[ad_1]
مفیدستان:
زمانی که صنعت قند متولد شد انواع شیرین کننده ها تولید شدند اما در پی آن انواع بیماری ها از جمله بیماری دیابت،بیماری قلب،بیماری چاقی به انسان منتقل شدند.
شیرین کننده های طبیعی
اگر بخواهیم از نظر سالم بودن به شیرین کننده ها نگاه کنیم قطعاً میدانیم که شیرین کننده های طبیعی منبع سالمی از قند میباشند که سالیان زیادی است مصرف میشوند. زمانی که صنعت قند متولد شد انواع شیرین کننده ها تولید شدند اما در پی آن انواع بیماری ها از جمله بیماری دیابت،بیماری قلب،بیماری چاقی به انسان منتقل شدند. شیرین کننده ها در چهار گروه اصلی طبیعی، مصنوعی، تصفیه شده و الکل های قندی طبقه بندی می شوند. شیرین کننده های طبیعی از سالم ترین منابع قندی هستند که تاریخچه مصرف طولانی دارند.
با تولد صنعت قند و تولید انواع تصفیه شده شیرین کننده ها مصرف این مواد افزایش یافت ولی گسترش بیماری های قلبی و عروقی،چاقی،دیابت و سایر اختلالات متابولیکی که به سبب ایجاد تغییرات گریز ناپذیر در شیوه زندگی انسان ها بروز یافته اند، موجب شد تا بشر به جایگزینی مواد شیرین کننده مصنوعی روی بیاورد. این مواد انرژی زیادی تولید نمی کنند و برخی از آن ها بدون آن که وارد روند سوخت و سازبدن شوند دفع می گردند.

تولید این مواد امکان تهیه نوشابه ها،شکلاتها و مرباهای رژیمی را برای مصرف بیماران دیابتی و افراد چاق فراهم آورده ولی در بحث مصرف این مواد، مسئله خطرات احتمالی آن ها در سلامتی انسان نیز مورد توجه بوده است. این مواد باید پس از تایید و تصویب کاربرد در مواد غذایی به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده شوند.
انواع شیرین کننده های طبیعی
آماساک
یک شیرین کننده طبیعی ژاپنی است که از تخمیربرنج قهوه ای شیرین به دست می آید.
این نوشیدنی زود هضم برای تغذیه ورزشکاران استفاده شده و در پخت و پز و نانوایی نیز کاربرد دارد.
مالت جو
شیرین کننده ای سنگین و تیره رنگ است که از جو به دست می آید. طعم مالتی داشته
و به صورت پودر یا مایع عرضه می شود. این ماده به عنوان تنظیم کننده وضعیت روده استفاده شده و دیرهضم می باشد.
شربت برنج قهوه ای
شیرین کننده ای سنگین با طعمی ملایم است که از برنج قهوه ای تهیه می شود.
قند خرما
شیرین کننده ای پودری شکل است که از دانه های خشک خرما تهیه و عرضه می شود.
فروکتوز
تحت نام لوولوز و قند میوه نیز شناخته می شود.
میوه هابه طور معمول بین ۱ تا ۷ درصد فروکتوز دارند.
این قند ۴۰ درصد وزن خشک عسل را نیز تشکیل می دهد.
شیرینی این ماده پس از حل شدن در آب به سرعت کاهش می یابد.
وجود مقادیر زیاد فروکتوز در یک محصول موجب ایجاد طعم و مزه تند و سوزاننده می شود.
این قند بدون نیاز به انسولین متابولیزه شده و شیرین ترین قند ساده به حساب می آید.
متداول ترین منبع تهیه آن در اروپاکاسنیو سیب زمینی ترشی است.
به دلیل محلول بودن زیاد آن معمولا به صورت شربت غلیظ استفاده می شود.
شربت غلیظ میوه
از مخلوط شربت هایگلابی، انگور، آناناس و هلو به دست می آید و جهت افزایش طول عمر نگهداری آن، باید به صورت فریز شده نگهداری شود.
شفا آنلاین
انواع شیرین کننده های طبیعی را بشناسید!
