مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

غذاهایی که به صورت پخته شده خاصیت بیشتری دارد

[ad_1]

cooked-foods

برخی از خوراکی‌ها را میتوان هم به صورت خام و هم پخته شده مصرف کرد و در اکثر مواقع کارشناسان به مصرف خام این مواد غذایی توصیه دارند! در این مقاله میخواهیم قضیه را برعکس کرده و به معرفی خوراکی‌های بپردازیم که در صورت پخته شدن خاصیت بیشتری خواهند داشت.

اسفناج

اسفنجان سرشار از کلسیم، آهن و منیزیم اسـت. برای جذب این مواد آن را بپزید زیرا با پختن اسفناج میزان کلسیم آن سه برابر می شود.

کلم پیچ

کلم پیچ پخته شده فقط یک غذای خوش طعم نیست بلکه غذای سالمی نیز هست. این سبزی کاهنده کلسترول که سرشار از فیبر اسـت وقتی پخته شود تاثیر دوچندان برای سلامتی خواهد داشت.

قارچ

قارچ یکی از سبزیجاتی اسـت که نظرات متفاوتی روی آن هست. قارچ ها به دلیل ساختار سختی که دارند اگر خام خورده شوند به راحتی هضم نخواهند شد. بنابراین پخته شده آن برای خوردن مطمئن تر اسـت و تمامی سموم را از بین می برد.

هویج

هویج هم همانند قارچ دیر هضم می شود بنابراین پخته شده آن هم راحت تر هضم می شود و هم فواید مقدار زیاد بتا کاروتین و آنتی اکسیدان های موجود در آن که تبدیل به ویتامین A می شوند و برای سلامت چشم مفید هستند را دوچندان می کند.

گوجه فرنگی

ما معمولا عادت داریم که گوجه فرنگی را به صورت خام در سالاد و یا ساندویچ مصرف کنیم. اما مقدار لیکوپن ضد سرطان این میوه پس از پخته شدن ۳۰ درصد افزایش می یابد.

ADS

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کندبیشتر افرادی که رژیم می‌گیرند، بعد از مدت کوتاهی احساس گرسنگی شدید می‌کنند و چند روز زگیل ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزادزگیلبرای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکی برنامه تغذیه کودک نوزده تا بیست و چهار ماهگی …نوپادر این سن می توان از غذایی که برای اعضای خانواده تهیه شده است مانند خورش سبزی، قیمه انواع پنیر و موارد صحیح مصرف آنها در غذا سرآشپزپارمزان پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و روش های تعیین جنسیت جنین باسلام ودعای خیرهمه بیماران بشما دکتر عزیز که این همه مطالب واطلاعات مفیدوجامه ای هفته هفتم دانشنامه فرزند بارداریلانه گزینی جنین شما احتیاج دارد این هفته را با موفقیت بگذراند، در غیر انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغاتامّا آیا به راستی درمان انزال زودرس این قدر سخت و حتّی ناممکن است؟ در این مقاله نسبتاً دستگاه گوارش – سیب سلامت دستگاه گوارش گذرگاهی طولانی است که دهان را به مقعد وصل می کند گوارش از دهان آغاز می آبگوشت به این لذیذی، پس زنده باد دیزیبا این که هوا گرم شده و خوردن غذاهای پختنی باب میل نیست، اما نمی توان از آبگوشت، بخصوص توروخدا یه غذا یا مکمل عالی که بتونه موثر تو رشد …توروخدا یه غذا یا مکمل عالی که بتونه موثر تو رشد قدی باشه



