[ad_1]
شیرینی باقلوا در نقاط مختلف ایران و کشورهای همسایه به روش های متنوعی تهیه می شود. باقلوای قزوینی که از چندین لایه قند بادام و پودر پسته تهیه می شود، بسیار زیبا و البته بسیار خوشمزه است.
شیرینی باقلوا در نقاط مختلف ایران و کشورهای همسایه به روش های متنوعی تهیه می شود. باقلوای قزوینی که از چندین لایه قند بادام و پودر پسته تهیه می شود، بسیار زیبا و البته بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری
آب یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن ۶ قاشق غذاخوری
آرد ۳۷۵ گرم
پودر بادام ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ لیوان
آب ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گلاب
طرز تهیه:
۱- از روغن جامد و یا کره ی آب کرده استفاده کنید. به مقداری روغن اضافی برای چرب کردن قالب و در باقلوا نیاز دارید.
۲- به آرد اضافی برای آردپاشی سطح کار نیاز دارید.
۳- می توانید تعداد و ترتیب لایه های باقلوا را به دلخواه تغییر دهید.
ابتدا شربت را تهیه کنید. یک لیوان آب، شکر و گلاب را در قابلمه ی کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت کمی غلیظ شود. شربت را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود.از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر را با روغن چرب کنید.برای تهیه خمیر، زرده تخم مرغ، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک و نیم قاشق روغن را با هم ترکیب کنید. آرد را قاشق قاشق به سایر مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد و به دست نچسبد. روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را ۲ قسمت کنید و یک قسمت را به صورت بسیار نازک(مانند نان لواش) باز کنید. آن را در قالب چرب شده پهن کنید.برای تهیه مواد میانی، پودر بادام را با ۳۷۵ گرم پودر قند و هل ترکیب کنید و آن را ۳ قسمت کنید. زعفران دم کرده را به ۱ قسمت از قند بادام اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. پودر پسته را هم با ۲۵ گرم پودر قند باقیمانده ترکیب کنید.ابتدا ۱ بخش قند بادام سفید را روی خمیر بریزید و با دست به صورت یکدست پخش کنید. سپس قند بادام زعفرانی، بخش دوم قند بادام سفید و در نهایت پودر پسته را به ترتیب روی آن بریزید و بدون فشار آن را پخش کنید. حالا با کمک یک گوشت کوب و یا هر وسیله ای با سطح صاف، روی پودر پسته فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند و سطح مواد حدود ۱ سانتی متر پایین برود.خمیر دوم را به همان نحو باز کنید. روی مواد ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن بدهید و خمیر را روی آن پهن کنید. با فشار دست آن را(و به خصوص از لبه ها) به لایه ی زیری بچسبانید و خمیر اضافی را جدا کنید. باقلوا را به شکل لوزی هایی با قطر ۴ سانتی متر برش دهید.باقلوا را برای حدود ۳۰ دقیقه تا طلایی رنگ شود، در فر قرار دهید. باقلوا را از فر خارج کنید و شربت سرد شده را روی آن بدهید.
آشپزباشی
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع باقلوا، طرز تهیه باقلوا، طرز تهیه باقلوا تصویریباقلواطرز تهیه باقلواطرز تهیه باقلوا قزوینیطرز تهیه باقلوا رشته ایطرز تهیه باقلوا طرز تهیه یک فلافل خیلی خوشمزه جنوبی راز خوشمزه …طرز تهیه فلافل مواد لازم • گرم نخود • یک عدد کوچک سیبزمینی • یک عدد تخم مرغ طرز تهیه گوشت ترش ، یکی ازغذاهای محلی استان گیلانگوشت ترش گیلان ، طرز تهیه گوشت ترش گیلان ، مواد لازم گوشت ترش گیلان ، گوشت ترش گیلان باقلوا، طرز تهیه باقلوا، طرز تهیه باقلوا تصویری باقلواطرز تهیه باقلواطرز تهیه باقلوا قزوینیطرز تهیه باقلوا رشته ایطرز تهیه باقلوا با طرز تهیه یک فلافل خیلی خوشمزه جنوبی راز خوشمزه تر کردن آن طرز تهیه فلافل مواد لازم • گرم نخود • یک عدد کوچک سیبزمینی • یک عدد تخم مرغ کوچک طرز تهیه گوشت ترش ، یکی ازغذاهای محلی استان گیلان گوشت ترش گیلان ، طرز تهیه گوشت ترش گیلان ، مواد لازم گوشت ترش گیلان ، گوشت ترش گیلان خوشمزه
لینک منبع :طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه
تصاویر برای طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه
طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه - تابناک باتو
tabnakbato.ir/fa/.../طرز-تهیه-باقلوا-قزوینی-یک-دسر-محلی-خوشمزه - ذخیره شده
25 نوامبر 2016 ... شیرینی باقلوا در نقاط مختلف ایران و کشورهای همسایه به روش های متنوعی تهیه می شود
. باقلوای قزوینی که از چندین لایه قند بادام و پودر پسته تهیه می ...
طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه-مجله یک پارس
https://yekpars.com/a-variety-of-foods/78091 - ذخیره شده
25 نوامبر 2016 ... باقلوا قزوینی خوشمزه ، باقلوا قزوینی ، طرز تهیه باقلوا قزوینی ، مواد باقلوا قزوینی
، تزیین باقلوا قزوینی ، گلاب در باقلوا قزوینی ، پودر پسته.
باقلوا، طرز تهیه باقلوا - آکاایران
www.akairan.com/shirinipazi/sonati1/2014126131422.html - ذخیره شده - مشابه
طرز تهیه شیرینی رشته ای (باقلوا رشته ای) خوش طعم و ایده آل · » کیک باقلوا کدو ...
کیک خوشمزه زمستانی · طرز تهیه باقلوا استانبولی با آموزش مرحله به مرحله · کیک ...
طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه - فان نیوز | فان نیوز
funnews.ir/طرز-تهیه-باقلوا-قزوینی-،-یک-دسر-محلی-خوش/ - ذخیره شده
طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه. گوناگون تاریخ انتشار : 16/11/25
بدون نظر بدون بازدید. اندازه فونت. مجله خبری (فـان نیوز) : انتشار مطالب و اخبار ...
شیرینیهای سنتی استان قزوین - کجارو
www.kojaro.com/2015/12/9/42829/qazvin-candy/ - ذخیره شده
12 دسامبر 2015 ... در مقالهی غذاهای سنتی استان قزوین، به معرفی غذاهای محلی این استان زیبا پرداختیم.
... از جملهی این شیرینیهای خوشمزه و وسوسهانگیز میتوان به باقلوای لوزی، ... باقلوا از
جملهی این شیرینیهای فوقالعاده است که در انواع مختلف تهیه و طبخ میشود. .... کیک
شربتی ... اغلب این شیرینی را همراه یک فنجان چای داغ میل میکنند.
فهرست انواع شیرینیهای ایرانی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_انواع_شیرینیهای_ایرانی - ذخیره شده - مشابه
نام, تصویر, سوغات, طرز تهیه در ویکیکتاب ... باقلوای سه رنگ قزوین ..... طرز تهیه
انواع شیرینی ایرانی و سنتی (جامع) · دسرها و شیرینیهای ایرانی - نانهای ایرانی · طرز
...
باقلوا - طرز تهیه شیرینی باقلوا سنتی | ایران کوک
https://irancook.ir/01/08/shirini-baghlava/897/ - ذخیره شده
رتبه: ۳٫۵ - ۷۱ نقد
طرز تهیه : تخم مرغ ها ، شیر و ماست را با روغن مایع مخلوط کنید ، پس از اینکه خوب ...
تمام تکه ها یک اندازه باشند ، کره را اب کنید و روی خمیرها بریزید ، سپس باقلوای اماده
...
طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو • مجله تصویر زندگی
www.tasvirezendegi.ir/طرز-تهیه-باقلوا-ترکیه-ای-با-خمیر-یوفکا/ - ذخیره شده
دستور تهیه باقلوا ترکیه ای باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا) مواد لازم
برای تهیه ... نان، شیرینی، دسر ... ابتدا یک تا زده شده بعد شروع به رول کردن خمیر
نموده است. ... طرز تهیه باقلوا پرچمی قزوین / باقلوا سه رنگ + فیلم ..... آموزش
تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب
هست که از ...
شیوه پخت باقلوا قزوینی ، یک دسر مکانی طعم دار - سرزه
www.serze.com/شیوه-باقلوا-قزوینی-مکانی-2345640/ - ذخیره شده
25 نوامبر 2016 ... طرز تهیه باقلوا قزوینی ، یک دسر محلی خوشمزه. شیرینی باقلوا در نقاط گوناگون
کشورمان و کشورهای همسایه به راهکارهای جور وا جوری آماده میشود.
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 ساعت 20:16