[ad_1]
قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد
دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
یک کشف علمی جدید امکان کاهش ۴۰ درصدی قند در شکلاتها را بدون تغییر مزهشان را ایجاد میکند.
به گزارش یاهو شرکت سوئیسی تولید مواد غذایی نستله میگوید پژوهشگرانش توانستهاند با ایجاد ساخت متفاوتی در قند افزوده به شکلاتهایش بدون کاستن از مزه شیرین آنها میزان قند افزودهشده به آنها را تا ۴۰ درصد کاهش دهند.
نستله که در حال ثبت حقوق انحصاری این شیوه جدید است، میگوید از سال ۲۰۱۸ استفاده از این قند جدید در شیرینیهایش را آغاز خواهد کرد.
نستله قبلاً قول داده بود که ویژگیهای تغذیهای فراوردههایش را بهتر کند، ازجمله میزان قند، نمک و چربیهای اشباعشده آنها را کم کند و مواد مغذی سالمتری مانند ویتامینها، مواد معدنی و غلات کامل را در آنها بکار برد.
اما چگونه چنین کاری امکانپذیر است؟
کارشناسان میگویند نستله با پیدا کردن راهی را برای تولید بلورهای توخالی قند توانسته است به این پیشرفت دست یابد. بلورهای قند بهطورمعمول توپر هستند. مزه شیرین قند هنگامی حس میشود که بلورهای آن بهطور کامل روی زبان حل شوند. بلورهای توپر ممکن است بهطور کامل حل نشوند و شیرینی کاملشان هیچوقت احساس نشود.
اما اگر بتوان بلورهای قند را به شکل توخالی در آورد، این بلورها سریعتر روی زبان حل میشوند و مزه شیرینتری خواهند داشت. به این ترتیب میتوان قند افزودهشده به محصول را به مقدار زیادی کاهش داد، بدون اینکه مزه آن تغییر چندانی کند.
گرچه کاهش قند شکلات آن را مستقیماً به یک غذای سالم که میتوان به مقدار زیادی از آن خورد بدل نمیکند، اما در این حالت بهتر میتوان آن را در یک رژیم غذایی سالم تلفیق کرد.
قند موجود در شکلاتهای شیری ۴۵ درصد کالری آن را تشکیل میدهد. میزان قند افزودهشده به شکلاتهای تیره کمتر است و به همین علت چندان شیرین نیستند.
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع جدیدترین مطالب دندان پزشکیدندانهای شیری دندانهای شیری معمولاً از حدود ماهگی شروع به رویش کرده و تا سالگی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهرانبرای قبولی در کنکور ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه مامانایی که بچه هاتون به پروتئین گاوی حساسیت …مامانایی که بچه هاتون به پروتئین گاوی حساسیت داشتن بیایید تواخبار،اخبار روز،اخبار خبرگزاری ها اخبار،آخرین …هیات نظارت بر رفتار نمایندگان محمود صادقی را نقره داغ کرد ظریف به کمیسیون امنیت ملی مرجع صنایع غذایی ایران بانک اطلاعات …اگر شما نیز تولید کننده محصولات غذایی هستید میتوانید در بانک سایت مرجع صنایع غذایی روزنامه همشهری همشهری خبر فارسی همشهری آنلاین تیم سپاهان اصفهان پس از تلاش دقیقه ای توانست تیم آلومینیوم اراک را درباره همشهری آنلاین درباره موسسه همشهری عکس سال ترامپ در میانه راه همشهری آنلاین دونالد ترامپ، نامزد حزب همشهری آنلاین تاثیر خروج ریال بر تجارت خارجی اثر مثبت تغییر واحد پول در مبادلات و جابجایی پول اخبار،اخبار روز،اخبار خبرگزاری ها اخبار،آخرین خبرها،خبر فوری هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان پرونده صادقی را به قوه قضائیه سپرد از سیر تا پیاز وحید طالب مرجع صنایع غذایی ایران بانک اطلاعات تولیدکنندگان محصولات غذایی اگر شما نیز تولید کننده محصولات غذایی هستید میتوانید در بانک سایت مرجع صنایع غذایی ایران
لینک منبع :قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد
قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد - همشهری
www.hamshahrionline.ir/details/355212/Science/medical - ذخیره شده
11 دسامبر 2016 ... همشهری آنلاین: یک کشف علمی جدید امکان کاهش ۴۰ درصدی قند در شکلاتها را بدون
تغییر مزهشان را ایجاد میکند.
قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد - آفتاب
www.aftabir.com/news/article/view/2016/12/11/1574472 - ذخیره شده
11 دسامبر 2016 ... همشهری آنلاین: یک کشف علمی جدید امکان کاهش ۴۰ درصدی قند در شکلاتها را بدون
تغییر مزهشان را ایجاد میکند.
قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد - بتانیوز
betanews.ir/.../قند-شکلات-ها-را-بدون-تغییر-مزه-می-توان-تا-۴۰-درصد-کم-کرد/ - ذخیره شده
11 دسامبر 2016 ... دانش پزشکی همشهری آنلاین یک کشف علمی جدید امکان کاهش ۴۰ درصدی قند در شکلات
ها را بدون تغییر مزه شان را ایجاد می کند به گزارش یاهو شرکت...
قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد - kodoom ...
news.kodoom.com/health.../قند-شکلات-ها-را-بدون-تغییر-مزه/.../6119343/
به گزارش یاهو شرکت سوئیسی تولید مواد غذایی نستله می گوید پژوهشگرانش
توانسته اند با ایجاد ساخت متفاوتی در قند افزوده به هایش بدون کاستن از مزه شیرین
آن ها ...
نستله اعلام کرده که می تواند بدون تغییر در مزه شکلات ها، 40 درصد از ...
rooziato.com/.../نستله-اعلام-کرده-که-می-تواند-بدون-تغییر/ - ذخیره شده
نستله اعلام کرده که می تواند بدون تغییر در مزه شکلات ها، ۴۰ درصد از قند آنها کم کند
... آن، ذهن فرد گول خورده و مزه شیرین تر از آنچه در حال میل کردن آن است را در دهان حس خواهد
کرد. ... تا میزان سدیم موجود در اسنک های خود همانند چی توز را بدون اینکه تغییری در مزه
آنها ایجاد شود، کاهش دهد. ... روزیاتو توسط سرورهای دیتاسنتر افرانت میزبانی میشود.
قند شکلاتها را بدون تغییر مزه میتوان تا ۴۰ درصد کم کرد | ایراتو
irato.ir/.../قند-شکلاتها-را-بدون-تغییر-مزه-میتوان-تا-۴۰-درصد-کم-کرد/ - ذخیره شده
11 دسامبر 2016 ... همشهری آنلاین: یک کشف علمی جدید امکان کاهش ۴۰ درصدی قند در شکلاتها را بدون
تغییر مزهشان را ایجاد میکند.
شکلات - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/شکلات - ذخیره شده - مشابه
در سال ۱۸۲۸م، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانههای کاکائو را میگرفتند
و ... همچنین طی روشی دیگر، شکلات را قلیایی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از
بین میبردند. ... به این ترتیب تا سال ۱۹۳۰ حدود ۴۰ هزار نوع شکلات گوناگون تولید
شد. ... هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاهتر و تلختر میشود.
نستله میزان قند شکلات هایش را کاهش می دهد - تکنومون
technomon.com/.../نستله-میزان-قند-شکلات-هایش-را-کاهش-می-دهد - ذخیره شده
8 دسامبر 2016 ... شرکت نستله بهتازگی ادعا کرده است که میتواند ۴۰ درصد از مقدار شکر شکلاتهایش
را کاهش دهد، بدون اینکه تغییری در طعم و مزهی آنها احساس شود. ... در این زمینه، نستله
راهکار خود را بهصورت عمومی اعلام کرد و انتظار میرود این روند ... اگر این مقدار شکر تا
۴۰ درصد کاهش پیدا کند مقادیر جدید، ۱۴.۳، ۱۶.۱ و ۱۴.۹ گرم خواهند بود.
بهترین منابع پروتئین گیاهی و غیرگوشتی | چطور - Chetor
chetor.com/19255-بهترین-منابع-پروتئین-گیاهی-و-غیرگوشتی/ - ذخیره شده
رتبه: ۹۷% - ۱۱۴ رأی
2 ا کتبر 2016 ... میتوانید به جای خواندن این مقاله، ویدیوی زیر را ببینید تا با این ... عدس را به
تنهایی میتوان به عنوان غذای فرعی سرو کرد و یا آن را به میکس ... تنوع غذایی این ماده
زیاد است و به راحتی میتوان از آن در غذاهای اصلی بدون گوشت استفاده کرد. .... این میوه
برای تغییر مزه در بین وعدهی غذای اصلی و فرعی استفاده میشود و علاوه ...
مهرگان گستر دکاموند | مطالب علمی و مقالات
www.rgsd94.com/مطالب-علمی-و-مقالات/ - ذخیره شده
... میشود. شکلات مخلوطی ازدانه های برشته ی کاکائو و ذرات فوق العاده ریز شکر یا
بدون کره کاکائو می باشد. ... در سال ۱۸۲۸م، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی
دانههای کاکائو را ... به این ترتیب تا سال ۱۹۳۰ حدود ۴۰ هزار نوع شکلات گوناگون
تولید شد. ... هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاهتر و تلختر
میشود.
یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 ساعت 19:53