مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور

[ad_1]
«مردم در مقابل هزینه‌ای که برای سرویس اینترنت پرداخت می‌کنند باید اینترنت باکیفیتی هم دریافت کنند.» این‌ بخشی از اظهار نظر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به پایین بودن کیفیت اینترنت کشور در حاشیه یکی از نشست‌های خبری اســت.

به گزارش ایران، محمود واعظی، بارها در گفت‌و‌گوهای مختلف خود از تلاش وزارت ارتباطات دولت تدبیر و امید برای بالا بردن کیفیت اینترنت در کشور سخن گفته اســت. هرچند از نگاه آمار در سه سال گذشته تعداد کاربران، میزان پهنای باند(داخلی و بین‌المللی) و توسعه شبکه زیرساخت‌های ارتباطی کشور با افزایش و بهبود قابل توجهی همراه بوده اســت اما همچنان کاربران اینترنت از سرویسی که دریافت می‌کنند راضی نیستند. کافی اســت سری به صفحه‌های شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت در شبکه‌اجتماعی مانند اینستاگرام بزنید. اکثر کامنت‌های کاربران این شرکت‌ها را شکایت در خصوص پایین بودن سرعت، قطع و وصل بیش از حد و اختلال در سرویس‌هایشان در برمی‌گیرد. اما چه عواملی باعث شده با وجود تمام برنامه‌ها و سیاستگذاری‌های ویژه وزارت ارتباطات در حوزه اینترنت، همچنان کیفیت اینترنت حلقه مفقود شده توسعه ارتباطات در کشور باشد؟

شبکه‌های فرسوده و قدیمی

شبکه زیرساخت، مخابرات و شرکت‌های سرویس‌دهنده اینترنت پرسرعت عوامل تأثیر‌گذار در کیفیت اینترنتی اســت که هر کدام از ما استفاده می‌کنیم. براساس آنچه مدیرعامل شرکت زیرساخت در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران به آن اشاره داشت، شبکه زیرساخت کشور به عنوان تنها متولی واردات پهنای باند در سه سال گذشته با تغییرات و توسعه قابل توجهی همراه بوده اســت اما در مقابل شبکه مخابرات کشور نتوانسته همراه با توسعه زیرساخت شبکه خود را توسعه دهد.

علی عظیمی، مدیر فنی و زیرساخت یکی از شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت پرسرعت، در گفت‌و‌گو با «ایران»، بزرگترین معضل این شرکت برای ارائه اینترنت با کیفیت به کاربرانش را فرسوده بودن شبکه کابل مسی مخابرات استانی اعلام می‌کند و می‌گوید: «براساس آمارهایی که در اختیار داریم به دلیل «نویز» داشتن روی شبکه کابل مسی مخابرات، کاربران ما نمی‌توانند سرویسی با سرعت بالاتر از ۲ مگ داشته باشند. در حال حاضر در دنیا با توجه به ورود خدمات نسل سوم و بالاتر همراه اما همچنان ۶۰ درصد از بازار در اختیار شرکت‌های اینترنت پرسرعت ثابت (ADSL) اســت.»

به باور وی اگر اینترنت ثابت با وجود اینترنت همراه هنوز توانسته سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار داشته باشد به این خاطر اســت که تمام کشورهای توسعه یافته به سمت توسعه شبکه ارتباطی خود براساس فیبرنوری پیش رفته‌اند. شبکه‌ای که به کاربران شرکت‌های اینترنتی اجازه می‌دهد با سرعت ۵۰ یا ۱۰۰ مگابیت برثانیه به اینترنت اتصال داشته باشند.

عظیمی تأکید می‌کند اگر شرکت مخابرات ایران هرچه سریعتر شبکه خود را براساس فیبرنوری توسعه ندهد و در این زمینه چاره اندیشی نداشته باشد بزودی سهم عمده بازار ایران در اختیار اپراتورهای تلفن همراه قرار می‌گیرد.

