مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی

[ad_1]

آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی

آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی 

غذای خوشمزه از دیار غرب که می تواند برای ما طعمی تازه و خاص داشته باشد. پارمزان بادمجان را حتما امتحان کنید چون خوشمزه است. پارمزان بادمجان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ایتالیایی راهی عالی برای استفاده از بادمجان در وعده های غذایی تان است.

 

مواد لازم:

بادمجان ۳ عدد بزرگ
روغن زیتون به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ عدد
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پوره گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه قدری
برگ ریحان ۱ مشت
پنیر پارمزان ۳ مشت
آرد سوخاری ۲ مشت
برگ آویشن به میزان لازم
پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم
آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالیطرز تهیه:

1-ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بگذارید تا کاملا گرم شود و بادمجان ها را در آن کبابی کنید. شاید لازم باشد تا آن ها را در چند نوبت کبابی کنید.

 

2- مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ دیگری روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و آویشن خشک را در آن برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که پیاز نرم شده و سیر تغییر رنگ دهد، تفت دهید.

 

3- پوره ی گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید، آن ها را هم بزنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه قل بزند. وقتی حجم سس گوجه فرنگی کم شد، به آن کمی نمک و فلفل سیاه، سرکه و برگ های ریحان را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید سس را پوره کنید.

 

4-در ظرف مورد نظرتان (که مناسب گذاشتن در فر باشد)، لایه ی نازکی از سس، لایه ای پنیر پارمزان و بعد یک لایه بادمجان قرار دهید. این کار را تکرار کنید و در نهایت کار را با یک لایه سس و مقدار نسبتا زیادی پنیر پارمزان تمام کنید.

 

5-می توانید مقداری آرد سوخاری، کمی روغن زیتون و تعدادی برگ آویشن را با هم ترکیب کنید و روی پارمزان بپاشید و تکه های پنیر موتزارلا را روی آن قرار دهید.

 

6-ظرف را در فر بگذارید و برای حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید، تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شده و حباب بزند. آن را گرم میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی پارمزان بادمجان:

1- بادمجان ها را بشویید، سر آن ها را جدا کنید و آن ها را به شکل ورقه هایی به پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.

 

2- پیاز و سیر را پوست گرفته و آن ها را ریز خرد کنید.

 

3- می توانید به جای پوره گوجه فرنگی از ۱ کیلو گرم گوجه ی تازه استفاده کنید. آن ها را برای ۴۰ ثانیه در آب جوش بیاندازید و بعد برای ۳۰ ثانیه در آب یخ قرار دهید. پوست و دانه های آن ها را جدا کرده و آن ها را له کنید.

 

4- پنیر پارمزان را رنده کنید.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان …قهوه موکا طرز تهیه قهوه موکا نوشیدنی های عالی برای رفع عطش و تشنگی با نوشیدن آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان …ترشی کلم قرمز؛ ساده و خوش رنگ با این یخ های زیبا میهمانان تان را در تابستان داغ آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانیآشپزی ایرانی‌ و غذای ایرانی‌ مطمئنا یکی‌ از بهترین و خوشمزه‌ترین‌ها در دنیاستطرز تهیه شنیسل مرغ شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …طرز تهیه کوفته بادمجان طرز تهیه کوفته بادمجان برای این خورش خوشمزه بادمجان را سرخ و طرز تهیه اَرده خانگی طرز تهیه در ابتدا فر را را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ربع زودتر روشن کنید تا خوراکهایی ساده ولی خوشمزه با سیب زمینیبا سیب‌زمینی غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد از جمله باید به پوره، سوپ، کتلت و روش درست کردن پیتزایی سالم تر – ایران آتاما در این فهرست محشر، سعی کرده ایم تمامی موارد مورد نیاز برای تهیه سالم ترین پیتزا را سوپ و آش تزئین های زیبای سوپ و آش برای سفره افطار یکی از رسوم زیبا و معنوی ماه مبارک رمضان آشپزی سالم پزشکان ایران وجود سیر در این خوراک خوشمزه عطر و طعم خاصی به آن بخشیده است مواد لازم برای تهیه پوره آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان سایت آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت © آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان سایت ترشی کلم قرمز؛ ساده و خوش رنگ با این یخ های زیبا میهمانان تان را در تابستان داغ سورپرایز کنید آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی آشپزی ایرانی‌ و غذای ایرانی‌ مطمئنا یکی‌ از بهترین و خوشمزه‌ترین‌ها در دنیاست طرز تهیه شنیسل مرغ لذت آموزش هنر شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر کره آبکرده قاشق سوپخوری طرز تهیه اَرده خانگی طرز تهیه در ابتدا فر را را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ربع زودتر روشن کنید تا کاملا گرم خوراکهایی ساده ولی خوشمزه با سیب زمینی با سیب‌زمینی غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد از جمله باید به پوره، سوپ، کتلت و روش درست کردن پیتزایی سالم تر – ایران آتا ما در این فهرست محشر، سعی کرده ایم تمامی موارد مورد نیاز برای تهیه سالم ترین پیتزا را سوپ و آش سایت موسسه فرهنگی و با این سه سوپ به جنگ سرماخوردگی و آنفلوانزا بروید روش تهیه یکی از بیماری های شایع این فصل آشپزی سالم پزشکان ایران وجود سیر در این خوراک خوشمزه عطر و طعم خاصی به آن بخشیده است مواد لازم برای تهیه پوره سیب