لینک منبع :غذاهایی که به صورت پخته شده خاصیت بیشتری دارد

غذاهایی که به صورت پخته شده خاصیت بیشتری دارد - آلامتو www.alamto.com/cooked-foods.html‎Cached25 سپتامبر 2016 ... غذاهایی که به صورت پخته شده خاصیت بیشتری دارد:برخی از خوراکی‌ها را میتوان هم به صورت خام و هم پخته شده مصرف کرد و در اکثر مواقع کارشناسان به ... تغذیه/ سبزیجاتی که به صورت پخته شده خاصیت بیشتری دارد akharinkhabar.ir/.../تغذیه-سبزیجاتی-که-به-صورت-پخته-شده-خاصیت-بیشتری-دارد 25 سپتامبر 2016 ... آلامتو/ برخی از خوراکی‌ها را میتوان هم به صورت خام و هم پخته شده مصرف کرد و در اکثر مواقع کارشناسان به مصرف خام این مواد غذایی توصیه دارند! پروتئین‌ها در رژیم غذایی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/پروتئین‌ها_در_رژیم_غذایی‎Cached Similarپس از اینکه فرد ورزشکار از میزان انرژی مورد نیازش اطلاع کافی به دست آورد، بایستی ... گوشت کاملاً پخته شده همان ارزش گوشت خام یا گوشتی را دارد که مختصراً پخته شده باشد. ... د) گوشت شکار کم چربی است: مانده آنها نباید مصرف گردد، به صورت بریان یک منبع عالی پروتئین است. ... الف - شیر در ایران شیر گاو بیشتر مصرف می‌گردد. آیا کباب واقعا غذای سالمی است - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/37776/آیا-کباب-واقعا-غذای-سالمی-است‎Cached Similar15 دسامبر 2012 ... برای پختن کباب از چه روش‌هایی می‌توان استفاده کرد که هم سلامت گوشت ... مجله سیب سبز: یکی از معمول‌ترین غذاهایی که در پیک‌نیک‌های خانوادگی و ... البته مصرف گوشت قرمز به دلیل کلسترول بالایی که دارد، باید در میانسالان به صورت حساب‌شده .... که خام‌شان خاصیت بیشتری دارد، جذب لیکوپن در گوجه‌فرنگی پخته‌شده ... مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند - نمناک namnak.com/مواد-غذایی-گرم-کردن.p14336‎Cachedخصوصا" این که مرغ نسبت به گوشت قرمز پروتئین بیشتری دارد. ... سیب زمینی از آن دسته مواد غذایی است که ارزش غذایی زیادی دارد وبا گرم کردن مجدد خواص غذایی آن از بین می ... وشامل غذاهایی می شود که تخم مرغ پخته ویا سرخ شده در آن به کار رفته است. ... از یک ماسک صورت خاص است که بهترین و طبیعی ترین راه چاقی صورت می باشند. آیا جوشاندن یا پختن سبزیجات، ویتامین موجود در آن‌ها را از بین می‌برد ... giahkhari.com/آیا-جوشاندن-یا-پختن-سبزیجات،-ویتامین-موجود-در-آن‌ها-را-از-بین-می‌برد؟‎Cached Similarافراد زیادی عقیده دارند که سبزی خام نسبت به سبزی پخته حاوی مقدار بیشتری مواد غذایی ... مطالعه انجام گرفته در آلمان، روی 200 نفر که سبزی را به صورت خام مصرف ... بر روی مواد غذایی دارد، بررسیها نشان میدهد میزان ویتامین موجود در سبزیجات طبخ شده ... مواد غذایی که بهتر است به صورت خام و پخته نشده مصرف شوند • نوآورد www.noavard.co/مواد-غذایی-که-بهتر-است-به-صورت-خام-و-پخت/‎Cached5 فوریه 2016 ... آیا عاشق مواد غذایی پخته شده هستید؟ اما باید ... ۷ ماده غذایی که به صورت خام حاوی ویتامین و مواد مغذی بیشتری هستند ... آجیل خام خاصیت بیشتری دارد. 6 سبزی که پخته شان مغذی تر است - تبیان article.tebyan.net/297710/6-سبزی-که-پخته-شان-مغذی-تر-است‎Cached14 آوریل 2015 ... به هویج موجب افزایش کاروتنوئید می‌شوند که فواید زیادی دارد زیرا خواص ... در ادامه به ٦ سبزی که پخت آن ها موجب بالاتر رفتن برخی مواد مغذی درشان می شود ... با این وجود این کارشناس به افرادی که تنها گوجه‌فرنگی را به‌صورت ... این خواص در ذرت شیرین به‌مراتب بیشتر است. .... این 7 ماده غذایی را هیچ گاه دو بار گرم نکنید! 5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر پیاز - تبیان article.tebyan.net/212419/5-دلیل-خوب-برای-مصرف-بیشتر-پیاز‎Cached21 ژوئن 2012 ... پیاز را به صورت خام یا پخته وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید؛ اما توجه داشته ... خوب کاهش می‌یابد و به این ترتیب کلسترول بد خطرناک‌تر شده منجر به بسته شدن رگ‌های خونی می‌شود. ... زمانی خواص این ماده‌ی غذایی بیشتر می‌شود که در چهار چوب یک تغذیه ... در هر حال تأثیری که پیاز در مقابله با مشکلات قلبی عروقی دارد برای ... میوه "به" و خواص آن - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/253850/میوه-به-و-خواص-آن‎Cached Similarاین میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف می‌کنند. ... این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند. ... به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.