مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمون

[ad_1]

پخت یک بوقلمون کامل و بی عیب و نقص حتی برای بزرگترین سر آشپز ها هم کاری پر استرس اسـت. در این مقاله راهکار ها و نکاتی برای پخت یک بوقلمون خوشمزه ارائه می گردد. امیدوارم با بکار گیری آنها در آشپزی خود موفق باشید.

بهترین روش پخت بوقلمون

انتخاب بوقلمون
استفاده از مواد با کیفیت آشپزی را ساده می کند. وقتی که بوقلمون را سفارش می دهید برای هر نفر نیم کیلو گرم در نظر بگیرید. همچنین برای کسانیکه خوراک بیشتری دارند می توانید دویست گرم اضافه تر در نظر بگیرید. البته اندازه یخچال و فر خود را هم در نظر بگیرید.

لوازم مورد نیاز برای پخت بوقلمون
بسته به روش پخت ابزار مورد نیاز شما متفاوت اسـت اما در اینجا نکاتی ارائه می شود که دانستن آن خالی از لطف نیست.
یک سینی فر بزرگ که بتوانید یک بوقلمون با اندازه مورد نظر خود را در آن جا دهید.
سیخ مناسب برای اینکه پاهای بوقلمون را ثابت نگه دارید و ظاهر خوبی داشته باشد.
فویل برای اینکه بوقلمون را دور دور آن بپیچید تا در فر رطوبت خود را حفظ کند.
چرتکه برای مالیدن کره ذوب شده به بوقلمون
صافی برای اینکه آب بوقلمون را صاف کنید.
یک ست چاقوی خوب برای بریدن بوقلمون
دماسنج گوشت

رفتار مطمئن با بوقلمون!
هر آنچه با بوقلمون تماس دارد باید تمیز باشد و چاقویی که استفاده می کنید نباید به خوراک دیگری آغشته شده باشد و مطمئن شوید دماسنج گوشت شما عدد درستی را نمایش می دهد.

چاشنی بزنیم یا نه؟
استفاده از چاشنی می تواند یکی از برتری های پخت بوقلمون باشد. توصیه من این اسـت که چاشنی و بوقلمون را جداگانه پخت نمایید سپس چاشنی را در 30 دقیقه پایانی پخت داخل شکم آن اضافه نمایید.

نکاتی برای چاشنی زدن
به ازای هر نیم کیلو بوقلمون در حدود یک فنجان چاشنی می توان در نظر گرفت.
با اضافه کردن چاشنی زمان پخت افزایش می یابد 5 تا 7 دقیقه به ازای هر نیم کیلو گرم بوقلمون

هیچگاه بوقلمون را زودتر از موعد چاشنی نزنید.
اگر به بوقلمون خود آب نمک می زنید توصیه نمی شود چاشنی بزنید چون چاشنی نمک زیادی جذب می کند.

اگر چاشنی نمی زنید می توانید مقداری گیاهان تازه که خیلی ریز نشده باشد به آن اضافه نمایید. با کرفس، پیاز و هویج داخل شکم آن را پر نمایید تا طعم بهتری به بوقلمون شما بدهید.

همه چیز درباره آب نمک زدن
آب نمک کمک می کند بوقلمون شما رطوبت بیشتری داشته باشد و با کمترین زحمت به آن طعم مناسب بدهید. برای خیساندن بوقلمون در آب نمک یک قابلمه بزرگ نیاز دارید که بوقلمون را داخل آن گذاشته و از آب نمک پر کنید سپس این قابلمه را در یخچال بگذارید به مدت دو ساعت بماند. بوقلمون شما باید کاملا در آب نمک غرق گردد.

می توانید بوقلمون را چندین ساعت یا حتی از شب تا صبح در آب نمک بخیسانید. این کار معمولا برای پرنده ها و بوقلمون های کوچک قابل انجام اسـت ولی برای بوقلمون های بیش از 10 کیلوگرم اینقدر قابلمه شما سنگین می شود که این کار غیر عملی به نظر می رسد. نسبت آب نمک هم به این صورت اسـت که به ازای هر 4 لیتر آب یک فنجان نمک لازم اسـت.

گردن و جگر را از داخل شکم بوقلمون خارج کنید. سپس بوقلمون را در داخل آن بخوابانید تا خوب در محلول آب نمک غرق شود. اگر می خواهید از شب تا صبح بوقلمون را در آب نمک بخوابانید باید از نصف فنجان نمک بجای یک فنحان استفاده نمایید. اگر از نمک تصفیه شده استفاده می کنید بهتر اسـت تا 30 درصد نمک بیشتری استفاده کنید چون این نمک چگالی کمتری دارد.

وقتی که بوقلمون را در آب نمک می خوابانید ممکن اسـت آب گوشت بوقلمون شما شور تر از ذائقه شما باشد بهمین دلیل بهتر اسـت از نمک کم سدیم استفاده کنید.

