مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی

[ad_1]
مفیدستان:

نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی

نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی 

خوردن نودل به دلیل حاضر آماده بودن و همچنین طعم خوب بسیار پرطرفدار است. اما باید بدانید که  این ماده خوراکی محبوب ضررهای نیز دارد. نودل‌های فوری ارزش غذایی ندارند. تمام جوانب نودل‌های فوری از ترکیبات اولیه تا مواد نگه‌دارنده، برای سلامتی مضر است.

 

نودل‌ نخورید!
برخلاف تصور عموم مردم که معتقدند با اضافه کردن سبزیجات به نودل ارزش غذایی آن را افزایش می‌دهند، این کار باعث نمی‌شود ضرر نودل کاهش یابد یا به غذای سالمی تبدیل شود.در ادامه به برخی از دلایلی که نشان می‌دهند نودل‌های فوری مضر هستند، اشاره کرده‌ایم.

 

۱. نودل‌ها حاوی مواد نگه‌دارنده مضر هستند
نگه‌دارنده‌هایی به نام BHA و TBHQ اصلی‌ترین مواد نگه‌دارنده‌ای هستند که به نودل‌های فوری اضافه می‌شوند تا از ترشیدگی آن‌ها پیشگیری کند.BHA ماندگاری نودل را ۲ برابر و TBHQ ماندگاری آن را ۳ برابر می‌کند. اگرچه سازمان غذا و داروی آمریکا کاربرد میزان متوسطی از TBHQ را تأیید می‌کند؛ اما اگر نودل مدت زیادی در معرض مواد نگه‌دارنده بماند، سرطان‌زا می‌شود.

 

همچنین BHA در فهرست مواد شیمیایی است که در عملکرد غدد درون‌ریز اختلال ایجاد می‌کند. سیستم غدد درون‌ریز مسئول تولید و تنظیم هورمون‌ها است.

 

۲. به راحتی هضم نمی‌شوند
 به گزارش پارس ناز این مورد بیشتر از چیزی که فکرش را می‌کنید، مضر است. محققان بیمارستان ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی دستگاه گوارشی در عرض ۳۲ ساعت استفاده کردند. در این ویدئو، معده به شدت کار می‌کرد و مدام منقبض و منبسط می‌شد تا نودل را تجزیه کند. نودل‌ها مدت درازی به صورت هضم‌نشده باقی ماندند و فشار زیادی به دستگاه گوارشی وارد کردند.

 

علاوه بر این، ماندن درازمدت نودل‌ها در دستگاه گوارشی بدین معنی است که بیش‌ازاندازه در معرض مواد شیمیایی و مواد نگه‌دارنده که سرطان‌زا هستند، قرار می‌گیرید. این امر منجر به بروز آسم، اضطراب و اسهال می‌شود و بر روی اندام‌های تولیدمثل و کبد تأثیر منفی می‌گذارد.

 

۳. احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد
سندرم متابولیک به عنوان گروهی از علائم که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته و دیابت را افزایش می‌دهند، تعریف می‌شود. طبق یک تحقیق، زنانی که ۲ الی ۳ بار در هفته نودل مصرف می‌کنند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می‌شوند. همچنین در فرآیند ساخت بیشتر نودل‌ها از سرخ کردن در روغن استفاده می‌شود که باعث می‌شود نودل در معرض چربی روغن قرار بگیرد که یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی محسوب می‌شود.

 

۴. سرشار از چربی‌های اشباع‌شده هستند

مصرف تمام انواع چربی‌ها احتمال ابتلا به چاقی مفرط را افزایش می‌دهد؛ اما چربی‌های اشباع‌شده بیشتر مضر هستند؛ زیرا کلسترول مضر را افزایش داده و منجر به بروز بیماری‌های قلبی می‌شوند.

 

۵. سرشار از نمک هستند
نمک باعث بهبود مزه غذاها می‌شود؛ اما میزان بیش‌ازحد نمک برای سلامتی مضر است. نودل‌های فوری نیز سرشار از نمک و در نتیجه سدیم هستند. مصرف سدیم بیش‌ازاندازه با فشارخون بالا، بیماری‌های قلبی، ایست قلبی و سکته ارتباط دارد.

 

۶. از آرد تصفیه‌شده تهیه شده‌اند
نودل‌های فوری از آرد سفید تهیه شده‌اند. در نتیجه کربوهیدرات بدون ارزش غذایی هستند که قند خون را افزایش داده و احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. مصرف بیش‌ازحد نودل باعث افزایش قند خون می‌شود. بدن به تدریج قند را به چربی تبدیل کرده و آن را برای بعد ذخیره می‌کند. این امر منجر به بروز چاقی مفرط می‌شود.

 

۷. حاوی مواد سمی است
بیشتر نودل‌ها در فرآیند تولید از مرحله سرخ کردن عبور می‌کنند. از آنجا که روغن مورداستفاده در این مرحله دائماً عوض نمی‌شود یا درست نگهداری نمی‌شود، عوامل اکسیداسیون در روغن ایجاد می‌شوند. این عوامل به تدریج باعث جذب مواد سمی می‌شود که به همراه روغن فاسد و چربی به بسته‌بندی‌ها وارد می‌شود. این مواد سمی باعث بروز مسمومیت می‌شوند.

