مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی

[ad_1]
به گزارش بلاغ، وحیده شایگان، کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به تأثیرحرارت دهی و استفاده مجدد بر کیفیت ، سلامتی و ایمنی روغن های خوراکی، گفت: غذا و تغذیه یکی از ابعاد اساسی زندگی، سلامت و رفاه جامعه اســت، از دیدگاه توسعه ملی ، عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی، تأمین غذای کافی، سالم و مطمئن، محور اصلی و تعیین کننده در بستر حرکت انسان محوری اســت و بیمارهای ناشی از غذا، نیروی بازدارنده، قوی و موثر برفرآیند توسعه ملی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس شواهد موجود، جامعه به سرعت دوران گذر تغذیه ای را پشت سر می گذارد که نشانه های هشدار دهنده آن، گسترش بیمارهای قلبی و عروقی به عنوان اولین عامل مرگ و میر ناشی از بیماری های غیر واگیر دار و نیز دیابت، انواع سرطان ها و چاقی در سطح کشور به ویژه شهرهای بزرگ اســت.

شایگان، اظهار کرد: از عوامل مهم زمینه ساز این مهم می‎توان به سبک زندگی شهر نشینی، عدم تحرک، استرس ها و نیز عامل مهم دیگر یعنی فرهنگ و عادات نادرست غذایی، تمایل مردم به مصرف غذاهای آماده به مصرف چرب به ویژه فست فود اشاره کرد.

کارشناس مواد غذایی گروه روغن های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: این عوامل در کاهش سن سکته نیز بی تاثیر نبوده اســت. لذا در جامعه امروز، مرگ و میر افراد میان سال و جوان ناشی از سکته‌های قلبی و بروز بیماری های مزمن اصلاً دور از انتظار و شگفت انگیز نیست.

شایگان، تصریح کرد: فقدان یا ناکار آمدی افراد متخصص، درست در زمانی که هزینه های سنگین برای تحصیلات آنها به اتمام رسیده و زمان خدمت به میهن فرارسیده، خسارات جبران ناپذیر اقتصادی بر پیکره دولت و نیز مالی و روانی بر خانواده ها تحمیل می شود.

وی بیان کرد: در این میان نقش روغن ها وچربی ها در تغذیه انسان یکی از مهمترین زمینه‌های مورد بررسی در علم تغذیه بوده اســت.

این کارشناس با بیان اینکه فوائد وخطرات ناشی از مصرف چربی های خوراکی همواره در منابع علمی ورسانه های جمعی مطرح می شود، گفت: اهمیت این گروه از مواد غذایی به گونه ای اســت که نه تنها از دیدگاه سلامت بلکه از جنبه های تجارت جهانی نیز اهمیت فوق العاده ای دارد.

شایگان، با اشاره به اینکه در سال های اخیر، شاهد تغییرات وسیعی در سبک زندگی و نحوه تغذیه مردم هستیم، افزود: تمایل و گرایش جوانان به صرف غذاهای آماده، چرب و یا سرخ شده در روغن های خوراکی وضعیت جدیدی را رقم زده به گونه ای که مصرف روغن های خوراکی در دهه اخیر چندین برابر شده اســت و به تبع آن تولید جهانی اینگونه محصولات همچنان رو به افزایش اســت.

کارشناس مواد غذایی گروه روغن های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: روغن های گیاهی در مقایسه با روغن های حیوانی به دلیل عاری بودن آنها از کلسترول و همچنین پائین بودن میزان اسیدهای چرب اشباع و بالا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع ، برای مصرف سالم تر بوده و قابل توصیه اســت.

وی ادامه داد: با این وجود امروزه مصرف غذاهای سرخ شده در سرتاسر دنیا به ویژه در کشورهای در حال توسعه به شدت رو به افزایش اســت.
شایگان تاکید کرد: متأسفانه دریافت اسیدهای چرب اکسید شده از طریق مواد غذایی در روغنی که به کرات مورد استفاد ه قرار می گیرد ، نیز افزایش یافته و خود به تهدیدی برای سلامتی مصرف کنندگان تبدیل شده اســت.

وی اظهار کرد: متأسفانه عرضه کنندگان اینگونه مواد غذایی به دلیل افزایش قیمت جهانی روغن‌های خوراکی به منظور صرفه جویی و سودجویی به استفاده نادرست از روغن های خوراکی در سطح عرضه مبادرت می‌کنند.

