مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید

[ad_1]

، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

 

5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید

 

5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید

 

 در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می‌کنیم.

 

 


1. مهارت در کباب کردن

کباب کردن باعث می‌شود هر چیزی لذیذتر شود. این تکنیک با کاراملی کردن شکر، چربی‌ها و پروتئین و تبخیر آب غذا، طعم غذا را بهبود می‌بخشد و غذا را به ماده‌ای کاملاً رضایت‌بخش تبدیل می‌کند. برای کباب کردن سبزیجات ابتدا 900 گرم از آن‌ها را با یک تا دو قاشق غذاخوری روغن‌زیتون مخلوط کرده، و نمک، فلفل و هر سبزی و ادویه‌ای که دلخواه شما اسـت روی آن بپاشید.

 

سبزیجات ترد مانند مارچوبه و لوبیا سبز 10 تا 20 دقیقه زمان برای کباب شدن می‌خواهند، ولی سبزیجاتی که ریشه‌های متراکم‌تری دارند 30 تا 40 دقیقه زمان می‌خواهند.

 


برای کباب کردن گوشت نیاز به یک ترمومتر گوشت دارید. گذاشتن گوشت در دمای اتاق یک ساعت قبل از کباب کردن باعث می‌شود گوشت با یکنواختی بیشتری پخته و سریع‌تر برشته شود.

 

کمی قبل از گذاشتن گوشت یا مرغ داخل فر به آن ادویه بزنید. زیرا نمک زدن زودهنگام سبب می‌شود آب‌گوشت به سطح آن آمده و مانع خوب برشته شدن گوشت می‌شود. برای تخمین و بررسی به‌موقع زمان پخت تنها از چارت‌های کباب کردن بر اساس وزن استفاده کنید. گوشت را 5 تا 10 درجه کمتر از دمای نهایی دلخواه خود خارج کنید.

 

تکه‌های کبابی بزرگ حتی بیرون از فر نیز به پخت خود ادامه داده و در فاصله زمانی که قبل از برش بیرون فر می‌مانند دمای آن‌ها 5 تا 10 درجه بالاتر می‌رود.

 

 

2. مهارت در روش برشته کردن مواد

برشته کردن در ماهیتابه یک روش حرارتی خشک در آشپزی اسـت که روی پروتئین پوسته‌ای می‌سازد که نه‌تنها طعم آن را لذیذتر می‌کند، بلکه بافت داخل آن را نیز حفظ می‌کند.

 

در طی فرآیند برشته کردن، همه‌ی پروتئین‌های ماهیچه‌ای مانند مرغ، گوشت گاو یا گوشت‌های دریایی در یک ماهیتابه که از قبل کاملاً داغ شده اسـت برشته می‌شوند. ابتدا با گرفتن رطوبت اضافی گوشت کار خود را آغاز کنید و یک‌لایه یکنواخت از روغن، نمک و سپس ادویه‌ی دلخواه خود را روی آن بمالید. ماهیتابه را زیاد شلوغ نکنید. یک ماهیتابه‌ی استیل ضدزنگ یا ماهیتابه‌ی چدنی مناسب انتخاب کنید که حداقل یک‌سوم بزرگ‌تر از اندازه‌ی موادی باشد که می‌خواهید داخل آن برشته‌کنید.

 


برای 5 دقیقه ماهیتابه‌ی خود را از قبل گرم‌کنید و به آن روغن بیفزایید تا مانع سوختن غذای خود شوید. سپس کار برشته کردن را آغاز نمایید. گوشت شما پس از روغن وارد ماهیتابه می‌شود و باید آن را جابجا کنید تا مانع چسبیدنش شوید. برای گوشت‌های بزرگ‌تر مانند گوشت کبابی یا یک مرغ کامل، برشته کردن یک مرحله از فرآیندی دومرحله‌ای اسـت.

 

پخت با منتقل کردن ماده‌ی برشته‌شده به داخل فر ادامه می‌یابد. گوشت‌های کوچک‌تر مانند ماهی، صدف یا تکه‌های کوچک‌تر مرغ نرم‌تر و لطیف‌تر هستند، بنابراین می‌توانید آن‌ها را مستقیم از ماهیتابه داخل بشقاب بگذارید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید. اجازه ندهید کار سخت شما هدر برود. بگذارید این محتویات حداقل پنج دقیقه قبل از قسمت کردن همان‌طور بمانند تا مانع خارج شدن آب خوش‌طعم آن‌ها تحت‌فشار حرارت زیاد شوید.

