مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مغز ما به این کلمات حساس است!

[ad_1]
مفیدستان:

ساختار مغز چیست ساختار مغز چیست ,لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم بر روی زندگی‌شان تاثیر بگذارند. تا به حال به این فکر کرده‌اید کلماتی مانند “من نمی‌توانم ” ، “من نخواهم توانست” و “این واقعا سخت است” چقدر می‌توانند مضر باشند؟ پزشکان در دانشگاه توماس جفرسون […]

ساختار مغز چیست

ساختار مغز چیست ,لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم بر روی زندگی‌شان تاثیر بگذارند. تا به حال به این فکر کرده‌اید کلماتی مانند “من نمی‌توانم ” ، “من نخواهم توانست” و “این واقعا سخت است” چقدر می‌توانند مضر باشند؟

پزشکان در دانشگاه توماس جفرسون بر این باورند لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم بر روی زندگی‌شان تاثیر بگذارند. تا به حال به این فکر کرده‌اید کلماتی مانند “من نمی‌توانم ” ، “من نخواهم توانست” و “این واقعا سخت است” چقدر می‌توانند مضر باشند؟

استفاده بیش از حد از چنین واژه‌هایی می‌تواند ذهن و مغز شما را در مسیر اشتباهی کاملا تغییر دهد و دلایلش هم به این ترتیب است؛

واژه‌های مثبت بخش قدامی مغز را قدرت می‌بخشند

دکتر اندرو نیوبرگ و مارک روبرت والدمن، نگارنده کتاب تغییر زندگی به نام “کلمات می‌توانند ذهن شما را تغییر دهند” اینطور می‌نویسند: صرفا یک کلمه این قدرت را دارد که روی ژن تنظیم استرس روح و جسم تاثیر بگذارد.

در همین راستا با استفاده از لغات مثبت در زندگی روزانه‌مان در واقع باعث می‌شویم قسمت قدامی مغز با این واژه‌ها ورزش کند و تاثیرگذارتر باشد.

با تحریک فعالیت لوب فرونتال یا همان بخش قدامی مغز در حقیقت قسمتی از مغز را توسعه می‌دهید که مسئول گفتار واژه‌های درست و تفکیک آنها از نادرست‌هاست. و همچنین شما با توسعه این قسمت در واقع توانایی نادیده گرفتن پاسخ‌های اجتماعی غیر قابل قبول را بسط می‌دهید. در نتیجه استفاده متعدد از واژه‌های مثبت، قدرت کنترل زندگی و انتخاب‌هایتان را در دست خواهید گرفت.

کلمات منفی هورمون استرس را افزایش می‌دهند

حالا فکر می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد اگر ما بیش از حد از واژه‌های منفی استفاده کنیم؟ استفاده از کلمات منفی ،‌واکنش ترس را در ما فعال می‌کند که در نتیجه میزان هورمون استرس هم بالا می‌رود که برای این حالت آمیگدال (یک ساختار کوچک در مغز که مسئول کنترل احساسات شدید از جمله ترس ،‌خشم ، عشق و شادی و غیره است) مسئول است.

هر چقدر منفی بافی در یک فرد بیشتر باشد ، چه بخواهد و چه نخواهد هورمون‌های استرس بیشتری را در بدن خود فعال و روان می‌کند.

ساختار مغز چیست

ساختار مغز چیست

البته ممکن است این درست باشد که کمی استرس می‌تواند برای بدن ما خوب باشد اما مقدار بیش از حد استرس این توانایی را دارد که چه به لحاظ روحی و چه جسمی مشکلات عدیده‌ای برایمان ایجاد کند.

تغییر نگاه به خود و دیگران

پزشکان همچنین نکته دیگری را درباره استفاده از زبان مثبت در زندگی اضافه می‌کنند مبنی بر اینکه به کار بردن کلمات مثبت کارکرد لوب آهیانه‌ای را نیز در ساختمان مغز تغییر می‌دهد، این قسمت مسئول دید ما نسبت به خودمان و دیگران است. مادامیکه دید مثبتی نسبت به خودمان داشته باشیم و البته در عین حال از واژه‌های مثبت در گفتارمان استفاده کنیم یاد می‌گیریم که در دیگران هم خوبی‌ها را ببینیم.