در حالی عظیمی تأخیر مخابرات در توسعه شبکه خود براساس فیبرنوری را عامل اصلی کاهش کیفیت اینترنت در کشور اعلام می‌کند که سال گذشته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(رگولاتوری) با تغییر در پروانه‌های شرکت‌های اینترنتی و ارائه پروانه‌های جدید در این زمینه به نام ارتباطات ثابت یا FCP اعلام کرد با این پروانه‌ها شرکت‌های فعال در این بخش می‌توانند از سد انحصار شرکت مخابرات در بخش شبکه انتقال بگذرند و با فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب و فیبرکشی، سرویس‌های موردنظرشان را به کاربران ارائه کنند. عظیمی دلیل اصلی رغبت نداشتن شرکت‌های دارنده FCP به سمت ایجاد زیرساخت براساس فیبرنوری را هزینه بالای آن اعلام می‌کند و می‌افزاید: «هزینه فیبرکشی برای شرکت‌های اینترنتی بسیار بالاست و از طرفی در این زمینه آنها با مخالفت‌های نهادهایی مانند شهرداری روبه رو هستند که براحتی به آنها اجازه فیبر کشی را نمی‌دهد. از سوی دیگر با اجرای مصوبه ۲۳۷(کاهش قیمت اینترنت) درآمد دارندگان پروانه FCP با کاهش قابل توجهی روبه رو بوده اســت. به همین دلیل دیگر انگیزه و امکان ارائه ایجاد شبکه بر بستر فیبر نوری باقی نمی‌ماند.» او راه حل خروج از این بحران را داشتن طرح‌های مشارکت شرکت‌های FCP با شرکت مخابرات می‌داند تا با شریک شدن این شرکت با سود دارندگان FCP آنها حاضر به همکاری و توسعه شبکه خود شوند.

موانع پیش روی توسعه فیبرنوری

با وجود افزایش دسترسی به اینترنت از طریق تلفن‌همراه اما همچنان دسترسی به اینترنت پرسرعت ثابت جایگاه خود را در دنیا حفظ کرده اســت. اما داستان بازار ایران متفاوت از هر بازاری در دنیا رقم می‌خورد. حالا بسیاری از شرکت‌های اینترنتی به خاطر قابل رقابت بودن تعرفه خدمات ۳G و ۴G با تعرفه اینترنت پرسرعت و اجرا نشدن مصوبات رگولاتوری در این خصوص برای جلوگیری از دامپینگ در این بازار، نگران از دست دادن سهم خود در بازار اینترنت پرسرعت هستند. فعالان بازار اینترنت پرسرعت بر این باورند تا زمانی که شبکه مخابراتی کشور بر بستر فیبرنوری گسترش پیدا نکند تا آنها سرویس‌های با کیفیت و پرسرعتی را در اختیار کاربران شان بگذارند، معضل کیفیت سرویس اینترنت در کشور حل نخواهد شد. اما داوود زارعیان، سخنگوی شرکت مخابرات ایران، معضل کندی و کیفیت پایین اینترنت در کشور را تنها یک عامل نمی‌داند و معتقد اســت که عوامل متعددی در این زمینه دخیل هستند. او در گفت‌و‌گو با «ایران»، در این خصوص یک طرف ماجرا را خود کاربران می‌داند و اعلام می‌کند که در حال حاضر بسیاری از کاربران به جای درخواست سرعت بالا، خواهان داشتن حجم ترافیکی بالا هستند.

زارعیان با اشاره به آمارهایی در این زمینه می‌گوید: «براساس گزارش‌هایی که از رفتار مشترکان اینترنت مخابرات به دست آورده‌ایم، ۶۳ درصد کاربران درخواستی برای داشتن اینترنت ۲ یا یک مگ ندارند و خواهان اینترنت با سرعت ۱۲۸ یا حتی ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه اما با حجم بالا هستند. این گروه نمی‌خواهند اینترنت با سرعت بالا داشته باشند تا حجم سرویس‌شان را سریع مصرف نکنند.»

وی عامل دیگر تأثیرگذار بر کیفیت سرویس اینترنت کاربران را شبکه زیرساخت و مخابرات می‌داند و می‌افزاید:«درست اســت که در سه سال گذشته بخش‌های مختلف شبکه شرکت زیرساخت توسعه پیدا کرده اســت اما همچنان این شرکت بخشی از پهنای باند را از بسترهای قدیمی خود به کشور منتقل و در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

اما در شبکه مخابرات به خاطر مسائل مختلف از جمله تحریم‌ها تجهیزات برای توسعه شبکه به صورت تکه تکه نصب شده که نیاز اســت این تجهیزات به شکل یکپارچه در آید کاری که مخابرات در حال انجام آن اســت.» براساس اظهارات وی سرمایه‌گذاری مخابرات برای توسعه شبکه خود بیش از شرکت‌های دیگر بوده اســت به طوری که در هفت سال گذشته در شبکه همراه و ثابت نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده اســت.