 


3. تهیه یک املت عالی

املت غذایی عالی برای هر وعده غذایی اسـت، اما هرکسی که تلاش کرده اسـت در پخت آن ماهر شود می‌داند گفتن آن راحت‌تر از انجام دادنش اسـت. با ریختن کمی کره در یک ماهیتابه‌ی داغ نچسب کار خود را شروع کرده و سپس تخم‌مرغ‌های زده‌شده را به آن اضافه کنید. لبه‌های پخته‌شده املت را هرچند وقت یک‌بار از کناره ماهیتابه به داخل جمع کنید تا زمانی که دور تا دور املت شما سفت شود و املت به‌راحتی در ماهیتابه عقب و جلو برود.

 


زمانی که زیر املت شما سفت شد اما روی آن هنوز کمی شل بود، مواد و ادویه‌هایی که می‌خواهید را اضافه کرده و به‌آرامی سمتی که نزدیک خودتان اسـت را بلند کنید و آن را از وسط تا کنید، به‌گونه‌ای که شکل نیمه‌ی ماه شود. سپس دستگیره‌ی ماهیتابه را گرفته و آن را به سمت مخالف خودتان مایل کنید. به آن چند ضربه‌ی سخت بزنید تا بتوانید املت را برگردانید. سپس می‌توانید پخت املت را ادامه دهید تا داخل آن هم سفت شود، و یا اگر املت را کمی شل دوست دارید آن را از ماهیتابه خارج کرده و به بشقابتان منتقل کنید.

 

5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید

 


4. تهیه یک سس ماهیتابه‌ای بدون عیب و نقص

سس‌های ماهیتابه‌ای مانند سس گِرِیوی (سس تهیه‌شده از عصاره‌ی گوشت) هم در ماهیتابه درست‌شده و هم از باقی‌مانده‌ی مواد ماهیتابه تهیه می‌شوند. این‌ها گروه کاملی از سس‌ها هستند که از موادی ساخته می‌شوند که در فرهنگ فرانسوی به آن «فوند» (fond) یا «فونداسیون» (foundation) می‌گویند، یعنی تکه‌های برشته‌ای

 

که پس از سرخ کردن یا پختن چیزی (معمولاً یک‌تکه مرغ یا استیک) در یک ماهیتابه‌ی استیل ضدزنگ و یا چدن باقی‌مانده‌اند. در اولین مرحله یک مایع خوش‌طعم را انتخاب کنید (مطمئن شوید که این مایع بر پایه‌ی آب اسـت مانند آب‌گوشت، خامه، یا سرکه)، و آن را داخل ماهیتابه‌ای که هنوز از برشته کردن گوشت داغ اسـت بریزید.

 


با استفاده از یک قاشق چوبی درحالی‌که مایع گرم می‌شود ته ماهیتابه را تراشیده و تمیز کنید. تا زمانی که سس به غلظت دلخواه شما برسد به پخت آن ادامه دهید، ضمن اینکه به یاد داشته باشید هم‌زمان با سرد شدن، سس کمی غلیظ می‌شود.

 

با اضافه کردن نمک، فلفل و آب‌اسیدی لیمو ( پس از برداشتن از روی حرارت) و یا دسته‌ای از سبزیجات خردشده، موسیر یا فلفل قرمز سس را لذیذتر کنید. با ریختن سس روی گوشت و یا همراه با برنج، سبزیجات یا هر چیزی که به نظر شما خوب اسـت از آن لذت ببرید.

 


5. مهارت در استفاده از چاقو

کار با چاقو ممکن اسـت ترسناک به نظر برسد، اما همه‌ی کاری که باید انجام دهید به خاطر داشتن شکل‌هاست. همه‌ی سبزیجات را می‌توان با برش از یک‌شکل به شکل دیگر خرد کرد. خیار مثال خوبی اسـت. با پوست کندن خیار کار را شروع کرده و سپس آن‌ را به‌صورت مورب تقریباً به‌اندازه طول چاقو ببرید. هر تکه را به شکل قطعاتی بزرگ و پهن از طول ببرید و سپس آن‌ها را به‌اندازه قطعاتی بلند و باریک ببرید.