نکته های عمومی در پخت بوقلمون
همیشه دل و جگر بوقلمون را قبل از چاشنی زدن و کباب کردن خارج کنید.
بوقلمون را تازه از بازار بگیرید و بپزید اگر بوقلمون یخ زده از بازار تهیه کردید باید آنرا دو روز در یخچال بگذارید تا کاملا یخ آن باز شود هیچگاه بوقلمون یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید.

بوقلمون را یک ساعت قبل از پخت از یخچال خارج نمایید.

قبل از کبابی کردن بوقلمون با دست و دلبازی به آن کره بمالید تا هم خوشرنگ تر شود و هم طعم خوبی داشته باشد.
فقط قبل از کبابی کردن آنرا چرب کنید. اگر بعدا به آن کره اضافه کنید آن حالت ترد را نخواهد داشت.

در قابمله یا تابه ای که در آن بوقلمون را قرار می دهید آب مرغ بریزید. در صورتی که آب مرغ در اختیار ندارید می توانید آب لیمو یا آبغوره اضافه کنید البته مراقب باشید بوقلمون شما مزه ترشی نگیرد.

در یک ساعت اول پخت سینه بوقلمون رو به پایین باشد.

اگر از یک دماسنج مخصوص گوشت استفاده کنید بهتر اسـت. در این صورت دمای تمام قسمت ها گوشت باید به 165 درجه فارنهایت معادل 75 درجه سانتیگراد باشد.


آب گوشت را نگه دارید تا آنرا داخل شکم بوقلمون بریزید.

اجازه دهید بوقلمون بعد از پخت 30 دقیقه ای استراحت کند. اینکار باعث می شود آب گوشت شما در تمام قسمت های بوقلمون کامل تقسیم شود.

چدول پخت بوقلمون
جدول های مختلفی در اینترنت برای زمان پخت بوقلمون وجود دارد که بسته به اندازه آن این زمان متفاوت اسـت. اما زمان پخت به چندین عامل بستگی دارد که از آن جمله می توان به دمای بوقلمون زمانی که آنرا در داخل فر قرار می دهید، میزان دقت فر، شکم پر بودن یا نبودن بوقلمون، دمای فر، ارتفاع و ضخامت سینی فر و این که چقدر در فر را باز و بست می کنید می توان اشاره کرد.

بیشتر دستور پخت های بوقلمون دمای فر بین 325 درجه فارنهایت تا 375 درجه فارنهایت (160 تا 190 درجه سانتیگراد) را توصیه می کنند. یکی از چالش های آشپزها در پخت بوقلمون پخت کامل گوشت سینه و ران به صورت همزمان اسـت چون این دو زمان پخت یکسانی ندارند. با استفاده از یک دمای متوسط به شما اطمینان می دهد که همه قسمت های بوقلمون به خوبی خواهد پخت.

همچنین تا زمانیکه از گوشت بوقلمون تازه و بدون هیچ افزودنی استفاده کنید بوقلمون شما سریعتر خواهد پخت. وقتی که بوقلمون کامل بپزد تمام قسمت های آن باید به 160 درجه فارنهایت معادل 70 درجه سانتیگراد برسد.


جدول زمان پخت بوقلمون
وزن بوقلمون به کیلوگرم     زمان لازم برای کباب کردن به ساعت
4 تا 6     2 تا 3.5
6 تا 8     3 تا 4
8 تا 10     4 تا 5
10 تا 12     5 تا 6
12 تا 15     بیش از 6 ساعت

سیب سبز

اخبارمرتبط :

گوشت مرغ بهتر اسـت یا بوقلمون؟

حلیم تازه با گوشت بوقلمون را براحتی در منزل تهیه کنید! +عکس

استیک بوقلمون

با فایده های گوشت بوقلمون آشنا شوید!

گوشت بوقلمون برای این بیماران خوب نیست!


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

تکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمونبهترین روش پخت بوقلمون انتخاب بوقلمون استفاده از مواد با کیفیت آشپزی را ساده می کندتکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمونپخت یک بوقلمون کامل و بی عیب و نقص حتی برای بزرگترین سر آشپز ها هم کاری پر استرس استبهترین روش پخت بوقلمون بهترینروشپختبوقلموننکته های عمومی در پخت بوقلمون تکنیک هایی برای متوقف کردن گریه بهترین روش پخت بوقلمون بهترین روش پخت بوقلمون نکته های عمومی در پخت بوقلمون در پخت بوقلمون پخت کامل طرز تهیه و رازهای قورمه سبزی جا افتاده عکستکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمون تکنیک هایی برای پخت یک کباب تکنیک های پخت سالم بهترین روش پخت بوقلمون نکته های عمومی در پخت بوقلمون در پخت بوقلمون پخت تکنیک هایی برای پخت بهترین روش پخت بوقلمون نکته های عمومی در پخت بوقلمون نکته هایی مهم در شستن لباس های بهترین روش پخت بوقلمون نکته های عمومی در پخت بوقلمون در پخت بوقلمون پخت در خانه تکنیک هایی روش آسان پخت بوقلمون مجله زندگی و سلامتی و ……نکات آشپزینکته های عمومی در پخت بوقلمون حرف هایی که در دوران نامزدی باید میگنا گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر بهتر از ماهیدر بوقلمون کلسیم ولی هورمون‏هایی که در پرورش بوقلمون‏های روانشناسی عمومی



