چراغ های چشمک زن به کمک درمان آلزایمر می آیند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۲۷
آلزایمر
دانشمندان به تازه گی کشف کرده اند؛ چراغ های چشمک زن علاوه بر زیبایی، چنانچه بر اساس فرکانسی خاص تنظیم شوند باعث درمان آلزایمر نیز خواهند بود.
در این نوع بیماری ها، پروتئین های غیر طبیعی در داخل و خارج از سلول های عصبی جمع می شوند و با ارتباطات شبکه ی نورونی تداخل پیدا می کنند و نهایتا نورون های خاصی را تخریب می کنند.
تحقیقات نشان داده است تابش یک ساعته این نوع از چراغ های چشمک زن بر روی موش های مبتلا به آلزایمر خفیف، سطح تجمع پروتئین بتا آمیلوئید را در مغز کاهش داده است. در سطح پیشرفته این بیماری، پلاک های پروتئین بتا آمیلوئید با ایجاد اختلال در سلول های مغزی و نورون ها، عملکرد طبیعی مغز را با اختلال مواجه می کنند. دانشمندان با آزمایش تاثیر تابش فرکانس های اشعه LED بر روی نمونه های مورد مطالعه با سطح پیشرفته ای از بیماری در یافتند، با تحت مراقبت قرار گرفتن و تابش مدام به طول مدت یک هفته علائم بیماری به صورت چشمگیری کاهش یافته است.
در این حالت، با تحریک نوسان گاما و بازگرداندن میکروگلیا به وضعیت نرمال یعنی انجام عملیات حذف آمیلوئیدها از مغز، می توان از تشکیل این نوع از پلاک ها جلوگیری کرد.
گذشته از تحقیقات انجام شده، متخصصان به دنبال یافتن راهی برای عملی کردن این دست آوردها بر روی بیماران واقعی می باشند. همچنین اثرگذاری این شیوه درمانی نیز برای دانشمندان علم پزشکی حائز اهمیت است، چرا که در موش هایی با میزان ابتلای خفیف به بیماری، سطح آمیلوئید تا ۲۴ ساعت مداوم پایین نگه داشته شده بود.
محققین بر این باورند که احتمالا روند بیماری آلزایمر سال ها قبل از شروع نشانه های بالینی آغاز می شود. به دلیل طولانی بودن سیر آن قبل از بروز نشانه های بالینی، دانشمندان در تلاش اند تا راه هایی برای تشخیص بیماری آلزایمر در افراد در معرض خطر بیابند. آن ها تا به حال تعدادی از عوامل خطری را یافته اند که ممکن است باعث ابتلا به بیماری آلزایمر شوند.
از بین بردن عوامل خطر فوق در افراد میان سال یکی از اهداف مراقبین بهداشتی است تا احتمال ابتلا به این بیماری را در سنین بعدی کاهش دهند.اگرچه بیماری نورودژنراتیو فعلاً هیچ درمان قطعی ندارد، اما نتایج به دست آمده از چنین تحقیقاتی می تواند نور امیدی به زندگی افراد مبتلا بتاباند.
مرجع : وب سایت کلیک