[ad_1]
برنج قوت غالب کشورهای آسیایی از ایران گرفته تا هند، اندونزی و ژاپن را تشکیل میدهد و این همان عامل چاقی آسیاییهاست.
برنج قوت غالب کشورهای آسیایی از ایران گرفته تا هند، اندونزی و ژاپن را تشکیل میدهد و این همان عامل چاقی آسیاییهاست. با کمی دقت موشکافانه هم میتوانیم متوجه اندام نامتناسب و فربه آنها در مقایسه با کشورهای اروپایی و آفریقایی شویم.
بیشتر آسیاییها در نواحی شکم و ران چاق هستند و علت آن هم عادت نداشتن به ورزش و مصرف بیرویه غذاهای نشاستهای اســت.
اما اروپاییها، اندامی کشیده، ورزیده و متناسب دارند و قوت غالب آنها را مواد پروتئینی کمچرب تشکیل میدهد و خطر ابتلا به انواع بیماریهای غیرواگیر در آنها کمتر اســت. چرا؟ چون ورزش میکنند و تغذیه مناسب و کنترلشده دارند.
اگر به محتوای بشقاب غذای آنها دقت کرده باشید، اغلب یک تکه متوسط گوشت همراه مقداری کلم بروکلی، هویج و ذرتپخته و چند برش کوچک نان به اندازه یک کف دست در آن دیده میشود.
در واقع آنها شکم خود را با مواد پروتئینی پر میکنند و اگر هم سیر نشوند به میوهجات و سبزیهای آبپز روی میآورند که هم فیبری و سیرکننده اســت و هم به دفع سموم و رفع یبوست کمک میکند.
مهمتر آنکه سرشار از موادمغذی قابل جذب بوده و کالری کمتری دارد. اما ایرانیها، اگر یک بشقاب پرهم برنج بخورند بنا به عادت نان را هم قاتق آن میکنند. موادی نشاستهای که جز اضافهوزن و افزایش سریع قند و چربی خون منفعت زیادی ندارند.
برنج را کته کنید نه چلو!
اغلب خانوادهها از کارشناسان و متخصصان علوم تغذیه میپرسند اگر برنج را آبکش کنند ازمیزان نشاسته آن کاسته میشود؟ آیا تهدیگ به دلیل آنکه برشته و نشاسته آن خشک میشود، غذایی کمکالری و رژیمی به شمار میرود؟
حال باید بگوییم برخلاف تصورعامه که بر اثر شستن زیاد یا آبکش برنج آب شیری رنگی که از آن خارج میشود همان مواد نشاستهای موجود در برنج اســت و با خروج آن این محصول کمکالری میشود، این موضوع واقعیت ندارد. باید بدانید ساختار دانه برنج نشاستهای اســت و تا وقتی دانهها به چشم آیند حاوی نشاسته بوده و مصرف بیش از حد آن چاقکننده اســت.
مهمتر آنکه شستن زیاد و آبکشکردن برنج به میزان زیادی از فیبر و ویتامینهای گروه B آن میکاهد و محصول را در مقایسه با برنج کته کمارزشتر میکند.
خوب اســت بدانید مقدار این ویتامینها در حین شستن دو درصد افت کرده و اگر آب پخت دور ریخته شود به حداکثر مقدار افت یعنی ۱۰ درصد میرسد.
به همین دلیل برای حفظ ریزمغذیهای برنج توصیه میشود آن را به صورت کته پخته و هرگز آبکش نکنید. در مورد تهدیگ برنج هم، خشک و برشتهشدن آن باعث کاهش مواد نشاستهایش نمیشود و مهمتر آنکه درصد زیادی از روغن غذا در تهدیگ نفوذ کرده و آن را پرچرب و پرکالریتر از پلو میکند.