لینک منبع :آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی

Images for آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی - پارس ناز www.parsnaz.com/آموزش-تهیه-پارمزان-بادمجان-خوشمزه-عا.html آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی ،روش تهیه بادمجان خوشمزه،آموزش درست کردن بادمجان به روش اروپایی،آموزش درست کردن غذای پارمزان بادمجان. پارمزان بادمجان (ایتالیایی) - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../eggplant2-parmesan-italian2.html‎Cached Similarپارمزان بادمجان طرز تهیه پارمزان بادمجان , انواع پخت بادمجان , پخت انواع غذا با بادمجان , پخت غذاهای ... پارمزان بادمجان غذایی خوشمزه است و همانطور که میتونه زینت بخش میز مهمانیهای شما باشه میتونه غذایی عالی برای یک روز عادی در کنار خانواده باشه. طرز تهیه پارمزان بادمجان - سوران www.sooran.com/fa/recipes/5981/‎Cached Similar31 مه 2015 ... طرز تهیه کاسترول بادمجان باتمام نکات به صورت مرحله به مرحله ... پنیر پارمزان و تان خشک را با هم مخلوط کنید و روی سس بریزید و ۳۵دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی ... خیلی عالی و خوشمزه پاسخ ... طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ... آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی - مفیدستان mofidestan.ir/آموزش-تهیه-پارمزان-بادمجان-خوشمزه-و-عا/ آموزش تهیه پارمزان بادمجان خوشمزه و عالی. غذای خوشمزه از دیار غرب که می تواند برای ما طعمی تازه و خاص داشته باشد. پارمزان بادمجان را حتما امتحان کنید چون خوشمزه است. طرز تهیه اِگپلَنت پارمزان ، یک غذای خوشمزه با بادمجان - پرشین وی persianv.com/.../طرز-تهیه-اِگپلَنت-پارمزان-،-یک-غذای-خوش.html‎Cached15 سپتامبر 2016 ... طرز تهیه نان بستنی یک دسر عالی برای تابستانتان. تاریخ نشر :پنجشنبه 15 ... طرز تهیه اِگپلَنت پارمزان ، یک غذای خوشمزه با بادمجان ... برچسب ها: اِگپلَنت پارمزان, اِگپلَنت پارمزان خوشمزه, طرز تهیه اِگپلَنت پارمزان. مطالب مرتبط: ... میهن مگ - پارمزان بادمجان (ایتالیایی) https://mihanmag.com/post/.../پارمزان_بادمجان_(ایتالیایی)‎Cached24 مه 2017 ... بادمجان پارمسان (ایتالیایی) پنیر پارمزان بادمجان غذایی خوشمزه به ... زینت بخش میز مهمانیهای شما باشه میتونه غذایی عالی برای یک روز عادی در کنار خانواده باشه. ... g شکر 1/2 S G روش تهیه:برای اولین بار پس از badman شستن از درازا ... پارمزان بادمجان (ایتالیایی) - غذاهای اروپایی - صفحه خانگی qka.ir/ashpazi/europefood1/parmzan_badmjan_italyiy.html پارمزان بادمجان طرز تهیه پارمزان بادمجان , انواع پخت بادمجان , پخت انواع غذا با بادمجان , پخت غذاهای ... شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی ... پارمزان بادمجان غذایی خوشمزه است و همانطور که میتونه زینت بخش میز مهمانیهای شما باشه میتونه غذایی عالی برای یک روز عادی در کنار خانواده باشه. طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان - نمناک namnak.com/گوشت-بره-پوره-بادمجان.p16902‎Cached Rating: 5 - 2 reviews - 3 hr 15 min نمناک آشپزخانه نمناکغذاهای خارجی طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان ... گوشت لذیذ بره به همراه پوره بادمجان کبابی است که یک غذای خوشمزه و عالی ترکی است. ... بادمجان ها، پنیر پارمزان، آب لیمو و نمک را در سس بریزید و آن ها را باهم مخلوط کنید. گوشت ها را ... طرز تهیه بورک بادمجان کبابى - مجله تصویر زندگی www.tasvirezendegi.com/طرز-تهیه-بورک-بادمجان-کبابى/‎Cachedطرز تهیه بورک بادمجان کبابى,بورک,بادمجان, بادمجان کبابى, بورک بادمجان, روش تهیه بورک بادمجان کبابی, دستور تهیه بورک بادمجان کبابی, دستور پخت بورک ...