مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا

[ad_1]

پس پایه آموزش سس‌ها آن اســت که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکته‌هایی توجه کرد.

15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا

 

15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذادو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه‌فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌هایشان می‌توان انواع و اقسام سس‌ها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سس‌ها آن اســت که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکته‌هایی توجه کرد:

1- هنگام تهیه سس مایونز و پس از مخلوط کردن زرده و سرکه، باید روغن را مداوم و آهسته به‌طوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، افزود زیرا در غیر این صورت سس می‌برد.
2- خیلی‌ها فکر می‌کنند این سس را فقط می‌توان با دستگاه مخلوط‌کن تهیه کرد در حالی که با همزن‌های دستی پره‌دار نیز می‌توان این سس را تهیه کرد. البته پره‌های همزن باید زیاد باشند و این وسیله یکنواخت در کاسه‌ای که محتویات در آن وجود دارد، به حرکت درآید. سسی که با همزن دستی تهیه می‌شود، به مراتب خوش‌طعم‌تر اســت.
3- روغن‌های مناسب برای تهیه این سس به ترتیب اولویت عبارتند از: روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولا. به غیر از این روغن‌ها در تهیه مایونز از روغن دیگری استفاده نکنید.
4- سفیده تخم‌مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود زیرا باعث بریدن سس می‌شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.
5- برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زحم تخم‌مرغ را خواهد گرفت.
6- سعی کنید از تخم‌مرغ‌هایی استفاده کنید که زرده کمرنگ‌تری دارند زیرا زرده‌ پررنگ، رنگ سس را خراب می‌کند و زرد خواهد شد.
7- در تهیه این سس از ادویه خاصی استفاده نمی‌شود. فقط کافی اســت کمی به آن فلفل سیاه بیفزایید و در صورت علاقه به طعم تند، به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
8- طعم‌دهنده‌هایی مانند گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رنده‌شده، کیپر یا غنچه خشک‌شده گل محمدی بهترین انتخاب‌ها برای مزه‌دار کردن سس مایونز هستند اما در صورت افزودن یکی از آنها، باید از ریختن بقیه آنها صرف‌نظر کرد.
9- شکر یکی از اجزای اصلی سس قرمز اســت و انتخاب نوع آن بر طعم سس اثر دارد. باید شکر پودری باشد و بوی ماندگی و به اصطلاح «گونی» ندهد زیرا در این صورت عطر و طعم سس گوجه‌فرنگی‌ خراب خواهد شد.
10- سرکه‌ای که در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنید، بهتر اســت خانگی باشد و در میان انواع سرکه‌ها، سرکه انگور قرمز و سفید از بهترین‌ها هستند.
11- رب گوجه‌فرنگی که در تهیه این سس استفاده می‌شود، باید خوشرنگ باشد از ریختن رب‌هایی که رنگشان به سیاهی می‌زند، خودداری کنید. طعم رب هم بهتر اســت که ترش و شیرین باشد.
12- ادویه‌هایی که می‌توانید در تهیه سس گوجه‌فرنگی استفاده کنید، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا یا همان فلفل قرمز شیرین اســت.
13- در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای یا به جای هر دوی آنها از عسل برای تهیه این سس استفاده کنید.
14- برخلاف سس مایونز، هنگام تهیه سس گوجه‌فرنگی هرگز نباید به محتویات سس، آبلیمو اضافه کرد. اجزای اصلی سس کچاپ فقط شکر، سرکه و رب گوجه‌فرنگی هستند.
15- این توصیه را در تهیه هر دو سس در نظر داشته باشید؛ اندازه‌ها بسیار مهم هستند. زیاد و کم کردن مقدار مواد اولیه اصلی، در غلظت، عطر و طعم سس‌های تهیه شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.
 