مجله آشپزی مثبت
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع برنج دودی بخوریم یا نخوریم؟آیا نحوه ی نگهداری و طبخ برنج دودی یا برنج معمولی متفاوت است؟ خیر تفاوتی نداردهمه فوت و فن های پخت برنج کدبانوی ایرانیهمهفوتوفنهایپختبرنجوقتی یک خانم خانه می تواند ادعا کند یک کدبانو و آشپز واقعی است که بتواند برنج را به دم کردن برنج برنج را بدون روغن هم می توان دم انداخت لازم است برنج را کمی زنده تر بردارید و بجای طرز پخت کته طرز تهیه کتهطرز پخت کتهطرز تهیه کته گوجهطرز تهیه کته کبابیطرز تهیه کته کبابطرز باقالی پلو با ماهیچه سرآشپزمواد لازم برنج پیمانه باقالی پیمانه شوید پیمانه ماهیچه گوسفندی یک کیلو پیاز سبوس برنج باصرسبوس برنجفروش سبوس برنجخرید سبوس برنج خانه برنج شناسی بیوگرافی برنج خواص برنج تولیدخون ازبرنج برنج قهوه ای دشمن سرطان طرز تهیه مرصع پلو با مخلفاتپرشین پرشیاطرز تهیه مرصع پلو با مخلفات بچه که بودم، وقتی مادرم مرصع پلو می پخت، هر کاری می کردم زرشک پلو با مرغ خوراکزرشکپلوبامرغبهترین دستور آموزش زرشک پلو با مرغ دسامبر بظ سلام شما اب برنج رو که باهش فوت کوزه گری نکات ریز خانه داری آرشیو روزمنو پخت برنج برای خانم های کارمند خانم هایی که بیرون ازخانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه آشپزی رنگین عکس و تزئین انواع دسر شیرینی ژله پودینگ ، بستنی و حلوا عکس و تزئین غذای نوزادان
لینک منبع :برنج آبکش بهتر اســت یا کته
برنج آبکش بهتر است یا کته؟ - تبیان
article.tebyan.net/232074/برنج-آبکش-بهتر-است-یا-کته-Cached23 دسامبر 2012 ... اغلب خانوادهها از کارشناسان و متخصصان علوم تغذیه میپرسند اگر برنج را آبکش
کنند از میزان نشاسته آن کاسته میشود؟
چرا برنج کته بهتر از آبکش است؟ - تبیان
article.tebyan.net/292583/چرا-برنج-کته-بهتر-از-آبکش-است-Cachedچرا برنج کته بهتر از آبکش است؟ ... از سوی دیگر، گرچه اندیسگلایسمی برنج کته
یا آبکششده تفاوتی ندارند، اما وقتی موادغذایی حاوی کربوهیدرات مانند برنج در اثر ...
برنج آبکش شده یا کته؛ بالاخره کدام بهتر است؟ - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/.../برنج-آبکش-شده-یا-کته-بالاخره-کدام-بهتر-استCached5 سپتامبر 2016 ... یک متخصص تغذیه در پاسخ به این سوال که "برنج کته بهتر است یا آبکش شده؟"
توضیحاتی را ارائه کرده است که در این مطلب میتوانید آنها را مطالعه ...
برنج آبکش شده یا کته؛ کدام بهتر است؟ - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/.../برنج-آبکش-شده-یا-کته؛-کدام-بهتر-است-Cached5 سپتامبر 2016 ... یک متخصص تغذیه در پاسخ به این سوال که "برنج کته بهتر است یا آبکش شده؟"
گفت:ویتامینهای B1 موجود در برنج که به تیامین معروفند، ویتامینهای ...
برنج آبکش بهتر است یا کته؟ - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/.../برنج-آبکش-بهتر-است-یا-کته-Cached
Similar14 جولای 2015 ... یک متخصص طب سنتی گفت: برنج مولد خلط صالح است و دارای ارزش غذایی بالایی
است و بهتر است که برنج آبکش شود چرا که برنج در آب گرم زمانی ...
برنج آبکش بهتر است یا کته؟ - پایگاه اینترنتی آلورشاپ
alvershop.com/education.../1087-برنج-آبکش-بهتر-است-یا-کته؟Cachedدر واقع بعد از نان، برنج قوت غالب کشورهای آسیایی از ایران گرفته تا هند، اندونزی و
ژاپن را تشکیل میدهد.
برنج آبکش بهتر است یا کته؟ - تکناز
www.taknaz.net/news_detail_29064.htmlCachedما آسیاییها علاقه عجیبی به مصرف برنج داریم در واقع بعد از نان، برنج قوت غالب
کشورهای آسیایی از ایرا برنج آبکش بهتر است یا کته؟
برنج آبکش بهتر است یا کته؟ « بهداشت و تغذیه - یک دوست دات کام
www.1doost.com/Post-10836.htmCached
Similar26 دسامبر 2012 ... حال باید بگوییم برخلاف تصور عامه که بر اثر شستن زیاد یا آبکش برنج آب شیری
رنگی که از آن خارج می شود همان مواد نشاسته ای موجود در برنج است و ...
برنج کته بهتره یا آبکش ؟ و پاسخ • مجله پزشکی آسان طب
asanteb.com/29791/برنج-کته-بهتره-یا-آبکش-؟-و-پاسخ.htmlCachedبرنج کته بهتره یا آبکش ؟ ، خیلیا فکر میکنن برنج ابکش دیگه کالری نداره و
برای اضافه وزن مشکلساز نیست . اما به گزارش یه متخصص تغذیه برنج ابکش
نشاسته ...
برنج کته سالم تر از آبکش - بیتوته
www.beytoote.com/health/nutrition/brazen-whole.htmlCached
Similarبرخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می برد و ... این
تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج در درون دانه های برنج قراردارد و ...
ویتامین B۱۲ یا تیامین درپوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج ....
مشاوره خانواده · تست روانشناسی · روانشناسی زناشویی · روانشناسی کودکان · برای
زندگی بهتر ...
پنجشنبه 12 مرداد 1396 ساعت 20:34