هندوانه
این میوه پر آب مجموعه ای اســت از ویتامین A و C، پتاسیم، و آنتی اکسیدان ضد سرطان لیکوپن. هندوانه همچنین یکی از غنی ترین منابع آمینو اسید ال – سیترولین اســت، که به تنظیم عملکرد شریایی و کاهش فشار خون کمک می کند.
تازه ترین میگو ها را در این فصل می توانید پیدا کنید. میگو حاوی کلسترول اســت، اما کلسترولی که از غذا دریافت می کنید تاثیر ناچیزی روی کلسترول موجود در جریان خونتان می گذارد. میگو همچنین، سرشار از پروتئین اســت، چربی کمی دارد، و منبع خوبی از دو مامور محافظ قلب یعنی امگا 3 و ویتامین B12 اســت.
ذرت
چشم ها ذرت را دوست دارند. ذرت منبع خوبی از لوتئین، یک آنتی اکسیدان قدرتمند اســت که خطر عوامل مربوط به دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد، این مشکل یکی از شایع ترین عوامل کوری در افراد کهنسال اســت. پختن ذرت باعث آزاد شدن آنتی اکسیدان های مفید که می توانند خطر بیماری های قلبی و سرطان را کاهش دهند می شود. هر چه ذرت بیشتر پخته شود مقدار آنتی اکسیدان نیز بیشتر می شود.
کرفس حاوی مواد مغذی فراوانی اســت که به درد بدن می خورند. از جمله ترکیبات ضد التهابی که مسیر گوارشی تان را تسکین می دهد، آنتی اکسیدان های ضد بیماری، و ویتامین هایی مانند فولات، ویتامین K و ویتامین C.
تخمه آفتابگردان
تخمه پای ثابت فوتبال و مسابقات ورزشی اســت. دانه های آفتابگردان منابع قابل توجهی از ویتامین E هستند – یک چهارم فنجانش بیش از 90 درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. تخمه آفتابگردان همچنین حاوی دوز قابل توجهی از مواد معدنی کلیدی از جمله منگنز، منیزیم، و سلنیوم اســت.
قارچ
قارچ ها تنها سبزیجات که حاوی ویتامین D هستند. ترکیبات زیادی در قارچ ها شناسایی شده که می توانند به تقویت سیستم ایمنی و محافظت از بدن در برابر سرطان کمک کنند.
زرد آلو
بتاکاروتن موجود در زردآلو می تواند به جلوگیری از آب مروارید و دژنراسیون ماکولا کمک کند. برخی تحقیقات اظهار کرده اند که دریافت مقادیر بالای ویتامین A می تواند تا 40 درصد خطر بروز آب مروارید را کاهش دهد. زرد آلو ها همچنین منابع غنی از پتاسیم هستند، ماده معدنی که برای عملکرد مناسب عصب و ماهیچه ضروری اســت. پتاسیم همچنین به تثبیت فشار خون و متعادل شدن مایعات بدن کمک می کند.
شاید تعجب کنید، ولی خردل که معمولا روی ساندویچ ناسالم هات داگ دیده می شود مزایای فراوانی دارد. خردل حاوی سلنیوم، یک ماده معدنی همراه با آنتی اکسیدان اســت که می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، تقویت سیستم ایمنی، و محافظت در برابر برخی سرطان ها کمک کند. خردل همچنین منبعی از منیزیم اســت، که می تواند فشار خون را کاهش دهد و التهاب را پایین بیاورد.
گیلاس
تحقیقات FDA نشان داده افراد بالغی که یک و نیم فنجان گیلاس مصرف می کنند سطح آنتی اکسیدان های بدنشان بالا می رود، مخصوصا آنتوسیانین، که با بیماری های التهابی و قلبی مبارزه می کند. همچنین آلبالو ( یکی دیگر از اعضای این خانواده ) منبع غنی از فیبر محلول پکتین اســت، که به کنترل کلسترول خون کمک می کند.
آلو و سیاه آلو
رنگ زیبای آلوها از آنتوسیانین می آید، رنگدانه آنتی اکسیدانی که می تواند به نابود کردن رادیکال های آزاد که موجب آسیب سلولی می شوند کمک کند. بعلاوه آنها می توانند به پیشگیری از دست رفتن استخوان ها کمک کنند. تحقیقات نشان داده خانم های یائسه ای که مکمل کلسیم به همراه آلو مصرف می کنند کاهش از دست دادن حجم استخوانی قابل توجهی دارند و این به دلیل سطوح بالای پتاسیم و ویتامین K اســت.
هلو
گوشت هلو ( و شلیل ) سرشار از آنتی اکسیدان هایی اســت که به پیشگیری از سرطان و دیگر بیماری های مزمن کمک می کند. مواظب وزن خود هستید؟ هلو منبعی طبیعی برای اضافه کردن شیرینی به برنامه غذایی تان اســت. از آنجا که هلو سرشار از فیبرهای خوراکی اســت سیر و راضی نگهتان می دارد.
یک فنجان کدو سبز 20 کالری دارد و برای بدن حدود 28 میکرومیلی گرم فولات، که 7 درصد نیاز روزانه بدن افراد بالغ اســت فراهم می آورد، همچنین این مقدار کدو سبز 12 میلی گرم ویتامین C و 250 میلی گرم پتاسیم نیز دارد. فیبر موجود در کدو سبز و مقدار بالای آبی که دارد آن را تبدیل به یک سبزی کامل برای جلوگیری از اشتها می کند.
فلفل دلمه ای
ویتامین C و بتا کاروتن موجود در فلفل هر دو به پیشگیری از تصلب شریان کمک می کنند. ویتامین C به محافظت در برابر عفونت نیز کمک می کند و از عوامل داشتن استخوان ها، دندان ها، موها و پوستی سالم اســت. یک فلفل دلمه ای متوسط می تواند بیش از 100 درصد نیاز روزانه یک فرد بالغ به ویتامین C را تامین کند. فلفل دلمه ای های قرمز رنگ 50 درصد ویتامین C بیشتری از فلفل دلمه ای های سبز رنگ دارند.
تربچه
تربچه های تابستانی از دیگر تربچه ها تند تر هستند. تربچه حاوی ترکیبات سولفات اســت که می توانند بدن را در برابر سرطان محافظت کنند. در یک تحقیق که روی 1.500 نفر از مردم در لهستان انجام شده بود نشان داد افرادی که بیشترین مقدار مصرف تربچه و پیاز را داشتند کمتر از دیگران در خطر سرطان معده بودند.
گوجه فرنگی
بهترین را برای آخر نگه داشتیم. گوجه فرنگی می تواند برای کل بدنتان مفید واقع شود. در یکی از تحقیقات دانشکده پزشکی هاروارد مشخص شد مردانی که بیشتر غذاهای حاوی گوجه فرنگی میل می کنند کمتر دچار سرطان پروستات می شوند. لیکوپن، یک آنتی اکسیدان قدرتمند اســت که نقش عامل ضد سرطانی در گوجه فرنگی را ایفا می کند. مایع ژله ای شکل داخل گوچه فرنگی سرشار از سالیسیلاتها اســت، که تاثیر ضد لخته شدن روی خون دارد. به همین دلیل گوجه فرنگی برای پیشگیری از بیماری های قلبی نیز مناسب اســت.