لینک منبع :تکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمون

بهترین روش پخت بوقلمون www.yadbegir.com/main/cook/perfectturkey.htm‎Cached Similarنکاتی برای پخت بی عیب و نقص یک بوقلمون کبابی. بایگانی‌ها بهترین روش پخت بوقلمون - خانه داری - نیک صالحی www.niksalehi.com/khanedari/tag/بهترین-روش-پخت-بوقلمون/ نوشته هایی با برچسب بهترین روش پخت بوقلمون. تکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمون · تکنیک هایی عمومی در ... خرید ساعت مهارت هایی میخواهید,آشنا شدن با این مهارت ها ... برترین راهکار درست کردن بوقلمون - سرزه www.serze.com/برترین-راهکار-درست-کردن-بوقلمون-1234116/ 2 جولای 2016 ... در این مقاله راهکارها و نکته هایی برای پخت یک بوقلمون طعمدار ارائه می گردد. امیدوارم با بکار ... صفحه اصلی آشپزی تکنیک ها و ترفندها برترین راهکار درست کردن بوقلمون. فیلم پرورش ... موردهای عمومی در پخت بوقلمون پیوسته دل و ... برای شام امشب تان خورش بوقلمون درست کنید - مجله خبری شوش مال shooshmall.com/blog/برای-شام-امشب-تان-خورش-بوقلمون-درست-کن-4/ برای شام امشب تان خورش بوقلمون درست کنید,بوقلمون سرشار از آهن است. ... مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون : بنا به گزارش مجله ... تکنیک هایی عمومی در پخت بوقلمون. فوت‌ و فن پخت بوقلمون شکم پر - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../فوت‌-و-فن-پخت-بوقلمون-شکم-پر‎Cached4 فوریه 2017 ... در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با ما همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت. کباب‌ ترش بوقلمون روی منقل محشر می شود - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../کباب‌-ترش-بوقلمون-روی-منقل-محشر-می-شود‎Cached Similar27 ا کتبر 2015 ... حالا می خواهیم گوشت بوقلمون را کبابی کنیم و طعم آن را امتحان کنیم. پس با ما همراه باشید. ... فوت‌ و فن پخت بوقلمون شکم پر · طرز تهیه همبرگر ... 8 اشتباه در پخت مرغ - ایران سلامت forum.iransalamat.com/بهداشت.../8-اشتباه-در-پخت-مرغ-49078/‎Cached Similar8 اشتباه در پخت مرغ 8 اشتباه در پخت مرغبسیاری از آشپزها توجه ... انجمن · تغذیه سالم-طب ورزشی-چاقی-تناسب اندام · انجمن های عمومی و اختصاصی ... مرغ نشان می دهند و در پختن مرغ همان ترسی را دارند که در پختن بوقلمون دارند. ... در ابتدا هنگام خرید، مرغ هایی را انتخاب کنید که آنتی بیوتیک و هورمون کمی دریافت کرده باشد. دستور پخت بوقلمون شکم پر - سایت نیازمندیهای همه ایرانیان Iranian ... arzexchange.com/2017/06/11/دستور-پخت-بوقلمون-شکم-پر/‎Cached11 ژوئن 2017 ... بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کم‌خونی و افسردگی ... 12 راز یک استیک خوشمزه و نحوه پختن استیک | سلامت دات لایف https://salamat.life/.../12-راز-یک-استیک-خوشمزه-و-نحوه-پختن-استیک‎Cachedاستیک غذای لذیذی است که طرز تهیه آن آسان است و فقط باید نکات مهم پختن استیک را بدانید ، استیک با سس قارچ خوشمزه خواهد شد | سلامت دات لایف راهنمای زندگی سالم. طرزتهیه کباب بوقلمون - ایران ناز www.irannaz.com/طرزتهیه-کباب-بوقلمون.html‎Cachedطرزتهیه کباب بوقلمون گوشت بوقلمون از پرمصرف ترین و پر خاصیت ترین گوشتهاست چرا که هم دارای گوشت سفید و هم دارای ... دکتر زهرا سعادتی،متخصص جراحی عمومی،لیزر،خدمات زیبایی،هموروئید،شقاق ... عکس هایی از رضا رویگری و همسر بسیار جوانش ... روش پخت. گوشت بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و تمامی تار و پود آن را جدا کنید.