 


این قطعات‌ بلند و باریک را کنار هم گذاشته و بعد آن‌ها را 90 درجه بچرخانید تا در امتداد چپ و راست قرار بگیرند. سپس آن‌ها را به‌صورت مکعبی خردکنید. نوک چاقوی خود را روی تخته برش نگه‌دارید.

 

در هنگام خرد کردن، تکه‌های خیار را با چاقو برخورد دهید و آن‌ها را به‌اندازه‌ای که می‌خواهید ببرید. این نوع خرد کردن، خرد کردن نگینی و یا در فرانسوی کلاسیک «برونواز» (brunoise) نامیده می‌شود. خیارها را برای تهیه سالاد خیار یا سالسا استفاده کرده و از آن‌ها لذت ببرید.

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

+ 2
مخالفم - 2

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


29 ا کتبر 2015 ... در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر میکنیم. حتی اگر خیلی هم حرفه ای باشید، باز هم بهتر است نگاهی به این مطلب بیاندازید.آکایران :وب سایت دلگرم: در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می کنیم. حتی اگر خیلی هم حرفه ای باشید ، باز هم بهتر است نگاهی به این مطلب ...5 نوامبر 2015 ... به گزارش امروله، در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می کنیم. حتی اگر خیلی هم حرفه ای باشید ، باز هم بهتر است نگاهی به این ...5 تکنیک آشپزی که باید بدانید. در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر میکنیم. حتی اگر خیلی هم حرفه ای باشید، باز هم بهتر است نگاهی به این ...30 ا کتبر 2015 ... سایت در پنج که آشپز باید را میکنیم. اگر هم ای ، هم است به مطلب مهارت کباب کباب باعث هر لذیذتر این با کردن چربیها پروتئین تبخیر غذا، غذا ...5 تکنیک آشپزی که باید بدانید - آکا, سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی, آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان, زبان persian بیشتر بخوانید  ...شاید خودتان را آشپز خوبی در خانه بدانید، اما باید بدانید که در طبیعت، تکنیک های متفاوتی به نسبت خانه برای آشپزی مورد نیاز است. هر چند سیخ کردن مواد غذایی و ...در این بخش شما با انواع غذای خارجی,انواع پیش غذا,غذای سنتی,سایت اشپزی,آشپزی,پخت دسر ... akairan.com/ashpazi/nokat-ashpazi. آشپزی - مامی سایت - پرتال ...27 ژوئن 2015 ... 5 تکنیک ضد اضطراب که باید بدانید:اضطراب معمولا نتیجه استرسی است که از تغییرات اساسی مانند جابهجا شدن یا شروع یک شغل جدید ... دراینجا پنچ تکنیک وجود دارد که به شما برای مدیریت احساساتتان کمک میکند. ... سایت آشپزی.تفریحی سرگرمی خشخش، مجله ایرانیان، بازی سرگرمی، آشپزی، تغذیه. اخبار. اخبار گوناگون · اخبار ... برچسب: 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید, تکنیک آشپزی.


کلماتی برای این موضوع

هرچیزی که باید درمورد نوال الزغبی خواننده لبنانی بدانیدنوال الزغبی خواننده سرشناس دنیای عرب می باشد که سال سن دارد در ادامه با زندگی نوال آشپزی آموزش انواع غذاها خواص مواد غذایینکات سودمند آشپزی و آموزش انواع غذاهاخواص مواد غذایینکات سودمند آشپزیآموزش آشپزی و انواع تکنیک های حرفه ای خیاطی برای طراحان مجله‌های روز دنیاسلام خسته نباشید سالهاست که با این سایت آشنا هستم و به طور اعتیادوار هر روز به آن کاری که پیش از بارداری باید انجام دهیداگر دل خود را به دریا زده اید و می خواهید مادر شوید بسیار عالیست به شما تبریک می گوییم۲۵ تکنیک ساده برای لاغری سریعلاغری سریع ایراد بزرگ اغلب رژیم غذائی، سخت بودن آنهاست که غیر عملی شان می کند با در فال روزانه ، آموزش آشپزی ایرانی ، جدیدترین مدل لباس …افرادی که تمایل ندارند در هوای سرد زمستان بیرون بروند تا ورزش کنند، می توانند در محیط تکنیک های آرایشی شگفت انگیز بدون قدیمی شدنتکنیک های آرایشی شما می‌توانید به جای صرف مبالغ هنگفت و اضافه برای مشکلات زیبایی چگونه پول پس انداز کنیم حتی الامکان عاداتتان را تغییر دهید جمله کلیشه ای قدیمی هیچوقت از زبان ها نمی افتد اموزش نقاشی روی پارچه نقاشی برجستهاموزش نقاشی روی پارچه نقاشی روی پارچه چاپ روی لباس مواد لازم برای نقاشی روی پارچه نکته که طلا فروش ها به شما نمی گویندنمی توانید انکار کنید که غیر از طلا چیز دیگری بتواند یک خانم را به وجد بیاورد مهم ترین



