مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم؟

[ad_1]

اگر میخواهید بال مرغ را به خوبی سرخ کنید به نکات زیر توجه کنید.دوستان! چیزی که این جا می خوانید را به دل نگیرید، به دندان بکشید… اگر می بینید راقم این سطور غم دارد، آن را بگذارید به پای لذتی که از مرزهای شادی عبور کرده اسـت و در سراشیب اندوه افتاده… می دانید چرا…

 

به خاطر بال…بال هایی که هرگز نفهمیدم بال های مرغ بودند یا بال های فرشته؟بنویسم بال بال می زنم برای بال های کبابی، نمی گویی: گنده گویی نکن؟… نمی گویی: می نویسی «بال بال می زنم برای بال های کبابی» تا زبان بازی کنی…؟ نمی گویی: این چیزها که بال بال زدن ندارد؟

 

بعید نیست بگویی… اصلا بگو من زبان بازم… بگو تو فلانی… بگو بهمانی… بگو […] بگو [بیببببب]… ولی بگذار بنویسم که من برای بال های کبابی می ایستم… من هرگز ننشسته بال نخورده ام… نمی توانم بنشینم… هنگام بال خوردن واقعا نمی توانم بنشینم… با احترام و ایستاده به بال ها نگاه می کنم…

 

بال هایی به رنگ زرد و سُرخانارنجی… بال هایی که صدایم می کنند… آرام و مهربان: من برای دندان های تو، دندان های تو برای بال های من…گفتن ندارد که چه طور باید کباب بال درست کنید… گفتن دارد؟… بروید مرغ فروشی بال بخرید بیایید بشویید وُ بعد با پیاز وُ نمک وُ فلفل وُ زعفران درآمیزیدشان وُ همین دیگر…

 

چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم؟

 

بعد می روند روی زغال بال ها… همین… این هم پرسیدن دارد…اما قبل از خوردن این بال ها یک مرحله دیگر هم مانده اسـت که نمی توان به سادگی از آن گذشت، مرحله کباب کردن بال ها.همیشه به این موضوع توجه کنید دوستان: غذاهای کبابی لذت آتش درست کردن دارند، حتی شده با زغال این لذت را از دست ندهید.

 

زیبایی لحظه ای که آتش شعله می گیرد را می خواهید با چه چیز معاوضه کنید؟ آتش اجاق گاز خانه تان یا غذای توی فر یا…؟بی خیال سرخ کردن بال شوید وُ همت کنید بروید یک منقل بخرید. زغال بریزید در منقل، الکلی کنید زغال ها را و آتشی درست کنید به زیبایی خورشید رنگ بال هایی که قرار اسـت کباب شوند؛

 

آن هم به رنگ آتش.می بینم که رفته اید میز چیده اید… بشقاب، قاشق- چنگال و… عزیزان من… دوستان من… رفقا!… این قرتی بازی های را بگذارید کنار و بپیوندید به گروه «بال خوران بی شیله پیله»… آن ها که از رنگ تعلق آزادند… بشقاب ندارد… قاشق ها را سرجایش باقی می گذارند… چنگال ها را…

 

و کاری ندارند در جنگل هستند یا آپارتمان… آن ها موقع خوردن کباب بال طبیعی حال می کنند… با دست ها می روند سراغ بال ها… چرا باور نمی کنید که  آهن برای آهن اسـت و پوست و استخوان برای پوست و استخوان…حتی اگر آدم معتقدی نباشید وُ بگویید این بال ها بال های فرشته نیستند،

 

چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم؟

 

باور که دارید از پوست و استخوان هستند… با دست های مهربان باید رفت سراغ بال های مهربان… بال ها دقایق زیادی را روی آتش چرخیدند تا بشوند به رنگی که شما می خواهید… به طعمی که شما دوست دارید… نمک سود شده و گیرا… دلربا و جذاب… خوش رنگ و خوش چهره… و در یک کلام: دل خواه…

 

دست بکشید اول روی بال ها… آرام و در کندی محض… بعد به لب های تان نزدیکش کنید… نه که ببوسیدش نه، ولی لب های تان را نزدیکش کنید… اولی گازتان را بی حصه، بی نصیب بگذارید؛ اندک وُ بی مقدار… اما دومین بار نه، لقمه بزرگ بردارید… از آنجایی که نه نانی در کار اسـت،

 

نه برنجی و نه چیز دیگر، زیاد اضطراب چاقی را نداشته باشید… راحت باشید… فقط بال اسـت که دارید می خورید… به خودتان بگویید سبک تر از این هم می شود… به خودتان بگویید نه که نمی شود؛ این سبک ترین غذای عالم اسـت و یک دل سیر بخورید…یادتان باشد بال های کبابی تان نباید سرد بشود…

 

