مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم

[ad_1]

با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم

با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم 

ته چین مرغ و بادمجان که همیشه همراهان خوبی برای یک غذا بوده اند و اکنون برای تهیه یک ته چین عالی مورد استفاده قرار می گیرند. امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

مرغ یک عدد سینه کامل و یا دو عدد ران متوسط
زعفران به میزان لازم
زرشک 3/4 پیمانه
پیاز (یکی بزرگ و دیگری کوچک) دو عدد
بادمجان (ترجیحا بادمجان های لاغر را انتخاب کنید،که تخم نداشته باشند.) 400 گرم
تخم مرغ دو عدد
برنج 4 پیمانه
ماست (ترش نباشد) 2 و نیم ق غ

با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پاک کرده، شسته و به مدت دو ساعت در آب نمک قرار می دهیم.

در این دو ساعت:

 

1) مرغ را با به همراه پیاز کوچک (که خرد کردیم!) به همراه کمی روغن و فلفل و زردچوبه با آب جوش می پزیم.

 

2) زعفران را ساییده و میگذاریم تا دم بکشد. (عطر زعفران خیلی مهم اســت، بنابراین زیاد بودن آن به خوشمزه شدن ته چین کمک شایانی می کند)

 

3) پیاز بزرگ را خلال کرده و سرخ می کنیم.

 

4) بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. (برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری مصرف کنند،از شب قبل آنها را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و درون یک آبکش پخش کنید و سپس روی آنها کمی نمک بپاشید.تا فردا که سرخشان کنید.)

 

5) زرشک ها را پاک کرده، شسته و سرخشان کنید.

(پیشنهاد می کنم زرشک را در همان ماهیتابه ی بادمجان و یا پیاز سرخ کنید.)

 

6) حالا مرغ ها کمی سرد شده، آنها را رشته رشته کنید.

 

الان دیگه همه ی مواد میانی تقریبا آماده اســت!

دو عدد تخم مرغ و ماست را به همراه زعفران (و کمی فلفل به همراه نمک) در یک کاسه با همزن دستی بزنید، سپس درون یک قبلمه آب را به همراه نمک (کمی بیشتر از حد معمول) جوش آورده و برنج را به آن اضافه می کنیم،تا جایی که وقتی دانه ی برنج را بین دو انگشت له می کنیم،نه سفت باشد

 

و نه خیلی نرم. (کمیییی نرم تر از وقتی که برای برنج ساده آبکش می کنیم!!) سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را با مخلوط ماست و تخم مرغ خوب مخلوط کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

 

کف یک ماهیتابه ی نسبتا بزرگ را کمی روغن میریزیم و نصف برنج آماده ده را درون آن با کفگیر فشار می دهیم! (این فشرده کردن برنج یکی از فوت های کوزه گری ته چینه!)

 

حالا نوبت مواد میانی!

اول مرغ رشته شده رو میریزیم،بعد به ترتیب پیاز داغ و زرشک.در نهایت هم حلقه های بادمجان! (کمی فشار دادن با قاشق در هر مرحله فراموش نشه!)

 

باقی برنج رو روی مواد میریزیم و فشرده می کنیم. در نهایت به وسیله ی دسته ی کفگیر یک سوراخ عمیق در وسط مواد ایجاد میکنیم.

 

روی شعله ی وسط گاز شعله پخش کن می گذاریم، و ماهیتابه را روی شعله ی کم می گذاریم، بعد از اینکه آب روی در ماهیتابه تقطیر شد، در ماهیتابه را دم کنی می گذاریم و با شعله ی کم فرصت می دهیم تا بپزد.

 

تقریبا بعد از یک ساعت ته چین شما آماده اســت!

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

ته چین مرغ و بادمجان به شکل قالبی و دو رنگبهارک مبینی بهار مدیر ارشد بهارسایت در این دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان آموزش آشنایی با روش تهیه ته‌چین گوجه و بادمجان؛ غذای گیاهیاین ته‌چین هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه‌خوارهاته چین قارچ و بادمجان پلو و ته چیناین یه ته چین تقریبا جدید، و خوشمزه است اگه بادمجان دوست داشته باشید، از این ته چین طرز تهیه ته‌چین گوشت و بادمجان ایران نازته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب انواع پلوها و ته چین انواع پلوها انواع پلوها و ته چین هویج پلو با مرغ نوع هویج پلو را میشه مدلهای مختلف درست کردته چین مرغ، طرز تهیه ته ته چین مرغته چین مرغ در فرته چین مرغ و بادمجانته چین مرغ برای نفرته چین مرغ و قارچ پای سیب زمینی با بادمجان و قارچبراونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست طعم بسیار دلچسب و خوبی داره ته چین مرغ ~ کارگاه آشپزسازیمن این ته چین رو خیلی دوست دارم از اون غذاهاییه که از بچگی درست میکردم و هنوزم وقتی ته چین ساده زعفرانی این نوع ته چین بسیار ساده است که معمولا بعنوان ته دیگ در مراسم از آن استفاده می کنندانواع ته چین آکا آکاایرانانواع ته چینته چین بادمجانته چین قارچته چین گوشتته چینته چین اسفناجته چین مرغ و