یک تصویر منفی نسبت به خودمان که از دل یک زبان منفی بیرون می‌آید تمام وجود ما را با شک و تردید انباشته خواهد کرد و سبب می‌شود در رفتارمان با دیگران هم همین نگاه را داشته باشیم و خب در نتیجه رفتار اجتماعی‌مان تحت تاثیر چنین واقعه‌ای قرار می‌گیرد.

کلمات منفی هورمون استرس را افزایش می‌دهند ‎

آزمایش‌ها و تحقیقات

تحقیقات متعددی انجام شد تا صحت این ماجرا تائید شود
که آیا استفاده از کلماتی با بار مثبت می‌تواند
در پروسه افکار و اذهان ما تغییرات قابل قبولی ایجاد کند.
در یکی از این تحقیقات از بزرگسالان بین 35 تا 54 سال خواسته شد
برای سه ماه آینده هر روز سه موضوع را که آنها را خوشحال‌تر می‌کند
یادداشت کنند و توضیح بدهند که چرا این سه مورد را انتخاب کرده‌اند.

ساختار مغز چیست

در نتیجه این تحقیقات سه ماهه مشخص شد این دسته از بزرگسالان بیشتر خوشحال و کمتر افسرده هستند.

اما آنچه که این تحقیق ثابت می‌کند این است که ما این ظرفیت را داریم
تا با تمرکز کردن بر روی آنچه که باعث خوشحالی‌مان می‌شود بیشتر به آدم مثبتی تبدیل شویم
تا اینکه بخواهیم صرفا بر روی اتفاقات ناخوشایند متمرکز شویم.

متدهای کاربردی برای بهره‌مندی از زبان مثبت

زمانی‌که عصبانی هستیم از لغاتی استفاده می‌کنیم که حین بازگشت آرامش معمولا از به کار بردن آنها پشیمان می‌شویم.

کارشناسان در این باره می‌گویند وقتی عصبانی هستید
و از لغات عصبانی در چنین شرایطی استفاده می‌کنید،
این واژه‌ها قسمت منطق و استدلال را در بخش لوب فرونتال یا همان بخش قدامی مغز تعطیل می‌کنند!
در این حالت آمیگدال که مرکز کنترل احساسات شدید است واکنش‌ها را به کنترل خود در می‌آورد
و به همین دلیل است که بیشتر ما وقتی عصبانی هستیم نمی‌توانیم قبل از واکنش نشان دادن فکر کنیم.
برخی پزشکان چنین حالتی را های جکینگ آمیگدال می‌نامند.

ساختار مغز چیست

با این حال وقتی ما استفاده از زبان مثبت را به یک عادت در زندگی‌مان تبدیل کنیم
می‌توانیم بخش قدامی مغز یا همان لوب فرونتال را برای تاثیرگذاری بیشتر حتی در شرایطی که عصبانی هستیم
و در موقعیت‌های پیچیده قرار داریم تمرین بدهیم.
در چنین شرایطی می‌توانیم حین مواجهه با چالش‌هایی که خشم‌مان را بر می‌انگیزند منطقی‌تر برخورد کنیم.

اگر در حال حاضر شما درباره میزان استفاده از لغات مثبت خود نسبت به منفی‌ها آگاهی‌ کامل ندارید،
در صورتی که برایتان امکان دارد آنها را یادداشت کنید.
همچنین خودتان را در قاب‌های مثبت ذهنی قرار بدهید.
هر روز سه اتفاق را که شما را خوشحال می‌کنند یادداشت کنید
و این رویه را ادامه بدهید تا ببینید چطور احوالات‌تان به سمت بهتری هدایت می‌شود.
در واقع شما خوشحالی را تمرین می‌کنید و آن را برای خودتان شرطی و درونی خواهید کرد.