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طبیعی ترین راه برای دوباره سفید شدن پوست را بشناسیدطبیعی ترین راه برای دوباره سفید شدن پوست پوست برنزه سکراب پوست لایهبرداری پوستاسید روش تقویت مو با بهترین تقویت کننده های طبیعی موروشتقویتموروش تقویت مو اگر از راه و روش طبیعی و البته تخصصی باشد بهترین و سریعترین نتیجه را در انواع عسل و خواص آن عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گلها جمعآوری شده و تغییر شکل رنگ موی زنانه سال ،انواع رنگ مو، رنگ جدید مو، …گالری عکس های مدل موی زنانه بلند اروپایی رنگ مو های جدید بهترین مدل رنگ مو زیتونی عروس مد ارایشعروس مد ارایش عروس مد ارایش اموزش ارایشگریمعکس لباس زنانهعکس کیف و کفش زنانهفرمول عسل طبیعی کوهستان،مرغوبترین عسل خالص ایران قیمت عسل های قیمت عسل های طبیعی کوهستان عسل کوهستان، نام تجاری انواع عسل های طبیعی است که تولیدی دکوراسیون با گل، دکوراسیون با گل طبیعی، …در این پست از سایت آکاایران برای شما جدیدترین دکوراسیون های با گل را آماده کرده ایم رنگ های طبیعی برای موی عروس ها نوعروسرنگ موی طبیعی برای خیلی از خانم ها اهمیت زیادی دارد، خصوصا حفظ و نگهداری آن اگر دنبال زیر و بم تشک های خوشخواب و انواع تشک در یک نگاه …زیر و بم تشک های خوشخواب و انواع تشک در یک نگاهتشک طبیمعرفی مراکز خرید و فروش تشک مردها را خوب بشناسید مردها را خوب بشناسید بی اعتمادی به همسرمردان همه کشورهاگوش دادن به حرفهای همسر طبیعی ترین راه برای دوباره سفید شدن پوست را بشناسید طبیعی ترین راه برای دوباره سفید شدن پوست پوست برنزه سکراب پوست لایهبرداری پوستاسید روی روش تقویت مو با بهترین تقویت کننده های طبیعی مو روشتقویتمو روش تقویت مو اگر از راه و روش طبیعی و البته تخصصی باشد بهترین و سریعترین نتیجه را در متوقف انواع عسل و خواص آن عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گلها جمعآوری شده و تغییر شکل می عروس مد ارایش عروس مد ارایش عروس مد ارایش اموزش ارایشگریمعکس لباس زنانهعکس کیف و کفش زنانهفرمول رنگ رنگ موی زنانه سال ،انواع رنگ مو، رنگ جدید مو، موهای رنگ گالری عکس های مدل موی زنانه بلند اروپایی رنگ مو های جدید بهترین مدل رنگ مو زیتونی تیره و عسل طبیعی کوهستان،مرغوبترین عسل خالص ایران قیمت عسل های قیمت عسل های طبیعی کوهستان عسل کوهستان، نام تجاری انواع عسل های طبیعی است که تولیدی دکوراسیون با گل، دکوراسیون با گل طبیعی، دکوراسیون با گل در این پست از سایت آکاایران برای شما جدیدترین دکوراسیون های با گل را آماده کرده ایم زیر و بم تشک های خوشخواب و انواع تشک در یک نگاهپرشین پرشیا زیر و بم تشک های خوشخواب و انواع تشک در یک نگاهتشک طبیمعرفی مراکز خرید و فروش تشک خوشخواب رنگ های طبیعی برای موی عروس ها نوعروس رنگ موی طبیعی برای خیلی از خانم ها اهمیت زیادی دارد، خصوصا حفظ و نگهداری آن اگر دنبال حفظ مردها را خوب بشناسید مردها را خوب بشناسید بی اعتمادی به همسرمردان همه کشورهاگوش دادن به حرفهای همسرقطع
لینک منبع :انواع شیرین کننده های طبیعی را بشناسید!
انواع شیرین کننده های طبیعی را بشناسید! - نیک صالحی
www.niksalehi.com/taghzie/انواع-شیرین-کننده-های-طبیعی.htmlCached23 ژانویه 2017 ... انواع شیرین کننده های طبیعی را بشناسید! زمانی که صنعت قند متولد شد انواع
شیرین کننده ها تولید شدند اما در پی آن انواع بیماری ها از جمله بیماری ...
انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی - شرکت رادیران شیمی
www.radiranchem.com/fa-IR/Article/Detail/105.aspxCached27 آگوست 2014 ... شیرین کننده ها در چهار گروه اصلی طبیعی، مصنوعی، تصفیه شده و الکل های قندی طبقه
بندی می شوند. شیرین کننده های طبیعی از سالم ترین منابع قندی ...
انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی - مرجع صنایع غذایی و کشاورزی ...
www.foodkeys.com/view/articles/details.aspx?id=41Cached
Similarشیرین کننده ها در چهار گروه اصلی طبیعی ، مصنوعی ، تصفیه شده و الکل های قندی
طبقه بندی می شوند.
شیرین کننده های طبیعی را بشناسید | ایران نیدز-نیازمندیهای مشاغل و ...
www.iranneeds.com/.../شیرین-کننده-های-طبیعی-را-بشناسید.aspxCachedاین مطلب شما را با 10 شیرین کننده طبیعی آشنا خواهد کرد که ممکن است نام آنها را روی
بسته ... از این شربت میتوان برای شیرین کردن انواع پنکیک و کرپ استفاده کرد.
موادغذایی سرطانزا را بشناسیم - موسسه خیریه بهنام دهش پور
https://behnamcharity.org.ir/موادغذایی-سرطانزا-بشناسیم/Cached22 مه 2017 ... موادغذایی سرطان زا را بشناسیم موسسه خیریه بهنام دهش پور ... طبق توصیه انجمن جهانی
تحقیقات سرطان از مصرف تمام انواع گوشتهای فرآوری شده از جمله ... است که عملکردی
مانند استروژن دارد و باعث برهم زدن عملکرد طبیعی هورمونی در بدن میشود. ... شیرین
کنندههای مصنوعی نیز مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا بسیار مضر ...
جایگزین های شکر را بیشتر بشناسیم - بلاگ - مزه ایرانی
blog.mazeirani.ir/جایگزین-های-شکر-را-بیشتر-بشناسیم/Cached10 ژانویه 2016 ... از جمله عوارض جانبی مصرف شکر عبارتند از انواع دیابت، پوسیدگی دندان ها، چاقی، ...
شیرین کننده های مصنوعی مثل آسپارتام، سوکرالوز، ساخارین و … ... جایگزین ها برای
شکر وجود دارد که به شیرین کننده های طبیعی معروفند و نسبت به ...
انواع شیرین کننده های طبیعی را بشناسید! - مجله خبری نیوزس
newzes.ir/search/?...%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09انواع+...
انواع شیرین کننده های طبیعی را بشناسید! جستجوی شما با کلمه " انواع شیرین
کننده های طبیعی را بشناسید! " نتیجه ایی نداشت.
نوشیدنی های مفید و مضر را بشناسید | Reza Varasteh Kia | Pulse ...
https://www.linkedin.com/.../7-نکته-برای-داشتن-پوستی-شاداب-و-سالم-reza-varasteh-kiaCached3 سپتامبر 2016 ... در صورتی که چیزی غیر از طعم دهنده های طبیعی و خود آب را بر روی برچسب بطری ...
میوه یکی از خوراکی های مفید و حاوی انواع ویتامین ها است. ... بسیاری از نوشیدنی های
ورزشی حاوی افزودنی ها و شیرین کننده های غیر طبیعی هستند که نه ...
اسراری ناگفته از شیرین کننده ها - سایت رسمی مجله غذا
www.ghazaa.com/.../3556-اسراری-ناگفته-از-شیرین-کننده-ها.htmlCachedشیرینکننده های طبیعی. این گروه از شیرینکنندهها از سالم ترین منابع قندی هستند
و در انواع مختلفی مانند فروکتوز، گلوکز، مالت جو، عسل، آماساک، شربت برنج ...
شیرین کننده های مصنوعی خطرناکتر از قند - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/.../شیرین-کننده-های-مصنوعی-خطرناکتر-از-قندCached21 نوامبر 2016 ... در واقع شیرین کننده های مصنوعی یک سری مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به
جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنیها مورد استفاده قرار ...
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 07:49