تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۰
مصرف غذائی که در مایکروفر گرم شده است ممکن است با عوارضی مانند سردرد، سرگیجه، افسردگی برای فرد همراه باشد.
همچنین اشعه های مایکروفر بر شیر مادر و ویتامین ب تاثیر منفی می گذارد. بنابرپژوهشی که در مجله سموم کشاورزی –غذائی چاپ شد، مواد غذائی با گرم شدن در مایکروفر، 30 تا 40 درصد ویتامین ب 12 خود را از دست می دهند.
همچنین این اشعه ها، بر سلامت قلب و فشار خون تاثیر می گذارد و با نشانه هایی مانند سردرد، سرگیجه، ضعف سیستم ایمنی بدن، افسردگی، از دست دادن اشتها، ضعف بینائی، تورم غدد لمفاوی، زیاد شدن ادرار همراه است.
پرتوهای با برد پائین، که در مایکروفر از آن استفاده شده و جذب مواد غذائی می شود و با مصرف غذائی که در مایکروفر گرم شده به دی ان ای درون سلول ها آسیب وارد می شود و زمینه ساز ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان می شود.
گفتنی است؛ افرادی که برای گرم کردن شیر و سبزیجات از مایکروفر استفاده می کنند گلبول قرمز خون آنها کاهش و گلبول سفید خون آنها افزایش می یابد.