لینک منبع :با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم

با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم - پارس ناز www.parsnaz.com/با-هم-ته-چین-مرغ-بادمجان-درست-کنیم.html‏ - ذخیره شده با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم ته چین مرغ و بادمجان که همیشه همراهان خوبی برای یک غذا بوده اند و اکنون برای تهیه یک ته چین عالی مورد استفاد. طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مرحله به مرحله • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-ته-چین-گوشت-و-بادمجان-مرحله-به/‏ - ذخیره شده ته چین مرغ رو قبلا در مطلبی براتون گذاشته بودم و خانوم محمد هاشم هم ته چین مرغ دیگه ... مهمترین نکته ته چین وا نرفتن اون هست که با نکاتی که در این مطلب خدمتتون عرض ... البته وقتی خواستم زرده ها رو جدا کنم اجازه دادم مقدار کمی از سفیده هم همراه زرده بافی بمونه. ... من بادمجونی رو ورقه طولی نازک سرخ کردم و باهاش گل درست کردم و دورش رو هم ... تصاویر برای با هم ته چین مرغ و بادمجان درست کنیم ته چین مرغ و بادمجان به شکل قالبی و دو رنگ - بهارسایت baharsite.com/?p=3597‏ - ذخیره شده - مشابه در این دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان آموزش داده خواهد شد . ... زرشک رو هم با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدین تا زرشک ها خوشرنگ تر و در عین ... قبلا در این لینک توضیح دادم که چه جوری می تونید رنگ قرمز طبیعی درست کنید . ... قالب رو چرب می کنیم . طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-و-قارچ-با-پلوپز‏ - ذخیره شده - مشابه 11 نوامبر 2015 ... مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم ... ( درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و1 ساعت) ... طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان ... چگونه ته چین میگو درست کنیم؟ ته چین بادمجان، لذیذترین ته دنیا - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../ته-چین-بادمجان-لذیذترین-ته-دنیا‏ - ذخیره شده - مشابه 9 دسامبر 2012 ... ته‌چین انواع و اقسام دارد؛ مرغ، گوشت، بادمجان و اسفناج را در آن می‌توانید بیابید، اما مطرح‌ترین و پرطرفدارترین آنها همان ته‌چین مرغ یا ته‌چین ... ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع را با هم مخلوط کنید. ... چگونه ته چین میگو درست کنیم؟ ته چین بادمجون - من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم. alisa50-50.blogsky.com/1387/05/02/post-138/‏ - ذخیره شده - مشابه 23 جولای 2008 ... خب بنا به رای اکثریت قراره کله پاچه با سس بز بو داده درست کنیم! ... مایه ته چین: زرده های تخم مرغ رو با گلاب و ماست ترش و هل و زعفران آب کرده و ... طرز تهیه ته چین مرغ ساده - نمناک namnak.com/ته-چین-مرغ-ساده.p16779‏ - ذخیره شده رتبه: ۳٫۸ - ۱۷۰ نقد - ۱ ساعت ۳۰ دقیقه ته چین مرغ ساده در مدت 1 ساعت و 20 دقیقه درست می شود و برای 5 تا 7 نفر مناسب ... را خالی می کنیم و برنج را در قابلمه آب جوش ریخته و با کفگیر به آرامی هم می زنیم و ... واااااای... ته‌چین! - جام جم jamejamonline.ir/sara/946062708830797852/واااااای-ته‌چین‏ - ذخیره شده 25 فوریه 2013 ... البته ته‌چین مرغ را هم می‌توانید روی اجاق گاز تهیه کنید و هم درون فر با حرارت 300 درجه و به ... برای تهیه ته‌چین بادمجان، چند عدد بادمجان را پوست بکنید. طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی زعفرانی - مجله اینترنتی ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-مجلسی-زعفرانی‏ - ذخیره شده - مشابه 15 مه 2015 ... در این جا طرز تهیه کامل ته چین مرغ مجلسی به همراه نکات لازم جهت خوشمزه شدن و ... این غذا از مخلوط برنج، انواع گوشت، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود؛ که برای ... دلمه ای، زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم وسپس گوشت مرغ را هم همراه آنها تفت میدهیم و ... 3- تخم مرغ ها را با هم میزنیم و سپس نمک و ماست را اضافه میکنیم.