مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کدام آجیل برای کدام بیمار؟

[ad_1]

مغزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست.

- ترجمه ندا احمدلو: مغزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست.

شاید مقایسه بین انواع مغزها چندان درست نباشد، چرا که تقریبا تمام آنها دارای ارزش غذایی مشابهی هستند و همگی می توانند در حجم مساوی، مقادیر نسبتا برابری از منیزیم، سلنیوم، چربی های غیراشباع، منگز، روی، آهن و پروتئین را به بدن برسانند.

 با این حال، کم و زیاد شدن برخی از این ترکیب ها می تواند باعث خاص شدن یکی از آنها شود. در مطلب پیش رو، مواد مغذی هر یک از اجزای آجیل با یکدیگر مقایسه شده اند تا بتوان به یک رتبه بندی نسبی بین مغزها پرداخت.
 

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

گردو، بادام زمینی و پسته؛ کاهنده کلسترول خون

تمام مغزها حاوی حجم بالایی از اسیدهای تک و چندزنجیره ای غیراشباع هستند. بنابراین، می توانند نقش برجسته ای در کاهش چربی بد خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) داشتهب اشند.

از طرف دیگر، تحقیقات نشان می دهند مصرف منظم و روزانه مغزهای خام و تازه، می تواند حدود 20-9 درصد سطح کلسترول خون را کاهش دهد.

 بین مغزهای مختلف، گردو، بادام زمینی و پسته حاوی اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری هستند و می توانند تاثیر برجسته تریدر کاهش سطح کلسترول خون داشته باشند. بعد از این 3 مغز، بادام در رتبه دوم و فندق هم در رتبه سوم مغزهای کاهنده کلسترول خون قرار می گیرند.

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

بادام برای فشارخونی ها

بادام بین مغزهای مختلف، تقریبا دارای بالاترین حجم از منیزیم اسـت. درواقع و برخلاف باور بسیاری از مردم، منیزیم موجود در گردو هم بیشتر اسـت. به طوری که حدود 67 درصد منیزیم در هر 100 گرم بادام وجود دارد.

 از آنجایی که نقش این ماده معدنی در پیشگیری ار بروز بیماری ها، سکته قلبی و تنظیم فشار خون به اثبات رسیده، مصرف روزانه 5 تا 8 بادام خام می تواند با کاهش گرفتگی عروق و تسهیل گردش خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

 علاوه بر این، منیزیم موجود در بادام می تواند با تنظیم قند خون، خطر ابتلا به دیابت را هم 20- 15 درصد کاهش دهد.

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

گردو برای بیماران قلبی و مغزی

بین مغزهای مختلف، گردو تنهامغزی اسـت که مصرف آن را معادل با مصرف ماهی برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 دانسته اند. تقریبا هر 3-2 گردوی درسته، به اندازه حدود 200 گرم گوشت ماهی، امگا 3 دارد. در یک چهارم فنجان از گردو، 2.7 گرم امگا 3 را در خود جای داده اسـت.

از این رو، انعطاف عروق ناشی از مصرف گردو می تواند به گردش خون بهتر و حفظ سلامت قلب و عروق منجر شود. ضمن اینکه امگا 3 موجود در گردو که تنها در این مغز مغذی وجود دارد، می تواند از ابتلا به زوال عقل هم پیشگیری کند.

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

بادام زمینی برای کم خون ها

آهن غیرهِم و فولات فراوان موجود در بادام زمینی، باعث شده این مغز مغذی به یکی از بهترین خوراکی ها برای افراد کم خون تبدیل شود. بادام زمینی، حجم مناسبی از منیزیم و ویتامین B6 را هم در خود جای داده و از این رو می تواند به جذب بهتر آهن در بدن افراد مختلف، مخصوصا مبتلایان به کم خونی کمک کند.

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

بادام هندی برای آقایان

آنچه که بادام هندی را از سایر مغزها متمایز می کند، سلنیوم فراوان موجود در آن اسـت. محققان دریافته اند مصرف روزانه 10 بادام هندی خام می تواند حدود 55 میکروگرم سلنیوم به بدن برساند و خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا حد قابل قبولی کاهش دهد. بد نیست بدانید مردان بالغ به دریافت روزانه 200 میکروگرم سلنیوم در طول روز نیاز دارند.

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

بادام برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند

تمام مغزها و دانه ها به دلیل چربی فراوانی که دارند، حجم بالایی از کالری را در وزن پایین به بدن می راسنند اما حذف این خوراکی های مغذی، حتی برای رژیمی ها هم ممنوع اسـت و این افراد می توانند برای بهره بردن از خواص فراوان مغزها، مقدار محدودی از آنها را در برنامه میان وعده خود داشته باشند. بین مغزی های مختلف، بادام با تنها 160 کیلو کالری  در هر اونس (حدود 28 گرم)، تقریبا کمترین کالری را به بدن می رساند.

