مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

[ad_1]

محققان در تحقیقی با عنوان «رژیم غذایی ضدسرطان» به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از طریق رژیم غذایی اشاره می کنند.

۱. تمامی ماهی ها خاصیت یکسان ندارند

غذای دریایی یکی از غذاهای سالمی اســت که می توان به طور مرتب مصرف کرد. ماهی مملو از پروتئین های موسوم به چربی های خوب نظیر اُمگا-۳ و اُمگا-۶ اســت و نسبت به سایر انواع گوشت ها از کالری کمتری برخوردار اســت.

اما دیوید خیات، نویسنده مطالعه رژیم غذایی ضدسرطان، معتقد اســت که اکثر ماهی ها حامل مقادیری جیوه، سرب، و سایر آلاینده های سرطان زا هستند. تنها به دلیل وجود جیوه، انجمن بارداری آمریکا به زنان باردار توصیه می کند که مصرف برخی گونه های ماهی را که احتمالا آلوده هستند به حداقل برسانند. از اینرو محققان برای دور ماندن از جیوه، پرهیز از مصرف شمشیرماهی، سالمون و تن را توصیه می کنند و در عوض خوردن بیشتر ماهی باس (نوعی ماهی خاردار دریایی)، ساردین و میگو را پیشنهاد می کنند.

۲- گوشت گاو را نباید دشمن سلامت تلقی کرد

همانند باور مربوط به ماهی، این فرضیه همه گیر وجود دارد که گوشت قرمز ناسالم بوده و دارای خاصیت سرطان زایی اســت.

با وجودیکه برخی مطالعات قاطعانه مصرف گوشت قرمز را به افزایش ریسک انواع مشخصی سرطان نظیر سرطان های روده و پروستات ربط می دهند، اما هنوز شواهد و اسناد مربوطه ابهام آمیز اســت. نوع مصرف گوشت در کشورها متفاوت اســت: درحالیکه در فرانسه گوشت گوساله کم چرب بوده و مردم این کشور خیلی کم و با مضایقه گوشت گوساله مصرف می کنند، در آمریکا گوشت گوساله بسیار چرب بوده و حاوی کالری بیشتری اســت. همچنین مردم آمریکا در خوردن گوشت زیاده روی می کنند.

بعلاوه نوع پخت گوشت قرمز موجب تغییر ریسک سرطان در آن می شود. گریل کردن یا کباب کردن گوشت ریسک سرطان زایی آن را افزایش می دهد.

اما به گفته محققان، گوشت گوساله برای سلامت خطرناک نیست. اگر برش های کم چرب، با پخت مناسب و با اعتدال مصرف شود، می تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد. گوشت مرغ هم منبع خوب غذایی اســت که هیچ ریسک مشخصی از سرطان ندارد.

۳. باور غلط در مورد روغن ها

به گفته خیات، هیچ سند محکمی وجود ندارد که هر نوع روغن ماهی یا گیاهی می تواند موجب کاهش ریسک سرطان شود. در برخی موارد همچون خانواده روغن های اُمگا بدست آمده از ماهی تاثیر عمیق مثبتی بر بدن دارند. همچنین گاهی اوقات مردم با داغ کردن بیش از حد زیاد روغن و فرآوری بیش از اندازه آن، این ماده غذایی را تبدیل به عنصری سرطان زا می کنند.

چربی ها بخش مهمی از رژیم غذایی ما بوده و نباید از آنها غافل شد. همچنین هنوز مصرف چربی های پلی اشباع دارای فواید سلامت متعددی اســت که از تعادل بهتر کلسترول تا تامین مواد مغذی نظیر ویتامین E را دربرمی گیرد.

۴. سبزی ها و میوه های رنگی

میوه ها و سبزیجات همچنان سالم ترین و کارآمدترین شیوه های کنترل ریسک سرطان تلقی می شوند اما تفاوت های متمایزی در نحوه عملکرد آنها وجود دارد. به گفته محققان بسیاری از مولکول های ضدسرطان در این مواد خوراکی از طریق رنگدانه های آن قابل تشخیص اســت.

میوه ها وسبزیجات قرمز نظیر گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدان لیکوپن هستند؛ فنول ها و آنتوسیانین های بنفش یافت شده در انگور و بلوبری می توانند از ما در مقابل سرطان روده و کبد محافظت کنند؛ و آنتی اکسیدان دیگری موسوم به آلیسین که در سبزیجات سفیدرنگ نظیر پیاز و سیر یافت می شود.

همچنین نحوه آماده سازی و خوردن این مواد خوراکی هم می تواند بر فواید سلامت آن تاثیر داشته باشد. به عنوان مثال، سیر باید قبل از مصرف پوست کنده شده و له شود تا به هنگام پخت آیسین آن به خوبی آزاد شود. همچنین گوجه فرنگی نپخته از میزان بیشتر لیکوپن برخوردار اســت.