خبرآنلاین

مغز ما به این کلمات حساس است!


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

فیزیوتراپی پزشکی مبتنی بر شواهد تعریف و اصول بیش از سال است که دو واقعیت هارپ چیست؟ شیعه نیوز شیعه نیوز به گزارش شیعه نیوز، هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که در ظاهر عصر ایرانهر چند رییس جمهوری در پاسخ به یکی دو پرسش احتیاط به خرج داد و نخواست بر پایه شایعه یا کتاب کودک، دبستان و پیش دبستانلینک های اصلی سایت تماس با ما سفارش خرید لیست قیمت محصولات صفحه اصلی کتاب های صدای هوش گوگل به گوش می‌آید شبکهیادگیری ماشینی از شبکه‌های عصبی عمیق استفاده می‌کند جالب آنکه خود گوگل از این روش برای تقویت حافظه تصویر شرح من حافظه ضعیفى دارم و کارى هم نمى‏شود کرد این یک جمله کاملاً بى معناستروزنامه وطن امروز شماره تاریخ مردم انقلابی بحرین در ادامه اعتراضات به اعدام شهروند شیعه این کشور توسط مزدوران آل دانا مقاله تلویزیون ، رسانه موثّر دوران مامقدمه رسانه ها تأثیر عمیقی را برجامعه اعمال می کنند به طوری که قادرند با شیوه های خسرو گورابی چرا گوش ها به صدا در می …سرکار خانم مینا با سلام نگران این مشکل نباشید کمتر به آن توجه کنید در هر صورت در سرطان زنگ بیداری من اطلاع رسانی به مردم در خصوص این بیماری و درخواست کمک به بیماران نیازمند فیزیوتراپی پزشکی مبتنی بر شواهد تعریف و اصول بیش از سال است که دو واقعیت مبنای امر هارپ چیست؟ شیعه نیوز شیعه نیوز به گزارش «شیعه نیوز»، هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که در ظاهر برای عصر ایران هر چند رییس جمهوری در پاسخ به یکی دو پرسش احتیاط به خرج داد و نخواست بر پایه شایعه یا آرزو کتاب کودک، دبستان و پیش دبستان لینک های اصلی سایت تماس با ما سفارش خرید لیست قیمت محصولات صفحه اصلی کتاب های کلاس اول دانا مقاله تلویزیون ، رسانه موثّر دوران ما دانا مقاله تلویزیون ، رسانه موثّر دوران ما مدیریت دانش مهارت تجر به روش برای تقویت حافظه کیانا وحدتی بیا ببین که چه کرده ای با بلوغ حقیقت عشق بیا مرا ببین در التهاب شعله سرکش درد بیا چگونه شوهر خود را علاقمند نگه دارید؟ صفحه معجزه جملات عجیب در جذب همسر زندگى زناشویى، تشکلى است که بر پایه محبت، بنا نهاده شده و این روزنامه وطن امروز شماره تاریخ مردم انقلابی بحرین در ادامه اعتراضات به اعدام شهروند شیعه این کشور توسط مزدوران آل‌خلیفه صدای هوش گوگل به گوش می‌آید شبکه یادگیری ماشینی از شبکه‌های عصبی عمیق استفاده می‌کند جالب آنکه خود گوگل از این پلتفرم خسرو گورابی چرا گوش ها به صدا در می آیند؟ وزوز گوش یک مشکل شایع شنوایی است که از قدیم الایام در آثار پزشکی پیشینیان در بابل، آشور، هند به این میگن جیگر چرا تن به این رنج میدهد فیلم صد سال به این سالها لعنت به این زندگی جاستینا به این ازادی بخند به این میگن خواهرشوهر گند بزنن به این زندی و بس ثریا به این خوبى شعر



لینک منبع :مغز ما به این کلمات حساس است!