بادام هندی و پسته، در رتبه های دوم و سوم کم کالری های مغزها قرار دارند. فقط حواستان باشد اگر می خواهید کالری دریافتی از مغزها را کاهش دهید، حتما انواع خام آنها را انتخاب کنید. به علاوه، تحقیقات فراوانی نشان می دهند مصرف منظم بادام خام می تواند باعث افزایش میزان باکتری های مفید روده شود و سلامت دستگاه گوارش را تضمین کند.

پسته مناسب برای فشار، چربی و قند خون

لوتیین، بتاکاروتن و ویتامین E فراوان موجود در پسته باعث شده اند این مغز خوش طعم به یکی از بزرگ ترین دوستداران قلب تبدیل شود.

زمانی که ما 2 وعده پسته خام (هر وعده حدود 5 عدد) در طول روز مصرف می کنیم، فشار خون سیستولیک خود را پایین می آوریم و سطح کلسترول خونمان را هم تا حد قابل قبولی کاهش می دهیم. ضمن اینکه ترکیبات موجود در پسته با تنظیم ترشح انسولین در بدن، باعث حفظ تعادل قند خون هم می شوند.

تخمه کدو برای مردان

تخمه کدو هم از اجزای پرطرفدار آجیل عید اسـت که حجم بالایی از روی را در خود جای داده اسـت. از این رو، مصرف آن می تواند از ابتلا به سرطان پروستات پیشگیری کند. به علاوه، چربی ها و آنتی اکسیدان های فراوان موجود در تخمه کدو هم می توانند کمک بزرگی به درمان بزرگی خوش خیم پروستات کنند.

کدام آجیل برای کدام بیمار؟( اسلایدشو)

دانستنی های چهارگانه

1- بادام زمینی جزو مغزها تقسیم بندی نمب شود و در علم نباتات، در گروه بقولات و حبوبات جای می گیرد.

2- گردو، تنها مغز دارای امگا 3 اسـت.

3- سبزی پسته هم مانند سبزی کلم، از کلروفیل حاصل می شود و از اینرو، هم پسته و هم کلم سبز به اندازه یکدیگر به بدن آنتی اسکیدان می رسانند. رنگدانه های سبز موجود در کلم و پسته، به یک اندازه می توانند باعث حفظ سلامت قلب شوند و از ابتلا به سرطان ریه هم پیشگیری کنند.

4 - فندق، تنها مغز حاوی ویتامین C اسـت، البته نوع تازه اش، بنابراین مصرف آن همراه با غذاهای گوشتی می تواند به جذب بهتر آهن موجود در پروتئین های حیوانی کمک کند.

 

 

منبع :هفته نامه سلامت

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید

شبکه خبری زمان http://www.zamannews.ir/

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


غزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های ... از آنجایی که نقش این ماده معدنی در پیشگیری ار بروز بیماری ها، سکته قلبی و ...10 جولای 2016 ... غزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست.کدام آجیل برای کدام بیمار؟ شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>غزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست.غزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست.27 آوريل 2016 ... کدام آجیل را کدام بیمار مصرف کند؟ جام نیوز: رنگ دانه های سبز موجود در پسته می تواند باعث حفظ سلامت قلب شوند. شاید مقایسه بین انواع مغزها چندان ...30 مارس 2016 ... زندگی:کدام آجیل برای کدام بیمار؟ کد مطلب : 192925 خشکبار آجیل، از جدانشدنی، و دوست مهمانی عید ما هاست. گزارش حم ، مقایسه انواع چندان نباشد، که ...اولا آجیل ها پر انرژی بوده و مصرف بیش از حد آن موجب چاقی و تشدید مشکلات خواهد شد. دوما نمک موجود در آجیل موجب افزایش فشار خون می شود و زمینه تشدید بیماری فشار خون ...25 مارس 2016 ... هفته سلامت - ترجمه ندا احمدلو: مغزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست.در نتیجه آجیل مغزشده نه تنها در تماس مستقیم با گرد وغبارهوا و میکروب های بیماری زا قرار دارد بلکه اگر تحت عملیات پررطوبت پوست گیری یا در محیط مرطوب نگهداری ...25 مارس 2016 ... رشت رویایی- مغزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوستداشتنی مهمانیهای عید نوروز ما ایرانیهاست. شاید مقایسه بین انواع ...


