مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بهترین روغن برای سرخ کردن کدام اسـت؟

[ad_1]

Olive oil

بهترین روغن برای آشپزی و مخصوصاً سرخ کردن کدام اسـت؟

به گزارش آلامتو و به نقل از آی بانو؛ استفاده از روغن در خوراکی ها تقریبا اجتناب ناپذیر اسـت ، اما بهترین روغنی که می توانیم استفاده کنیم چیست؟ جدیدترین تحقیقات در این زمینه را بخوانید .

همه ی ما می‌دانیم که وقتی حق انتخاب داریم پختن یا کبابی کردن بهترین گزینه اسـت،اما همه ی ما حداقل یکبار در خوردن خوراکی‌های سرخ کردنی افراط کرده ایم. دلیل خوشمزه بودن سرخ کردنی‌ها، روغن هاییست که طی مرحله سرخ شدن به خوراک اضافه می‌شود و یک لایه ی ترد روی مواد ایجاد میکند

تحقیقات جدید نشان داده اسـت که همچنین نوع روغنی که مورد استفاده قرار می‌دهید از اهمیت بسیاری برخوردار اسـت. روغن‌ها در دو رده قرار می‌گیرند: اشباع شده و اشباع نشده. انرژی کسب شده از هر دو نوع می‌توانند با هم مورد مقایسه قرار بگیرند. در هر واحد از روغن اشباع شده انرژی بیشتری نسبت به همان مقدار از روغن اشباع نشده وجود دارد. چرب‌های اشباع نشده کاربردهای بسیار بیشتری از ایجاد انرژی در بدن دارند.برای مثال امگا3 که یکی از انواع چربی های اشباع نشده اسـت در فعالیتهای مغزی موثر اسـت.اما چگونه میتوان این دو نوع چربی را از هم تفکیک کرد؟ چربی های اشباع مانند کره، در دمای اتاق جامد هستند و منشاء آنها از حیوانات اسـت. چربی های اشباع نشده، مانند روغن زیتون، در دمای اتاق مایع هستند و منشاء گیاهی دارند.

برای آگاهی از اینکه چربی های اشباع نشده برای ما بهتر هستند محققان یک مطالعه برای ثابت کردن این موضوع انجام داده اند که نشان دهند روغن های اشباع نشده برای سرخ کردن بهتر هستند.ممکن اسـت شما فکر کنید که تمامی روغن ها مثل هم هستند اما به هیچ وجه اینطور نیست. روغن گیاهان مختلف دارای انواع متفاوت چربی های اشباع نشده هستند که پاسخ متفاوتی به درجه حرارت بالا نشان میدهند. در برخی از روغن ها، درجه حرارت بالا به طور چشمگیری می تواند ساختار شیمیایی شان را تغییر بدهد و حتی می تواند باعث تجزیه شدن ترکیب روغن شوند

در حالی که برخی از این تغییرات هیچ تاثیری بر روی کیفیت روغن ندارند، روغن های دیگر ترکیبات سمی تولید میکنند که می تواند برای سلامت شما مضر باشد. هدف از این مطالعه پیدا کردن این موضوع اسـت که آیا برخی از روغن های گیاهی به احتمال زیاد تمایل به شکستن تحت حرارت دارند؟ آنها روغن زیتون، روغن ذرت، روغن سویا و روغن آفتابگردان را مورد بررسی قرار دادند.برای آزمایش آنها 10 دسته سیب زمینی را برای مدت زمان 10 دقیقه در یک نوع روغن مشخص شده در دمای 350 درجه فارنهایت به صورت عمیق سرخ کردند.وقتی که مرحله سرخ کردن پایان یافت آنها روغن پس مانده غذا را جمع آوری و برای نشانه هایی از تغییر شیمیایی و تجزیه مورد آزمایش قرار دادند

تجزیه شدن روغن آفتابگردان هیجان انگیز ترین تجربه ثبت شده در آزمایشات انجام شده بود.در حالی که روغن زیتون در مرحله سرخ شدن عمیق بیشترین مقاومت برای تجزیه شدن را نشان داد.روغن آفتابگردان به همراه روغن سویا بیشترین آسیب ها را نشان دادند در حالی که روغن زیتون مقاوم ترین ترکیب را در مقابل تغییرات شیمیایی نشان داد.در نهایت چربی های ترانس مخوف موجود در روغن ها که پس از سرخ شدن کشف شدند روغن آفتابگردان را در مقام اول از لحاظ مضر بودن قرار داد و روغن زیتون که تنها یک افزایش کوچک در میزان چربی های مضر را نشان داد در مقام آخر قرار گرفت.

