مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل (خورش قیمه پیچاق)

[ad_1]

پیچاق قیمه اردبیل یا خورشت قیمه پیچاق یکی از غذاهای محلی اردبیل است. طرز تهیه پیچاق قیمه تاحدی شبیه طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاه است.

پیچاق قیمه یا خورش بادام اردبیلی  یکی از انواع غذاهای سنتی اردبیل است که از گوشت گوسفندی، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه تهیه می‌شود. خورشت پیچاق قیمه اردبیلی از نظر ظاهری تاحدودی شبیه به خورش خلال کرمانشاه است اما تفاوت عمده این دو غذا در این است که در خورش خلال کرمانشاه، از زرشک سیاه استفاده می‌شود اما در پیچاق قیمه خبری از زرشک نیست. همچنین روی قیمه پیچاق تخم مرغ نیمرو قرار می‌دهند اما در خورش خلال نه. نکته دیگر اینکه؛ رنگ اصلی خورش پیچاق قیمه از زردچوبه و زعفران حاصل می‌شود، اما رنگ خورش خلال به دلیل استفاده از رب گوجه‌فرنگی، قرمز است. 

در ادمه با طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه اردبیل:

گوشت گوسفندی300 گرم
پیاز بزرگ1 عدد
خلال بادام1 لیوان
کره50 گرم
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، دارچینبه میزان لازم
زعفران دم‌کرده4 ق غذاخوری
تخم مرغبه تعداد نفرات
رب گوجه فرنگی (دل‌خواه)1 ق مرباخوری
طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل، پیچاق قیمه، قیمه پیچاق، خورشت قیمه، خورشت پیچاق قیمه اردبیل

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل:

  1. برای تهیه خورش پیچاق قیمه یا قیمه پیچاق ابتدا باید گوشت را به تکه‌های خورشتی خرد کنید. 
  2. کره را داخل تابه بیندازید تا ذوب شود. 
  3. پیاز را رنده کرده و همراه با ادویه‌جات شامل؛ زردچوبه، فلفل، پاپریکا تفت دهید تا عطر ادویه‌جات آزاد شود. 
  4. وقتی پیاز تغییر رنگ داد، تکه‌های گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  5. حدود 2 لیوان آب جوش روی مواد ریخته و صبر کنید تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند.
  6. وقتی گوشت نیم‌پز شد، خلال بادام را همراه با زعفران به آن‌ها اضافه کرده و حدود 15 دقیقه دیگر فرصت دهید تا خورش روی حرارت باقی بماند و کم‌آب شود. 
  7. در نهایت مقداری نمک و پودر دارچین به خورشت اضافه کنید. 
  8. در صورت تمایل در همین مرحله، مقداری آبغوره نیز به عنوان چاشنی به غذا اضافه کنید. 
  9. کمی قبل از سرو، به تعداد نفرات تخم مرغ برداشته و روی خورشت بشکنید. 
  10. تخم‌مرغ‌ها را هم نزنید و به همان شکل درب ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند.
  11. موقع سرو، کمی زعفران روی تخم‌مرغع‌ها ریخته و خورشت را طوری در ظروف بکشید که داخل هر ظرف سرو، یک تخم‌مرغ نیمرو وجود داشته باشد. 
  12. خورش پیچاق قیمه را همراه با پلو سرو کنید. نوش جان.

نکاتی درباره تهیه خورشت پیچاق قیمه:

  • به جای کره می‌توانید از روغن استفاده کنید اما مسلما هر غذایی که با کره پخته شود خوش‌طعم‌تر است. 
  • به جای تخم مرغ می‌توانید از تخم بلدرچین نیز استفاده کنید. 
  • اضافه‌کردن آبغوره به این غذا اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.
  • بعضی افراد برای عطر و بوی بهتر، مقداری گلاب نیز داخل ایمن غذا می‌ریزند که این مورد نیز سلیقه‌ای است.
  • در صورتی که دوست دارید رنگ خورشت کمی پررنگ‌تر باشد می‌توانید در همان مرحله اول، مقدار خیلی کمی رب گوجه‌فرنگی نیز همراه با پیاز و ادویه‌جات تفت دهید اما در مدل اصلی این غذا از رب گوجه‌فرنگی استفاده نمی‌شود. 

