مصرف روزانه: طبق مطالعات منتشر شده در مجلهی پزشک خانوادهی امریکا، مصرف منظم سیر مانع از بروز سرماخوردگیهای شایع میگردد. میلارد میگوید، هنگامی که احساس بیماری میکند سیر را ساطوری کرده، اجازه میدهد تا ۱۵ دقیقه به همان حالت بماند تا ترکیبات آن فعال شود و گسترش یابد و سپس همانند یک قرص آن را قورت میدهد. این کار برای روابط شخصی چندان خوب نیست، اما برای سرماخوردگی به طرزی باورنکردنی موثر است. در ادامه میافزاید که اکنون ۱۰ سال است سرما نخورده!
راهنمای پرورش: در بهار یا پاییز، دانهی سیر را از کشاورزهای محلی و یا از فروشگاههای محصولات کشاورزی تهیه کنید. (از ریشهی گل سیر که سمپاشی شدهاند استفاده نکنید زیرا آنها اغلب جوانه نمیزنند.) یک حبه سیر را بردارید، به طوری که قسمت تیز آن بالا قرار گیرد تا عمق ۸ تا ۹ سانت در زیر خاک فرو ببرید و بعدی را با فاصلهی ۵۰ سانت از اولی بکارید. چنانچه در پاییز اقدام به کاشت سیر نمودید، سطح خاک را با کودهای گیاهی (کاه، یونجه خشک، برگ خشک یا علفهای زده شده) بپوشانید تا در زمستان گرم بماند. هنگامیکه در بهار ریشهی پیچک مانند آن ساقهدار شد تا گل کند، آن را با قیچی باغبانی بزنید تا مواد مغذی آن در خود سیر باقی بماند و به گلِ سیر منتقل نشود. ۲ هفتهی دیگر نیز صبر کنید؛ سپس ریشهی سیر را از زمین خارج کنید و محصول خود را برداشت کنید.
مصرف روزانه: طبق دو مورد از مطالعات جداگانه در این زمینه، سولفارفان علائم تنگی نفس و اختلالات تنفسی را تخفیف میدهد زیرا روند فشار اکسیداسیون و التهاب را از مسیر عبور هوا خارج و بیرون هدایت میکند.
راهنمای پرورش: در هر فصلی از سال که هستید، ۱/۲ فنجان دانهی جوانهی کلم بروکلی را درون کوزهایی دهن گشاد بریزید و درب آن را بگذارید. ۲ فنجان آب روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۸ ساعت بماند. سپس آن را آبکش کنید. دوباره روی آن ۲ لیوان آب بریزید و این روند را ۲ بار در روز و در ۳ روز متوالی تکرار نمائید. پس از ۳ روز ساقه یا ریشهی آنها به اندازهی ۱.۵ تا ۲ سانت قد میکشند و شیرینترین، نرمترین و مغذیترین گیاه را برایتان به ارمغان میآورند. ماحصل آن تقریبا ۲ فنجان بروکلی در عرض ۷۲ساعت است! اجازه دهید آب جوانهها گرفته شود، سپس آنها را در ظرفی دردار ریخته و در یخچال نگه دارید. بدین ترتیب میتوانید آنها را به مدت ۵ روز در یخچال نگه دارید و به مرور استفاده نمائید.
خواص روزانه: نعناع گوارش را تسهیل میکند. طبق مطالعات منتشر شده در سال ۲۰۱۲، نحوهی عملکرد نعناع در تسهیل گوارش با شل کردن بافت عضلانی مجرای گوارشی همراه است تا گرفتگیها باز شود، گازها رها شود و دردهای شکمی حتی در افرادی که از سندرم رودهی تحریکپذیر رنج میبرند، التیام یابد. میلارد معتقد است که نعناع بهترین چیزی است که پس از زیادهرویهای شب کارناوال متوجه میشوید نباید اینقدر غذا میخوردید، میتوانید بخورید.
راهنمای پرورش: در بهار، یک گیاه جوان نعناع بخرید و در گلدان بکارید. اجازه دهید آفتاب به صورت متمایل بر گلدان شما بتاند و نه کامل، گرچه همیشه پرورش گیاهان و گسترش انرژی هنگامی که در معرض تابش آفتاب قرار گیرند، صورت میپذیرد، اما چند روز نیز آنها را در سایه قرار دهید تا استراحت کنند. گیاهان از ریشههای خیس بیزارند!
خواص روزانه: مارچوبه میتواند التیامبخش سردردها و تاثیرات مخرب مصرف الکل باشد. محققان کرهایی دریافتند که مارچوبه سطح آنزیمی که ترکیبات الکل را در هم میشکند را افزایش میدهد.
