آموزش پخت تارت خوشمزه و عالی که دارای ماهی اسـت و یک آشپزی خاص و متفاوت به حساب می آید. شما هم امتحان کنید. ماهی را میشود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای تهیهی خمیر
آرد 125 گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره 75 گرم
زردهی تخم مرغ 1 عدد
ماست به اندازهی کافی
مواد لازم برای مواد رویه
ماهی دودی 200 گرم
آبِلیموی تازه از نصف لیمو
کره 25 گرم
پیاز خردکرده 1 عدد
قارچ 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 6 قاشق سوپخوری
پنیر گودا 100 گرم
جعفری خردکرده 1 قاشق سوپخوری
ادویه به مقدار کافی
طرز تهیه:
1. آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.
2. کره را تکهتکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان درآید. برای آسانی کار، میتوانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده کنید.
3. زردهی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.
4. ماست را کمکم افزوده و خمیر را جمع کنید.
5. توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در کیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
6. اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالبهای کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آنها ایجاد نمائید.
7. خمیر را در فر- که با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم کردهاید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
8. اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.
9. سپس تیغهای ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.
10. قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
11. ماهیهای استخوانگرفته و ادویه را اضافه نمائید.
12. اکنون مایه را در تارتلتها بریزید و کنار بگذارید.
13. تخم مرغها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیهی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.
14. سپس در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلتها طلائیرنگ شوند.