وبسایت زوم تک - مهگل آزاد: سفر به بسیاری از کشورها ملزم اندک شناخت فرهنگ آن مکان ها می باشد. تفاوت ندارد شما چه کسی باشید، برای سفر کردن به یک راهنما برای گردش در شهرهای کشور جدیدتان نیاز خواهید داشت.
ما در این مطلب قصد داریم به فرهنگ غذایی کشور "ویتنام” بپردازیم تا اگر روزی به این کشور سفر کردید، بی نیاز از مطالعه و جستجوهای متفرقه باشید.
ارزان ترین و خوشمزه ترین غذاها را در بازارهای سنتی ویتنام خواهید یافت. در ویتنام، دکه های غذایی عمدتا توسط زنان اداره می شود. و این شغل ها نسل به نسل از مادر به دختر متنقل می گردد. پس به منظور آشنایی با غذاهای ویتنامی با ما همراه باشید.
فُو | Pho
غذای اصیل ویتنامی "فُو” اجزای ساده ای دارد. و معمولا متشکل از آبگوشت شور، رشته فرنگی برنجی تازه، گیاهان آب دار و مرغ یا گوشت می باشد.
این غذا ارزان، خوشمزه و در تمام ساعات شبانه روز قابل دسترس است.
اگر بعد از ساعت ۱۱ صبح از کنار رستوران های بَر خیابان "هانوی” عبور می کنید ابرهای ناشی از دودهای برشته شدن گوشت ها را مشاهده خواهید کرد. هنگامیکه برش های گوشت برشته، ترد و رو به سوخته شدن بودند، آن ها را در یک کاسه آبگوشت سنگین با سس ماهی به همراه یک سبد سبزیجات و رشته فرنگی برنجی ارائه می دهند.
اگر "بان چا” با "نم کیوآ” سرو شود پای خرچنگ های سرخ شده هم به میان می آید. هنوز برای سرو این غذا قانع نشده اید؟
پس از پخته شدن، اسنک را با برش های عنبه هندی (پاپایا)، موسیر و پیازچه میل می کنند. برای عطر و طعم بیشتر این میان وعده با سس فلفل تند و سرکه برنج سرو می شود.
در شمال، سرآشپزها از نان، مارگارین و مخلوط گوشت و در جنوب، "بان می” شما بسیار رنگارنگ است. چرا که حاوی برش های پنیر سرد، ترشی سبزیجات، سوسیس، تخم مرغ سرخ شده (نیمرو) و سس فلفل و گشنیز می باشد.
"کائو لاو” محبوب ترین بشقاب غذای ویتنام است. این بشقاب حاوی برش های گوشت و رشته های فرنگی ضخیم همراه با آبگوشت و سبزیجات سرو می شود. "کائو لاو” متعلق به شهر هوئی آن می باشد.
اگر خام خوار نیستید و به سرو خام "گوئی سیون” تمایل ندارید، به شمال بروید. در آن جا، این غذا را در روغن سرخ کرده و تحت عنوان "نم ران” می فروشند.
این پوسته های ظریف حاوی گوشت و سبزیجات پر شده بسیار خوشمزه هستند.
کرپ (نان) های ترد پر شده با گوشت، میگو و جوانه های لوبیا به همراه چاشنی سبزیجات از بشقاب های غذای محبوب ویتنامی می باشد. در برخی مکان ها، این رُول ها را در ورق برنج یا پر کاهو پیچیده و آن ها را در سس می زنند.