لینک منبع :5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید

5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../5-تکنیک‌-آشپزی-که-باید-بدانید‏ - ذخیره شده 5 فوریه 2017 ... در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می‌کنیم. حتی اگر خیلی هم حرفه ای باشید، باز هم بهتر است نگاهی به این مطلب بیاندازید. 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید -آکا www.akairan.com/ashpazi/nokat.../news201731122574010616.html‏ - ذخیره شده 11 مارس 2017 ... 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می کنیم. Btitr - 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید www.btitr.com/.../5-تکنیک-آشپزی-که-باید-بدانید‏ - ذخیره شده 5 فوریه 2017 ... در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می کنیم. حتی اگر خیلی هم حرفه ای باشید، باز هم بهتر است نگاهی به این مطلب بیاندازید. 5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید | خبر خوان فارسی jadiddownload.xyz/5-تکنیک‌-آشپزی-که-باید-بدانید/‏ برچسب ها: تکنیک های فوتسالتکنیک های pes 2016آشپزی با مرغبدانید کهآشپزی افغانی سمبوسهباید تورو پیدا کنمباید بدانیدباید برومآشپزی آسان با ... 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید - هشدار نیوز - تی نیوز tnews.ir/news/b64179488027.html‏ 5 فوریه 2017 ... وب سایت دلگرم: در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر ... این تکنیک با کاراملی کردن شکر، چربی ها و پروتئین و تبخیر آب غذا، ... ۵ تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید - وقت غذای خوبه goodfoodtime.com/۵-تکنیک‌-آشپزی-که-باید-بدانید/‏ - ذخیره شده 5 فوریه 2017 ... 5 فوریه 2017 ... تکنیک های آشپزی | ۵ حرفه ی آشپزی که باید بدانید در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می کنیم. حتی اگر ... 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید (3 عکس) - سرزه www.serze.com/تکنیک-آشپزی-باید-بدانید-عکس-2902092/‏ - ذخیره شده 5 فوریه 2017 ... 5 تکنیک آشپزی که باید بدانید در اینجا پنج تبحری که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می‌کنیم. 5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید – تیتر خوان titrkhon.com/1395/11/17/5-تکنیک‌-آشپزی-که-باید-بدانید/‏ یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵. ارتباط با ما · صفحه اصلی · تیتر خوان سر تیتر خبر های روز ایران و جهان. نت خط. تیتر خوان. آخرین اخبار · پربیننده · ورزشی · سیاسی ... 5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید - KamYab.Ir kamyab.ir/cooking/latest...techniques/.../5-تکنیک‌-آشپزی-که-باید-بدانید-2/‏ یکی از مشکلات ازدواج‌های مجدد تعمیم دادن تجربیات گذشته به شرایط جدید است یک روانشناس اجتماعی گفت: یکی از مشکلات ازدواج‌های مجدد تعمیم دادن تجربیات گذشته ... 5 تکنیک آشپزی در کمپینگ که دوستانتان را متاثر خواهد کرد - گردالی gerdali.com/5-تکنیک-آشپزی-در-کمپینگ-که-دوستانتان-را/‏ - ذخیره شده شاید خودتان را آشپز خوبی در خانه بدانید، اما باید بدانید که در طبیعت، تکنیک های متفاوتی به نسبت خانه برای آشپزی مورد نیاز است. هر چند سیخ کردن مواد غذایی و ...