مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم

[ad_1]

 

محققان می گویند؛

دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم

تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۵

 

آسم

 

آسم

 

مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می دهند.

به گزارش ستاره ها؛ تحقیق پژوهشگران نشان می دهد دسترسی به میوه و سبزیجات تازه می تواند ریسک تجربه حملات آسم را کاهش دهد.

نتایج این مطالعه آشکار ساخته است کودکانی که در نزدیکی فروشگاه های غذا زندگی می کنند بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.
در این تحقیق اذعان می شود رابطه بین تغذیه سالم و کاهش ریسک آسم به خوبی مشخص نیست اما شواهد نشان می دهد افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی پیروی می کنند کمتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.
محققان نمودار سلامت ۲۰۴۳ کودک ۶ تا ۱۸ سال را بررسی کردند. تمامی کودکان تحت چکاپ منظم قرار داشتند. تیم تحقیق مشخص کرد که ۵۷ درصد شرکت کنندگان حداقل در نیم مایلی فروشگاه ها و ۱۰ درصد حداقل در یک مایلی فروشگاه های مواد غذایی زندگی می کردند.
تیم تحقیق دریافت ۲۱ درصد کودکانی که در نزدیکی فروشگاه ها زندگی می کردند مبتلا به آسم بودند.

 

 

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار …طبق یک تحقیق جدید، میزان بالای آهن با افزایش ریسک ابتلا به دیابت در طول بارداری…آشنایی با خواص شنبلیله و تخم شنبلیلهخواص فوق العاده شنبلیله خواص شنبلیلهآشنایی با خواص شنبلیلهفواید شنبلیلهخواص تخم مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، …اخبار پزشکی مقالات پزشکی شناخت بیماری ها علائم بیماری ها درمان بیماری ها بیماری بانک اطلاعاتی در مورد بیماریها مقالات ← فهرست …سرطان دومین علت مرگ ومیر در کشورهای صنعتی و سومین علت مرگ ومیر در کشورهای در حال توسعه پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامت،خبرهای پزشکی طبق یک تحقیق جدید، میزان بالای آهن با افزایش ریسک ابتلا به دیابت در طول بارداری… آشنایی با خواص شنبلیله و تخم شنبلیله خواص فوق العاده شنبلیله خواص شنبلیلهآشنایی با خواص شنبلیلهفواید شنبلیلهخواص تخم شنبلیله مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، بهداشت مقالات سلامت اخبار پزشکی مقالات پزشکی شناخت بیماری ها علائم بیماری ها درمان بیماری ها بیماری های خاص بانک اطلاعاتی در مورد بیماریها مقالات ← فهرست تاپیک باز سارکوم‌ کاپوسی‌ سارکوم‌ کاپوسی‌ عبارت‌ است‌ از یک‌ نوع‌ سرطان‌ پوست‌ که‌ غالباً در



لینک منبع :دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم

دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم - خبرگزاری مهر | اخبار ایران ... www.mehrnews.com/.../دسرهای-خوراکی-عامل-افزایش-ریسک-حمله-آسم‏ - ذخیره شده 19 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می دهند. دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم - همشهری www.hamshahrionline.ir/details/353040/Science/medical‏ - ذخیره شده 19 نوامبر 2016 ... همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می‌دهند. دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم - آفتاب www.aftabir.com/news/article/view/2016/11/20/1555985‏ - ذخیره شده 20 نوامبر 2016 ... همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می‌دهند. این دسرها عامل افزایش ریسک حمله آسم - آفتاب aftabnews.ir/fa/news/409148/این-دسرها-عامل-افزایش-ریسک-حمله-آسم‏ 19 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می دهند. دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم - اخبار روز ایران و جهان www.sarpoosh.com/medical/medical.../medical-research950800926.html‏ 19 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می،مطالعه آشکار ساخته است کودکانی که در نزدیکی فروشگاه های غذا زندگی می ... دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم www.24khabar.com/news/783164/‏ 19 نوامبر 2016 ... تحقیق پژوهشگران نشان می دهد دسترسی به میوه و سبزیجات تازه می تواند ریسک تجربه حملات آسم را کاهش دهد.دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله ... دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم | مطالعه جدید نشان - قطره www.ghatreh.com/news/.../دسرهای-خوراکی-عامل-افزایش-ریسک-حمله-آسم‏ 19 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا 53 درصد افزایش می دهند. - به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری Ù. دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم - سرویس خبری servicekhabari.com/254813‏ 19 نوامبر 2016 ... دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم. دانش > پزشکی - همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می‌دهند. دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم -آکا - آکاایران akairan.com/health/bimari-behdasht/news20161119835991748.html‏ 19 نوامبر 2016 ... تحقیق پژوهشگران نشان می دهد دسترسی به میوه و سبزیجات تازه می تواند ریسک تجربه حملات آسم را کاهش دهد.دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله ... هرلحظه، دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم - اخبار ایران harlahze.com/سلامت/دسرهای-خوراکی-عامل-افزایش-ریسک-حمله-آسم‏ 19 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می دهند.