این یک قانون مهم اسـت… بال های تان را که از روی آتش برداشتید، بخورید… مجالش ندهید… بال که سرد شود، معده آدم سرد می شود… اشتها کور می شود… و عطای لذت کلان از بال های کبابی به لقایش واصل می شود.اگر خاطرتان باشد، من در تمامی غذاهایی که تا به امروز به شما پیشنهاد دادم، یک قانون مهم را گوش زد کردم… و آن این که همیشه برای مخلفات در کنار غذای تان اهمیت زیادی قائل شوید…


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


اگر میخواهید بال مرغ را به خوبی سرخ کنید به نکات زیر توجه کنیددوستان چیزی که این جا می خوانید را به دل نگیرید، به دندان بکشید اگر می بینید ر.خوب پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به اندازه ی کافی طعم بگیرد. ... باعث می شود پخت را متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزد و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزند و تلخ شوند. ... بعد هم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( و از آن بهتر زغال سرخ) کبابشان می کنیم و با پلوی زعفرانی و .... موتور سیکلت ها در آینده چگونه خواهند بود؟19 سپتامبر 2016 ... اگر میخواهید بال مرغ را به خوبی سرخ کنید به نکات زیر توجه کنید.دوستان! چیزی که این جا می خوانید را به دل نگیرید، به دندان بکشید… اگر می ...18 سپتامبر 2016 ... چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم؟ تصویر و عکس شماره 1 ⇩ چنانچه میخواهید بال مرغ را به درستی تفت دهید به موارد زیر پردازید.خوب که طعم دار شد سیخ می کنیم{4}روی ذغال کبابی می کنیم{4}توروخدا این طفل معصوم ها رو نسوزونید بذارید ابدار بمونه{4} ... برای تزئین هم می تونید خود مایع رو سرخ کنید و کنار جوجه بپزید,پیاز .... من هم به مرغ و گوشت قرمز آبلیمو میزنم خوب در میاد{2 (30)} ... جوجه ها رو سیخ میکنم سینه ها رو باهم، ران ها با هم و بال ها هم باهم1 ژوئن 2010 ... اول ماست و زعفران و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم بعد ران مرغ رو به این مواد ... 4 عدد بال مرغ .... مرغ را چند تكه كرده و آن را همراه پیاز كمی سرخ می كنیم. ..... خوب برای پختن این غذا به دو ظرف، یک ماهیتابه و یک قابلمه برای برنج نیاز دارید.22 سپتامبر 2013 ... افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه ... بال ها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود. ... 8 تا 10 دقیقه هر کدام از بال ها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.آموزش کامل و جامع پخت باقالی پلو با ماهیچه و ته دیگ بال مرغ به همراه تمامی نکات و فوت و فن های پختن و دم ... ادویه پلو: به میزان لازم (یا از ترکیب دارچین و پودر گل سرخ نیز می توان استفاده کرد); کره: به میزان لازم ... 1- ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم.بال مرغها را درون ظرف پخت، در فر به مدت 25 دقيقه حرارت داده، سپس آنها را به مواد مخلوط آغشته ... بهطور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب ..... هر سمت مرغ را حدود 3دقیقه تا زمانی که قهوه ای شود سرخ می کنیم.19 ژوئن 2012 ... سپس قطعات مرغ خرد شده را به مايه افزوده و كاملاً با هم مخلوط كنيد. ... سينه ها، فيله مرغ، قطعات ران، بازو و بال مرغ بايد جداگانه به سيخ هاي جدا كشيده شوند، زيرا زمان .... ممنون از دستور پخت دقیق و عالیتون خیلی خوب بود .... من جمعه مهمون دارم حتما درست می کنم بهتون می گم چه جوری شد. ..... چگونه یک میز عصرانه رویایی بچینیم؟


کلماتی برای این موضوع

چگونه خانه خود را در برابر ویروس سرماخوردگی ایمن کنیم؟اسلایدشستشوی سینک ظرف شویی شیرآلات و دستگیره ها را به صورت روزانه و به دقت پاک نمایید چون چگونه بفهمیم عاشقیم؟ نشانه عشق و عاشقیمعمولاً هر عاشقی به خوبی از احوال خودش خبر دارد و می‌داند که اتفاقاتی در ذهن و جسمش در چگونه با تجاوز جنسی مقابله کنیمیکی از مشکلات اساسی در راه کمک به قربانیان تجاوز جنسی و سکس خشونت آمیز ، نه تنها در عصر ایران تردیدها به ماخیانت می کنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم شکسپیرمیهن فال مرجع سرگرمی و فال و طالع بینیمیهن فال مرجع سرگرمی و فال و طالع بینی اخبارفال حافظفال انبیاءفال چوبفال عطسه پرورش مرغ عشق چند دقیقه با دانستنی ها آمپول ضد بارداری استخوان‌ها را سست می‌کند استفاده از چه کار کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل …چه کار کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟ توسط شراره سران چرختکناز دیدنی ها، خبری، پزشکی، اس ام اس، عکس، …کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به تکناز می باشد استفاده از مطالب سایت تکناز توصیه های پزشکی مرکز اطلاعات فنی ایرانلاغری به یک روش ساده معمولا به افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند گفته می‌شود که بیشتر مطبخ رویاسلام به همه عزیزاناین هم یک چیز کیک گرم که از نظر طعم و عطر بسیار بهتر از چیز کیک های