امیدواریم از این دستور غذای سنتی و محلی استفاده لازم را ببرید و یک خورش قیمه پیچاق خوشمزه تهیه کرده و از خوردن این غذای اردبیلی اصیل لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه خورش قیمه، خورش قیمهطرز تهیه خورش قیمهطرز تهیه خورش قیمه بادمجانطرز تهیه خورشت قیمهخورش قیمهطرز انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه آموزش آشپزی آکا …طرز تهیه خورش قارچ با طعم عالی یک خورش خوشمزه ، خورش هویج و پرتقال طرز تهیه خورش به غذاهای محلی و سنتی ایرانی ایران کوکغذاهای اصلی سوپ و آش آشپزی ماکروفر املت و کرپ پلو و چلو پوره خوراک خورش سوفله و اشپزی ایرانیغذاهای محلیانواع کوکواشپلوخورش…طرز تهیه برخی از سرکه های مخلوط به روش سنتی سرکه توت فرنگی مواد لازم ۱ـ توت فرنگی آشنایی با روش تهیه چکدرمه؛ غذای محلی استان …آشنایی با روش تهیه چکدرمه؛ غذای محلی استان گلستان، بندر ترکمن و آق قلاغذاهای محلی استان گیلان اشپزی ایرانیغذاهای …غذاهایمحلیاستاناناربیج براى نفر تذکر لازم تهیه این خورش وقت زیادى مىگیرد مواد لازم مغزگردوى آشنایی با روش تهیه کوفته سبزی غذای محلی شیرازدر همین زمینه آشنایی با غذاهای خوشمزه چهار گوشه ایران آشنایی با غذاها و شیرینی‌های آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالاد جاذبه های گردشگری اردبیل اردبیلپیچاق قیمه ق یکی از چندین غذاهای سنتی و محلی اردبیل خورش بادام اردبیلی یا پیچاق طرز تهیه خورش قیمه، خورش قیمه قیمهطرز تهیه خورش قیمهطرز تهیه خورش قیمه بادمجانطرز تهیه خورشت قیمهخورش قیمهطرز تهیه قیمه نثار، قیمه نثار غذای سنتی قزوین آکا طرز تهیه قیمه نثار قزوین ؛ آشپزی ایرانی قیمه نثاراصل قزوین طرز تهیه قیمه نثار از غذاهای غذاهای محلی و سنتی ایرانی ایران کوک غذاهای اصلی سوپ و آش آشپزی ماکروفر املت و کرپ پلو و چلو پوره خوراک خورش سوفله و گراتن آشنایی با روش تهیه چکدرمه؛ غذای محلی استان گلستان، بندر ترکمن آشنایی با روش تهیه چکدرمه؛ غذای محلی استان گلستان، بندر ترکمن و آق قلا اشپزی ایرانیغذاهای محلیانواع کوکواشپلوخورشابگوشتکباب طرز تهیه برخی از سرکه های مخلوط به روش سنتی سرکه توت فرنگی مواد لازم ۱ـ توت فرنگی تازه یک غذاهای محلی استان گیلان اشپزی ایرانیغذاهای محلیانواع کوکو غذاهایمحلی اناربیج براى نفر تذکر لازم تهیه این خورش وقت زیادى مىگیرد مواد لازم مغزگردوى سائیده آشنایی با روش تهیه کوفته سبزی غذای محلی شیراز در همین زمینه آشنایی با غذاهای خوشمزه چهار گوشه ایران آشنایی با غذاها و شیرینی‌های سنتی و آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با طرز تهیه بردبلاو مواد لازم برای بردبلاو برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه سیب زمینی نگینی ۲ عدد پیاز جاذبه های گردشگری اردبیل اردبیل پیچاق قیمه ق یکی از چندین غذاهای سنتی و محلی اردبیل خورش بادام اردبیلی یا پیچاق قیمه است



