[ad_1]
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین انواع مرباست. طرز تهیه مریای توت فرنگی خوش رنگ شبیه به طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی است اما به ژله نیاز ندارد.
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست و رنگ بینظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک میکند. طرز تهیه مربای توت فرنگی تا حدی شبیه به طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی است و بسیاری از نکات مهم، در هر دو مورد باید رعایت شود. از آنجا که توت فرنگی مدت کوتاهی در بازار موجود است، حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توتفرنگیهای تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند. قبل طرز تهیه شربت توت فرنگی و مارمالاد توت فرنگی را به شما آموزش دادهایم؛ در ادامه این مطلب اما، با دو روش مختلف تهیه مربای توت فرنگی و نکات و ریزهکاریهای پخت این مربا در خدمت شما هستیم.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی:
توت فرنگی | 2 کیلو |
شکر | 2/5 کیلو |
طرز تهیه مربای توت فرنگی:
- برای تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه خانگی ابتدا باید توتفرنگیها را خوب شسته و داخل سبد بریزید تا آب اضافه آنها خارج شود.
- سپس آنها را به قابلمه بزرگ و جاداری منتقل کرده و لابهلای آنها شکر بریزید.
- قابلمه را بدون اضافه کردن آب یا هر ماده دیگری، داخل یخچال قرار دهید تا توت فرنگیها آب بیندازند.
- بعد از حدود 24 ساعت، قابلمه لعابی بزرگی را انتخاب کرده و توت فرنگیها را داخل آن بریزید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
- در حین پخت مربا باید مرتب کف روی قابلمه را بگیرید اما سعی کنید مربا را زیاد هم نزنید.
- وقتی مربا به غلظت مناسب رسید و به اصطلاح قوام آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در همان ظرف کمکم خنک شود. در نهایت مربا را داخل ظرفهای شیشهای استریل و خشک ریخته در آنها را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید.
نکاتی درباره تهیه مربای توت فرنگی:
- برای جلوگیری از کپکزدن مربا به هیچ وجه قاشق خیس داخل شربت یا ظرف مربا وارد نکنید.
- برای امتحان کردن قوام مربای توت فرنگی باید مقداری از آن را داخل قاشق ریخته و صبر کنید تا خنک شود. اگر بعد از خنکشدن حالتی کشدار داشته باشد، یعنی قوام مربا مناسب است و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
- درب قابلمهای که مربا در آن در حال پخت است باید از اولین مرحله تا آخرین مرحله باز باشد تا رنگ آن تغییر نکند.
- اگر توت فرنگی شما شیرین است، نسبت برابر یعنی به ازای هر کیلو توتفرنگی، 1 کیلو شکر بردارید ولی اگر میوهها، ته مزه ترش دارند، شکر را 1.5 برابر میوه در نظر بگیرید.
- برای جلوگیری از شکرکزدن اکثر مرباها حدود یکی، دو قاشق آبلیمو به آن اضافه میشود اما در مورد مربای توت فرنگی به این مورد نیازی نیست.
- از دلایل کپکزدن مربا میتوان به کمبودن شکر، قوام نیامدن و پخت ناکامل اشاره نمود.
- هرچه مربا بیشتر روی حرارت قرار گیرد، رنگ آن تیرهتر میشود.
روش دوم برای تهیه مربای توت فرنگی:
- مواد لازم و مقداری آنها و همچنین طرز تهیه مربای توت فرنگی همان است که توضیحداده شد اما برخی افراد از راه دیگری برای این کار استفاده میکنند.
- روش دوم برای تهیه مربای توت فرنگی این است که باید توتفرنگیها را مثل روش قبلی خوب شسته و روی پارچه تمیزی پهن کرده یا داخل سبدی بریزید تا آب اضافه آنها خارج شود.
- بازهم مثل روش قبلی، توتفرنگیها را داخل ظرف مناسبی ریخته و لابهلای آنها شکر بپاشید و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آب بیندازد.
- بعد از 24 ساعت، ظرف را از یخچال خارج کرده و توتفرنگیها را از داخل شربت خارج کرده و کنار بگذارید.
- آب توتفرنگی یا شربت توت فرنگی را روی حرارت قرار داده و به مدت نیم ساعت بجوشانید.
- بعد از نیم ساعت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
- حالا شربت خنکشده را روی توتفرنگیهای خام بریزید.
- حالا ظرف توتفرنگی و شربت جوشیده را حدود 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از این مدت، دوباره توتفرنگیها را از داخل شربت بیرون بیاوریئ و دوباره شربت را روی حرارت قرار دهید.
- یک مرتبه دیگر مراحل قبلی را تکرار کنید. عملیات جوشاندن شربت و ریختن آنها روی توتفرنگیها را 3 مرتبه تکرار کنید.