مواد شیمیایی نظیر آفت کش ها هم که بر روی میوه ها و سبزیجات نشسته باقی می مانند، باید با شستن و دست کشیده شدن بر روی پوست شان به خوبی از بین بروند.

به گفته محققان، عمدتا ریسک سرطان به دست خود ما و به واسطه عفونت های ویروسی و عوامل ارثی به ما منتقل می شوند. رژیم غذایی تنها مسئول ۲۰ درصد از بروز این ریسک اســت. تنباکو همچنان بزرگ ترین عامل سرطان زاست.

در مجموع تحرک داشتن، پرهیز از چاقی، و انتخاب یک رژیم غذایی متنوع راهکار اصلی پیشگیری از سرطان و حفظ سلامت اســت.

مهر


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


31 آگوست 2016 ... جدیدترین تحقیق محققان نشان می دهد که چگونه رژیم غذایی می تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد.31 آگوست 2016 ... همشهری آنلاین: جدیدترین تحقیق محققان نشان میدهد که چگونه رژیم غذایی میتواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد.31 آگوست 2016 ... جدیدترین تحقیق محققان نشان می دهد که چگونه رژیم غذایی می تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد. . به گزارش مهر، محققان در تحقیقی با عنوان ...31 آگوست 2016 ... جديدترين تحقيق محققان نشان مي دهد که چگونه رژيم غذايي مي تواند بر ريسک ابتلا به سرطان تاثير گذارد.رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.6 آگوست 2016 ... این فوق تخصص خون و سرطان، رژیم غذایی نامناسب را عاملی برای ایجاد سرطان دانست و ... رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.ریسک ابتلا به سرطان با مصرف زیاد پروتئین از نوع حیوانی. 06 اکتبر, 2016 ..... رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. رعایت ۴ نکته غذایی .بررسیها نشان میدهد داروی مورد استفاده برای درمان سرماخوردگی معمولی میتواند از گسترش تومور سرطان مثانه جلوگیری کند. ... زنان با رعایت سه نکته می توانند ریسک ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهند. ... دومین سرطان شایع در زنان (۵۷۰ هزار مورد، ۹.۴ درصد کل موارد ابتلا به سرطان) در جهان است. ... تاثیر مصرف رژیم غذایی پرچرب در تغییر مغز.زنان با رعایت سه نکته می توانند ریسک ابتلا به را کاهش دهند. ... علاوه بر سرطان سینه، اضافه وزن و چاقی ریسک ابتلا به ۱۰ نوع سرطان دیگر را نیز افزایش می دهد. دومین گام، .... آکاایران: آیا واقعا رژیم غذایی صحیح شما را از ابتلا به سرطان سینه دور می کند؟31 آگوست 2016 ... جدیدترین تحقیق محققان نشان می دهد که چگونه رژیم غذایی می تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد.


کلماتی برای این موضوع

لاغری و کاهش وزن لاغری بدون رژیم غذایی، آموزش تغذیه …کلینیک لاغری و کاهش وزن سیبیتا رژیم غذایی لاغری، تغذیه و برنامه غذایی جراحی که سرطان از دستانش فرار می کندجراحیکهسرطانفرارمیکنددکتر میری با تاکید بر اینکه جراحان فوق تخصصی سرطان می‌توانند این نقیصه را رفع نموده و درسنامه مزاج شناسی مقاله سوّم؛ مزاج شناسی …ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه جو دو سر پرک و تقویت قوای جنسیخواصغلاتجودوسرپرکجو دو سر جزو غلات سودمندی است که از آن در داروسازی استفاده های فراوانی می شود به عنوان رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایرانرابطه کم‌خوابی و پرخوری خواب و اضافه وزن همیشه به هم ربط داده می شود به گزارش پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار …مطالعه جدید نشان می دهد عمر مردم جهان همچنان طولانی تر از قبل است و همچنان سن…پوست و مو پزشکان ایران ابروها و مژه های ما به چهره مان شکل و چهارچوب می دهد زمانی که مژه ها و ابروها کم پشت خانه داری پزشکان ایران نتایج برخی پژوهش ها نشان می دهد کارهای ساده ای مانند انجام کارهای خانه از ابتلا به حد مجاز پارامترهای موجود در آب سایت بهداشت محیط …پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب رنگ سنجی رنگ یکی از مشخصه هـای دائمی آب هـای سطحی استدیابت نوین طب بیمار آقای رحمان ندایی که در حدود ۲۵ سال مبتلا به بیماری دیابت شده و انسولین تزریق می