این کارشناس گفت: زمانیکه روغن سرخ کردنی در دمای بالا مورد استفاده قرار می گیرد ،هیدرو پراکسید ها و آلدئیدها تشکیل می شود و این مواد و ترکیبات سمی به سهولت جذب غذا شده و نهایتا" پس از جذب در دستگاه گوارش وارد سیستم گردش خون می‌شوند.

شایگان، در پایان افزود: پژوهشگران در گزارش های علمی به افزایش قابل ملاحظه فشارخون پس از مصرف غذاهای سرخ شده در روغن های همچون سویا و پالم که چندین بار مورد استفاده قرار گرفته اند، اشاره کرده‌اند و اخیراً تغییرات ماده ژنتیکی و غیر طبیعی شدن ژنها و نیز اختلالات بافت شناسی نیز گزارش شده اســت.

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


17 سپتامبر 2016 ... كارشناس مواد غذایي گروه روغنهاي خوراكي اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر از روغن های سرخ ...17 سپتامبر 2016 ... کارشناس مواد غذایی گروه روغن های خوراکی اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت به خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر از روغنهای ...17 سپتامبر 2016 ... کارشناس غذا و دارو نسبت خطرات حرارتدهی و استفاده مکرر از روغن هایسرخکردنی در فستفودها هشدار داد.18 سپتامبر 2016 ... به گزارش تراز ،وحيده شايگان، كارشناس مواد غذایي گروه روغنهای خوراكي اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به تأثیرحرارت دهی ...مسلما چنین فرهنگ غذایی نیازی به استفاده از روغن سرخ کردنی ندارد. ... می دهند، روغن های مایع آفتابگردان چون به صورت مایع می باشند زیاد مورد استفاده قرار می گیرند و ...... کامل چی هست؟ زیاد خرج ندارد، اما شاید به کمی وقت و حوصله شما نیاز دارد. ... اولین نکته اساسی این است که باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد. اما اگر قصد ...15 ژانويه 2016 ... نمیتوان آنها را به طور کامل حذف کرد، ولی اگر زیاد مصرف شوند، عوارض زیادی را ... غیبی با تاکید بر استفاده از روغنهای سرخ کردنی مناسب برای سرخ ...سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است. ... اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار ... از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و ...14 ژوئن 2016 ... جامعه بهداشت و درمان ... حتی برای فروش بیشتر روغن نباتی، فرهنگ سرخ کردنی با مضرات فراوانش که ... روغن پنبه دانه به دلیل داشتن نوعی سم طبیعی به نام "سم گوسیپول" مصرف خوراکی ندارد و در گذشته در تولید شمع استفاده میشده ولی ... مصرف زیاد و مکرر سویا باعث کاهش اسپرم و افزایش احتمال ناباروری و کاهش ...هنگام استفاده ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن ..... ... نكات مفید در مورد استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی. برای بررسی اینكه آیا روغن مانده در ... با حقوق کارمندی · روش نگهداری از میوه و سبزیجات, طرز نگهداری میوه و سبزیجات ...


کلماتی برای این موضوع

سنگ های صفراوی ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه دیابت چیست ؟ دکتر علیرضا حقانی – متخصص …توصیه های غذایی در دیابت هدف اصلی از رژیم درمانی در بیماران دیابتی، استفاده از انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغاتمشکل انزال زودرس، برای بسیاری از مردان، یک کابوس آزاردهنده است گفته می شود که تقریبا مامایی پزشکان ایران تقریباً یک سوم بچه های متولد شده از مادران مبتلا به ایدز ، در طی دوران بارداری ، حین تغذیه پزشکان ایران شکلات تلخ؛ از آنجا که شکلات تلخ نوعی آنتی اکسیدان قوی و غنی از فلاوانوئید است، از پوست علیرضا حقانی دکتر علیرضا حقانی فوق تخصص …بیمار دختری ساله که دست راست زیر دستگاه پرس رفته و در یکی از بهترین بیمارستان خصوصی وبلاگ روانشناسی شفای درونهفت راز خوشبختی از کوروش کبیرمتنفر نباشعصبانی نشوساده زندگی کن و کم توقع باشهمیشه توصیه برای افزایش حجم عضله پایگاه تخصصی …۷ توصیه برای افزایش حجم عضله تستوسترون هورمون مردانه ای است که از رشدش ماهیچه حمایت دوره پاکسازی بدن از استروئیدها پایگاه …هنگامی که بحث بهبود عملکرد ورزشی مطرح میشود بسیاری از افراد زمان زیادی را صرف یادگیری برخى از اختلالات و بیمارى‌هاى دستگاه تناسلى فهرست ها بیماریها و مشکلات پوستی