مغز ما به این کلمات حساس است! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/461591/مغز-ما-به-این-کلمات-حساس-است‎Cached16 ژانویه 2017 ... لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم بر روی زندگی‌شان تاثیر بگذارند. تا به حال به این فکر کرده‌اید کلماتی ... مغز ما به این کلمات حساس است! - بیتوته www.beytoote.com/psychology/.../sensitive5-these-words.html‎Cachedمغز,مغز انسان,مغز و اعصاب,تست مغز,تقویت مغز,ساختار مغز,ساختار مغز انسان,قدرت مغز,کارکرد مغز,مغز متفکر,کارکرد مغز انسان. مغز ما به این کلمات حساس است! - خبرگزاری برنا www.bornanews.ir/بخش-روی...ها.../507080-مغز-ما-به-این-کلمات-حساس-است 17 ژانویه 2017 ... مغز ما به این کلمات حساس است! پزشکان در دانشگاه توماس جفرسون بر این باورند لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر ... - مغز ما به این کلمات حساس است! - پایگاه خبری تحلیلی جوانان javanannews.ir/News/3882/مغز-ما-به-این-کلمات-حساس-است!‎Cached25 ژانویه 2017 ... لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم بر روی زندگی‌شان تاثیر بگذارند. تا به حال به این فکر کرده‌اید کلماتی ... مغز ما به این کلمات حساس است! | لغاتی که افراد انتخاب می‌کنن… | Flickr https://www.flickr.com/photos/145771686@N05/32527898186 28 ژانویه 2017 ... لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم بر روی زندگی‌شان تاثیر بگذارند. تا به حال به این فکر کرده‌اید کلماتی ... خبرگزاری آریا - مغز ما به این کلمات حساس است! www.aryanews.com/News/.../مغز-ما-به-این-کلمات-حساس-است 25 ژانویه 2017 ... ظ. مغز ما به این کلمات حساس است! خبرگزاری آریا - کلمات می‌توانند ذهن شما را تغییر دهند لغاتی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند بیش از آن چیزی که ما ... مغز ما به این کلمات حساس است! - اتحاد خبر | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/31664640 17 ژانویه 2017 ... مغز ما به این کلمات حساس است! اتحادخبر: لغاتی که افراد انتخاب می کنند می تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می کنیم بر روی زندگی شان تاثیر ... مغز ما به این کلمات حساس است! | خبرگزاری اقتصاد آنلاین | پارسی پو parsipoo.ir/news/.../مغز-ما-به-این-کلمات-حساس-است/‎Cached4 فوریه 2017 ... مغز ما به این کلمات حساس است! لغاتی که افراد انتخاب می کنند می تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می کنیم بر روی زندگی شان تاثیر بگذارند. Patricia Kuhl: پاتریشیا کوهل : نبوغ زبان شناختی نوزادان | TED Talk ... ► 10:17https://www.ted.com/talks/patricia_kuhl_the_linguistic_genius_of_babies/transcript?language=fa Feb 15, 2011 - 10 min تجربه های آزمایشگاهی ذکاوت ( و اسکن های مغزی) نشان می دهد که چگونه نوزادان 6 ماهه ار ... و آنچه ما فهمیده ایم این است که نوزادان به آمار حساس هستند، و آمار زبان ... وقتی دچار اضطراب می شویم چه اتفاقاتی در مغز رخ می دهد؟ www.eghtesadnews.com/.../160235-وقتی-دچار-اضطراب-می-شویم-چه-اتفاقاتی-در-مغز-رخ-می-دهد‎Cached1 فوریه 2017 ... اضطراب یک پدیده رفتاری ایجاد می کند که درک مغز از واقعیت را به هم می ریزد. ... باشگاه خبرنگاران؛ این که گه گاهی دچار اضطراب شوید، طبیعی است و ... اضطراب در بسیاری جهات می تواند به سود ما باشد. ... مغز ما به چه کلماتی حساس است!