مواد لازم:
1. روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده , پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آن سرخ نمایید تا نرم شوند .
2. حبه های سیب زمینی را اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ نمایید .
3. عصاره مرغ یا سبزیجات را به مواد بیافزایید و هم بزنید . اجازه دهید که به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشد .
4. خیار را به قابلمه افزوده و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند . آن ها را با فرو بردن نوک چاقو امتحان نمایید , که باید به راحتی از آن ها عبور نماید .
5. سبزی شاهی آبی را اضافه نموده و اجازه دهید نرم شود . سپس سوپ را داخل غذاساز ریخته و مخلوط نمایید , می توانید قبل از اضافه نمودن سبزی , سوپ را با پوره کن سیب زمینی , له نموده و از یک صافی رد نمایید , سپس سبزی شاهی آبی را ریز خرد نموده و داخل سوپ بریزید و هم بزنید .
6. در یک قابلمه کوچک , آب را به جوش آورده و لوبیا سبزها را به مدت 3 تا 4 دقیقه بخار دهید تا نرم شوند .
7. لوبیا ها را به سوپ افزوده , چاشنی آ« را اندازه نمایید و دوباره سوپ را گرم نمایید .
توصیه سرآشپز :
در صورت تمایل , می توانید به جای لوبیا سبز , 125 گرم غلاف خوراکی نخود سبز را امتحان نمایید .