[ad_1]
مفیدستان:
خبرگزاری آریا -
شاید دیده باشید کسانی را که از یک رابطه رنج می برند اما همچنان اصرار دارند رابطه را ادامه دهند. اصرار دارند با فردی که حرف همدیگر را نمی فهمند نامزدی شان را ادامه دهند و به آینده مشترک فکر کنند. چرا بیرون آمدن از یک رابطه برای برخی دشوار است؟
جدایی
نشانه های زیادی وجود دارد که شما به درد یکدیگر نمی خورید و این برایتان هشداری است که اگر وارد زندگی مشترک شوید، اوضاع به مراتب بدتر می شود. پیش مشاور رفته اید و گفته اید می دانید باید قید این ازدواج را بزنید اما «نمی توانید» کاری کنید. توانایی اش را ندارید، دلتان با جدایی نیست و...
واقعیت این است که شما دو نفر بهتر از هر کس دیگری می توانید بفهمید رابطه تان زنده و پویا و امیدبخش است یا به پایان رسیده و سرانجامی نخواهد داشت. این که شما دو نفر برای هم ساخته نشده باشید چندان مشکل ساز نیست اما اگر بخواهید وضعیت را به همین شکل ادامه دهید و به هشدارهای عقلتان بی توجهی کنید، باید منتظر شکست بزرگی در آینده باشید.
وقتی رابطه تمام شده و شما هنوز به آن ادامه می دهید در واقع این اینرسی روانی است که شما را مجبور به رابطه می کند. طبق قوانین فیزیکی اجسام اینرسی دارند. یعنی تمایل دارند وضعیت موجودشان را حفظ کنند. جسم ثابت می خواهد همین وضعیت ثابت را ادامه دهد و جسم متحرک مایل است همان حرکت را حفظ کند مگر آن که انرژی بزرگی صرف کند و مسیر و روند را تغییر دهد.
همین اینرسی در انسان ها و در وضعیت های روانی ما هم وجود دارد. اینرسی روانی و عاطفی باعث می شود شما وضعیت موجود را با همه دردناکی و دشواری اش حفظ کنید چون از تغییر واهمه دارید و فکر می کنید ادامه این روند ساده تر از تغییر شرایط خواهد بود. چیزی که در گفتار عامه به عادت یا ترس از آینده تعبیر می شود.
هر چه قدمت رابطه یا عادت یا تعهد بیشتر باشد، اینرسی شدیدتر است. نمونه این اینرسی را در نامزدی هایی که دو طرف از حرف فامیل می ترسند و نگران قضاوت دیگران هستند دیده اید. آنها تصمیم به ادامه رابطه می گیرند چون اگر نامزدی را بهم بزنند، ممکن است دیگران درباره آنها بد بگویند.
هر چه اینرسی یک رابطه بیشتر باشد، خارج شدن از آن سختتر است. مثل ماشینی که سرعت زیادی دارد و حتی اگر موتورش خراب شود هم به خاطر اینرسی تا مدتها همانطور پیش میرود و متوقف کردن یا پیاده شدن از آن کار سادهای نیست.
در یک رابطه تمام شده که با اینرسی جلو می رود، دو نفر نمیتوانند به راحتی از رابطه خارج شوند. چون به انرژی بیشتری برای تغییر نیاز دارد. در این صورت شما باید تمام توان تان را جمع کنید تا بجای آن که رابطه شما را جلو ببرد، شما درباره رابطه تصمیم بگیرید و از ماشین ترمز بریده ای که همین طور بی هدف پیش می رود یا بیرون بیایید یا فرمان آن را در دست بگیرید و دوباره به مسیر برگردید!
اینرسی روانی و عاطفی باعث می شود شما وضعیت موجود را با همه دردناکی و دشواری اش حفظ کنید چون از تغییر واهمه دارید و فکر می کنید ادامه این روند ساده تر از تغییر شرایط خواهد بود. چیزی که در گفتار عامه به عادت یا ترس از آینده تعبیر می شود
از کجا بفهیم رابطه تمام شده؟
رابطه ای که به پایان خود نزدیک می شود، رنج آور و دشوار است. شما حس می کنید در این رابطه چسبیده اید بدون آن که لذتی از آن ببرید. از شما خواسته می شود تغییر کنید یا مدام در حال انرژی گذاشتن برای تغییر طرف مقابل تان هستید و از آن سرخورده شده اید. در یک رابطه بیمار و بدفرجام، شما مدام تنش دارید و باید با همدیگر سر و کله بزنید. ممکن است یک مورد ناپسند بارها اتفاق بیفتد و شما هربار خودتان را قانع کنید که این آخرین بار است اما واقعا چنین نباشد.
وقتی می بینید طرف مقابلتان هیچ تلاشی برای ادامه ارتباط نمی کند، وقتی ارزش ها و عقاید اصلیتان متفاوت است، وقتی رابطه هر دو طرف را عقب نگه می دارد و ادامه رابطه مشروط به حرکت نکردن شما و پیشرفت نداشتن تان است، وقتی هیچ کدام از طرفین احساس قبلی را نسبت به هم ندارند، باید بدانید که راه را اشتباه رفته اید و هر آن ممکن است رابطه شما به پایان بحرانی اش نزدیک شود.
منبع:تبیان
مطالب بیشتر برای زندگی بهتر
«شوهر وابسته» گرفتار در دو راهی مادر و همسر تاثیر اشتغال زنان بر زندگی مشترک خوش به حال دوستان مجردم! روزهای بعد از شکست عاطفی زخم های عمیق عاطفی شفا هم دارند؟ سواد عاطفی داشته باشید!
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع هر گوش دردی، عفونت گوش نیست عفونت گوش پس از سرماخوردگی شایع ترین بیماری کودکان است که سه چهارم کودکان را پیش آموزش مسائل جنسیاساساً زندگی آدمی نیز پیوسته در مسیر تحول و دگرگونی لطف خود را از دست نمی دهد و مظاهر نقاشی ساختمان نقاشی ساختمان قلی پور بلکا …لطفا نقاشی ساختمان قلی پور را با شماره بشناسیدمدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی مقالات منتخبمدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی آشنایی با رشته مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی وتازه ترین یا خَیرَ حَبیبٍ وَ مَحبوب اهل سنت اینجا را …یا خَیرَ حَبیبٍ وَ مَحبوب اهل سنت اینجا را نخوانند چون؟ مباهله، باطل کردن سحر و سوء استفاده های جنسی از زنان در محیط های کاری ایرانیک میز، چند صندلی، یک دستگاه کامپیوتر و یک تلفکس، تمام دار و ندار خیلی از شرکت های میگنا کاهش آسیب مهمترین هدف ترک اعتیاد با …متادون چیست؟ متادون از خانواده مواد شبه افیونی است و بیشتر در درمان وابستگی به سایر دکتر دقاق زادهمتخصص طب فیزیکی وتوانبخشی …مفصل قسمتی از بدن است که دو استخوان را به هم وصل میکند عملکرد مفصل عبارت است از حرکت تغذیه و پزشکی رژیم درمانی بیماران سرطانیتغذیه در بیماران سرطانی پی آمدهای اصلی تغذیه ای بیماری سرطان پیشترفته شامل بی پرواز در آسمان رهاییبیا به اسب، حماسه، رکاب برگردیم بیا دوباره مروری کنیم خاطره را به روزهای خوش التهاب آموزش مسائل جنسی اساساً زندگی آدمی نیز پیوسته در مسیر تحول و دگرگونی لطف خود را از دست نمی دهد و مظاهر دوست مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی مقالات منتخب مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی آشنایی با رشته مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی وتازه ترین اخبار هر گوش دردی، عفونت گوش نیست اگر بخواهم علت این عفونتها را به صورت علمی پاسخ دهم، باید برگردیم به محل ارتباطی مجرای گوش یا خَیرَ حَبیبٍ وَ مَحبوب اهل سنت اینجا را نخوانند چون؟ یا خَیرَ حَبیبٍ وَ مَحبوب اهل سنت اینجا را نخوانند چون؟ مباهله، باطل کردن سحر و جادو،ذکر سوء استفاده های جنسی از زنان در محیط های کاری ایران یک میز، چند صندلی، یک دستگاه کامپیوتر و یک تلفکس، تمام دار و ندار خیلی از شرکت های خصوصی است دکتر دقاق زادهمتخصص طب فیزیکی وتوانبخشی بیماری های استخوان مفصل قسمتی از بدن است که دو استخوان را به هم وصل میکند عملکرد مفصل عبارت است از حرکت دادن تغذیه و پزشکی رژیم درمانی بیماران سرطانی تغذیه در بیماران سرطانی پی آمدهای اصلی تغذیه ای بیماری سرطان پیشترفته شامل بی اشتهایی نقاشی ساختمان نقاشی ساختمان قلی پور بلکا کاتالوگ بلکا نقاشی ساختمان نقاشی ساختمان قلی پور بلکا کاتالوگ بلکا نقاشی ساختمان در کرج نقاشی اخبار تکاندهنده از جلسات عرفان حلقه محمد علی طاهری یکی از دانشجویان شرکت کننده در کلاسهای عرفان کیهانی که خواست نامش فاش نشود در گفتوگو با سایت فروش عطر و عطر فروشی یار ،مطالب جالب و عکس عطر فروشی عطر فروشی ، پخش و فروش عطر در ایران ، سایت فروش عطر ، آدرس عطر یار ، آدرس نمایندگی عطر ایبرشم
لینک منبع :چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟
چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ - بیتوته
www.beytoote.com/.../tolerate3-patient-relationship.htmlCached
Similarچرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم زندگی مشترک,قدمت رابطه ,پایان بحران رابطه ,
رابطه هر دو طرف,ادامه رابطه, تصمیم درباره رابطه,اینرسی روانی.
