه غذاهای اسپانیاییغذاهای غذاهای ملل دیگر یک غذای خوشمزه با مرغ و قارچ تصاویر کالزونه یک غذای ایتالیایی است که برای مهمانی ها غذاهای محلی بادمجان پلو؛ غذای محلی قزوین با بادمجان در نقاط مختلف ایران غذاهای خوشمزه ای پخته می تهیه ۱۴ غذای آسان در کمتر از ۳۰ دقیقهبرای غذای فوری قبلش یه هفته باید وقت گذاشت مواد رو بخری و خرد کنی و پاکت کنی بذاری خورشت گوجه سبز طرز تهیه خورشت گوجه سبز …خورشت گوجه سبز طرز تهیه عدد از پیازها را خرد کنید، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن غذای پاییزی؛ سوپ کدوتنبل و عدسباز هم ماه کدو تنبل‌های زیبا و خوش‌رنگ رسید و از شیرینی تا پاستا و بستنی و نوشیدنی



لینک منبع :20 دستور غذای گوجه ای (2)

20 دستور غذای گوجه ای (2) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/382226/20-دستور-غذای-گوجه ای-2 - ذخیره شده 12 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (2). همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان ... تصاویر برای 20 دستور غذای گوجه ای (2) 20 دستور غذای گوجه ای (2) - مجله اینترنتی کمونه kamooneh.com/fa/news/98343/20-دستور-غذای-گوجه ای-2 - ذخیره شده 13 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (2). همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان ... 20 دستور غذای گوجه ای (2) - بانک اطلاعات عمومی www.hamgorooh.com/20-دستور-غذای-گوجه ای-2/ - ذخیره شده 9 آوریل 2017 ... همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان فرق می کند و طبیعی است ... 20 دستور غذای گوجه ای (2) | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/25096249‏ 13 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (2). مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری عمده می کند و ما با ... 20 دستور غذای گوجه ای (2) - هشدار نیوز - تی نیوز tnews.ir/news/51bd70352813.html‏ 12 سپتامبر 2016 ... مجله آشپزی مثبت: تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری عمده می کند و ما با رنگین کمانی از طعم و مزه روبه رو می شویم، غذاها هم به ... 20 دستور غذای گوجه ای (1) - آکا - آکابانو www.akabanoo.com/article/akacooking/.../news20169101939272569.html‏ آکابانو: 20 دستور غذای گوجه ای (1). به گزارش آکابانو: 2. بروچتای گوجه دوبل. فر را روی کمترین درجه حرارت روشن کنید تا گرم شود. 6 عدد گوجه فرنگی رسیده را نگینی ... انجمن راسخون - 20 دستور غذای گوجه ای (1) https://rasekhoon.net/forum/thread/1196708/page1/‏ - ذخیره شده 10 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (1). 2. بروچتای گوجه دوبل. فر را روی کمترین درجه حرارت روشن کنید تا گرم شود. 6 عدد گوجه‌فرنگی رسیده را نگینی خرد کنید و ... هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - 20 دستور غذای گوجه ای (1) nasrinhasanzadeh94.mihanblog.com/post/415‏ - ذخیره شده 10 سپتامبر 2016 ... 20 دستور غذای گوجه ای (1). 2. بروچتای گوجه دوبل. فر را روی کمترین درجه حرارت روشن کنید تا گرم شود. 6 عدد گوجه‌فرنگی رسیده را نگینی خرد کنید و ... 20 دستور غذای گوجه ای (2) - مجله خبری فور خبر 4khabar.ir/search/?q=20%20دستور%20غذای%20گوجه ای%20(2)&page=6‏ به گزارش آکاایران: خورش کدو یکی از انواع خورش های خوشمزه است که طعم بسیار خوبی دارد و این خورش لذیذ را می توانید با گوشت مرغ و یا گوشت گوسفندی و گوساله طبخ ...