مجله آشپزی مثبت

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

سه روش برای تهیه کشک و بادنجان به همراه رمز و راز خوشمزه مواد لازم کشک تا پیمانه پیازداغ قاشق غذاخوری سیرداغ یک قاشق غذاخوری روغن به میزان طرز تهیه باتر کریم سویسی بهترین و خوشمزه ترین کرم برای …طرز تهیه سس باتر اسکاچبسیار خوشمزه مخصوص رویه بستنی،کیک و انواع شیرینیطرز تهیه فلافل و ترفند خوشمزه‌تر شدن آن آکا برای سرخ کردن فلافل، آن‌ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار لذیذ ترین سس ها را خودتان درست کنیدرول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است رول کردن رولت و کوکو ها یکی از انواع سس آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و …طرز تهیه یک سس شکلاتی خوشمزه طرز تهیه سس سیب در فر طرز تهیه دیپ پیاز فرانسوی خانگیطرز نگهداری نخود فرنگی و باقلا سبز در فریزر بدون …سبک زندگی آشپزی نکاتاصول و فوت و فن های آشپزی طرز نگهداری نخود فرنگی و باقلا سبز در آموزش هنر آشپزی آموزش آشپزیآشپزیطرز تهیهشامنهارصبخانهپختنآموزشغذاکتلتبیف استروگانفپختآش غذای فوری و خوشمزه با تخم مرغ عکسسایر مطالب آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی عکس طرز طرز تهیه شیرینی بهشتی آسان و خوشمزهطرز تهیه باتر کریم سویسی بهترین و خوشمزه ترین کرم برای کیکعصر ایران ارسال هوایی محموله کمک از ایران برای حلب سوریه دستور دادگاه نیجریه برای آزادی فوری



لینک منبع :15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا

Images for 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا tabnakbato.ir/.../15-راز-درست-کردن-یک-سس-خوشمزه-برای-سالاد-و-غذا‎Cached23 سپتامبر 2016 ... 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه‌فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد ... 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا - پرشین وی persianv.com/.../15-راز-درست-کردن-یک-سس-خوشمزه-برای-سالاد-و.html‎Cached27 آوریل 2014 ... پس پایه آموزش سس‌ها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما […] درست کردن یک سس خوش طعم. دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس ... 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا - تابناک | دمادم https://damadam.ir/.../15-راز-درست-کردن-یک-سس-خوشمزه-برای-سالاد-و-غذا/4315638 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی، مادر تمام سس ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل دهنده و کم و ... 15 راز برای درست کردن یک سس خوش طعم - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/sos1/201442712388.html‎Cached Similarدرست کردن سس های خوش طعم,رازهای درست کردن سس,نکات تهیه سس,طرز تهیه سس های خوشمزه,طرز تهیه سس های سفید,نکاتی برای تهیه سس,نحوه درست کردن سس,انواع سس. 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا - ایران ویج | خبر ... khabarfarsi.com/u/26081045 4 ا کتبر 2016 ... 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا. دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی، مادر تمام سس ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد ... فوت آشپزی/ 15 راز درست کردن یک سس خوشمزه برای سالاد و غذا akharinkhabar.ir/.../فوت-آشپزی-15-راز-درست-کردن-یک-سس-خوشمزه-برای-سالاد-و-غذا‎Cached23 سپتامبر 2016 ... دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه‌فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ... لذیذ ترین سس ها را خودتان درست کنید - بیتوته www.beytoote.com/.../saporous-most-reza-shah-yourself-right.html‎Cached Similarاغلب افراد سس مایونز را با سس سالاد اشتباه می گیرند، حال آنکه سس سالاد حاوی زرده تخم ... تاریخچه مایونز : مایونز نخستین بار در سال 1756 توسط یک آشپز فرانسوی که سرآشپز ... طرز تهیه : برای تهیه مایونز ابتدا آبلیمو و یا سرکه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می .... سس باربکیو خردل هم خوشمزه است و طعم ترش و شیرینی به گوشت می دهد . سالاد الویه و ۷ راه‌ خوشمزه کردن آن - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../سالاد-الویه-و-۷-راه‌-خوشمزه-کردن-آن‎Cached Similar10 نوامبر 2013 ... 10; یکشنبه 19 آبان 1392 ساعت 15:09 ... طـرز تـهـیـه: ... در ‌‌نهایت، تمام این مواد غذایی را با هم مخلوط و با سس مایونز مزه‌دار کنید و ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شوند. ... البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با این تفاوت که در آن به جای سس مایونز از روغن ... نکته‌هایی که باید در تهیه سالاد الویه به آن‌ها توجه کرد: ۱. طرز تهیه انواع سس - دستور پخت انواع سس های ایرانی و خارجی - آلامتو www.alamto.com/tag/طرز-تهیه-انواع-سس‎Cached Similarطرز تهیه انواع سس,روش پخت انواع سس ایرانی,دستور تهیه انواع سس های ایرانی و خارجی ... از مردمان؛ در زیر دستوراتی سالم، بسیار رژیمی و البته خوشمزه سُس و چاشنی سالاد ... زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه زمان کلی: 35 دقیقه مواد لازم برای تهیه ... بالزامیک و رب گوجه فرنگی با یکدیگر، تشکیل یک سس خانگی خوشمزه را خواهد ...