خبرگزاری آریا - چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟
www.aryanews.com/News/.../چرا-یک-رابطه-بیمار-را-تحمل-میکنیم؟
29 ژانویه 2017 ... چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ خبرگزاری آریا - یک رابطه بیمار ,زندگی
مشترک شاید دیده باشید کسانی را که از یک رابطه رنج می برند اما همچنان ...
چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ - مطالب اینترنتی - بلاگ خوان
aseman12.rzb.h5h.ir/post599453.htmlCachedچرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ خبرگزاری آریا – یک رابطه بیمار ,زندگی
مشترک شاید دیده باشید کسانی را که از یک رابطه رنج می برند اما همچنان اصرار دارند
رابطه ...
چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ - مطالب اینترنتی - آرشیو مطالب روز
aseman12-erozw.ewer.ir/post/28038/چرا-یک-رابطه-بیمار-را-تحمل-میکنیم؟
رابطه اینرسی نقاشی کنید تغییر ساختمان نقاشی ساختمان خدمات بهداشتی بهداشتی
ودرمانی مدیریت خدمات خَیرَ حَبیبٍ خدمات بهداشتی ودرمانی م چرا یک رابطه بیمار را ...
فشار روانی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/فشار_روانیCached
Similarاسترس یک فشار روانی و احساسی بیش از حد تحمل فرد است. ... تغییر شغل، نقل مکان
به یک شهر جدید، ازدواج، مرگ نزدیکان، و وجود یک بیماری بااهمیت در خانواده از ... این همان
جایی است که بیماریها آغاز به تظاهر میکنند و ممکن است از اضطراب، افسردگی، .... جو
حاکم بر سازمان و فرهنگ سازمان نیز با استرس رابطه دارد، اگر جو حاکم بر سازمانی ...
اختلال اضطراب اجتماعی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/اختلال_اضطراب_اجتماعیCached
Similarاضطراب اجتماعی یک اختلال بسیار ناتوان کنندهاست که میتواند بسیاری از جنبههای
.... آنها اتفاقاتی که ممکن است برایشان خجالت آور باشد را بررسی میکنند و حتی
رشته ... معمولترین اختلال شایع در میان بیماران اضطراب اجتماعی افسردگی است. ...
چرا که استفاده بلند مدت آن میتواند اثرات منفی ای شامل تحمل دارویی(tolerance)،
تخریب ...
اختلال شخصیت اسکیزویید - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/اختلال_شخصیت_اسکیزوییدCached
Similarبیماران مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوئید، در بدو معاینه روانپزشکی ممکن است
به نظر برسد از چیزی ناراحت اند. آنها به ندرت تماس چشمی را تحمل میکنند. ... صمیمی و
نزدیک داشته باشد و نه از این گونه روابط لذت ببرد، از جمله عضویت در یک خانواده. ....
در برابر حملات پرخاشگرانه سایر اعضای گروه به این بیماران – که چرا این قدر ساکت
...
اعتیاد - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/اعتیادCached
Similarدر عموم به لحاظ مفهومی، بیماری اعتیاد یک بیماری اصلی، مزمن و عصبی است، که در
اثر عواملی ژنتیکی، .... برای کمک به تحمل استرس و فشار زندگی مواد مصرف میکند.
چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ - بهترین ها - آی آر بلاگر
best2017.rzb.irbloger.xyz/view505335.html
چرا یک رابطه بیمار را تحمل میکنیم؟ خبرگزاری آریا – یک رابطه بیمار ,زندگی
مشترک شاید دیده باشید کسانی را که از یک رابطه رنج می برند اما همچنان اصرار دارند
رابطه ...
بیماری تقصیر ماست یا تقدیر خدا - آفتاب
www.aftabir.com/.../بیماری-تقصیر-ماست-یا-تقدیر-خداCached
Similar18 ژانویه 2010 ... چرا من؟ چرا بچه من؟ چرا پدر من؟ چرا مادر من؟ چرا دوست من؟ چرا این همه درد و بیماری برای من
است؟ ... پیامبر اکرم(ص): «گاه یک بیماری، گناهان را نابود میکند.
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 12:04