مواد لازم:
1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.
2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.
3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید.
4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.
5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.
توصیه سرآشپز:
اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر اســت آن ها را با پشت چنگال له نمایید.