لینک منبع :رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد - خبرگزاری مهر www.mehrnews.com/.../رعایت-۴-نکته-غذایی-ریسک-ابتلا-به-سرطان-را-کاهش-می-دهد‏ - ذخیره شده 31 آگوست 2016 ... جدیدترین تحقیق محققان نشان می دهد که چگونه رژیم غذایی می تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد. رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد - همشهری hamshahrionline.ir/details/344974/Lifeskills/Nutrition‏ - ذخیره شده 31 آگوست 2016 ... همشهری آنلاین: جدیدترین تحقیق محققان نشان می‌دهد که چگونه رژیم غذایی می‌تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد. رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد | مجله جدیدترین www.jadidtarin.com/mag/pezeshki/salamat/5033‏ جدیدترین تحقیق محققان نشان می‌دهد که چگونه رژیم غذایی می‌تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد. گیاه‌خواری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/گیاه‌خواری‏ - ذخیره شده - مشابه گیاه‌خواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی .... خوردن، کاهش قابل توجه یا به طور حاشیه‌ای قابل توجهی (marginally significant) در ریسک ... بزرگترین پژوهش (تا به حال) رژیم غذایی در مقابل طول عمر و یک میزبان (host) ..... می‌شود و به دنبال آن خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. بالاترین: نیـاز زنـان به چربی‌های اُمگا-۳ در دوران بارداری https://www.balatarin.com/permlink/2017/4/25/4498073‏ - ذخیره شده 1 روز پیش ... نیـاز زنـان به چربی‌های اُمگا-۳ در دوران بارداری ... ۱۸ رعایت ۴ نکته غذایی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد (۸ ماه پیش); ۲۰ بهترین تغذیه در دوران ... نسخه قابل چاپ www.joreyenoor.blogsky.com/print/post-20‏ - ذخیره شده فیبرهای رژیمی:تو در دیواره سلولی گیاهان و دانه ها موجود می باشد. ... گوار(GUAR) که به عنوان ماده امولسیون کننده و غلیظ کننده در صنعت غذایی مصرف می شود. ... نکته: موسیلاژ، صمغ ها و پکتین ها اجزاء چسبناک گیاهان می باشند که محلول در آب هستند. .... ۸-پژوهش ها حاکی از آن ست که مصرف فیبر ریسک ابتلا به سرطان سینه را نیز کاهش می دهد. بیماری سلیاک چیست ؟ – علائم ، عوارض ، تشخیص ، درمان ، رژیم غذایی ... www.pezeshk.us/?p=9078‏ - ذخیره شده - مشابه بیماری سلیاک، افراد را به گونه‌ای متفاوت، تحت تاثیر قرار می‌دهد. ... نکته:50 درصد افراد مبتلا به سلیاک فاقد هرگونه علایم روده ای میباشند. ... 20 درصد بیماران مبتلا به سلیاک در صورت عدم درمان به سرطان روده کوچک دچار خواهند شد. ... در بیشتر افراد، رعایت رژیم ذکر شده سبب توقف علائم می‌شود، به دنبال رعایت رژیم بدون گلوتن، آسیب‌های ... رژیم غذایی مدیترانه ای - مجله غذا www.ghazaa.com/2014...غذا/731-1390-05-23-05-34-48.html‏ - ذخیره شده - مشابه توجه به این نکته ضروری است که این روغن برای تهیه سالاد و پخت و پز مورد ... تحقیقات انجام شده در یونان نشان می دهد که گروه های غذایی به طور جداگانه نمی ... رعایت رژیم غذایی مدیترانه ای خطر پیشرفت بیماری قلبی را کاهش می دهد. ... مصرف غذاهای مدیترانه ای می تواند ریسک ابتلا به یکی از خطرناک ترین انواع سرطان های پوست را کاهش دهد. رعایت 4 نکته غذایی ابتلا به سرطان را کاهش می دهد - باشگاه خبرنگاران ... khabarfarsi.com/u/24556114‏ 1 سپتامبر 2016 ... رعایت 4 نکته غذایی ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. جدیدترین تحقیق محققان نشان می دهد که چگونه رژیم غذایی می تواند بر ریسک ابتلا به سرطان ... درباره سرطان www.ewazstars.com/sartan%20pag.htm‏ - ذخیره شده - مشابه در ایران نیز همین آمار را داریم اما نکته تأسف‌بار این است که در ایران سن شیوع بیماری ... برخی فاکتورهای خاص باعث کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده می‌شوند که عبارتند از: ... الکل، حتی در کنار رژیم غذایی پرفیبر، ریسک ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد. ...... در هنگام دریافت فاکتور رشد زمانبندی را طبق دستور پزشک رعایت کنید.