زارعیان همچنین توسعه شبکه زیرساختی کشور براساس فیبرنوری را تنها وظیفه مخابرات نمی‌داند و معتقد اســت در این خصوص اپراتور چهارم و دیگر شرکت‌های اینترنتی نیز مسئول هستند. به باور وی وقتی در کشور اپراتوری انحصاری به عنوان فیبرنوری وجود دارد که وظیفه‌اش رساندن فیبر به منازل اســت، پس مخابرات نمی‌تواند بسرعت در این زمینه فعال باشد. سخنگوی شرکت مخابرات در این خصوص می‌گوید: «برای اینکه از مشکلات شبکه مسی کم کنیم مجموعه اقدام هایی مانند بردن زیرساخت شبکه خود به سمت IP انجام داده‌ایم. از سوی دیگر در تلاش برای توسعه شبکه خود براساس IMS NVN هستیم. یعنی کل شبکه هوشمند می‌شود و برخی از مشکلاتی که الان در بخش کیفیت اینترنت با آن روبه رو هستیم از بین خواهد رفت.»

در حالی که توپ کیفیت نامطلوب اینترنت پرسرعت در کشور بین بازیگران این بازار در چرخش اســت، باید منتظر ماند و دید چه زمانی کیفیت اینترنت کشور به استاندارد مطلوب خواهد رسید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۹. مردم در مقابل هزینهای که برای سرویس اینترنت پرداخت میکنند باید ...25 سپتامبر 2016 ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت: مردم در مقابل هزینهای که برای سرویس اینترنت پرداخت ...کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. ایران نوشت: مردم در مقابل هزینهای که برای سرویس اینترنت پرداخت میکنند باید اینترنت باکیفیتی هم دریافت کنند.14 ا کتبر 2016 ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطات/دلايل واقعی افت سرعت اينترنت چیست؟ ... *ریشه مشکلات و نارسایی های حوزه خدمات اینترنتی در کشور چیست؟کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت: مردم در مقابل هزینهای که برای سرویس اینترنت پرداخت میکنند باید اینترنت ...کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. منبع خبر : فناوری اطلاعات - خبرآنلاین. یکشنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸. موضوع : دانش و فناوری. ایران نوشت: مردم در مقابل ...کیفیت حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. طرح سلامت یار، حلقه مفقوده خدمات به بیمار را تأمین میکند. رئیس جمعیت هلال احمر گفت: اجرای طرح سلامت یار،به حلقه ...مشاهده متن کامل خبر در پایگاه خبری تسنیم: کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور/ شبکه های فرسوده و فیبرنوری گسترش نیافته، کاربران را ناراضی کرده است.محمود واعظی، بارها در گفتوگوهای مختلف خود از تلاش وزارت ارتباطات دولت تدبیر و امید برای بالا بردن کیفیت اینترنت در کشور سخن گفته است.25 سپتامبر 2016 ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور. استاندارد. ایران نوشت: مردم در مقابل هزینهای که برای سرویس اینترنت پرداخت میکنند باید اینترنت ...


کلماتی برای این موضوع

کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشورایران نوشت مردم در مقابل هزینه‌ای که برای سرویس اینترنت پرداخت می‌کنند باید کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور خبر …کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور ایران نوشت مردم در مقابل هزینه ای که برای خبرگزاری تسنیم کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور کیفیتحلقهمردم در مقابل هزینه‌ای که برای سرویس اینترنت پرداخت می‌کنند باید اینترنت باکیفیتی کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطاتدلایل واقعی …کیفیت،حلقهمفقودهکیفیت پایین اینترنت،قطع و وصل های مکرر و پی در پی،عدم برخورداری از فرهنگ کشور های کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطاتدلایل واقعی …کیفیتحلقهمفقودهتوسعهچیست۴۸ ۰۰ پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ العربیه افغانستان صفحه نخست سیاسی بین‌الملل ورزشیکیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطاتکیفیت پایین اینترنت،قطع و وصل های مکرر و پی در پی،عدم کیفیت،حلقه مفقوده توسعه کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطاتدلایل واقعی …کیفیت،حلقهمفقودهکیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطات و دلایل نارسایی کیفیت اینترنت در کشور کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطات سیتناکیفیت پایین اینترنت،قطع و وصل های مکرر و پی در پی،عدم برخورداری از سرعت مناسب و آخرین مطالب مربوط به کلید واژه سرعت اینترنتسرعتاینترنتکیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت آیا می‌دانید پهنای باند اینترنت کل کشور چقدر سید حسن خمینی ارتباط صنعت و دانشگاه یکی از …سیدحسنخمینیارتباطصنعت مفقوده کشور ماست یادگار گرامی امام ارتباط صنعت و دانشگاه را یکی از حلقه های مفقوده