 

۸. حاوی طعم‌افزای چینی هستند
این موضوع در مورد برخی مارک‌ها صادق است. مصرف درازمدت طعم‌افزای چینی باعث افزایش بیش‌ازاندازه وزن می‌شود. همچنین افرادی که به صورت مدام از این نوع نودل‌ها استفاده می‌کنند، دچار سردرد، کرختی دهان و گردن، درد قفسه سینه، تعریق بیش‌ازحد و گرگفتگی می‌شوند.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

غذاهای کم کالری برای لاغر شدن کالری کمتر بگیرید …از کالری و ارزش تغذیه ای سالاد چه میدانید محاسبه کالری مواد غذایی کم کالری ترین و هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانیدهرآنچهدربارهقورمهقورمه‌سبزی بوی وطن می‌دهد، بوی ایران، بوی کوچه پس‌کوچه‌های کاهگلی و درشکه و کوچه غذاهای کم کالری برای لاغر شدن کالری کمتر بگیرید آکا کالری سوزی با کمک مواد خوراکی آیا ذرت کالری زیادی دارد؟ سبزیجات سیرکننده با کالری کم شیر و هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید هرآنچهدرباره قورمه‌سبزی بوی وطن می‌دهد، بوی ایران، بوی کوچه پس‌کوچه‌های کاهگلی و درشکه و کوچه‌باغ



لینک منبع :نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی

مضراتی که نودل‌ دارد - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/211302_مضراتی-که-نودل‌-دارد.html/‎Cached27 ژانویه 2017 ... نودل‌ها حاوی مواد نگه‌دارنده مضر هستند ... ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی دستگاه گوارشی در عرض ۳۲ ساعت استفاده کردند. نودل‌ نخورید! www.fardanews.com/fa/news/619777/نودل‌-نخورید‎Cached26 ژانویه 2017 ... نودل‌ها حاوی مواد نگه‌دارنده مضر هستند ... ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی دستگاه گوارشی در عرض ۳۲ ساعت استفاده کردند. نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی - پارس ناز www.parsnaz.com/نودل-حاوی-مواد-مضر-سیستم-گوارشی.html‎Cachedنودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی ،نودالیت و مشکلات گوارشی،نودل و مواد نگهدارنده،ضررهای مصرف نودالیت،نمک زیاد در نودالیت،مضرت خوردن نودل. نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی - آکا www.akairan.com/health/rijim.../news20175151739892907.html‎Cached15 مه 2017 ... نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی ،نودالیت و مشکلات گوارشی،نودل و مواد نگهدارنده،ضررهای مصرف نودالیت،نمک زیاد در نودالیت،مضرت خوردن ... نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی - نیوز پارسی newsparsi.com/نودل-حاوی-مواد-مضر-برای-سیستم-گوارشی-847451.html‎Cachedنودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی خوردن نودل به دلیل حاضر آماده بودن و همچنین طعم خوب بسیار پرطرفدار است. اما باید بدانید که این ماده خوراکی محبوب ضررهای ... نودل حاوی مواد مضر برای سیستم گوارشی - مفیدستان mofidestan.ir/نودل-حاوی-مواد-مضر-برای-سیستم-گوارشی/‎Cachedپورتال اینترنتی,مطالب مفید,علمی,فناوری,دکوراسیون,گردشگری,سلامت,کسب و کار ,سبک زندگی,موفقیت,آشپزی,دانستنی,مجله,سایت,مفیدستان,تغذیه,آموزشی,پورتال ... افزایش سکته قلبی و سرطان با مصرف نودل - نمناک namnak.com/سرطان-با-مصرف-نودل.p20566‎Cachedمصرف نودل به ویژه برای کودک در حال رشد مضر است. ... سرطان:بسته بندی های نودل حاوی ماده ای به نام «استیروفوم» است که در ایجاد سرطان نقش دارد. ... سوء هاضمه: نودل در فرآیند هضم و جذب سیستم گوارشی تداخل ایجاد می کند و مصرف مداوم ... از سفره های یکبار مصرفپنج نکته طلایی برای یک ازدواج موفقمصرف مواد قندی باعث افسردگی میشود. چرا بهتر است نودل نخوریم https://ashpazbashy.com/چرا-بهتر-است-نودل-نخوریم/‎Cached19 ژانویه 2017 ... ۱- نودل ‌ها حاوی مواد نگهدارنده مضر هستند ... از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی دستگاه گوارشی در عرض ۳۲ ساعت استفاده کردند. غذاهای دارای کالری منفی چه غذاهایی هستند؟ - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/.../غذاهای-دارای-کالری-منفی-چه-غذاهایی-هستند‎Cached Similar5 مارس 2013 ... غذاهای کالری منفی در حقیقت حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی، و نیز دیگر ... به علاوه، محتوای سلولزی این گیاهان به عملکرد دستگاه گوارشی کمک ... اینکه پیاز در میان مواد غذایی ضد سرطانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن طبقه بندی می شود. ... حتی نودل های برنج قهوه ای و نودل کینولا نیز دارای کالری زیادی می باشند. مضرات مصرف نودل چیست؟ - ناطقان | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/32468497 30 ژانویه 2017 ... چیزهایی مانند سموم و ذرات گوارش نشده مواد غذایی اجازه ورود به جریان خون را نمی دهند. ... نمی تواند مواد مغذی که از غذا می گیریم را بشکند و سیستم ایمنی مان را قوی کند. ... 1- بادام:بادام حاوی مواد ضد سرطان بسیار قوی و آنتی اکسیدان ها بعلاوه ...