در نهایت نتایج این تحقیق نشان داد که امن ترین راه برای استفاده از روغن اینست که دمای پخت در حدود 350 درجه فارنهایت حفظ شود که صدمه به روغن را به حداقل میرساند.ماهی تابه ها بیشترین تاثیر را بر روغن ها میگذارند که سبب بیشترین آسیب ها و تغییرات شیمیایی میشوند.


ADS

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


با توجه به وجود انواع و اقسام روغن هاي گياهي و حيواني، هميشه اين سوال پيش مي آيد که بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. اين موضوع وقتي پيچيده تر مي شود که هر ...چه چربی یا روغنی بهترین روغن برای پخت غذاست؟ آیا برای سرخ کردن روغن نباتی بهتر از روغن حیوانی است؟ بیبیسی برای پاسخ دادن به این سوال تحقیقی انجام داده ...لازم است بدانید هیچ کدام از روغن های مایع برای سرخ کردن مناسب نیست. بیشتر این .... به گفته متخصصان علوم غذایی، روغن زیتون بهترین روغن است، اما یک نقص دارد.8 ژوئن 2013 ... لازم است بدانید هیچکدام از روغنهای مایع برای سرخکردن مناسب نیست. ... به گفته متخصصان علوم غذایی، روغن زیتون بهترین روغن است، اما یک نقص ...با توجه به وجود انواع و اقسام روغن هاي گياهي و حيواني، هميشه اين سوال پيش مي آيد که بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. اين موضوع وقتي پيچيده تر مي شود که هر ...30 آگوست 2016 ... تجزیه شدن روغن آفتابگردان هیجان انگیز ترین تجربه ثبت شده در آزمایشات انجام شده بود.در حالی که روغن زیتون در مرحله سرخ شدن عمیق بیشترین ...6 آوريل 2016 ... سالمترین و بهترین روش پخت غذا بخار پز کردن آن است، اگر هم تمایل به ... قابل توجه است که روغن زیتون هنگام سرخ کردن به مرحلهای از دود میرسد که در ...روغن و روغن سالم و روغن سرخ کردنی و بهترین روغن را در نمناک بخوانید. ... کردنی استفاده شود زیرا روغن جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است ...10 سپتامبر 2016 ... بهترین روغن برای سرخ کردن چیست؟ آیا برای سرخ کردن روغن نباتی بهتر از روغن حیوانی است؟ برای پاسخ به این سوال، خواندن این مقاله را به شما ...روغن زیتون برای پخت و پز و سرخ کردن، بهترین روغن بوده و به ویژه “نوع تصفیه نشده” آن نسبت به روغن تصفیه شده، بسیار ارجح است. او در عین حال با اشاره به سرخ ...


کلماتی برای این موضوع

بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟ رمز عبور خواهد بود الکترونیکی نامه برای شما فرستاده گوناگون بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟ پایگاه …به گزارش تراز ،استفاده از روغن در خوراکی ها تقریبا اجتناب ناپذیر است ، اما بهترین بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا؟ …تغذیه که بالاخره کدام بهترین روغن برای سرخ کدام روغن مناسب سرخ کردن است بهترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی کدام است؟ …پزشکی و سلامتبهترین روغن بهترین روغن برای سرخ کردن بهترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی کدام است بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا…؟ کدام روغن مناسب سرخ کردن روغن مناسب سرخ کردن است بهترین روغن برای سرخ بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا؟ …تغذیه کدام روغن مناسب سرخ کردن انتخاب بهترین روغن برای دود روغن استبهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟بهترین روغن برای سرخ کردن ، روغن آفتابگردان ، روغن سرخ کردنی ، بهترین روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟بهترینروغنبرایاستفاده از روغن در خوراکی ها تقریبا اجتناب ناپذیر است ، اما بهترین روغنی که می توانیم میگنا بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا کدام روغن مناسب سرخ کردن که این روغن ها برای سرخ کردن دود روغن استروغن زیتون روغن برای سرخ کردن مناسب است؟پرشین …روغن زیتون روغن برای سرخ کردن روغن برای سرخ کردن مناسب است کدام مفید است



