[ad_1]
روش صحیح جوشاندن شیر، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش صحیح جوشاندن شیر
اگر می خواهید که شیر هنگام جوشاندن ته نگیرد ,می توانید این دستور العمل را پیاده کنید:
محلی که شیر سر رفته:
برای تمیز کردن محلی که شیر سر رفته اسـت می توانید مقداری آب و نمک روی محلی که شیر ریخته بریزید و مقداری صبر کنید سپس محل مورد نظر را بشویید.
برای اینکه شیر به ته قابلمه نچسبد:
برای اینکه شیر به ته قابلمه یا شیر جوش و اطراف آن نچسبد باید یک نعلبکی نشکن و تمیز را در کف ظرف به حالت وارونه قرار دهید و بعد شیر را روی آن بریزید و آن را بجوشانید.
چرا شیر سر میرود؟
اگر مایکروفر داشته باشید، احتمالاً دیدهاید که شیر درون مایکروفر، با آن که ممکن اسـت دمایش خیلی زیاد شده باشد، سر نمیرود. برای دانستن علت این ماجرا کمی به عقب برمیگردیم.
اصلاً چرا شیر سر میرود؟ اگر به گرم شدن شیر دقت کنید، معنای فیزیکی سر رفتن را خواهید فهمید. وقتی شیر را روی حرارت گاز یا هر وسیله حرارتی که شیر را از بیرون گرم میکند قرار میدهید. تا آستانه نقطهجوش، هیچ اتفاقینمیافتد؛ اما مسأله با آزاد شدن اولین حبابهای حاوی بخار شیر آغاز میشود؛ هر چه دما بالاتر برود، این حبابها هم با سرعت بشتری شکل میگیرند و بالاخره وقتی سرعت ایجاد این حبابها از سرعت ترکیدنشان بیشتر شود، حبابها روی هم جمع میشوند
و پس از مدتی از ظرف بیرون میریزند. این حبابها در آب هم ایجاد میشوند، اما با رسیدن به سطح آب میترکند. کشش سطحی شیر به خاطر وجود چربیها و ترکیبات هیدروکربنی از آب بیشتر اسـت. و همین باعث مقاومت حبابها در برابر فشار بخار داخلی و افزایش عمر آنها میشود. برای جلوگیری از سر رفتن شیر، حبابها را با همزدن از بین میبرند.
اما مایکرو همانطور که احتمالاً میدانید، با تولید امواج مایکرویو در فرکانسی خاص باعث حرکت نوسانی مولکولهای آب موجود در جسم، ایجاد اصطکاک و گرم شدن همگن و درونی آن میشود. (یعنی در هر لحظه، همه نقاط مایع درون درون مایکروفر همدما هستند).
بنابراین آب یا شیری که درون مایکروفر قرار میگیرد، بی سر و صدا و به طور درونی شروع به گرم شدن میکند. این گرم شدن میتواند تا چندین درجه بالاتر از نقطه جوش مایع ادامه پیدا کند، بدون اینکه آب از آب تکان بخورد و هیچ حبابی در آن ظاهر شود! تعجب نکنید، این پدیده که ابر گرمایش نام دارد، ویژه مایکروفر نیست و از یک واقعیت فیزیکی عمیقتر نتیجه میشود.
در واقع از نظر فیزیکی، هیچ دلیلی برای ایجاد حباب بخار در یک سیال داغ وجود ندارد و یک عامل خارجی باید این کار را بکند. به عبارت دیگر اگر محیط سیال همگن باشد و هیچ ناهمگونی و عارضه غیریکنواختی در آن وجود نداشته باشد که «بهانه» ایجاد حباب شود، حبابی در کار نخواهد بود و سیال بدون جوشیدن، داغ و داغتر میشود
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم
+ 3
- 0 [ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع چهار روش برای جوشاندن شیر آیکافی جوشاندنشیرروشهایی که در بالا مرور شد٬ تنها برای جوشاندن شیر بهکار میآید اما شیری که کف فریز کردن، روش برای فریز کردن صحیح مواد غذایی …فریز کردنفریز کردن صحیح مواد غذاییراه های فریز کردنروش فریز کردننحوه فریز کردن مقایسهای بین پنیرهای خانگی و صنعتیپس بهترین روش تهیه پنیر کدام است؟ بهترین روش برای تهیه پنیر با ویژگیهای مطلوب طرز صحیح آب پز کردن تخم مرغخبر خوش اکثر ماها طرز صحیح جوشاندن تخم مرغ رو بلد نیستیمشیر مادر پروفسورمحمد حسین سلطان زاده استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متخصص کودکان علل ناکافی بودن شیر مادر دانشنامه فرزندنوزادبرخی از مادران به دلیل کم شدن شیر شان، کودک خود را از شیر محروم می سازند و شیردهی را شیر محلی تب مالت می آورد؟ در اثر خوردن شیر یا پنیر آلوده ممکن است تب مالت بگیریم اما تب مالت، علایم متنوعی دارد طرز تهیه محصولات کفیر از جمله دوغ کفیر و ماست …۱ – جوشاندن شیر تازه و سرد کردن آن به جز شیرهای پاستوریزه با ماندگاری طولانی تهیه سئوالات مربوط به شیر جالب ترین وبلاگ پارسیسئوالات مربوط به شیر بالا منظور از شیر با ویتامین چیست ؟ و ویتامین چگونه به شیر شیر را با گلاب و عسل بخورید آکاشیر در طب سنتیمصلحات شیرشیر و مشکلات گوارشی آکاایران شیر را با گلاب و عسل بخورید
لینک منبع :روش صحیح جوشاندن شیر
روش صحیح جوشاندن شیر چیست؟ - شفاف
www.shafaf.ir/fa/news/296809/روش-صحیح-جوشاندن-شیر-چیست - ذخیره شده
20 دسامبر 2014 ... روش صحیح جوشاندن شیر چیست؟ شیر موجب تقویت قلب میشود؛ چاق کننده بدن است و
برای فراموشی، مالیخولیا، افسردگی، وسواس، خفقان(تپش قلب) ...
