مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

نوشیدن چای سکته مغزی را کاهش می دهد

[ad_1]
نوشیدن چای سکته مغزی را کاهش می دهد

خبرگزاری آریا-نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا، محققان علوم پزشکی آمریکا با بررسی شش هزار و 500 نفر که سن آنها بین 44 تا 84 سال بود و روزانه یک تا شش فنجان چای می نوشیدند، دریافتند خطر بروز حملات عروق مغزی همچون سکته مغزی، نزدیک به 11 درصد در آنها کاهش نشان می داد.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

فایده انار انار از تعداد کرم های روده می کاهد در هنگام تب، به بیمار، انار یا آب آن را بدهید، چرا غلظت خون ، عوارض و راه های پیشگیری از آنغلظت خون ، عوارض و راه های پیشگیری از آن گلبول های قرمز خون سلول هایی است که وظیفه دکتر بیژن فروغ اولین کلنیک چند تخصصی درمان …اگر مکرراً دچار سردرد شوید حتماً دوستان و اطرافیان به شما توصیه می‌کنند که برای ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانیدر خصوص تغذیه چیزهایی که مانع رشد می شود را نباید مصرف کنند مثل قند های شیمیا یی ایجاد آریوبرزن پزشکیدر نوشتارهای پیش چند نوع آن را مانند میگرن، سردرد خوشه‌ای، سینوزیت، ساییدگی گردن طب قرآنی درمان گیاهیعرفان روانشناسیچگونه عینک خود را برداریم مهم ترین عامل عینکی شدن مشکلات سیستم گوارشی است کسانیکه اخبار،اخبار علمی،اخبار آموزشی،اخبار پزشکی،اخبار …ستاره‌شناسان با استفاده از شواهد دنباله‌دارها و مدل‌های جدید، نظریه جدیدی را مطح بانک اطلاعاتی در مورد بیماریها مقالات ← فهرست …سرطان دومین علت مرگ ومیر در کشورهای صنعتی و سومین علت مرگ ومیر در کشورهای در حال توسعه



لینک منبع :نوشیدن چای سکته مغزی را کاهش می دهد

مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد - ایسنا www.isna.ir/news/.../مصرف-چای-خطر-سکته-مغزی-را-کاهش-می-دهد 12 ژانویه 2013 ... پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای می‌تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد. مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد - Newsha Drinks www.newshadrinks.com/.../مصرف-چای-خطر-سکته-مغزی-را-کاهش-می‌-دهد‎Cached15 مارس 2017 ... پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای می‌تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد. یافته‌های این پزشکان نشان می‌دهد مصرف چهار فنجان ... نوشیدن چای سکته مغزی را کاهش می دهد - آریا | دمادم https://damadam.ir/news/نوشیدن-چای-سکته-مغزی-را-کاهش-می-دهد/3756079 خبرگزاری آریا-نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد. به گزارش خبرگزاری آریا، محققان علوم پزشکی آمریکا با بررسی شش ... کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن روزانه چای - مواد غذایی - تغذیه - سلامت ... www.salamatnews.com/.../کاهش-خطر-سکته-مغزی-با-نوشیدن-روزانه-چای-‎Cached27 سپتامبر 2016 ... نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد. نوشیدن چای سکته مغزی را کاهش می دهد | نوشیدن چای، خطر بروز - قطره www.ghatreh.com/news/nn33861778/نوشیدن-چای-سکته-مغزی-کاهش-دهد 27 سپتامبر 2016 ... نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد. - به گزارش خبرگزاری آریا، محققان علوم. مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد - کانون فرهنگی آموزش قلم چی www.kanoon.ir/Article/13805/مصرف-چای-خطر-سکته-مغزی-را-کاهش-می-دهد 13 ژانویه 2013 ... پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای می‌تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد. - قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد banounews.ir/News/.../قهوه-و-چای-سبز-خطر-سکته-مغزی-را-کاهش-می‌دهد‎Cached18 ساعت قبل ... قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد پزشکی ... برای یک دوره 13 ساله دریافتند: نوشیدن بیشتر قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد. مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش می دهد - مجله غذا www.ghazaa.com/اخبار-و-رویداد/.../2425-1391-12-19-09-33-32.html‎Cachedپزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای می تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد. یافته های این پزشکان نشان می دهد مصرف چهار فنجان چای در روز می ... قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد kamyco.com/قهوه-و-چای-سبز-خطر-سکته-مغزی-را-کاهش-می‌/‎Cached21 مه 2017 ... قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد ... در مورد عادت مصرف قهوه و چای سبز برای یک دوره ۱۳ ساله دریافتند: نوشیدن بیشتر قهوه و چای سبز خطر ... سکته مغزی و نوشیدن چای و قهوه - اخبار - دانش و فن - صدای روسیه ir.sputniknews.com/persian.ruvr.ru/2013_03_15/108014105/‎Cached15 مارس 2013 ... به گفته محققان ژاپنی، مصرف چای سبز و قهوه می تواند خطر سکته مغزی را به میزان 15 تا 20 درصد کاهش دهد.