راهنمای پرورش: این گیاه جاودانی را یکبار بکارید و ۲۵ سال ساقههای آن را برداشت کنید. در اوایل بهار، یک گیاه یکسالهی تاجدار مارچوبه بخرید و در نقطهایی از حیاط که خشک و آفتابگیر است، بکارید. تاج مارچوبه را تا ۸ سانت در خاکی غنی یا خاک شنی قرار دهید. آنها را در ۴ ردیف و به فاصلهی ۳۵ سانتی از یکدیگر بکارید. آنها را با ۸ سانت خاک محصور کنید. پس از ۲ هفته، خاک بیشتری روی آنها بریزید زیرا ساقههای مارچوبه در تلاشند که از خاک سر برآرند. مقداری کود گیاهی روی آنها بریزید و به طور منظم آب دهید. هتریک پیشنهاد میکند که تا ۲ سال اول به ساقههای مارچوبه دست نزنید تا ریشههای قویتری و پرانرژیتری پیدا کنند. هنگامی که زمان برداشت محصول شد، از یک چاقوی تیز استفاده نمائید و ساقهها را از انتها قطع کنید.
خواص روزانه: ریحان به تسکین سردرد کمک میکند. مشخص شده است که عملکرد ترکیبات موجود در ریحان موسوم به اوژنول در خنثیسازی فعالیت آنزیمهای سایکلوکسیژن همانند تاثیر داروهای بدون نسخهایی مانند آسپرین و ایبوپروفن است. میلارد برای تخفیف سردرد جویدن برگهای ریحان را توصیه میکند.
راهنمای پرورش: بیش از ۶۰ نوع گونهی مختلف ریحان در جهان وجود دارد اما میلارد ریحان شیرین ایتالیایی، ریحان شیرین، ریحان تایلندی و ریحان بنفش را ترجیح میدهد. گیاه جوان ریحان را در فصل بهار خریداری نمائید و بلافاصله در حیاط بکارید، از خاک استاندارد باغبانی استفاده نمائید. به جای آبیاری برگها، خاک را آبیاری نمائید زیرا آنها مستعد آفت هستند. منتظر باشید ریحانها تا ۱۴ سانت بلند شوند، البته این امر بستگی به گونههای مختلف ریحان متغییر است.
خواص روزانه: در ممانعت از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا بینظیر است. ویتامین C سیستم ایمنی بدن را با ترغیب به تولید گلبولهای سفید خون تقویت میکند، گلبولهای سفید خون در واقع خط مقدم مقابله با باکتریها و عفونتها هستند.
راهنمای پرورش: با تخم کلم قرمز یا تخم برگهی جوان سبز آغاز کنید. از سینی مخصوص کاشت تخم استفاده نمائید و حدودا ۵ سانت خاک ارگانیک درون آن بریزید. دانهها را روی خاک ارگانیک بپاشید و یک لایهی نازک خاک روی دانهها بریزید. فقط همین یک بار روی آنها کاملا آب بپاشید: سپس سینی را پشت پنجرهایی آفتابگیر قرار دهید و روزی چند مرتبه با اسپری آب دهید. در عرض یک هفته برگهای جوان و شادابی حاصل کار شما خواهد بود. پس از ۱۰ روز که ارتفاع برگها به ۵ سانت رسید، میتوانید محصولتان را برداشت نمائید.
خواص روزانه: چای بابونه موجب تمدد اعصاب و تسکین برانگیختگیهای عصبی میباشد. طبق مطالعات منتشر شده در سال ۲۰۱۲ که از سوی دانشگاه پزشکی پنسیلوانیا، بابونهی آلمانی اضطراب را از بین میبرد و حتی علائم افسردگیهای خفیف را کاهش میدهد.
راهنمای پرورش: یک بسته تخم بابونه خریداری نمائید و آنها را در ابتدای کاشت درون اتاق نگه دارید زیرا ریشهها گرما را دوست دارند. پس از ۶ تا ۸ هفته، بابونهها را به فضایی آفتابگیر که هوا جریان دارد، منتقل کنید. یک بار در هفته آنها را آبیاری کنید یا هر زمانی که خشک به نظر رسیدند. در عرض یکی دو ماه، گلهای ریز زرد و سفید آن آمادهی برداشت است. آنها را درون سینی خشک نمائید. گلها را خرد نمائید و درون قوری بریزید. آب جوش را به آن بیافزائید، اجازه دهید دم بکشد و نوشجان کنید!