لینک منبع :بهترین روغن برای سرخ کردن کدام اسـت؟

سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است ؟ – سایت پزشکان بدون مرز www.pezeshk.us/?p=28797‏ - ذخیره شده - مشابه روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه ی دود بالایی داشته باشد.البته بهتر است همیشه فقط یک بار از روغن برای سرخ کردن استفاده کنید ، و روغن های مانده را ... بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا...؟ - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/.../بهترین-روغن-برای-سرخ-کردن-زیتون--کنجد-یا--‏ - ذخیره شده - مشابه 22 آوریل 2012 ... سلامت نیوز: با توجه به وجود انواع و اقسام روغن های گیاهی و حیوانی، همیشه این سوال پیش می آید که بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. این موضوع ... میگنا - بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا...؟ - نسخه قابل ... migna.ir/prtiw5az.t1au32bcct.html‏ - ذخیره شده - مشابه با توجه به وجود انواع و اقسام روغن های گیاهی و حیوانی، همیشه این سوال پیش می آید که بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. این موضوع وقتی پیچیده تر می شود که هر ... مواد غذایی را با چه روغنی سرخ کنیم؟ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/online/1074058869316470089‏ - ذخیره شده - مشابه 8 ژوئن 2013 ... یک کارشناس می‌گوید برخی روغن‌های مایع برای سرخ‌کردن مناسب بوده و حتی ... به گفته متخصصان علوم غذایی، روغن زیتون بهترین روغن است، اما یک ... سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟؟ https://www.miyanali.com/no-or/42‏ - ذخیره شده 25 دسامبر 2012 ... مسابقه ارسال بهترین مطالب + جایزه برای ریاست جمهوری به کدام کاندیدا رای ... البته بهتر است همیشه فقط یک بار از روغن برای سرخ کردن استفاده ... آیا روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب است؟ - الو دکتر www.alodoctor.ir/.../آیا-روغن-زیتون-برای-سرخ-کردن-مناسب-است؟‏ - ذخیره شده - مشابه 6 آوریل 2016 ... سالم‌ترین و بهترین روش پخت غذا بخار پز کردن آن است، اگر هم تمایل به ... قابل توجه است که روغن زیتون هنگام سرخ کردن به مرحله‌ای از دود می‌رسد که در ... بهترین روغن برای پخت و پز چه روغنی است؟ - BBC Persian www.bbc.com/persian/science/.../150802_me_best_cooking_oil‏ - ذخیره شده - مشابه 2 آگوست 2015 ... اما چه چربی یا روغنی بهترین روغن برای پخت غذاست. آیا برای سرخ کردن روغن نباتی بهتر از روغن حیوانی است؟ بی‌بی‌سی برای پاسخ دادن به این سوال ... روغن و سرخ کردن در تغذیه و رژیم غذایی - Dr. Minoo Shirazi www.drminooshirazi.com/چه-روغنی-برای-سرخ-کردن-مناسب-است؟-قسمت/‏ - ذخیره شده 1 مارس 2016 ... در جواب به این سوال که کدام روغن برای سرخ کردن مناسب تر است باید گفت ... را تحمل می کند و یکی از بهترین روغن ها برای سرخ کردن به شمار می رود. بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟ - فردا www.fardanews.com/.../بهترین-روغن-برای-سرخ-کردن-کدام-است‏ - ذخیره شده 30 آگوست 2016 ... همه ی ما می‌دانیم که وقتی حق انتخاب داریم پختن یا کبابی کردن بهترین گزینه است، اما همه ی ما حداقل یکبار در خوردن خوراکی‌های سرخ کردنی افراط کرده ... سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا - نمناک namnak.com/سالم-ترین-روغن-برای-سرخ-کردن-غذا.p358‏ - ذخیره شده رتبه: ۱٫۵ - ۱۵۵ نقد روغن و روغن سالم و روغن سرخ کردنی و بهترین روغن را در نمناک بخوانید. ... یخچال ممکن است سبب تیره شدن و ایجاد لایه ای جامد در این روغن شود و به این شکل گاهی استفاده ...