جوشاندن صحیح شیر خام - صنعت شیر ایران
www.mymilk.ir/1394/02/28/post-17/جوشاندن-صحیح-شیر-خام - ذخیره شده
18 مه 2015 ... بارها مشاهده میشود که برای جوشاندن شیر _ قابلمه حاوی شیر را روی اجاق گذاشته و زیر
آن را روشن نموده و به حال ... و اما روش صحیح جوشاندن چگونه است ؟
روش صحیح جوشاندن شیر - مجله اینترنتی دلگرم
www.delgarm.com/cooking/.../134158-روش-صحیح-جوشاندن-شیر - ذخیره شده - مشابه
روش صحیح جوشاندن شیر-چرا شیر سر میرود؟-نکاتی در مورد جوشاندن شیر- برای اینکه
شیر به ته قابلمه نچسبد- محلی که شیر سر رفته- برای تمیز کردن محلی که شیر سر ...
چهار روش برای جوشاندن شیر - آیکافی | iCoff.ee
icoff.ee/fa/جوشاندن-شیر/ - ذخیره شده
11 جولای 2013 ... در اینجا چند شیوهی جوشاندن شیر را با هم مرور میکنیم. ... بهنظر میآید این سادهترین
روش باشد. ... برای این شیوه جوشاندن، به دو ظرف نیاز داریم. ... اسپرسو فنجان ٣٠ میلی
لیترى از طرف دیگه مى گوید فنجان ٣ انسى کدام صحیح است.
روش جوشاندن شیر | مجله پزشکی دکتر سلام
www.hidoctor.ir/tag/روش-جوشاندن-شیر/ - ذخیره شده - مشابه
خبر وجود روغن پالم در محصولات لبنی امروزه به گوش تمام افراد رسیده است.اما آیا این
موضوع صحت دارد یا فقط یک شایع است؟!با فراگیر شدن این خبر و ایجاد ترس در بین
...
خبرگزاری تسنیم - خواص شیر از منظر طب سنتی+روش صحیح جوشاندن ...
https://www.tasnimnews.com/.../خواص-شیر-از-منظر-طب-سنتی-روش-صحیح-جوشاندن-شیر - ذخیره شده
19 دسامبر 2014 ... طول عمر و تقویت قلب با مصرف شیر؛. خواص شیر از منظر طب سنتی+روش صحیح
جوشاندن شیر. شناسه خبر: 593278 سرویس: اجتماعی. ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴: ...
نکاتی در مورد جوشاندن شیر - بیتوته
www.beytoote.com/.../some-points-boiling-milk.html - ذخیره شده - مشابه
اگر می خواهید که شیر هنگام جوشاندن ته نگیرد ,می توانید این دستور العمل را پیاده
کنید: ... برای تمیز کردن محلی که شیر سر رفته است می توانید مقداری آب و نمک روی
محلی که شیر ریخته بریزید و مقداری .... روش صحیح مصرف گوشت , نحوه تغذیه با
گوشت ...
آیا جوشاندن زیاد شیر مثلا نیم تا یک ساعت باعث از بین ... - مشاوره تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=78685&consultationid... - ذخیره شده - مشابه
دوست محترم دکتر نوابپور می گوید:جوشاندن شیر ضمن ایجاد تغییرات عمده در ... به
روش گرمکردن توضیح داد و گفت: جهت اطمینان از فساد یا سلامت شیر میتوان مقدار
اندکی ...
مردم سردرگم شدهاند؛ شیر محلی بخرند یا پاستوریزه؟ - ایسنا
www.isna.ir/.../مردم-سردرگم-شده-اند-شیر-محلی-بخرند-یا-پاستوریزه - ذخیره شده
31 ا کتبر 2016 ... قائمیان با بیان اینکه مردم گمان می کنند که با جوشاندن شیر میکروب های آن از بین می
رود، اضافه کرد: ولی معمولا میکروب تب مالت در میان چربی شیر می ...
با شیر خام چگونه برخورد کنیم ~ کارگاه آشپزسازی
www.cheftayebeh.ir/2014/09/blog-post_30.html - ذخیره شده - مشابه
30 سپتامبر 2014 ... ... خودم چه شیوه ای رو در پیش میگیرم و ذکر هم میکنم که : "صحیح و غلطش بماند". ... یعنی
از مادر آقای شوهر پرسیدم که در روستا معمولا چطوری شیر خام میخورند. ... و دمای محل
نگهدایش قبل از جوشاندن و همینطور مرحله جوشاندنش رو هم با وسواس مد نظر بگیرید. ....
من از بچگی شیر خام می خوردم و عاشق خامه روش موقع سرد شدن بودم ولی از ...
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 ساعت 19:07