وی گفت: در اواخر هفته به خصوص در فصل صعود به کوه و در تابستان حدود ۵۰۰ تا هزار نفر کوهنورد در حوالی بارگاه سوم حضور پیدا کرده و ۵۰ قاطر روزی سه مرتبه وسایل و بارکوهنوردان را جابه جا می کنند. ما در این ایام شاهد تردد قاطران در دامنه جنوبی دماوند هستیم. آلودگی وسیع، حجم زباله به جای مانده از کوهنوردان به حدی زشت و زیاد است که گردشگران خارجی رغبتی به حضور در این مکان نمی بینند.
عقدایی بیان کرد: حتی قاطرهای موجود نمی توانند زباله ها را از آن سمت جمع آوری کرده و پایین بیاورند به همین دلیل زباله ها تلنبار می شود و فضای بد و زشتی را به وجود می آورد. توالت های جنوبی ساخته شده مصیبت دیگری است هر بار صف طولانی از افراد منتظر رفتن به توالت هستند زمین اطراف چاهها یخ زده است و فاضلاب را جذب نمی کند. به همین دلیل چاهها پس می زند و چون آن منطقه شیب دار است فاضلاب توالت ها در فاصله سه متر، از زمین بیرون می زند. و چشمه های بد بو در کنار جویبارهای فاضلاب را در بارگاه سوم به وجود می آورد.
این طبیعتگرد گفت: توریست های خارجی معمولا در کوه آرامش نمی بینند چون با ازدحام جمعیت و چنین مناظری رو به رو می شوند. در بارگاه سوم که حدود ۵۰۰ نفر حضور دارند دیگر هیچ فضای اختصاصی نمی شود پیدا کرد. معمولا در تورهای گردشگری سعی می شود وقتی برای صعود به دماوند می رویم تنها یک شب در بارگاه سوم حضور پیدا کنیم. درصورتی که استاندارد اقامت در کوهنوردی و در ارتفاع چهار هزار و ۳۰۰ متری سه شب اقامت است تا بدن آمادگی لازم را برای صعود داشته باشد این منطقه گردشگری به حدی تخریب شده که رد فرسایش کوه را می توان از کیلومترها آن طرف تر هم دید.
لازم به ذکر است پیش از این قرار بوده که کوه دماوند به عنوان میراث طبیعی ایران در فهرست یونسکو ثبت جهانی شود.