در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه غذای خوشمزه و مجلسی کیبه را در فر آموزش میدهیم . امیدوارم با طبخ این غذا از طعم و ظاهر آن لذت ببرید . با ما همراه باشید .
مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :
کره آبکرده 4 قاشق سوپخوری
خرده نان 4 قاشق سوپخوری
سیب زمینی یک و نیم کیلو گرم (6 عدد متوسط)
نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 500 گرم
قرص عصاره مرغ (پودر کرده) 2 عدد
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه) 1 قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :
قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، با نیمی از کره چرب کنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و سپس پوره کنید. پوره سیبزمینی، نمک، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. اکنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندکی تفت دهید. حال یکسوم از پوره سیبزمینی را در قالب بریزید و صاف کنید.
سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیبزمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینک باقیمانده گوشت را روی پوره سیبزمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیبزمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
آنگاه باقیمانده کره را روی کیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که طلائی رنگ شود، بپزید. همین که کیبه قدری خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد کلم، هویج و گوجه فرنگی میل کنید.
مطالب مرتبط:
طرز تهیه غذای فوری و شیک لقمه تخم مرغی
راز جوانی چینی ها این غذای ایرانیست +عکس
آموزش تهیه غذای ایتالیایی کروستینی به دو روش +عکس
آموزش تهیه مینی کیش فرانسوی +عکس
طرز تهیه راتاتوییی فرانسوی
رژیم غذایی به سبک فرانسوی ها