لینک منبع :خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی

خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/news/.../خطرات-استفاده-مکرر-از-روغن‌های-سرخ-کردنی‎Cached17 سپتامبر 2016 ... کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر از روغن های سرخ ... خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی - عصر ایران www.asriran.com/fa/.../خطرات-استفاده-مکرر-از-روغن‌های-سرخ-کردنی‎Cachedکارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر از روغن های سرخ کردنی در فست فودها ... خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی در فست فودها - همشهری آنلاین www.hamshahrionline.ir/details/346651/Lifeskills/heathsubpage‎Cached17 سپتامبر 2016 ... همشهری آنلاین: کارشناس مواد غذایی گروه روغن های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت به خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر ... کارشناس غذا و دارو هشدار داد خطرات حرارت‌دهی و استفاده مکرر از روغن‌های ... www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950627000295‎Cached17 سپتامبر 2016 ... خطرات حرارت‌دهی و استفاده مکرر از روغن‌های سرخ‌کردنی در فست فودها ... این کارشناس گفت: زمانیکه روغن سرخ کردنی در دمای بالا مورد استفاده قرار می ... روغن پالم و مضرات استفاده از روغن پالم - بیتوته www.beytoote.com/health/nutrition/palm-oil2-harmful.html‎Cached Similarروغن پالم چیست و چرا اضافه کردن آن به مواد پرچرب خطر آفرین است؟ ... و پایداری بالا اکسیداتیو (اشباع) محصول تصفیه شده برای سرخ کردن هم استفاده می شود. ... میزان زیاد روغن ها در درختان باعث جذب سرمایه گذاران برای سود دهی شده است که این منجر به از ... چرا استفاده مجدد از روغن پخت و پز ناسالم است؟ - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/24756_چرا-استفاده-مجدد-از-روغن-پخت-و-پز-ناسالم.html/‎Cached Similarچرا استفاده مجدد از روغن پخت و پز ناسالم است؟,:برای تفت مواد غذایی حتما روغن مخصوص سرخ کردنی را بکار ... گرم کردن در حدی که به حرارت زیاد نرسد نیز مشکلی ندارد. ... نقطه دود سرخ کردن غذا سالم ترین روش برای پخت غذا روغن کنجد روغن زیتون نقطه. پیشگیری از خطرات مضر بر سلامت هنگام آشپزی - سلامت آنلاین www.salamatonline.ir/news/6295/‎Cached1 ژوئن 2016 ... به نقل از مهر، رستگار ادامه داد: روغن مورد استفاده در طی عمل سرخ کردن جزئی از غذای ... طی عمل سرخ کردن عمیق روغن مصرفی بارها و مکرراً توسط دمای بالا ... عوارض مضر روغن های سرخ کردنی - ایسکانیوز www.iscanews.ir/news/572545‎Cached15 ژانویه 2016 ... نمی‌توان آنها را به طور کامل حذف کرد، ولی اگر زیاد مصرف شوند، عوارض زیادی را ... غیبی با تاکید بر استفاده از روغن‌های سرخ کردنی مناسب برای سرخ ... مضرات سرخ کردن - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/nokat-ashpazi/6155.html‎Cached Similarزیاد خرج ندارد، اما شاید به کمی وقت و حوصله شما نیاز دارد. مضرات سرخ کردن ... اولین نکته اساسی این است که باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد. اما اگر قصد ... ارتباط خوردن غذاهای سرخ کردنی قبل از بارداری وخطر ابتلا به دیابت ... diabetestma.org/.../ارتباط%20خوردن%20غذاهای%20سرخ%20کردنی%20قبل%20از%20...‎Cachedزنانی که به خوردن مواد سرخ کردنی قبل از بارداری عادت دارند درمعرض خطر ... استفاده ی مجدد روغن بصورت مکرر در فروشگاه های تولید مواد غذایی کیفیت روغن آنچنان افت ...