- جوشاندن شربت هر بار بیشتر از نیم ساعت طول نکشد.
- در نهایت مربای توت فرنگی شما آماده است. میتوانید بعد از خنکشدن کامل مربا، آن را داخل ظروف شیشهای یا لعابی کوچک و دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
مربایی که با این روش تهیه میشود به دلیل اینکه توتفرنگیها روی حرارت مستقیم قرار نمیگیرند، شبیه به کمپوت توتفرنگی است و شکل ظاهری میوهها به خوبی حفظ میشود و توتفرنگیها به هیچوجه له نمیشوند و میتوان از آن برای تریین انواع کیک و شیرینی استفاده نمود.
برای جلوگیری از شکرکزدن، کپکزدن و رعایت نکات مهم برای نگهداری مربای توت فرنگی دقیقا از همان نکاتی که در بالا گفته شد استفاده کنید.
امیدواریم از دستورات پخت و نکاتی که درباره تهیه مربای توت فرنگی خانگی آموزش داده شد، نهایت استفاده را ببرید و یک مربای خوشمزه و خوشرنگ و آب تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگمربای توت فرنگی برای پخت مربای توت فرنگی به نیم ساعت زمان نیاز دارید توت فرنگی میوۀ آشنایی با روش تهیه مربای بهدر همین زمینه آشنایی با روش تهیه مربای پوست پرتقال آشنایی با مجله مربا آشنایی با روش رایجترین روش برای درست کردن مربای توت فرنگیاین روزها اغلب خانمهای خانهدار مشغول درست کردن انواع و اقسام مرباها از میوههای روش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیسبزی پلو،کوکو،کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیروش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیمربای توت فرنگی مربایتوتفرنگیکسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستندطرز تهیه انواع شیرینی خشک آموزش شیرینی پزیطرز تهیه شیرینی ذرت طرز تهیه فوندوی شکلاتی؛ دسری گرم برای بعد از غذا طرز تهیه شیرینی آشنایی با روش تهیه مربای هویج گرم هویج را با دنده ریز رنده کرده تا حدود کاسه ماست خوری هویج رنده شده به دست آوریمطرز تهیه رب خانگی یاد بگیر دات کامطرز تهیه رب خانگی که سالم و مطمئن و بدون مواد نگهدارنده بوده و این رب را چند سال بدون روش تهیهی مربای بهارنارنج و راز خوشمزه شدن مرباهارا به روشی که برایتان نوشتهایم، تهیه کنید و مطمئن باشید که مربای خوشمزهای از آب تهیه رب انار خانگی به دو روش یاد بگیر دات کامآشنایی با طرز تهیه رب انار به دو روش از انارهای شکسته، قرمز رنگ و آبدار استفاده کنید طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ مربای توت فرنگی برای پخت مربای توت فرنگی به نیم ساعت زمان نیاز دارید توت فرنگی میوۀ بهاری آشنایی با روش تهیه مربای به در همین زمینه آشنایی با روش تهیه مربای پوست پرتقال آشنایی با مجله مربا آشنایی با روش تهیه رایجترین روش برای درست کردن مربای توت فرنگی این روزها اغلب خانمهای خانهدار مشغول درست کردن انواع و اقسام مرباها از میوههای فصل روش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزی سبزی پلو،کوکو،کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیروش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزی مربای توت فرنگی مربایتوتفرنگی نویسنده زهرا رازقی توت فرنگی میوۀ بهاری خوشمزه ای هست که زود پا میکشد و گلخانه ای آن به خوش طرز تهیه انواع شیرینی خشک آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی ذرت طرز تهیه فوندوی شکلاتی؛ دسری گرم برای بعد از غذا طرز تهیه شیرینی نان آشنایی با روش تهیه مربای هویج گرم هویج را با دنده ریز رنده کرده تا حدود کاسه ماست خوری هویج رنده شده به دست آوریم سپس طرز تهیه رب خانگی یاد بگیر دات کام طرز تهیه رب خانگی که سالم و مطمئن و بدون مواد نگهدارنده بوده و این رب را چند سال بدون کپک روش تهیهی مربای بهارنارنج و راز خوشمزه شدن مرباها را به روشی که برایتان نوشتهایم، تهیه کنید و مطمئن باشید که مربای خوشمزهای از آب درمیآید تهیه رب انار خانگی به دو روش یاد بگیر دات کام آشنایی با طرز تهیه رب انار به دو روش از انارهای شکسته، قرمز رنگ و آبدار استفاده کنید غلظت و
لینک منبع :طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ به دو روش
طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ به دو روش - مجله اینترنتی ستاره
setare.com/.../طرز-تهیه-مربای-توت-فرنگی-خوش-رنگ-به-دو-روش - ذخیره شده
9 ا کتبر 2016 ... مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین انواع مرباست. طرز تهیه مریای توت فرنگی
خوش رنگ شبیه به طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی است اما به ژله نیاز ...
طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/.../strawberry-jam1-recipe.html - ذخیره شده
مربای توت فرنگی،طرز تهیه مربای توت فرنگی،مربا توت فرنگی,پخت مربای توت
... برخی ها مربای توت فرنگی را به روش دیگری آماده می کنند، در این روش پس از ...
مربای توت فرنگی - طرز تهیه مربای توت فرنگی | ایران کوک
https://irancook.ir/08/06/moraba-tootfarangi/120/ - ذخیره شده
رتبه: ۳٫۴ - ۱۲۶ نقد
طرز تهیه دوم : برخی ها مربای توت فرنگی را به روش دیگری اماده میکنند ، در این روش
پس از شستشوی توت فرنگیها مقداری شکر را در یک لیوان آببریزید و روی شعله اجاق
...
طرز تهیه مربا و شربت توت فرنگی • دونفره
https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-مربا-و-شربت-توت-فرنگی/ - ذخیره شده
طرز تهیه کامل مربای توت فرنگی و شربت توت فرنگی با آموزش مرحله به مرحله و با
عکس. آموزش پخت مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه با آموزش مرحله ای و مصور.
مربای توت فرنگی - مادربانو
madarbanoo.com/4705/مربای-توت-فرنگی/ - ذخیره شده - مشابه
18 مه 2013 ... معمولا به دو صورت مربای توت فرنگی رو درست میکنند. در روش ... طرز تهیه: ابتدا توت
فرنگی ها را به مدت نیم ساعت خیس کنید تا گل و لای آن خارج شود.
7 نکته کلیدی برای تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../7-نکته-کلیدی-برای-تهیه-مربای-خوشمزه-و-خوشرنگ - ذخیره شده - مشابه
2 ژوئن 2014 ... 7 فوتوفن مخصوص آنها را در ادامه بخوانید و به کار بگیرید تا مربایی که شما ... توت و
ریختن میوههای شیرینی مانند انواع توت در مربای توتفرنگی یا ...
مربا توت فرنگی - آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/moraba1/13332.html - ذخیره شده - مشابه
مربا توت فرنگی,مربای توت فرنگی با عسل,طرز تهیه مربا توت,آموزش تهیه مربا توت
فرنگی ... توت فرنگی میوۀ بهاری خوشمزه ای هست که زود پا میکشد و گلخانه ای آن به
خوش طعمی ... مربای توت فرنگی رنگ و طعم بی نظیری دارد که بدون شک همه عاشق این
مربا هستند. ... رایج ترین روش برای درست کردن مربای توت فرنگی به شرح زیر است
:.
مربای توت فرنگی | صبحانه - 101recipe
101recipe.com/مربای-توت-فرنگی/ - ذخیره شده - مشابه
30 مه 2011 ... مربای بهاری خوش عطر و طعم. ... با این روش توت فرنگی ها اصلا له نمیشن و رنگ مربا هم
خیلی ی ی عالی میشه و ... اینم بگم که من یه عالمه توت فرنگی به شکلای مختلف فریز
کردم. ... زحمتی برات داشتم اگه میشه طرز تهیه مربای گل محمدی رو میخواستم برای ...
برای میوه های ترش باید دو برابر وزن میوه از شکر استفاده کنید.
طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ/ مرباهای تابستانی - نی نی نما
nininama.com/fa/news73259.aspx - ذخیره شده
30 مه 2016 ... طرز تهیه کوکوی دو لایه لوبیا سبز/ آشپزی آسان ... + روش استفاده از آن ... طرز تهیه:
ابتدا سر توت فرنگی ها را جدا کرده، بشویید. شکر را لابلای توت ... توت فرنگی ها را
خارج کرده و مابقی شکر را به آبی که جمع شده است افزوده و روی ... ها را با شکر بگذارید
تا قوام یابند ولی در این حالت رنگ مربا خیلی خوش رنگ نمی شود.
طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ | |
linkchee.com/SD7AAAAAAAAIA - ذخیره شده
28 دسامبر 2016 ... برای پخت مربای توت فرنگی به نیم ساعت زمان نیاز دارید. طرز تهیه مربای ... پس از
اینکه شربتطرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ مربا قوام آمد ... های پاییزی شما …
مواد لازم: روغن شیرینی پزی دو سوم پیمانه کره دو سوم پیمانه شکر یک و نیم پیمانه +
مقدار ... نشده برای هم زدنمربای توت فرنگیروش های پخت مربای زردآلو
شنبه 9 اردیبهشت 1396 ساعت 12:21