لینک منبع :کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور

کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور - خبرآنلاین www.khabaronline.ir/detail/582920/ict/comunication 25 سپتامبر 2016 ... ایران نوشت: «مردم در مقابل هزینه‌ای که برای سرویس اینترنت پرداخت می‌کنند باید اینترنت باکیفیتی هم دریافت کنند.» این‌ بخشی از اظهار نظر وزیر ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور/ شبکه ... - خبرگزاری تسنیم https://www.tasnimnews.com/.../کیفیت-حلقه-مفقوده-توسعه-اینترنت-کشور-شبکه-های-فرسوده-و-فیبرنوری-گسترش-نیافته-کاربران-...‎Cached25 سپتامبر 2016 ... مردم در مقابل هزینه‌ای که برای سرویس اینترنت پرداخت می‌کنند باید اینترنت باکیفیتی هم دریافت کنند.» این‌ بخشی از اظهار نظر وزیر ارتباطات و ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطات/دلایل واقعی افت سرعت اینترنت ... www.yjc.ir/.../کیفیتحلقه-مفقوده-توسعه-ارتباطاتدلایل-واقعی-افت-سرعت-اینترنت-چیست‎Cached14 ا کتبر 2016 ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه ارتباطات/دلایل واقعی افت سرعت اینترنت ... علیرغم چنین اهمیتی،اما سطح کیفی اینترنت در کشور آنچنان که باید مطلوب ... [PDF] کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور - Magiran www.magiran.com/ppdf/nppdf/2825/p0282563190081.pdf‎Cached25 سپتامبر 2016 ... برنامه ها و سیاستگذاری های ویژه وزارت. ارتباطــات در حــوزه اینترنــت، همچنــان. کیفیت اینترنت حلقه مفقود شده توسعه. ارتباطات در کشور باشد؟ ë. اینترنت ایران استاندارد است؟ - روزنامه دنیای اقتصاد donya-e-eqtesad.com/news/1102862‎Cached30 مه 2017 ... به عبارت دیگر، کیفیت حلقه مفقوده زنجیره تامین خدمات اینترنت در کشور است و ... با این حال، این رشد و توسعه اینترنت کشور متناسب با تقاضای ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور - kodoom.com - Kodoom news.kodoom.com/.../کیفیت-حلقه-مفقوده-توسعه-اینترنت/story/5979470/ 24 سپتامبر 2016 ... این بخشی از اظهار نظر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به پایین بودن کیفیت اینترنت کشور در حاشیه یکی از نشست های خبری است. کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت - اصفهان آی سی تی نیوز | خبر ... khabarfarsi.com/u/25685216 26 سپتامبر 2016 ... از سوی دیگر مخابرات و سایر رقبای بازار اینترنت کشور هم در این مدت برای ارائه این سرویس تلاش هایی داشته و در این زمینه برنامه ریزی هایی داشته اند ... کیفیت،حلقه مفقوده پیشرفت اینترنت کشور | سایت خبری ترجمه 22t.ir/کیفیت،حلقه-مفقوده-توسعه-اینترنت-کشور/‎Cachedکیفیت،حلقه مفقوده پیشرفت اینترنت کشور. زبان انگلیسی به فارسی , ترجمه ی جمله انگلیسی به فارسی سایت ترجمه انگلیسی , ایرانیان انگ . ترجمه متون ... چهانی حلقه مفقوده توسعه کشور هستند؟ - onvansho onvansho.ir/result/چهانی-حلقه-مفقوده-توسعه-کشور-هستند؟.html به پایین بودن کیفیت اینترنت کشور در حاشیه یکی از حلقه مفقوده توسعه . حلقه مفقوده پیوند صنعتمکتب خانه ویژه نامه خراسان حلقه مفقوده هستند که به موازات توسعه ... کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور/ شبکه های فرسوده ... - خبرچه khabarche.ir/.../کیفیت-حلقه-مفقوده-توسعه-اینترنت-کشور--شبکه-های-فرسوده--و-فیبرنوری-گسترش-نیافته--کاربران-را-ناراضی-کرده-است 25 سپتامبر 2016 ... شبکه توسعه فناوری ظهر یکشنبه چهارم مهر ماه 1395 خبر کیفیت،حلقه مفقوده توسعه اینترنت کشور/ شبکه های فرسوده و فیبرنوری گسترش نیافته، ...