مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع اسـت؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا. غافل از اینکه اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک مدل دارد که خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند.سالاد های پیشنهادی این شماره ما اغلب همین ویژگی را دارند.
سالاد سیب زمینی و انگور
مواد لازم:
روش تهیه:
1. ابتدا قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را شسته و درون آب به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد؛ سپس آنها را آبکش کرده و پوست شان را بگیرید و روی تخته آشپزی به صورت مکعب های مساوی برش بزنید. سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. انگور
ها را از وسط برش زده و همراه سیب های سفید مکعبی شکل و گردوهای خرد شده
درون کاسه بریزید. در همین زمان؛ ساقه های کرفس را روی تخته آشپزی ساتوری
کرده و همراه مرغ خرد شده روی مواد بریزید.
3. وقت
آن رسیده تا سس را برای سالاد درست کنید. سس مایونز را همراه با مقداری سس
خردل مخلوط کرده و به آن ماست و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال آن
را هم بزنید. برای سرو سالاد سس را روی مواد بریزید.
یه جور دیگه:
شما
می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد
به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده
استفاده کنید.
سالاد پاستای فلامینگو و سوسیس
روش تهیه:
1. در
یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا
پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت
دادن ادامه دهید، سپس سس گوجه فرنگی را همراه با یک قاشق آبلیمو و مقداری
نمک و فلفل داخل تابه بریزید. صبر کنید تا گوشت بپزد. 5 دقیقه قبل از آنکه
تابه را از روی حرارت بردارید، سوسیس خرد شده را اضافه کرده و با مواد
مخلوط کنید.
2. مقداری
آب داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس
پاستا را همراه با کمی روغن داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم
شود، سپس آن را آبکش کنید.
3. در یک کاسه بقیه آبلیمو، سس فرانسوی، سس خردل و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید .
4. در
یک ظرف دیگرکاهوی خرد شده را همراه با لوبیا قرمز پخته، گوجهفرنگی خرد
شده، آووکادوی خرد شده و پاستای پخته بریزید. مخلوط گوشت و سوسیس را هم
اضافه کرده و هم بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.
سالاد میگو
روش تهیه:
1. ابتدا میگوها را آماده کنید. به اینصورت که در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید.
2. میگو
ها را آغشته به نمک و فلفل کنید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد،
میگوها را داخل تابه بریزید و همراه با پیاز آنها را تفت دهید. بعد از
اینکه میگوها کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا
میگوها خنک شوند.
3. گوجه
گیلاسیها را از وسط نصف کنید و داخل یک ظرف بریزید. برگهای کاهو و
خیارها را حلقهای خرد کرده و داخل کاسه بریزید. نعنا، ریحان، گشنیز،
پیازچه و بادام زمینی ودر انتها میگو را اضافه کنید.
4. در
یک کاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط کنید. به میزان
لازم نمک و فلفل هم بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. سس را تا
موقع سرو، داخل یخچال بگذارید.
مواد لازم:
2. در
این میان سبزیها را آماده کنید. به اینصورت که خیار را بشویید و آن را
نگینی خرد کنید. فلفل دلمهای را هم بعد از شستو شو نگینی خرد کنید. خیار و
فلفل خرد شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید.
3. جعفری
خرد شده، پنیر فتا، پیاز خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید
و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن بلغورهای پخته اسـت.
آنها را هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
4. برای
درست کردن سس، همهمواد لازم را در یک کاسه خوب با هم مخلوط کنید تا سس
حاصل شود. کمی از سس را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آبلیموی بیشتری اضافه
کنید.
5. سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود، سپس آن را سرو کنید.