لینک منبع :طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل (خورش قیمه پیچاق)

طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل) - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../pychaq-stuffing-recipe.html‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه پیچاق قیمه نحوه پخت پیچاق قیمه, مواد لازم برای پیچاق قیمه, درست کردن ... با انواع قیمه ها, آشنایی با غذاهای محلی اردبیل,آموزش آشپزی,نحوه پخت انواع خورش ... خورش قیمه - طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیل | ایران کوک https://irancook.ir/10/28/pichagh-gheyme/4487/‏ - ذخیره شده رتبه: ۳٫۲ - ۳۸ نقد خورش پیچاق قیمه اردبیل : پیازها را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید ... طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل (خورش قیمه پیچاق) - مجله اینترنتی ستاره setare.com/.../طرز-تهیه-پیچاق-قیمه-اردبیل-خورش-قیمه-پیچاق‏ - ذخیره شده 26 ا کتبر 2016 ... پیچاق قیمه اردبیل یا خورشت قیمه پیچاق یکی از غذاهای محلی اردبیل است. طرز تهیه پیچاق قیمه تاحدی شبیه طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاه است. طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل - نمناک namnak.com/طرز-تهیه-پیچاق-قیمه.p12964‏ - ذخیره شده رتبه: ۴٫۳ - ۲۰ نقد - ۱ ساعت طرز تهیه پیچاق قیمه و قیمه پیچاق و طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیل و طرز تهیه یک غذای سنتی اردبیل رادرنمناک ببینید. پیچاق قیمه (اردبیل) | خورشت - 101recipe 101recipe.com/پیچاق-قیمه-اردبیل/‏ - ذخیره شده - مشابه 19 ا کتبر 2014 ... پیچاق قیمه یکی از غذاهای سنتی اردبیل هست. ... قبل از هر چیز لازمه بگم که من از چند نفر که اردبیلی بودن روش تهیه این غذا رو سوال کردم و مشابه هر ... آموزش طرز تهیه خورش پیچاق قیمه سی اردبیلی خوشمزه و مجلسی - پاتوق من mepatogh.ir/14485/pichagh-gheymeh/‏ - ذخیره شده 18 دسامبر 2016 ... آموزش طرز تهیه خورش پیچاق قیمه سی اردبیلی خوشمزه و مجلسی دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیل مواد لازم پیچاق قیمه ... طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیل - سایت هفت حوض 7hooz.com/طرز-تهیه-پیچاق-قیمه-اردبیل/‏ - ذخیره شده 19 دسامبر 2016 ... آشپزی, خورش, پیچاق قیمه, پیچاق قیمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار و سنتی اردبیل است.با طرز تهیه این خورش با ما همراه باشید تهیه این ... طرز تهیه پیچاق قیمه در شهر اردبیل – منشور www.manshur.com/food/طرز-تهیه-پیچاق-قیمه-در-شهر-اردبیل/‏ - ذخیره شده 20 دسامبر 2016 ... پیچاق قیمه یا همان خورش بادام اردبیلی یکی از چندین غذای سنتی و رسمی اردبیلی‌هاست. پیچاق قیمه ترکیبی از گوشت، زعفران، بادام و تخم مرغ است. غذای محلی اردبیل: پیچاق قیمه - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../غذای-محلی-اردبیل-پیچاق-قیمه‏ - ذخیره شده 7 نوامبر 2013 ... پیچاق قیمه یک خورش محلی ایرانی به شمار می‌رود که در میان هموطنان ... برچسب‌ها : آموزش آشپزی غذای ایرانی طرز تهیه پیچاق قیمه مواد لازم برای پخت پخت ... آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه- غذای محلی اردبیل - همشهری hamshahrionline.ir/details/183877‏ - ذخیره شده - مشابه 8 سپتامبر 2012 ... همشهری آنلاین: خورش بادام اردبیلی یا پیچاق قیمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی اردبیلی‌هاست.