لینک منبع :چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم؟

چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم؟ - ایران ناز www.irannaz.com/بال-مرغ-را-خوبی-سرخ-کنیم؟.html‏ - ذخیره شده اگر میخواهید بال مرغ را به خوبی سرخ کنید به نکات زیر توجه کنیددوستان چیزی که این جا می خوانید را به دل نگیرید، به دندان بکشید اگر می بینید ر. چگونه بال مرغ را به خوبی سرخ کنیم :: شینوهه shinohe.blog.ir/post/چگونه-بال-مرغ-را-به-خوبی-سرخ-کنیم‏ - ذخیره شده 19 سپتامبر 2016 ... اگر میخواهید بال مرغ را به خوبی سرخ کنید به نکات زیر توجه کنید.دوستان! چیزی که این جا می خوانید را به دل نگیرید، به دندان بکشید… اگر می ... می خوام یه مرغ سوخاری مثل بیرون درس کنم. کمککککککککککک | تبادل نظر ... www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=180811‏ - ذخیره شده - مشابه 11 فوریه 2012 ... عزیزم اگر با بال مرغ درست کنی لذیذ تر می شه تو یک کاسه تخم مرغ بشکون ... مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم. ... در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب ... روش‌های مختلف تهیه بال‌ مرغ خوشمزه - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../روش‌های-مختلف-تهیه-بال‌-مرغ-خوشمزه‏ - ذخیره شده - مشابه 22 سپتامبر 2013 ... افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال ... تکان دهید آرد اضافه ریخته شود و سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند. حدود 8 تا ... بال ها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود. 5. ... چطور از بروز آرتروز جلوگیری کنیم؟ چگونه با بال مرغ یک کباب عالی و لذیذ درست کنیم؟!+عکس - نیک صالحی www.niksalehi.com/.../چگونه-با-بال-مرغ-یک-کباب-عالی-و-لذیذ-درس.html‏ - ذخیره شده مخلوط را دور بریزید و بال مرغ را روی منقل روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل کنید. کره را با نصف پیمانه سس از قبل باقیمانده اضافه کنید و روی بال مرغ ... نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب - عصر ایران www.asriran.com/fa/.../نکات-کلیدی-برای-درست-کردن-جوجه-کباب‏ - ذخیره شده - مشابه خوب پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به اندازه ی کافی طعم بگیرد. ... کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزد و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزند و تلخ شوند. ... بعد هم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( و از آن بهتر زغال سرخ) کبابشان می کنیم و با ... خوراک هایی با مرغ - Toster tosterr.persianblog.ir/tag/خوراک_هایی_با_مرغ‏ - ذخیره شده - مشابه این غذا برای روزایی هستش که وقت کم دارین و احتیاج به یه غذای خوب دارین! ... میتونیم کناره ی ظرف رو از سیب زمینی استفاده کنیم که یه غذای کامل داشته ... یه پست جدا درمورد سیب زمینی خواهم داشت که دیگه سراغ سرخ کردن سیب زمینی ..... بال مرغ 8 عدد. باقالی پلو / باقالا پلو با ماهیچه و ته دیگ بال مرغ • دونفره https://www.2nafare.com/باقالی-پلو-با-ماهیچه-ته-دیگ-بال-مرغ/‏ - ذخیره شده آموزش کامل و جامع پخت باقالی پلو با ماهیچه و ته دیگ بال مرغ به همراه تمامی نکات و فوت و فن های پختن و دم ... ادویه پلو: به میزان لازم (یا از ترکیب دارچین و پودر گل سرخ نیز می توان استفاده کرد); کره: به میزان لازم ... 1- ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم. آموزش پخت جوجه کباب زعفرانی /عکس - پارسینه www.parsine.com/fa/news/.../آموزش-پخت-جوجه-کباب-زعفرانی-عکس‏ - ذخیره شده - مشابه 19 ژوئن 2012 ... سپس قطعات مرغ خرد شده را به مایه افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید. ... که سینه ها، فیله مرغ، قطعات ران، بازو و بال مرغ باید جداگانه به سیخ های جدا .... ممنون از دستور پخت دقیق و عالیتون خیلی خوب بود .... من جمعه مهمون دارم حتما درست می کنم بهتون می گم چه جوری شد. ..... احتساب دوران سربازی در سوابق تامین اجتماعی چگونه است؟ مزه دار کردن مرغ - cookery.ir www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=104‏ - ذخیره شده - مشابه برای مزه دار کردن مرغ با انواع گیاهها و چاشنی ها می توانید مرغ را به شیوه بالا با انواع سبزیجات معطر نظیر رزماری و برگ بوی تازه یا خشک (رزماری و برگ بوی خشک را با ...