کلماتی برای این موضوع

چرا و چه‌قدر آجیل بخوریم؟ افراط در مصرف مغز دانه های گیاهی باعث افزایش وزن شده و برای افراد چاق پیشنهاد نمی‌شود آجیل و دانه های روغنی ٥ دلیل خوب برای خوردن تخم شربتی اینفوگرافی در این اینفوگرافی ٥ دلیل خوب برای مصرف خواص انواع تخمه کدام نوعش سالم تر است خواص انواع تخمه ، انواع تخمه ، خواص انواع تخمه کدام نوعش سالم تر است استفاده از مکمل ها برای کنترل قندخوناستفاده از مکمل ها برای کنترل قندخون هیچ قرص جادویی وجود ندارد که بتوان با آن مشکلات بیماری غیر واگیر پزشکان ایراندر بسیاری از موارد نفخ معده با رعایت رژیم غذایی متعادل و سالم برطرف می شود اما اگر این اس ام اس تبریک عید نوروز،آموزش تزیین سفره هفت …نوروز،عید نوروز،سفره هفت سینتبریک سال نو،،سبزه عید نوروزپیام تبریک سال نو،اس ام کلینیک پوست و مو ، لیزر ، زیبایی و لاغری ایرانیان …زیبایی شما در خون شماست پیش گفتار یک روش نسبتا نوین و بنیادین سلول های درمانی در برنامه غذای کمکیاگه بخونید حتما دعام میکنید برای شروع غذای کمکی چه سنی مناسب است چرا؟ پایان شش ماهگی یعنی روز بعد از تولد بهترین اس ام اس برای همهیاد باد آن روزگاران یاد باد اس ام اس و متن تبریک عید غدیر اس ام اس و متن تبریک عید دهان ودندانهرکسی دوست دارد همیشه دهان خوشبویی داشته باشد از آنجا که این قضیه برای بیشتر افراد



لینک منبع :کدام آجیل برای کدام بیمار؟

کدام آجیل برای کدام بیمار؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/308804/کدام-آجیل-برای-کدام-بیمار‎Cached25 مارس 2016 ... غزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست. کدام آجیل برای کدام بیمار ؟ - بیتوته www.beytoote.com/health/nutrition/nuts-which1-patient.html‎Cachedگرفتگی عروق بیماری های قلبی کم خونی سرطان پروستات , سرطان ریه , تغذیه سالم , خواص آجیل ها , مواد مغذی , کلسترول خون , سکته قلبی , کدام آجیل برای کدام بیمار مناسب است؟ - ملیت | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/36847425 22 آوریل 2017 ... کدام آجیل برای کدام بیمار مناسب است؟ ... 14 - خوردن آجیل از قبیل: بادام، کشمش، فندق ، گردو و نخودچی که سرشار از منیزیم است، به یادگیری کمک می ... تغذیه/ کدام آجیل برای کدام بیمار مناسب است؟ - آخرین خبر - تی نیوز tnews.ir/news/2f1484097155.html 21 آوریل 2017 ... در مطلب پیش رو، مواد مغذی هر یک از اجزای آجیل با یکدیگر مقایسه شده اند تا بتوان به یک رتبه بندی نسبی بین مغزها پرداخت. گردو، بادام زمینی و ... قلب | مصرف آجیل دربیماران قلبی : galb.ir/archives/1337‎Cached Similarاولا آجیل ها پر انر‍ی بوده و مصرف بیش از حد آن موجب چاقی و تشدید مشکلات خواهد شد. دوما نمک موجود در آجیل موجب افزایش فشار خون می شود و زمینه تشدید بیماری فشار خون ... کدام آجیل برای کدام بیمار؟ - هشتگ 8tag.ir/news/8708375724823488076-2839795870096387095‎Cached4 آوریل 2017 ... خبرگزاری آریا - کدام آجیل برای کدام بیمار؟ رنگدانه های سبز موجود در پسته می تواند باعث حفظ سلامت قلب شوند شاید مقایسه بین انواع مغزها چندان ... توصیه مرکز تحقیقات دیابت به بیماران دیابتی؛
آجیل بخورید، اما ... markazi.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID...‎Cached Similarمتخصصان تغذیه با تاکید بر مصرف محدود آجیل و خوراکی در ایام نوروز بویژه در بیماران دیابتی توصیه کردند: این افراد می توانند آجیل خام، کم نمک و با رعایت میزان و ... کدام آجیل برای کدام بیمار؟ - برترینها - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/1458887460431478 غزها، خشکبار یا آجیل، یکی از اجزای جدانشدنی، گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست. - برترینها. مضرات مصرف آجیل در بیماران قلبی - الو دکتر https://www.alodoctor.ir/.../مضرات-مصرف-آجیل-در-بیماران-قلبی‎Cached6 مارس 2016 ... دوما نمک موجود در آجیل موجب افزایش فشار خون می شود و زمینه تشدید بیماری فشار خون بالا و عدم کنترل فشار خون با داروهای مصرفی معمول و روزانه بیمار ... 4 نوع آجیل که خوردن آنها خطر بیماری های قلبی را ا - روزنامه نوآوران noavarannews.com/hygiene-and-life/.../1469435190.707632‎Cached Rating: 100% - 1 vote بر اساس شواهد تحقیقات، انواع آجیل یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بسیاری از مطالعات بالینی جدید ... با خوردن آجیل خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید.